11 listopada 2012, 19:56 [cytuj]
http://www.thesportreview.com/tsr/2012/11/man-city-2-tottenham-1-andre-villas-boas/?
Ta wypowiedź wkurwiła mnie jeszcze bardziej niż wynik meczu. Nie masz jaj i na dodatek urwałeś je drużynie, która zawsze słynęła z waleczności.
http://www.thesportreview.com/tsr/2012/11/man-city-2-tottenham-1-andre-villas-boas/?
Ta wypowiedź wkurwiła mnie jeszcze bardziej niż wynik meczu. Nie masz jaj i na dodatek urwałeś je drużynie, która zawsze słynęła z waleczności
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
11 listopada 2012, 20:12 [cytuj]
Krótko AVB out.
Dla jego obrońców którzy tłumaczą dać mu czas etc. czas to może dostać Rodgers który przejął słaby rozjebany L`pool aby wrócić do czołówki albo SAF jak przejął ManU a tu AVB dostał gotową drużynę, dobrze zorganizowaną itp a on co robi? Rozpierdala nic nie budując. Za Harrego chociaż przegrywaliśmy to chociaż graliśmy a tu nie dość że przegrywamy to jeszcze nie gramy... Harry przepraszam Cię za to byłem za twoim odejściem.
I taka mała dygresja: Dlaczego nie możemy być jak Korona która grała w 9 a zremisowała z Wisełką...
Krótko AVB out.
Dla jego obrońców którzy tłumaczą dać mu czas etc. czas to może dostać Rodgers który przejął słaby rozjebany L`pool aby wrócić do czołówki albo SAF jak przejął ManU a tu AVB dostał gotową drużynę, dobrze zorganizowaną itp a on co robi? Rozpierdala nic nie budując. Za Harrego chociaż przegrywaliśmy to chociaż graliśmy a tu nie dość że przegrywamy to jeszcze nie gramy... Harry przepraszam Cię za to byłem za twoim odejściem.
I taka mała dygresja: Dlaczego nie możemy być jak Korona która grała w 9 a zremisowała z Wisełką
Offence win games, defence wins titles
11 listopada 2012, 21:55 [cytuj]
Chuj, może przynajmniej ktoś wbije za Walkera na następny mecz. No i nie mam pojęcia co mu się podobało w naszej grze? To, że mieliśmy może 4 sytuacje, fartem strzeliliśmy gola, a potem przez całą połowę graliśmy prawie nic? Nie porównuję go do Harrego, bo teraz AVB nie ma środka, ale wkurwia mnie to, że próbuje dojechać defensywnie z wynikiem do końca po raz 8 i już 7 raz się to nie udaje. Z United mieliśmy farta.
Chuj, może przynajmniej ktoś wbije za Walkera na następny mecz. No i nie mam pojęcia co mu się podobało w naszej grze? To, że mieliśmy może 4 sytuacje, fartem strzeliliśmy gola, a potem przez całą połowę graliśmy prawie nic? Nie porównuję go do Harrego, bo teraz AVB nie ma środka, ale wkurwia mnie to, że próbuje dojechać defensywnie z wynikiem do końca po raz 8 i już 7 raz się to nie udaje. Z United mieliśmy farta
LMAO
11 listopada 2012, 23:26 [cytuj]
Hades AVB jeśli nie ma środka to powinien zmienić formację, na np 5-3-2 i nie ma problemu... Sandro jako jedyny DMF 2 skrzydlaki i 2 napdziorów i nie ma problemu... Wg mnie powinniśmy zacząć grać na 3 z tyłu teraz bo boję się grać z Kylami obojętnie z którym...
Hades AVB jeśli nie ma środka to powinien zmienić formację, na np 5-3-2 i nie ma problemu... Sandro jako jedyny DMF 2 skrzydlaki i 2 napdziorów i nie ma problemu... Wg mnie powinniśmy zacząć grać na 3 z tyłu teraz bo boję się grać z Kylami obojętnie z którym
Offence win games, defence wins titles
12 listopada 2012, 14:42 [cytuj]
5-3-2? Masz na myśli Walker, Gallas, Dawson, Vertonghen, Naughton - Lennon, Sandro, Bale - Ade, Defoe? Chciałbym to zobaczyć. Z naszą obroną to by świetnie zadziałało... To samo z 3 z tyłu. Jak to widzisz?
5-3-2? Masz na myśli Walker, Gallas, Dawson, Vertonghen, Naughton - Lennon, Sandro, Bale - Ade, Defoe? Chciałbym to zobaczyć. Z naszą obroną to by świetnie zadziałało... To samo z 3 z tyłu. Jak to widzisz?
LMAO