Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  4  5  6  7  8    >
Forum dyskusyjne » Premier League » Tottenham - Wigan
3 listopada 2012, 17:56 [cytuj]
No niestety , ale ten mecz to pierwszy wbijany gwóźdź do trumny AVB :/ Po meczach z arsenalem i man city pewnie go pożegnamy. I oby jeszcze do tego nie doszły kontuzje Sandro i Gallasa bo trzymał się za udo do końca meczu. Sig i Clint - nieporozumienia, cały ten mecz to kompletne nieporozumienie.
No niestety , ale ten mecz to pierwszy wbijany gwóźdź do trumny AVB :/ Po meczach z arsenalem i man city pewnie go pożegnamy. I oby jeszcze do tego nie doszły kontuzje Sandro i Gallasa bo trzymał się za udo do końca meczu. Sig i Clint - nieporozumienia, cały ten mecz to kompletne nieporozumienie
Come On You Spurs !
3 listopada 2012, 17:56 [cytuj]
ja pierdole ale tragiczny mecz, dawno tak wkurwiony po ich meczu nie byłem
ja pierdole ale tragiczny mecz, dawno tak wkurwiony po ich meczu nie byłem
3 listopada 2012, 17:57 [cytuj]
Hades powiedział/a:
Śmieszy mnie to wasze jęczenie. Co wy kurwa, myślicie, że jak przyjdzie nowy trener to zaczniemy pięknie grać, będziemy w TOP3 i znikną kontuzje 4-5 podstawowych graczy? Jak wam 4-5 miejsce nie pasi, to się przerzućcie na zespół z budżetem 50 mln funtów na transfery. Lol

dokladnie tak mysle.
dokladnie tak mysle
Tottenham till I die, I'm Tottenham till I die, I know I am, I'm sure I am, I'm Tottenham till I die...
3 listopada 2012, 17:58 [cytuj]
Zamiast nowego trenera wolałbym porządnego napastnika. Zagraliśmy dzisiaj fatalnie. Jak widziałem to kopanie piłki w powietrze między obrońcami w 90 minucie, to żałowałem, że nie mam w alternatywie zobaczenia meczu B klasy w Polsce. Zobaczymy, jak się ułożą kolejne spotkania, ale po dzisiejszym mam pewne obawy. Nie zasłużyliśmy nawet na remis dzisiaj.
Zamiast nowego trenera wolałbym porządnego napastnika. Zagraliśmy dzisiaj fatalnie. Jak widziałem to kopanie piłki w powietrze między obrońcami w 90 minucie, to żałowałem, że nie mam w alternatywie zobaczenia meczu B klasy w Polsce. Zobaczymy, jak się ułożą kolejne spotkania, ale po dzisiejszym mam pewne obawy. Nie zasłużyliśmy nawet na remis dzisiaj
3 listopada 2012, 17:59 [cytuj]
to nie zmienia faktu że nasza gra osiągnęła dno...a zmiany jakie zrobił AVB wołają o pomstę do nieba.Gallas chodzi trzymając się za udo a on ściąga Walkera, paranoja jakaś ...
to nie zmienia faktu że nasza gra osiągnęła dno...a zmiany jakie zrobił AVB wołają o pomstę do nieba.Gallas chodzi trzymając się za udo a on ściąga Walkera, paranoja jakaś
A ja myślę, że tego 4-5 miejsca to może nie być z taką grą.
A ja myślę, że tego 4-5 miejsca to może nie być z taką grą
COYS!
Gramy na poziomie 10-15 miejsca, na pewno gorzej od Evertonu i Fulham. AVB ciekawe jak planował sezon bez rozgrywającego? Może miał nim być Gylfi Zero Dobrych Zagrań Sigurdsson. Była jakaś taktyka na Wigan? jak nawet rzuty rożne nieopracowane. Żenada na całego.
Gramy na poziomie 10-15 miejsca, na pewno gorzej od Evertonu i Fulham. AVB ciekawe jak planował sezon bez rozgrywającego? Może miał nim być Gylfi Zero Dobrych Zagrań Sigurdsson. Była jakaś taktyka na Wigan? jak nawet rzuty rożne nieopracowane. Żenada na całego
3 listopada 2012, 18:02 [cytuj]
HARRY wracaj...
HARRY wracaj
3 listopada 2012, 18:03 [cytuj]
Nie rozumiem z kad bierze sie ta zaciekła obrona Boasa prze3z niektórych użytkowników. Miał wniesc taktyke. Nie wniósł. Mielismy grac ładna ofensywna piłke. Nie gramy. W takiej dyspozycji nie mamy co liczyc na punkty z City i analami. Niech Levy pójdzie po rozum do głowy i zatrudni np Blanca albo pogodzi sie z Redknapem bo z tym trenerem to my skonczymy w srodku tabeli
Nie rozumiem z kad bierze sie ta zaciekła obrona Boasa prze3z niektórych użytkowników. Miał wniesc taktyke. Nie wniósł. Mielismy grac ładna ofensywna piłke. Nie gramy. W takiej dyspozycji nie mamy co liczyc na punkty z City i analami. Niech Levy pójdzie po rozum do głowy i zatrudni np Blanca albo pogodzi sie z Redknapem bo z tym trenerem to my skonczymy w srodku tabeli
3 listopada 2012, 18:04 [cytuj]
Nic tak nie boli jak oglądanie Gylfiego i Dempseya. Myślałem, że nigdy tego nie powiem, ale Jenas wróć :D
Nic tak nie boli jak oglądanie Gylfiego i Dempseya. Myślałem, że nigdy tego nie powiem, ale Jenas wróć :D
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
3 listopada 2012, 18:05 [cytuj]
Zoolander powiedział/a:

Dzięki za poprawienie humoru. Trzeba było sprzedawać Modrica , Krancara, i VDV za jednym razem. Na transfery była kasa, ale Levi musi zarobić, a co.
Dzięki za poprawienie humoru. Trzeba było sprzedawać Modrica , Krancara, i VDV za jednym razem. Na transfery była kasa, ale Levi musi zarobić, a co
3 listopada 2012, 18:05 [cytuj]
Diegomir powiedział/a:
Po zwycięstwie z ManU AVB był bogiem, teraz nikt go nie chce

Dla mnie nigdy nie był Bogiem, a mecz z United to czysty fuks i sędzia po naszej stronie. W tamtym sezonie na poczatku czy 2 lata temu cieszyła gra nawet jak przegrywalismy teraz jak wygrywamy to pozostaje niedosyt i wkurw. Odpuszczają puchary europejskie, puchar ligi no to chociaz by zaczeli w lidze grac. Dobrze, ze kibice ich wybuczeli ale trochę za słabo. Na naszych pilkarzy kubel zimnej wody na leb to zdecydowanie za malo.
Dla mnie nigdy nie był Bogiem, a mecz z United to czysty fuks i sędzia po naszej stronie. W tamtym sezonie na poczatku czy 2 lata temu cieszyła gra nawet jak przegrywalismy teraz jak wygrywamy to pozostaje niedosyt i wkurw. Odpuszczają puchary europejskie, puchar ligi no to chociaz by zaczeli w lidze grac. Dobrze, ze kibice ich wybuczeli ale trochę za słabo. Na naszych pilkarzy kubel zimnej wody na leb to zdecydowanie za malo
3 listopada 2012, 18:09 [cytuj]
Julkos powiedział/a:
Dla mnie nigdy nie był Bogiem, a mecz z United to czysty fuks i sędzia po naszej stronie. W tamtym sezonie na poczatku czy 2 lata temu cieszyła gra nawet jak przegrywalismy teraz jak wygrywamy to pozostaje niedosyt i wkurw. Odpuszczają puchary europejskie, puchar ligi no to chociaz by zaczeli w lidze grac. Dobrze, ze kibice ich wybuczeli ale trochę za słabo. Na naszych pilkarzy kubel zimnej wody na leb to zdecydowanie za malo

ZGADZAM SIE TO NIE BYŁO PORYWAJĄCE.
ZGADZAM SIE TO NIE BYŁO PORYWAJĄCE
E.F.E.N.D.I.
3 listopada 2012, 18:11 [cytuj]
a w tym czasie VdV kupił sobie loże dla rodziny ?
a w tym czasie VdV kupił sobie loże dla rodziny ?
Blue and white blood...
3 listopada 2012, 18:11 [cytuj]
zmienic VDV na Gylfi - mistrzostwo swiata, odszczekam all jak wygramy away z MC i ars. Widac ze gosc nie czyta po prostu gry. ZA HR moze buty nosić
zmienic VDV na Gylfi - mistrzostwo swiata, odszczekam all jak wygramy away z MC i ars. Widac ze gosc nie czyta po prostu gry. ZA HR moze buty nosić
3 listopada 2012, 18:16 [cytuj]
Razem z AVB powinien zrezygnować D.Levi, to on odpowiada za transfery.
Razem z AVB powinien zrezygnować D.Levi, to on odpowiada za transfery
3 listopada 2012, 18:19 [cytuj]
swoją drogą ucieka nam sandro. nastepny mecz dwóch pomocników hudd i i livermore hahaha już to widzę, pięknie będzie.
swoją drogą ucieka nam sandro. nastepny mecz dwóch pomocników hudd i i livermore hahaha już to widzę, pięknie będzie
3 listopada 2012, 18:25 [cytuj]
Ja kocham ten klub, ale panowie. Boje się meczu z city. A jeszcze bardziej boje się konsekwencji meczu z Arsenalem.
Ja kocham ten klub, ale panowie. Boje się meczu z city. A jeszcze bardziej boje się konsekwencji meczu z Arsenalem
E.F.E.N.D.I.
3 listopada 2012, 18:29 [cytuj]
Vdv 5 asyst w bundeslidze, Gylfi ? Buhaha.
Ja tam zdania o Avb nie zmieniam, niech idzie w p....
Vdv 5 asyst w bundeslidze, Gylfi ? Buhaha. Ja tam zdania o Avb nie zmieniam, niech idzie w p
3 listopada 2012, 19:04 [cytuj]
Kompromitacja.
Kompromitacja
|<  <<  <  4  5  6  7  8    >

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 18 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się