Forum dyskusyjne
17 listopada 2012, 15:56 [cytuj]
Berbe trzeba było odkupić z Mułów, ale Levi się na niego obraził.

również za sprzedaż VdV i zwolnienie Harrego. Świetna robota prezesie.
Berbe trzeba było odkupić z Mułów, ale Levi się na niego obraził. :brawo: również za sprzedaż VdV i zwolnienie Harrego. Świetna robota prezesie
17 listopada 2012, 15:57 [cytuj]
madzik powiedział/a:
niech mi ktoś powie, jak to się stało i czemu, że zrobiliśmy przysługę Fulham kupując od nich Dempseya i robiąc tym samym u nich miejsce dla Berbatova? Ja tego kurde nie ogarniam

Widocznie za mało wiesz o piłce nożnej
Widocznie za mało wiesz o piłce nożnej :glupek:
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
17 listopada 2012, 15:59 [cytuj]
varba powiedział/a:
Masz jakiś problem człowieku!? Ile wydałeś na klub w tym sezonie jak jesteś taki dorosły i taki prawdziwy z ciebie kibic. Czy tylko oglądasz mecze na sopcascie a za internet płaci mama!?

A czy ja napisałem że jestem jakiś super dorosły? I czy napisałem cokolwiek na temat wydawania pieniędzy na klub?
Przesłanie tego co napisałem jest takie, że trzeba się cieszyć jak wygrywamy ale trzeba tez umieć przegrywać. A wyzywanie własnych zawodników to już jest zdecydowana przesada. Gramy słabo to można napisać że gramy słabo i nas to wkurwia ale nie wyzywać od czarnych gówien. Tak się zachowuje prawdziwy kibic? Jakby nie to "czarne gówno" to w zeszłym sezonie byśmy gówno mieli a nie top 4...
A jeśli już poruszyłeś temat wydawanie pieniędzy na klub to tak się składa że 2 tygodnie temu byłem na Wigan na WHL. Dodaj do tego, że studiuję dziennie i praca w trakcie roku akademickiego raczej odpada więc cały wyjazd (przeloty, bilet na mecz itd.) musiałem sobie sfinansować z pieniędzy zarobionych w trakci wakacji i był to dla mnie naprawdę duży wydatek... A teksty o oglądaniu meczy na sopcascie to sobie możesz w dupę wsadzić.
Co do meczu to AVB nic więcej zrobić nie mógł. Skład optymalny (chociaż mecz pokazał, że lepiej by było gdyby Carroll wyszedl w pierwszym składzie zamiast Hudda i w następnym meczu chyba bym się na taki wariant zdecydował),zmiany jak najbardziej przemyślane. Początek meczu był obiecujący no i to nie jego wina, że Ade dostał czerwoną kartkę. Szkoda że nie udało się doczekać z tym 1:1 do przerwy bo zabrakło niewiele i kto wie jakby się potoczyła druga połowa.
Teraz gramy 3 mecze bez Ade, a więc pewnie Dempsey w pierwszym składzie chociaż nie wiem czy bym nie dał na przykład szansy Townsendowi bo Gylfi i Dempsey jak narazie kompletnie zawodzą
A czy ja napisałem że jestem jakiś super dorosły? I czy napisałem cokolwiek na temat wydawania pieniędzy na klub?
Przesłanie tego co napisałem jest takie, że trzeba się cieszyć jak wygrywamy ale trzeba tez umieć przegrywać. A wyzywanie własnych zawodników to już jest zdecydowana przesada. Gramy słabo to można napisać że gramy słabo i nas to wkurwia ale nie wyzywać od czarnych gówien. Tak się zachowuje prawdziwy kibic? Jakby nie to "czarne gówno" to w zeszłym sezonie byśmy gówno mieli a nie top 4...
A jeśli już poruszyłeś temat wydawanie pieniędzy na klub to tak się składa że 2 tygodnie temu byłem na Wigan na WHL. Dodaj do tego, że studiuję dziennie i praca w trakcie roku akademickiego raczej odpada więc cały wyjazd (przeloty, bilet na mecz itd.) musiałem sobie sfinansować z pieniędzy zarobionych w trakci wakacji i był to dla mnie naprawdę duży wydatek... A teksty o oglądaniu meczy na sopcascie to sobie możesz w dupę wsadzić.
Co do meczu to AVB nic więcej zrobić nie mógł. Skład optymalny (chociaż mecz pokazał, że lepiej by było gdyby Carroll wyszedl w pierwszym składzie zamiast Hudda i w następnym meczu chyba bym się na taki wariant zdecydował),zmiany jak najbardziej przemyślane. Początek meczu był obiecujący no i to nie jego wina, że Ade dostał czerwoną kartkę. Szkoda że nie udało się doczekać z tym 1:1 do przerwy bo zabrakło niewiele i kto wie jakby się potoczyła druga połowa.
Teraz gramy 3 mecze bez Ade, a więc pewnie Dempsey w pierwszym składzie chociaż nie wiem czy bym nie dał na przykład szansy Townsendowi bo Gylfi i Dempsey jak narazie kompletnie zawodzą
17 listopada 2012, 16:01 [cytuj]
Julkos powiedział/a:
Chcieliscie Adebayora to go macie :/ Ja wolalem innego napastnika. Brawo Bale za walke, a co do Boasa to cel minimum na najblizsze 2 mecze u siebie to przynajmniej 4 pkt bo jak nie to dziekujemy. Dzisiaj 5:2 w derbach ostatnio tez 5:2, a jesli nie wygramy nastepnych to wszyscy sa dla mnie frajerami nawet, jak ktorys dostanie czerwona na poczatku meczu
Bez przesady, Ade to nasz najlepszy zawodnik i do spolki z Balem i Lennonem napedzaja nam akcje. Derby to derby, dostal czerwona kartke i tyle. Nie raz nam ratowal dupe i wszyscy do niego wzdychali, teraz stal sie wrogiem nr 1. Za dwa mecze kazdy znowu bedzie mowil,ze Ade musi wrocic bo jest taki cudowny, umie rozegrac pilke i przypierdolic.
Bez przesady, Ade to nasz najlepszy zawodnik i do spolki z Balem i Lennonem napedzaja nam akcje. Derby to derby, dostal czerwona kartke i tyle. Nie raz nam ratowal dupe i wszyscy do niego wzdychali, teraz stal sie wrogiem nr 1. Za dwa mecze kazdy znowu bedzie mowil,ze Ade musi wrocic bo jest taki cudowny, umie rozegrac pilke i przypierdolic
Tottenham till I die,
I'm Tottenham till I die,
I know I am,
I'm sure I am,
I'm Tottenham till I die...
17 listopada 2012, 16:17 [cytuj]
varba powiedział/a:
Widocznie za mało wiesz o piłce nożnej

tzn? bo staram się dopatrzeć jakiejś wielkiej logiki w tym że inne kluby wzmacniają się poprzez transfery a my sprzedajemy Lukę i Vdv nie mając wcześniej nikogo o podobnym poziomie na ich miejsce, a potem budzimy sie z ręką w nocniku i kupujemy jakiś "resztki" na pocieszenie, ale niestety nie potrafię (nie mówie o Jaśku).
tzn? bo staram się dopatrzeć jakiejś wielkiej logiki w tym że inne kluby wzmacniają się poprzez transfery a my sprzedajemy Lukę i Vdv nie mając wcześniej nikogo o podobnym poziomie na ich miejsce, a potem budzimy sie z ręką w nocniku i kupujemy jakiś "resztki" na pocieszenie, ale niestety nie potrafię (nie mówie o Jaśku)
17 listopada 2012, 16:24 [cytuj]
Walu powiedział/a:
Ciesze się że wydałeś kasę na klub, ale ja już mam dosyć dzieciaków którzy mówią mi jaki to jestem kibicem a sami nie potrafią wydać złotówki na klub. Ale to że raz pojechałeś na Lane nie znaczy że będziesz całą Spursmanie ustawiał!? Mówił kto ma prawo krytykować trener i Llorisa a kto nie. Sobie będę pisał co mi się podoba i inni ludzie też. Oczywiście bez rasistowskich gówien. Denerwuje mnie takie pierdolenie że jak nie wspierasz AVB to jesteś kibicem sukcesu. Gówno prawda to zwolennicy AVB są kibicami sukcesu, bo im się nie podobało że Harry zjebał końcówkę sezonu to chcieli zwolnić trenera, a teraz jest jeszcze gorzej. Po to jest zakładany temat na forum żeby wylewać swoje frustracje i nie przenosić tego na artykułu. I jak ktoś powie że Defoe to debil w trakcie meczu nie znaczy, że po meczu będzie myślał tak samo. W nerwach ludzie mówią różne rzeczy nie koniecznie tak myślą jak się uspokoją. Dorosły facet a trzeba tłumaczyć jak dziecku!
Ciesze się że wydałeś kasę na klub, ale ja już mam dosyć dzieciaków którzy mówią mi jaki to jestem kibicem a sami nie potrafią wydać złotówki na klub. Ale to że raz pojechałeś na Lane nie znaczy że będziesz całą Spursmanie ustawiał!? Mówił kto ma prawo krytykować trener i Llorisa a kto nie. Sobie będę pisał co mi się podoba i inni ludzie też. Oczywiście bez rasistowskich gówien. Denerwuje mnie takie pierdolenie że jak nie wspierasz AVB to jesteś kibicem sukcesu. Gówno prawda to zwolennicy AVB są kibicami sukcesu, bo im się nie podobało że Harry zjebał końcówkę sezonu to chcieli zwolnić trenera, a teraz jest jeszcze gorzej. Po to jest zakładany temat na forum żeby wylewać swoje frustracje i nie przenosić tego na artykułu. I jak ktoś powie że Defoe to debil w trakcie meczu nie znaczy, że po meczu będzie myślał tak samo. W nerwach ludzie mówią różne rzeczy nie koniecznie tak myślą jak się uspokoją. Dorosły facet a trzeba tłumaczyć jak dziecku!
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
17 listopada 2012, 16:33 [cytuj]
madzik powiedział/a:
tzn? bo staram się dopatrzeć jakiejś wielkiej logiki w tym że inne kluby wzmacniają się poprzez transfery a my sprzedajemy Lukę i Vdv nie mając wcześniej nikogo o podobnym poziomie na ich miejsce, a potem budzimy sie z ręką w nocniku i kupujemy jakiś "resztki" na pocieszenie, ale niestety nie potrafię (nie mówie o Jaśku)
Berba jest u nas spalony, więc nie ma szans żeby do nas trafił. Dempsey to było koło ratunkowe na wkurwionych kibiców stratą VdV. Logiki w tym nie szukaj, bo tak działa nasz prezes. Czeka do ostatniego dnia okna, bo myśli że więcej utarguje pod presją czasu, kiedy ludzie nie mają czasu przemyśleć decyzji i działają pod impulsem i naciskiem. Czasami mu to wyjdzie a czasami kończy się tragicznie jak w tym sezonie. Co nie zmienia faktu, że Villas-Boas ustawia piłkarzy na złych pozycjach. Dempsey grał w Fulham na innej pozycji, to nie jest piłkarz pokroju VdV, czego wszyscy od niego oczekują.
Berba jest u nas spalony, więc nie ma szans żeby do nas trafił. Dempsey to było koło ratunkowe na wkurwionych kibiców stratą VdV. Logiki w tym nie szukaj, bo tak działa nasz prezes. Czeka do ostatniego dnia okna, bo myśli że więcej utarguje pod presją czasu, kiedy ludzie nie mają czasu przemyśleć decyzji i działają pod impulsem i naciskiem. Czasami mu to wyjdzie a czasami kończy się tragicznie jak w tym sezonie. Co nie zmienia faktu, że Villas-Boas ustawia piłkarzy na złych pozycjach. Dempsey grał w Fulham na innej pozycji, to nie jest piłkarz pokroju VdV, czego wszyscy od niego oczekują
17 listopada 2012, 16:57 [cytuj]
varba powiedział/a:
Ja nikogo nie ustawiam i nie zabraniam krytyki, jak mi się coś nie podoba to sam też krytykuję. Wkurzało mnie tylko to, że jak dostaliśmy kartkę i straciliśmy bramkę a później kolejne dwie to forum się zapełniło OBELGAMI POD ADRESEM NASZYCH ZAWODNIKÓW. Kluczowe tutaj jest to zdanie "oczywiście bez rasistowskich gówien", właśnie o to mi chodzi. Tak się zachowują gówniarze i kibice sukcesu, którzy przez 45 minut potrafią zapomnieć ile taki chociażby Adebayor zrobił dla tego klubu i za jedno (cholernie głupie - w 100% się zgadzam)zagranie go bluzgają. Przeciez on to zrobił bo mu zajebiście zależało, w ferworze walki, a nie, żeby nas osłabić. Sam mówisz, że w nerwach można napisać różne rzeczy, a nie pomyślisz, że taki Adebayor to dopiero musiał być podenerwowany grając w derbach przeciwko swojemu byłemu klubowi. I chociaż mnie tym faulem cholernie wk*(#&$@)ił to staram się go zrozumieć. Jemu nie wolno sfaulować, a kibicom można go zbluzgać, gdzie tu sprawiedliwość?
I wcale nie twierdzę że trzeba wspierać AVB bo każdy może mieć swoje zdanie na temat czy powinien dalej prowadzić Tottenham czy trzeba go wyrzucić, ale to też nie wiem skąd wziąłeś, bo nigdzie wcześniej tego tematu nie poruszałem...
Ja nikogo nie ustawiam i nie zabraniam krytyki, jak mi się coś nie podoba to sam też krytykuję. Wkurzało mnie tylko to, że jak dostaliśmy kartkę i straciliśmy bramkę a później kolejne dwie to forum się zapełniło OBELGAMI POD ADRESEM NASZYCH ZAWODNIKÓW. Kluczowe tutaj jest to zdanie "oczywiście bez rasistowskich gówien", właśnie o to mi chodzi. Tak się zachowują gówniarze i kibice sukcesu, którzy przez 45 minut potrafią zapomnieć ile taki chociażby Adebayor zrobił dla tego klubu i za jedno (cholernie głupie - w 100% się zgadzam)zagranie go bluzgają. Przeciez on to zrobił bo mu zajebiście zależało, w ferworze walki, a nie, żeby nas osłabić. Sam mówisz, że w nerwach można napisać różne rzeczy, a nie pomyślisz, że taki Adebayor to dopiero musiał być podenerwowany grając w derbach przeciwko swojemu byłemu klubowi. I chociaż mnie tym faulem cholernie wk*(#&$@)ił to staram się go zrozumieć. Jemu nie wolno sfaulować, a kibicom można go zbluzgać, gdzie tu sprawiedliwość?
I wcale nie twierdzę że trzeba wspierać AVB bo każdy może mieć swoje zdanie na temat czy powinien dalej prowadzić Tottenham czy trzeba go wyrzucić, ale to też nie wiem skąd wziąłeś, bo nigdzie wcześniej tego tematu nie poruszałem
17 listopada 2012, 18:33 [cytuj]
deiak7 powiedział/a:
A mi dziś Górnik i Napoli

Hehe, jeden z nas powinien być zadowolony. O ile nie będzie remisu(chociaż po ostatnich wyczynach nie byłby taki zły).
Co do tych obelg - takie rasistowskie chamstwo to jest przesada. W nerwach się mówi różne rzeczy, ale takie rzeczy to trochę za dużo.
Hehe, jeden z nas powinien być zadowolony. O ile nie będzie remisu(chociaż po ostatnich wyczynach nie byłby taki zły).
Co do tych obelg - takie rasistowskie chamstwo to jest przesada. W nerwach się mówi różne rzeczy, ale takie rzeczy to trochę za dużo
LMAO
17 listopada 2012, 18:46 [cytuj]
Moze zajma sie tym Czarni Prawnicy.
Moze zajma sie tym Czarni Prawnicy
Tottenham till I die,
I'm Tottenham till I die,
I know I am,
I'm sure I am,
I'm Tottenham till I die...
17 listopada 2012, 18:59 [cytuj]
trzeba dostrzegać dobre rzeczy. przez pierwsze dwadzieścia minut byliśmy zespołem dużo lepszym, wróci ade, wróci dembele, wróci parker i bea a to wszystko jakoś myślę przed świętami i trzeba będzie nakurwiać serie 10 zwycięstw z rzędu. jak wiadomo 10 punktów to nie jest tragedia i da radę to odrobić
trzeba dostrzegać dobre rzeczy. przez pierwsze dwadzieścia minut byliśmy zespołem dużo lepszym, wróci ade, wróci dembele, wróci parker i bea a to wszystko jakoś myślę przed świętami i trzeba będzie nakurwiać serie 10 zwycięstw z rzędu. jak wiadomo 10 punktów to nie jest tragedia i da radę to odrobić :rotfl:
17 listopada 2012, 19:19 [cytuj]
I po dzisiejszym meczu wiemy już na pewno gdzie ma grać Vertonghen.
I jeszcze Lloris jeśli będzie znów grzał ławę to jego pretensje będą uzasadnione.Ciekawe kto w Rzymie zagra?
I czy Tom Carrol wejdzie do składu? Bo nawet komentatorom z Canal+ się spodobał
Ps. Nasza szkółka zaczyna produkować b. dobry towar

Coulker, Carroll, może transfery nie będą potrzebne?
I jeszcze Lloris jeśli będzie znów grzał ławę to jego pretensje będą uzasadnione.Ciekawe kto w Rzymie zagra?
I czy Tom Carrol wejdzie do składu? Bo nawet komentatorom z Canal+ się spodobał :D
Ps. Nasza szkółka zaczyna produkować b. dobry towar :D Coulker, Carroll, może transfery nie będą potrzebne?
Offence win games, defence wins titles
17 listopada 2012, 19:37 [cytuj]
PatricziwwersjiBeta powiedział/a:
I czy Tom Carrol wejdzie do składu? Bo nawet komentatorom z Canal+ się spodobał
Ps. Nasza szkółka zaczyna produkować b. dobry towar

Coulker, Carroll, może transfery nie będą potrzebne?
Lloris?? Czy on cokolwiek zawinił. Powinien stać w bramce jako numero uno. To jest przyszłość. Ma się zgrać z zespołem właśnie w tak trudnej sytuacji. Lloris mi się dziś bardzo podobał. A transfery są cholernie potrzebne. Brakuje nam prawdziwego cofniętego playmakera. Parker ma swoje lata i do tego jest do końca roku out.
Lloris?? Czy on cokolwiek zawinił. Powinien stać w bramce jako numero uno. To jest przyszłość. Ma się zgrać z zespołem właśnie w tak trudnej sytuacji. Lloris mi się dziś bardzo podobał. A transfery są cholernie potrzebne. Brakuje nam prawdziwego cofniętego playmakera. Parker ma swoje lata i do tego jest do końca roku out
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
17 listopada 2012, 19:45 [cytuj]
No trzaskalu właśnie o to mi chodzi że Hugo teraz pokazał że potrafi bronić! Ale właśnie czy to wystarczy dla naszego Menago? A co do CR to może M`villa czy Cabye?
No trzaskalu właśnie o to mi chodzi że Hugo teraz pokazał że potrafi bronić! Ale właśnie czy to wystarczy dla naszego Menago? A co do CR to może M`villa czy Cabye?
Offence win games, defence wins titles
17 listopada 2012, 20:00 [cytuj]
Cabaye do nas nie przyjdzie raczej. Ja bym wolał jakieś porządne spoiwo pomiędzy trójką Ade, Bale i Lennon. Sandro z tyłu jest okej i Tomek Carrolak też może być wprowadzany do składu, bo gra ostatnio przyzwoicie.
Cabaye do nas nie przyjdzie raczej. Ja bym wolał jakieś porządne spoiwo pomiędzy trójką Ade, Bale i Lennon. Sandro z tyłu jest okej i Tomek Carrolak też może być wprowadzany do składu, bo gra ostatnio przyzwoicie
LMAO
17 listopada 2012, 21:05 [cytuj]
varba powiedział/a:
- verba - Walu - macie racje oboje i to jest problem w całym temacie. Sam czasem padam w taką furię podczas meczu, że słowo debil - pada niejednikrotnie - (moja diewczyna wychodzi coraz częściej podczas gdy jest mecz) - co nie znaczy, że nie darze wszyskich naszych piłkarzy wielkim szacunkiem --- w ogień bym skoczył za TOTTENHAM i podpisał cyrograf z djabłem jakby dało wygrać się dzięki temu PL! --- wileki szacun dla wszystkich kibiców Spurs - tych którzy mają karty w różnych kolarach, prezesów, vipów ale też takich, których stać pojechać raz w roku na WHL i takich którzy odpalają stream-a i modlą się żeby bardzo nie ciął ... sam do takich należe!
- verba - Walu - macie racje oboje i to jest problem w całym temacie. Sam czasem padam w taką furię podczas meczu, że słowo debil - pada niejednikrotnie - (moja diewczyna wychodzi coraz częściej podczas gdy jest mecz) - co nie znaczy, że nie darze wszyskich naszych piłkarzy wielkim szacunkiem --- w ogień bym skoczył za TOTTENHAM i podpisał cyrograf z djabłem jakby dało wygrać się dzięki temu PL! --- wileki szacun dla wszystkich kibiców Spurs - tych którzy mają karty w różnych kolarach, prezesów, vipów ale też takich, których stać pojechać raz w roku na WHL i takich którzy odpalają stream-a i modlą się żeby bardzo nie ciął ... sam do takich należe!
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!