Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  5  6  7  8  9    >
Forum dyskusyjne » Premier League » City - Spurs 11.11.12r
11 listopada 2012, 16:23 [cytuj]
jak to Tottenham, bramka w ostatnich minutach. ten zjebany dżeko zawsze im dupę ratuje
jak to Tottenham, bramka w ostatnich minutach. ten zjebany dżeko zawsze im dupę ratuje
Teraz Naughtonem ich zaatakujemy
Teraz Naughtonem ich zaatakujemy
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
AVB OUT!
AVB OUT!
11 listopada 2012, 16:24 [cytuj]
Diego powiedział/a:
Kurwa w Premier League są 2 zajebanych farciarzy. United kurwa mają Hernandeza, a City Dżego, którzy ratują im dupe

United mają farta, ale City całkowicie zasłużyło (przynajmnniej dziś) na 3 punkty.
United mają farta, ale City całkowicie zasłużyło (przynajmnniej dziś) na 3 punkty
COYS!
11 listopada 2012, 16:25 [cytuj]
wynik to jedna sprawa,natomiast gra zespołu to jest oddzielny temat.naprawdę nie potrafię wytłumaczyć jak w kilka mieśięcy Spurs zamienili się w taki topór,w dodatku tępy...
wynik to jedna sprawa,natomiast gra zespołu to jest oddzielny temat.naprawdę nie potrafię wytłumaczyć jak w kilka mieśięcy Spurs zamienili się w taki topór,w dodatku tępy
11 listopada 2012, 16:28 [cytuj]
Brawo Brawo. A sobie pomyślałem czemu AVB nie wstawi 5 obrońców i co? No pacz wstawił, Geniusz 1:1 i wpuszcza kolejnego obrońcę... No to teraz Everton i WBA 3 pkt przed nami, teraz Derby i może kolejne 3 pkt i może 6 pkt do 4 miejsca a co tam.
Brawo Brawo. A sobie pomyślałem czemu AVB nie wstawi 5 obrońców i co? No pacz wstawił, Geniusz 1:1 i wpuszcza kolejnego obrońcę... No to teraz Everton i WBA 3 pkt przed nami, teraz Derby i może kolejne 3 pkt i może 6 pkt do 4 miejsca a co tam
Offence win games, defence wins titles
11 listopada 2012, 16:29 [cytuj]
Zasłużyć zasłużyło, ale wku*wia mnie taka taktyka, że wpuszczają Dżego i kurwa w 90 strzelają. Nie mogą strzelić w 71? Ja pierdole
Zasłużyć zasłużyło, ale wku*wia mnie taka taktyka, że wpuszczają Dżego i kurwa w 90 strzelają. Nie mogą strzelić w 71? Ja pierdole
11 listopada 2012, 16:30 [cytuj]
Parker wróóććć !!!
Parker wróóććć !!!
11 listopada 2012, 16:30 [cytuj]
Gramy brzydko, defensywnie i bez wyników.
Gramy brzydko, defensywnie i bez wyników
11 listopada 2012, 16:31 [cytuj]
Trzeba doczołgać się do zimy w TOP 5, a później jakieś transfery, chociaż znając Levego to będzie skąpił jak zawsze. Bo z taką grą i z takim składem nie mamy czego szukać w walce nawet o LM
Trzeba doczołgać się do zimy w TOP 5, a później jakieś transfery, chociaż znając Levego to będzie skąpił jak zawsze. Bo z taką grą i z takim składem nie mamy czego szukać w walce nawet o LM
11 listopada 2012, 16:32 [cytuj]
Diego powiedział/a:

Lepiej miec taktyke,ze sie strzeli bramke i bronimy, wpuszczac milion obroncow, nie przeprowadzac kontrakatkow. To jest najlepsza taktyka. City ma Dzeko ,strzela im bramke i zasluzenie wygrawaja, chwala im za to.
Lepiej miec taktyke,ze sie strzeli bramke i bronimy, wpuszczac milion obroncow, nie przeprowadzac kontrakatkow. To jest najlepsza taktyka. City ma Dzeko ,strzela im bramke i zasluzenie wygrawaja, chwala im za to
Tottenham till I die, I'm Tottenham till I die, I know I am, I'm sure I am, I'm Tottenham till I die...
11 listopada 2012, 16:33 [cytuj]
nie sądziłem i byłem przeciwny ale pierwszy raz mówię AVB OUT!

wygrywasz 1 bramką ? co tam postaw autobus w końcu jestem doświadczony! Wielki strateg warty...:blee:
nie sądziłem i byłem przeciwny ale pierwszy raz mówię AVB OUT! wygrywasz 1 bramką ? co tam postaw autobus w końcu jestem doświadczony! Wielki strateg warty...:blee:
Blue and white blood...
11 listopada 2012, 16:36 [cytuj]
Prawda jest taka, że City było do ogrania i gdyby grał Dembele zupełnie inaczej by to wyglądało. Co nie zmienia faktu, że z avb jest taki taktyk jak ze mnie Messi
Prawda jest taka, że City było do ogrania i gdyby grał Dembele zupełnie inaczej by to wyglądało. Co nie zmienia faktu, że z avb jest taki taktyk jak ze mnie Messi
11 listopada 2012, 16:43 [cytuj]
Ale co robił Dempsey przez caly mecz ! ? truchtał po boisku , zero zaangazowania ! Zmiana Defoe powinna byc zaraz po pierrwszej polowie i to za tego durnego Clinta a nie Adebayora ! Ale to są te wielkie transfery naszego prezesa !
Ale co robił Dempsey przez caly mecz ! ? truchtał po boisku , zero zaangazowania ! Zmiana Defoe powinna byc zaraz po pierrwszej polowie i to za tego durnego Clinta a nie Adebayora ! Ale to są te wielkie transfery naszego prezesa !
11 listopada 2012, 16:47 [cytuj]
to był mecz, który kalkulowałem że przegramy ale jak w końcu wróci dembele za dempseya to można bić się z najlepszymi :D no i walker...
to był mecz, który kalkulowałem że przegramy ale jak w końcu wróci dembele za dempseya to można bić się z najlepszymi :D no i walker
11 listopada 2012, 16:48 [cytuj]
Diego powiedział/a:

Jakie transfery Boas już powiedział że nie ma zamiaru nikogo kupować w oknie transferowym
Jakie transfery Boas już powiedział że nie ma zamiaru nikogo kupować w oknie transferowym
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
11 listopada 2012, 16:52 [cytuj]
Varba a kto powiedział że Boas zostanie do zimy?
Dempsey nie robił nic a jak pokazali jego paszcze to tam nic życia już nie było...
Varba a kto powiedział że Boas zostanie do zimy? Dempsey nie robił nic a jak pokazali jego paszcze to tam nic życia już nie było
Offence win games, defence wins titles
11 listopada 2012, 17:03 [cytuj]
Nie zrozumiała strategia nie zrozumiałe zmiany. AVB też niezrozumiały. Nic nie rozumiem i nie chce sie denerwować bo szkoda tu gadać. Dempsye AUT!!! AVB to samo/.:lezkawoku::lezkawoku:
Nie zrozumiała strategia nie zrozumiałe zmiany. AVB też niezrozumiały. Nic nie rozumiem i nie chce sie denerwować bo szkoda tu gadać. Dempsye AUT!!! AVB to samo/.:lezkawoku::lezkawoku:
E.F.E.N.D.I.
11 listopada 2012, 17:06 [cytuj]
;(;(;(;(
;(;(;(;(
11 listopada 2012, 17:07 [cytuj]
Trzeba sie napić a nie kurqa płakać... :D:cwaniak:
Trzeba sie napić a nie kurqa płakać... :D:cwaniak:
E.F.E.N.D.I.
|<  <<  <  5  6  7  8  9    >

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 21 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się