Forum dyskusyjne
17 listopada 2012, 15:35 [cytuj]
Dawson nie kryje nikogo
Dawson nie kryje nikogo
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
to jest smutne.
to jest smutne
tak jak w poprzednim sezonie... 5;2
tak jak w poprzednim sezonie... 5;2
Jesteśmy królami z White Hart Lane!
Szczerze? To jest kurwa nasze frajerstwo. Jakby się postarali, to kurwa spokojnie mogło być 4-4 nawet.
To co zrobił Gallas przed chwilą, Dawson kilka momentów temu... FAIL.
Szczerze? To jest kurwa nasze frajerstwo. Jakby się postarali, to kurwa spokojnie mogło być 4-4 nawet.
To co zrobił Gallas przed chwilą, Dawson kilka momentów temu... FAIL
LMAO
nie moge na to patrzeć, przegrywamy dwoma bramkami a oni od 10 minut sobie truchtają i patrzą jak anale sobie podają.
nie moge na to patrzeć, przegrywamy dwoma bramkami a oni od 10 minut sobie truchtają i patrzą jak anale sobie podają
Dobry czas to nie rolex tylko chwile co są wolne
Mówiłem, żeby lepiej niczego nie dotykał
Mówiłem, żeby lepiej niczego nie dotykał :P
COYS!
nosz kurwa
nosz kurwa
Dobry czas to nie rolex tylko chwile co są wolne
17 listopada 2012, 15:36 [cytuj]
kurwa co za paranoja, dzięki za mecz nie mam siły...
kurwa co za paranoja, dzięki za mecz nie mam siły
Blue and white blood...
17 listopada 2012, 15:37 [cytuj]
no kurwa "kibice" wychodzacy ze stadionu...
no kurwa "kibice" wychodzacy ze stadionu
17 listopada 2012, 15:39 [cytuj]
ADE, jeszcze raz- D Z I Ę K U J E M Y ! ! !
ADE, jeszcze raz- D Z I Ę K U J E M Y ! ! !
17 listopada 2012, 15:40 [cytuj]
Ade spierdolił nam dzisiaj nieźle. Nie chce mi się komentować tego meczu, bo nie ma czego.
Mam nadzieję, że BVB albo Milan mi poprawią humor dzisiaj.
Ade spierdolił nam dzisiaj nieźle. Nie chce mi się komentować tego meczu, bo nie ma czego.
Mam nadzieję, że BVB albo Milan mi poprawią humor dzisiaj
LMAO
17 listopada 2012, 15:40 [cytuj]
Hades powiedział/a:
Mam nadzieję, że BVB albo Milan mi poprawią humor dzisiaj
A mi dziś Górnik i Napoli
A mi dziś Górnik i Napoli :)
17 listopada 2012, 15:44 [cytuj]
Wujo powiedział/a:
pieprzyć AVB,jego związki z Mou i ogolnie tą całą popieprzoną otoczkę związaną z jego osobą...pieprzyć Levy;ego,który z najlepszego prezesa stał się clownem-oddaje VdV za 10 baniek,sprowadza 4 bramkarza i zatrudnia trenera za grube miliony...ŻENADA
Lepiej tego nie można powiedzieć. Mimo wszystko brawo dla chłopaków za 2 połowę, wszystkim prócz Hudda.
Lepiej tego nie można powiedzieć. Mimo wszystko brawo dla chłopaków za 2 połowę, wszystkim prócz Hudda
17 listopada 2012, 15:44 [cytuj]
Konkluzja po dzisiejszym meczu:
Dempsey od razu na listę transferową a nawet niech rozwiążą z nim kontrakt. Mecz jaki był każdy widzi.
Na plus Janek, Lloris, Carroll i Bale. A Avb? Trudno powiedzieć nie ma wyników więc out chociaż dziś zrobił co mógł...
Konkluzja po dzisiejszym meczu:
Dempsey od razu na listę transferową a nawet niech rozwiążą z nim kontrakt. Mecz jaki był każdy widzi.
Na plus Janek, Lloris, Carroll i Bale. A Avb? Trudno powiedzieć nie ma wyników więc out chociaż dziś zrobił co mógł
Offence win games, defence wins titles
17 listopada 2012, 15:46 [cytuj]
kurwa ,nie chce mi sie nic po tym meczu
kurwa ,nie chce mi sie nic po tym meczu
17 listopada 2012, 15:48 [cytuj]
Mam nadzieję, że z Lazio zobaczę Carrolla zamiast Hudda
Mam nadzieję, że z Lazio zobaczę Carrolla zamiast Hudda
17 listopada 2012, 15:49 [cytuj]
Chcieliscie Adebayora to go macie :/ Ja wolalem innego napastnika. Brawo Bale za walke, a co do Boasa to cel minimum na najblizsze 2 mecze u siebie to przynajmniej 4 pkt bo jak nie to dziekujemy. Dzisiaj 5:2 w derbach ostatnio tez 5:2, a jesli nie wygramy nastepnych to wszyscy sa dla mnie frajerami nawet, jak ktorys dostanie czerwona na poczatku meczu.
Chcieliscie Adebayora to go macie :/ Ja wolalem innego napastnika. Brawo Bale za walke, a co do Boasa to cel minimum na najblizsze 2 mecze u siebie to przynajmniej 4 pkt bo jak nie to dziekujemy. Dzisiaj 5:2 w derbach ostatnio tez 5:2, a jesli nie wygramy nastepnych to wszyscy sa dla mnie frajerami nawet, jak ktorys dostanie czerwona na poczatku meczu
17 listopada 2012, 15:51 [cytuj]
niech mi ktoś powie, jak to się stało i czemu, że zrobiliśmy przysługę Fulham kupując od nich Dempseya i robiąc tym samym u nich miejsce dla Berbatova? Ja tego kurde nie ogarniam
niech mi ktoś powie, jak to się stało i czemu, że zrobiliśmy przysługę Fulham kupując od nich Dempseya i robiąc tym samym u nich miejsce dla Berbatova? Ja tego kurde nie ogarniam :zly:
17 listopada 2012, 15:55 [cytuj]
ide popatrzec na cwelsi,moze WBA choc minimalnie poprawi mi samopoczucie
ide popatrzec na cwelsi,moze WBA choc minimalnie poprawi mi samopoczucie
17 listopada 2012, 15:56 [cytuj]
Adebayor popełnił błąd ale nie oszukujmy się jak jest na boisku to wyglądamy jak Tottenham za najlepszych czasów Harrego. Gramy ładną ofensywną piłkę. Przegraliśmy, ale przynajmniej graliśmy z jajami, nie jak banda ciot w poprzednich meczach. Boli mnie tylko fakt że Adebayor dostanie teraz kare i nie będzie mógł grać w kolejnych meczach
Adebayor popełnił błąd ale nie oszukujmy się jak jest na boisku to wyglądamy jak Tottenham za najlepszych czasów Harrego. Gramy ładną ofensywną piłkę. Przegraliśmy, ale przynajmniej graliśmy z jajami, nie jak banda ciot w poprzednich meczach. Boli mnie tylko fakt że Adebayor dostanie teraz kare i nie będzie mógł grać w kolejnych meczach
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson