Forum dyskusyjne
17 listopada 2012, 12:22 [cytuj]
Warto założyć wątek, przecież nie każdy będzie na zlocie(

), czekam od rana na to widowisko, co prawda rozum mówi remis, a nawet przegrana, ale z United było podobnie, COYS !
Warto założyć wątek, przecież nie każdy będzie na zlocie(:|), czekam od rana na to widowisko, co prawda rozum mówi remis, a nawet przegrana, ale z United było podobnie, COYS ! :D
To dare is to do.
17 listopada 2012, 12:30 [cytuj]
jeszcze jakieś 40 minut i powinny być składy...temperatura wzrasta
jeszcze jakieś 40 minut i powinny być składy...temperatura wzrasta:cwaniak:
17 listopada 2012, 12:36 [cytuj]
czekam z niecierpliwością na składy , a później na mecz
czekam z niecierpliwością na składy , a później na mecz:)
17 listopada 2012, 12:42 [cytuj]
no to teraz premiership + zeszłołikendowy ,a potem derby...
no to teraz premiership + zeszłołikendowy ,a potem derby...:ok:
17 listopada 2012, 12:55 [cytuj]
Tottenham starting XI: Lloris; Walker, Gallas, Vertonghen, Naughton; Lennon, Sandro, Huddlestone, Bale; Adebayor, Defoe
Tottenham starting XI: Lloris; Walker, Gallas, Vertonghen, Naughton; Lennon, Sandro, Huddlestone, Bale; Adebayor, Defoe
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
17 listopada 2012, 12:59 [cytuj]
a skład dziadostwa ktoś zna? Ciekawe czy mamy szansę im nastrzelać, czytaj czy zagra Wojtuś?
Lloris? WTF? Ale za to nie ma Dempseya.
a skład dziadostwa ktoś zna? Ciekawe czy mamy szansę im nastrzelać, czytaj czy zagra Wojtuś? ;P
Lloris? WTF? Ale za to nie ma Dempseya
COYS!
17 listopada 2012, 13:01 [cytuj]
#afc: Szczesny; Sagna, Mertesacker, Koscielny, Vermaelen; Arteta, Wilshere; Walcott, Cazorla, Podolski; Giroud.
Arsenal subs v Spurs: Mannone, Jenkinson, Santos, Coquelin, Ramsey, Oxlade-Chamberlain, Arshavin.
#afc: Szczesny; Sagna, Mertesacker, Koscielny, Vermaelen; Arteta, Wilshere; Walcott, Cazorla, Podolski; Giroud.
Arsenal subs v Spurs: Mannone, Jenkinson, Santos, Coquelin, Ramsey, Oxlade-Chamberlain, Arshavin
17 listopada 2012, 13:01 [cytuj]
No za cholere nie pozbędzie się tego Gallasa, dlaczego kosztem Caulkera? Zlatan po środowym meczu nie może mu z głowy wyjść czy co? Fajnie, że 4-4-2 , Oby skrzydła i Wojciech Esz. zadziałały bo w tym tylko upatruję naszą szanse, chociaż jeśli któryś z trójki Arteta-Cazorla-Wilshere będzie miał dobry dzień to jest po nas. COYS !
No za cholere nie pozbędzie się tego Gallasa, dlaczego kosztem Caulkera? Zlatan po środowym meczu nie może mu z głowy wyjść czy co? Fajnie, że 4-4-2 , Oby skrzydła i Wojciech Esz. zadziałały bo w tym tylko upatruję naszą szanse, chociaż jeśli któryś z trójki Arteta-Cazorla-Wilshere będzie miał dobry dzień to jest po nas. COYS !
Come On You Spurs !
17 listopada 2012, 13:02 [cytuj]
Skład mi się w miare podoba , szkoda ze nie wrócił Dembele , ale i tak jest nieźle
Skład mi się w miare podoba , szkoda ze nie wrócił Dembele , ale i tak jest nieźle:)
17 listopada 2012, 13:02 [cytuj]
Caulker chyba jakieś kontuzji się nabawił po reprze...
Caulker chyba jakieś kontuzji się nabawił po reprze
17 listopada 2012, 13:03 [cytuj]
W końcu Dempsey'a nie ma w składzie. Chyba najlepszy z możliwych składów jaki mógł wybrać AVB. Zastanawia mnie tylko Naughton w składzie za Caulkera. Pewnie chciał mieć Vertsa w środku. Szkoda że Dembele nie zdążył ale i tak obudziłem się rano z pozytywnym nastawieniem. Spodziewam się jakiegoś dreszczowca z minimum pięcioma bramkami
W końcu Dempsey'a nie ma w składzie. Chyba najlepszy z możliwych składów jaki mógł wybrać AVB. Zastanawia mnie tylko Naughton w składzie za Caulkera. Pewnie chciał mieć Vertsa w środku. Szkoda że Dembele nie zdążył ale i tak obudziłem się rano z pozytywnym nastawieniem. Spodziewam się jakiegoś dreszczowca z minimum pięcioma bramkami :muza:
17 listopada 2012, 13:04 [cytuj]
Jest Szczęsny, u nas obrona dziurawa, może być sporo goli na Emiratach.
Jest Szczęsny, u nas obrona dziurawa, może być sporo goli na Emiratach
COYS!
17 listopada 2012, 13:05 [cytuj]
Wreszcie Adebayor z Defoe w ataku .
Wreszcie Adebayor z Defoe w ataku
17 listopada 2012, 13:06 [cytuj]
w sumie podoba mi sie nasz skład
w sumie podoba mi sie nasz skład :brawo:
17 listopada 2012, 13:08 [cytuj]
chyba najlepszy możliwy skład, cieszy zamiana llorisa i ade
chyba najlepszy możliwy skład, cieszy zamiana llorisa i ade :)
17 listopada 2012, 13:09 [cytuj]
tak, skład najlepszy z możliwych
a Friedel kontuzja czy poprostu AVB zaszalał?
tak, skład najlepszy z możliwych :)
To dare is to do.
17 listopada 2012, 13:10 [cytuj]
W sumie to obecności Llorisa nie zauważyłem bo odruchowo zacząłem czytać od obrońcow zakładając że dziadek jest na 100%. Zastanawiam sie jak duży wpływ na decyzje AVB miały te narzekania i artykuły o tym że Lloris się zastanawia nad odejściem w zimie... Na pewno AVB nie pomyślał sobie że derby to świetna okazja żeby dać pograć drugiemu bramkarzowi
W sumie to obecności Llorisa nie zauważyłem bo odruchowo zacząłem czytać od obrońcow zakładając że dziadek jest na 100%. Zastanawiam sie jak duży wpływ na decyzje AVB miały te narzekania i artykuły o tym że Lloris się zastanawia nad odejściem w zimie... Na pewno AVB nie pomyślał sobie że derby to świetna okazja żeby dać pograć drugiemu bramkarzowi :rotfl:
17 listopada 2012, 13:14 [cytuj]
Walu powiedział/a:
W sumie to obecności Llorisa nie zauważyłem bo odruchowo zacząłem czytać od obrońcow zakładając że dziadek jest na 100%. Zastanawiam sie jak duży wpływ na decyzje AVB miały te narzekania i artykuły o tym że Lloris się zastanawia nad odejściem w zimie
Mimo że sam jestem zwolennikiem Friedela to myślę że Lloris może sobie poradzić, bo Anale nie grają dużo górnych piłek a to jego bolączka. Zobaczymy jak sobie poradzi.
Mimo że sam jestem zwolennikiem Friedela to myślę że Lloris może sobie poradzić, bo Anale nie grają dużo górnych piłek a to jego bolączka. Zobaczymy jak sobie poradzi
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
17 listopada 2012, 13:17 [cytuj]
saikor powiedział/a:
tak, skład najlepszy z możliwych
Chyba ta druga opcja
Friedel chyba nigdy nie był kontuzjowany
Chyba ta druga opcja :D
Friedel chyba nigdy nie był kontuzjowany :D
17 listopada 2012, 13:18 [cytuj]
Ciekawe jakie zmiany zaserwuje nam dziś AVB? Na ławce to my szału nie mamy...
Ciekawe jakie zmiany zaserwuje nam dziś AVB? Na ławce to my szału nie mamy
COYS!