Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  4  5  6  7  8  
Forum dyskusyjne » Premier League » Tottenham - Wigan
3 listopada 2012, 20:29 [cytuj]
Mieliśmy dać AVB czas do końca września, jest listopad i prawie połowa sezonu a nic do słownie nic się nie zmienia, AVB ma chyba tak isam problem u nas co miał w Chelsea czyli piłkarze mają go w dupie po prostu i nie chce im się grać...

A teraz bez Sandro nie wyobrażam sobie gry w ogóle chyba że zmienimy formację na 433 bez DMF ale tak wyjść na City czy Arsenal hmmm?
Mieliśmy dać AVB czas do końca września, jest listopad i prawie połowa sezonu a nic do słownie nic się nie zmienia, AVB ma chyba tak isam problem u nas co miał w Chelsea czyli piłkarze mają go w dupie po prostu i nie chce im się grać... A teraz bez Sandro nie wyobrażam sobie gry w ogóle chyba że zmienimy formację na 433 bez DMF ale tak wyjść na City czy Arsenal hmmm?
Offence win games, defence wins titles
3 listopada 2012, 21:08 [cytuj]
Patriczi a naprawde wierzysz że HR zrobił z tego składu mistrzów BPL? BTW, z tego co zrozumiałem to przegrywamy z nimi na WHL drugie z trzech spotkań. Jeśli ugryziemy punkty City i Analom, to mozna to zaliczyć jako typową wpadkę w naszym wykonaniu.

A, i może zamiast sprzedawać najlepszych piłkarzy, mogli byśmy kupić jakiś obrońców?? Myśle że Big Tom jest pewniejszym graczem na środku pola, niż Gallas i Caulker!
Patriczi a naprawde wierzysz że HR zrobił z tego składu mistrzów BPL? BTW, z tego co zrozumiałem to przegrywamy z nimi na WHL drugie z trzech spotkań. Jeśli ugryziemy punkty City i Analom, to mozna to zaliczyć jako typową wpadkę w naszym wykonaniu. A, i może zamiast sprzedawać najlepszych piłkarzy, mogli byśmy kupić jakiś obrońców?? Myśle że Big Tom jest pewniejszym graczem na środku pola, niż Gallas i Caulker!
3 listopada 2012, 21:11 [cytuj]
Buli a możesz jaśniej? Bo może przez moje nie wyspanie nie ogarniam twej wypowiedzi...

Po czasie wnioskuję że chodzi Ci o to że wg mnie przegrywamy wszystko a za komuny tfu za Harrego było lepiej, tego nie powiedziałem chodzi o to że brak nam jakiejkolwiek koncepcji gry a na spontanie nam gra się nie toczy u AVB...
Buli a możesz jaśniej? Bo może przez moje nie wyspanie nie ogarniam twej wypowiedzi... Po czasie wnioskuję że chodzi Ci o to że wg mnie przegrywamy wszystko a za komuny tfu za Harrego było lepiej, tego nie powiedziałem chodzi o to że brak nam jakiejkolwiek koncepcji gry a na spontanie nam gra się nie toczy u AVB
Offence win games, defence wins titles
4 listopada 2012, 15:24 [cytuj]
w okienku kupujemy moutinho albo fellainiego zaraz wraca parker i dembele to może ten środek będzie jakoś wyglądać, boje się kontuzji tylko skrzydłowych i napastników. no i niech w końcu kaboul wraca. środek pola musi być zagęszony mocno na city bo nas rozjadą
w okienku kupujemy moutinho albo fellainiego zaraz wraca parker i dembele to może ten środek będzie jakoś wyglądać, boje się kontuzji tylko skrzydłowych i napastników. no i niech w końcu kaboul wraca. środek pola musi być zagęszony mocno na city bo nas rozjadą
|<  <<  <  4  5  6  7  8  

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 20 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się