Forum dyskusyjne
17 listopada 2012, 14:33 [cytuj]
Żenada Vertonghen i Gallas do wymiany nikogo nie kryją
Żenada Vertonghen i Gallas do wymiany nikogo nie kryją
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
17 listopada 2012, 14:33 [cytuj]
ADE- DZIĘKUJEMY!!
ADE- DZIĘKUJEMY!!
Jesteśmy królami z White Hart Lane!
17 listopada 2012, 14:34 [cytuj]
Brawa dla Adebayora , gdyby nie jego czarny gówniany mózg byłoby lepiej , tak to skończy się jakieś 6;1 dla Arsn , i oby tylko tyle .
Brawa dla Adebayora , gdyby nie jego czarny gówniany mózg byłoby lepiej , tak to skończy się jakieś 6;1 dla Arsn , i oby tylko tyle
17 listopada 2012, 14:35 [cytuj]
Dzięki adebayor, jestes dla mnie najwieksza piz... Przez ciebie jestesmy posmiewiskiem i to bedzie gorsza porazka niz ta ostatnia 5:2 :/ Wstyd na caly swiat. Nie wychodze z domu i nie wchodze na facebooka :/
Dzięki adebayor, jestes dla mnie najwieksza piz... Przez ciebie jestesmy posmiewiskiem i to bedzie gorsza porazka niz ta ostatnia 5:2 :/ Wstyd na caly swiat. Nie wychodze z domu i nie wchodze na facebooka :/
17 listopada 2012, 14:35 [cytuj]
cale szczęście idę do pracy, życzę wam nerwów ze stali
cale szczęście idę do pracy, życzę wam nerwów ze stali
17 listopada 2012, 14:36 [cytuj]
Zawsze coś, zawsze musi nam przeszkodzić ! tym razem to debilizm adebayora, co gorsza pozostalismy z drugim debilem w ataku ...
Zawsze coś, zawsze musi nam przeszkodzić ! tym razem to debilizm adebayora, co gorsza pozostalismy z drugim debilem w ataku ...;(
To dare is to do.
17 listopada 2012, 14:37 [cytuj]
jakie zmiany obstawicie ?
bale, lennon, sandro ?
jakie zmiany obstawicie ?
bale, lennon, sandro ?
Blue and white blood...
W pizdu, idę się do egzaminu uczyć bez oglądania drugiej połowy. Wyjdzie mi to na zdrowie.
W pizdu, idę się do egzaminu uczyć bez oglądania drugiej połowy. Wyjdzie mi to na zdrowie
Przed spotkaniem bilans bramkowy po jedenastu meczach arsenalu to 18-11, a nasz to 18-16. Mamy jedna z gorszych obron w PL. Ide grac w fife.
Przed spotkaniem bilans bramkowy po jedenastu meczach arsenalu to 18-11, a nasz to 18-16. Mamy jedna z gorszych obron w PL. Ide grac w fife
Na Livermore, Carrola i Sigiego.
Na Livermore, Carrola i Sigiego
17 listopada 2012, 14:38 [cytuj]
co to sa w ogole za teksty na ade??? "czarny gówniany mózg" kurwa taki jest futbol!kiedy ade robił nam zajebista gre w poprzednim sezonie był uznawany za zbawce,a teraz bo jednej glupiej sytuacji jest gównem? troche szacunku!!!
co to sa w ogole za teksty na ade??? "czarny gówniany mózg" kurwa taki jest futbol!kiedy ade robił nam zajebista gre w poprzednim sezonie był uznawany za zbawce,a teraz bo jednej glupiej sytuacji jest gównem? troche szacunku!!!
17 listopada 2012, 14:38 [cytuj]
O co wam kurwa chodzi z tym Llorisem? Do czasu aż Ade dostał czerwoną Arsenal nic nie grał a my mieliśmy dwie sytuacje i 1:0. Wińcie jego a nie Llorisa. Gdyby nie on było by 4:1
O co wam kurwa chodzi z tym Llorisem? Do czasu aż Ade dostał czerwoną Arsenal nic nie grał a my mieliśmy dwie sytuacje i 1:0. Wińcie jego a nie Llorisa. Gdyby nie on było by 4:1
17 listopada 2012, 14:39 [cytuj]
Rzeczywiście rasistowskie teksty sobie darujcie. Ale gówno mnie obchodzi co zrobił w zeszłym sezonie, teraz nic go nie tłumaczy.
Rzeczywiście rasistowskie teksty sobie darujcie. Ale gówno mnie obchodzi co zrobił w zeszłym sezonie, teraz nic go nie tłumaczy
17 listopada 2012, 14:40 [cytuj]
lloris przecież teraz to najlepszy nasz zawodnik. nie wiem co może się odmienić. sigi? haha czarno to widzę
lloris przecież teraz to najlepszy nasz zawodnik. nie wiem co może się odmienić. sigi? haha czarno to widzę
17 listopada 2012, 14:40 [cytuj]
sportowiec07 powiedział/a:
z gownem troche przesada bo to rasizm, ale to, ze czarnuchy maja niezle naebane w glowie to normalne.
z gownem troche przesada bo to rasizm, ale to, ze czarnuchy maja niezle naebane w glowie to normalne
17 listopada 2012, 14:41 [cytuj]
No kurwa którą akcje zjebał Lloris? No którą kurwa? Żadną! Lloris broni dziś lepiej niż Friedel, a za falu Ade nie daję się czerwonych kartek! To była żółta do chuja! Ale nie Howard Włeb musi no musi kurwa! Gallas emerytura!
No kurwa którą akcje zjebał Lloris? No którą kurwa? Żadną! Lloris broni dziś lepiej niż Friedel, a za falu Ade nie daję się czerwonych kartek! To była żółta do chuja! Ale nie Howard Włeb musi no musi kurwa! Gallas emerytura!
Offence win games, defence wins titles
17 listopada 2012, 14:42 [cytuj]
juz pozbawili mnie złudzeń. Jest to, co ostatnio- obiecujący początek i żałosny wpierdol w dalszej części.
juz pozbawili mnie złudzeń. Jest to, co ostatnio- obiecujący początek i żałosny wpierdol w dalszej części
under aromour!
17 listopada 2012, 14:42 [cytuj]
#Hades
"A Lloris jeszcze musi Friedela przez pół roku poobserwować, żeby się załapać do pierwszego składu"
Chłopie co ty pierdolisz? Powiedz mi przy jakiej bramce Lloris zawinił?
#Hades
"A Lloris jeszcze musi Friedela przez pół roku poobserwować, żeby się załapać do pierwszego składu"
Chłopie co ty pierdolisz? Powiedz mi przy jakiej bramce Lloris zawinił?
Jesteśmy królami z White Hart Lane!
17 listopada 2012, 14:43 [cytuj]
ale chujnia....boje sie odpalac tv na druga polowe...
ale chujnia....boje sie odpalac tv na druga polowe
17 listopada 2012, 14:43 [cytuj]
Obronnej gry to AVB nas nie nauczył
Obronnej gry to AVB nas nie nauczył;(