Forum dyskusyjne
11 listopada 2012, 15:21 [cytuj]
Kurde ale jestem w szoku Levy dał 39 mln Ł ? Ale by było
Gramy tak jak powinniśmy grać

Sandro król środka pola, Ade cwany lis więc jest BDB ale Lennon jaki kogut

Kolarov o 2 głowy wyższy ale się nie da
Kurde ale jestem w szoku Levy dał 39 mln Ł ? Ale by było :D
Gramy tak jak powinniśmy grać :D Sandro król środka pola, Ade cwany lis więc jest BDB ale Lennon jaki kogut :D Kolarov o 2 głowy wyższy ale się nie da :D
Offence win games, defence wins titles
11 listopada 2012, 15:22 [cytuj]
Trzeba polowac na 2 zolta dla Zabalety..
Trzeba polowac na 2 zolta dla Zabalety
Jesteśmy królami z White Hart Lane!
11 listopada 2012, 15:22 [cytuj]
A i najważniejsze Dempsey na Listę transferową od razu ! nie dość że nie gra nic to jeszcze by bramka była przez niego. I kibice na duży +
A i najważniejsze Dempsey na Listę transferową od razu ! nie dość że nie gra nic to jeszcze by bramka była przez niego. I kibice na duży + :D
11 listopada 2012, 15:23 [cytuj]
Nazwisko Dempseya było przeczytane chyba tylko raz przez komentatora, ale Defoe albo Gylfi lepiej się w tym meczu nie zachowają. Momentalnie dobiega do niego Yaya i ktoś jeszcze. Gra nasz transfer roku padakę, ale mam wrażenie, że Defoe w takich sytuacjach ledwo by piłkę dotknął.
Nazwisko Dempseya było przeczytane chyba tylko raz przez komentatora, ale Defoe albo Gylfi lepiej się w tym meczu nie zachowają. Momentalnie dobiega do niego Yaya i ktoś jeszcze. Gra nasz transfer roku padakę, ale mam wrażenie, że Defoe w takich sytuacjach ledwo by piłkę dotknął
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
11 listopada 2012, 15:24 [cytuj]
Ale może by jakąś zgarnął jebnął na pałę i nużby było
Ale może by jakąś zgarnął jebnął na pałę i nużby było ;)
11 listopada 2012, 15:25 [cytuj]
Zoolander powiedział/a:
Nazwisko Dempseya było przeczytane chyba tylko raz przez komentatora, ale Defoe albo Gylfi lepiej się w tym meczu nie zachowają. Momentalnie dobiega do niego Yaya i ktoś jeszcze. Gra nasz transfer roku padakę, ale mam wrażenie, że Defoe w takich sytuacjach ledwo by piłkę dotknął
Może Defoe da radę. Co jak co, ale nogę to on przyłożyć umie
Może Defoe da radę. Co jak co, ale nogę to on przyłożyć umie :D
11 listopada 2012, 15:26 [cytuj]
mnie martwi ta żółta kartka dla Walkera.
mnie martwi ta żółta kartka dla Walkera
COYS
Diego JD nadał by się tam gdzie strzelał Big Tom nie walnąłby tak mocno ale może bardziej precyzyjnie
Diego JD nadał by się tam gdzie strzelał Big Tom nie walnąłby tak mocno ale może bardziej precyzyjnie ;)
Caps powiedział/a:
Że w sierpniu 2011 Tottenham złożył za niego ofertę opiewającą na 39 mln funtów
Prawda, w ostatnim dniu okienka. I w tym samym dniu złożyliśmy tez ofertę za Llorente z tego co pamiętam.
Ogólnie to gramy słabiej od City i jak czegoś nie zmienimy w przerwie to jeszcze przegramy. Ade faktycznie super ale strasznie mnie wkurza u niego to, że komletnie odpuszcza pojedynki główkowe. Nawet nie próbuje wyskoczyć do głowy. Ja bym chyba dał Carroll'a za Dempsey'a bo przegrywamy środek pola i przez to tak ciężko nam się gra. Przynajmniej tak mi się wydaje. Szczęście nam dzisiaj sprzyja, podobnie jak sędziowie. City należał się przynajmniej jeden karny a do tego jeszcze kilka mniejszych błędów na naszą korzyść
Prawda, w ostatnim dniu okienka. I w tym samym dniu złożyliśmy tez ofertę za Llorente z tego co pamiętam.
Ogólnie to gramy słabiej od City i jak czegoś nie zmienimy w przerwie to jeszcze przegramy. Ade faktycznie super ale strasznie mnie wkurza u niego to, że komletnie odpuszcza pojedynki główkowe. Nawet nie próbuje wyskoczyć do głowy. Ja bym chyba dał Carroll'a za Dempsey'a bo przegrywamy środek pola i przez to tak ciężko nam się gra. Przynajmniej tak mi się wydaje. Szczęście nam dzisiaj sprzyja, podobnie jak sędziowie. City należał się przynajmniej jeden karny a do tego jeszcze kilka mniejszych błędów na naszą korzyść :)
11 listopada 2012, 15:27 [cytuj]
Hades powiedział/a:
HAHAHAHAHAHAHAHA. Levy by tego nigdy nie zrobił. 25 to jeszcze mógłbym uwierzyć. Ale nie tyle.
No co tam... City miało 2 setki, ale je zmarnowali. Hudd daje świetne dośrodkowania, Ade pokazuje czemu dzieiaj gra. Dempsey niz specjalnego nie pokazuje, więc koło 60-70 powinien wejść Defoe. No i módlmy się, żeby Jake nie musiał wchodzić za Sandro. Bale też jakoś mniej widoczny dzisiaj, ale to chyba jakiś zabieg AVB
Była taka historia w ostatnim dniu okna, że niby Levy dawał 38 baniek z Aguero, ale nigdy nie została potwierdzona. Bale nie widoczny to zabieg Mancini, a nie AVB. Przecież nie zostawią naszego najlepszego piłkarza bez krycia
Była taka historia w ostatnim dniu okna, że niby Levy dawał 38 baniek z Aguero, ale nigdy nie została potwierdzona. Bale nie widoczny to zabieg Mancini, a nie AVB. Przecież nie zostawią naszego najlepszego piłkarza bez krycia
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
11 listopada 2012, 15:28 [cytuj]
Jedyny błąd na naszą korzyć to ręka Gallasa
Jedyny błąd na naszą korzyć to ręka Gallasa ;)
11 listopada 2012, 15:29 [cytuj]
Ogólnie w miarę to jakoś wygląda... Obrona jakaś taka pewna, jak nie u nas... No ale lepiej nic nie krakać, bo wiadomo jak to jest być kibicem Tottenhamu
Ogólnie w miarę to jakoś wygląda... Obrona jakaś taka pewna, jak nie u nas... No ale lepiej nic nie krakać, bo wiadomo jak to jest być kibicem Tottenhamu :)
11 listopada 2012, 15:33 [cytuj]
macie dobry stream po polsku??
macie dobry stream po polsku??
Eee tam. Dla mnie remis będzie w porządku. Spodziewałem się przegranej, więc wszystko ponad to mnie zadowoli.
Ja zacząłem w przerwie obczajać polskie. Na razie mam zamiar oglądać tutaj
http://pl-sport.tv/stream-2.htm Ale jakość nie powala.
Eee tam. Dla mnie remis będzie w porządku. Spodziewałem się przegranej, więc wszystko ponad to mnie zadowoli.
Ja zacząłem w przerwie obczajać polskie. Na razie mam zamiar oglądać tutaj: http://pl-sport.tv/stream-2.htm
Ale jakość nie powala
LMAO
http://www.telegraph.co.uk/sport/football/teams/tottenham-hotspur/8293199/Sergio-Aguero-ends-Tottenham-Hotspur-rumours-by-signing-contract-extension-at-Atletico-Madrid.html tu jest o tym

38,5 mln
http://www.telegraph.co.uk/sport/football/teams/tottenham-hotspur/8293199/Sergio-Aguero-ends-Tottenham-Hotspur-rumours-by-signing-contract-extension-at-Atletico-Madrid.html tu jest o tym ;) 38,5 mln ;)
11 listopada 2012, 15:34 [cytuj]
http://www.metro.co.uk/sport/football/857662-sergio-aguero-and-diego-forlan-to-be-offered-to-spurs-for-40m o i jeszcze to
http://www.metro.co.uk/sport/football/857662-sergio-aguero-and-diego-forlan-to-be-offered-to-spurs-for-40m o i jeszcze to ;)
11 listopada 2012, 15:36 [cytuj]
kurwa janek
kurwa janek
11 listopada 2012, 15:36 [cytuj]
Kurwa. Niech mu się nic nie stanie.
Kurwa. Niech mu się nic nie stanie. :boisie:
LMAO
11 listopada 2012, 15:45 [cytuj]
Taxi for Maicon !!!
Taxi for Maicon !!!
11 listopada 2012, 15:45 [cytuj]
Ci komentatorzy to jebane zjeby. Kurwy zawsze sa przeciwko Tottenhamowi. Wsioki jebane!
Ci komentatorzy to jebane zjeby. Kurwy zawsze sa przeciwko Tottenhamowi. Wsioki jebane!