Forum dyskusyjne
17 listopada 2012, 14:43 [cytuj]
A wg mnie nie się czego bać. Będzie albo 3:3 albo 5:1 tak więc ja zaryzykuję i obejrzę.
A wg mnie nie się czego bać. Będzie albo 3:3 albo 5:1 tak więc ja zaryzykuję i obejrzę
Offence win games, defence wins titles
17 listopada 2012, 14:44 [cytuj]
no teraz to juz obstawiam z 1:6
no teraz to juz obstawiam z 1:6
Najgorsze jest, że AVB nie ma teraz zbyt wielu opcji, żeby odmienić coś na boisku. Lloris dobry mecz na razie, co mógł wyciągnąć, to wyciągnął. Ade coś ty narobił?
Najgorsze jest, że AVB nie ma teraz zbyt wielu opcji, żeby odmienić coś na boisku. Lloris dobry mecz na razie, co mógł wyciągnąć, to wyciągnął. Ade coś ty narobił?
A widzieliście Judasza na trybunach?
A widzieliście Judasza na trybunach?
Ja pierdole już mi sie rzygać chce jak czytam te Wasze komentarze. Walczymy najbardziej w tym sezonie a to że nie wychodzi to trudno. Lepiej powyzywać Ade od czarnych gówien i przyczepić się do Llorisa za to że nam ze 3 bramki wybronił. Jebani kibice sukcesu. Jak sie nei podoba to wypierdalać i następnych mecżów tez nei oglądajcie!!
Ja pierdole już mi sie rzygać chce jak czytam te Wasze komentarze. Walczymy najbardziej w tym sezonie a to że nie wychodzi to trudno. Lepiej powyzywać Ade od czarnych gówien i przyczepić się do Llorisa za to że nam ze 3 bramki wybronił. Jebani kibice sukcesu. Jak sie nei podoba to wypierdalać i następnych mecżów tez nei oglądajcie!!
17 listopada 2012, 14:45 [cytuj]
To Huddlestone tez emerytura o ktora tutaj wnioskuje wielu dla gallasa, facet jest bezuzyteczny w obronie , odpuscil mertesackera przy pierwszej bramce , odpuscil w meczu city, do kurwy nedzy ile mozna tak robic?
To Huddlestone tez emerytura o ktora tutaj wnioskuje wielu dla gallasa, facet jest bezuzyteczny w obronie , odpuscil mertesackera przy pierwszej bramce , odpuscil w meczu city, do kurwy nedzy ile mozna tak robic?
Come On You Spurs !
17 listopada 2012, 14:45 [cytuj]
jak patrze na ucieszona gebe podolskiego i paru innych to mam ochote rozjebac ekran
jak patrze na ucieszona gebe podolskiego i paru innych to mam ochote rozjebac ekran
17 listopada 2012, 14:46 [cytuj]
walu -popieram totalnie
walu -popieram totalnie
17 listopada 2012, 14:47 [cytuj]
Bari wg Hudd ma też asystę jak podolski trafił i Azza dostał żółtą też przez niego nawet podać nie umie...
Bari wg Hudd ma też asystę jak podolski trafił i Azza dostał żółtą też przez niego nawet podać nie umie
17 listopada 2012, 14:47 [cytuj]
Co ty normalnie jerdolisz-walka to dla ciebie faule, to nie kurwa karate. Zero pomysłu na gre w osłabieniu, cały czas wrzuty z prawej bez żadnych przeszkód. Frajersko grają, frajersko zarządzają klubem. Może takie katowanie sprawia ci przyjemność, mi nie.
Co ty normalnie jerdolisz-walka to dla ciebie faule, to nie kurwa karate. Zero pomysłu na gre w osłabieniu, cały czas wrzuty z prawej bez żadnych przeszkód. Frajersko grają, frajersko zarządzają klubem. Może takie katowanie sprawia ci przyjemność, mi nie
17 listopada 2012, 14:48 [cytuj]
Spokojnie panowie, po co do siebie jeszcze skakać, wystarczy że zawodnicy nam sporą porcję nerwów zaserwowali. Ade zawalił nam mecz. Takiego faulu nigdy nie można usprawiedliwiać, a tym bardziej w niegroźnej sytuacji, prowadząc 1-0 i grając dużo lepiej od przeciwnika. Teraz już nie mamy szans na odrobienie strat. Obiektywnie patrząc to Webb póki co dobrze prowadzi ten mecz. Najgorsze, że w tak głupi sposób stracimy punkty w tak ważnym spotkaniu.
Spokojnie panowie, po co do siebie jeszcze skakać, wystarczy że zawodnicy nam sporą porcję nerwów zaserwowali. Ade zawalił nam mecz. Takiego faulu nigdy nie można usprawiedliwiać, a tym bardziej w niegroźnej sytuacji, prowadząc 1-0 i grając dużo lepiej od przeciwnika. Teraz już nie mamy szans na odrobienie strat. Obiektywnie patrząc to Webb póki co dobrze prowadzi ten mecz. Najgorsze, że w tak głupi sposób stracimy punkty w tak ważnym spotkaniu
17 listopada 2012, 14:48 [cytuj]
Walu powiedział/a:
Masz jakiś problem człowieku!? Ile wydałeś na klub w tym sezonie jak jesteś taki dorosły i taki prawdziwy z ciebie kibic. Czy tylko oglądasz mecze na sopcascie a za internet płaci mama!?
Masz jakiś problem człowieku!? Ile wydałeś na klub w tym sezonie jak jesteś taki dorosły i taki prawdziwy z ciebie kibic. Czy tylko oglądasz mecze na sopcascie a za internet płaci mama!? :P
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
17 listopada 2012, 14:50 [cytuj]
Defoe ty pacanie podaj chociaż raz ta piłkę
Defoe ty pacanie podaj chociaż raz ta piłkę
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
17 listopada 2012, 14:50 [cytuj]
Gramy 3 obrońcami...
Gramy 3 obrońcami... :D
17 listopada 2012, 14:51 [cytuj]
zluzujcie
zluzujcie
17 listopada 2012, 14:51 [cytuj]
nieee. tylko nie to..... dempsey...
nieee. tylko nie to..... dempsey
Blue and white blood...
17 listopada 2012, 14:52 [cytuj]
Dobrze, przecież wyniku nie mamy po co bronić. Odważny ruch AVB, jednak w dzisiejszym meczu w pełni go popieram. Wystawił dobry skład i zrobił na razie sensowne zmiany.
Dobrze, przecież wyniku nie mamy po co bronić. Odważny ruch AVB, jednak w dzisiejszym meczu w pełni go popieram. Wystawił dobry skład i zrobił na razie sensowne zmiany
17 listopada 2012, 14:53 [cytuj]
juz i tak nie ma nic do stracenia, trzeba zaczac caly czas atakowac i bedzie 3:3. Bale musi zaczac zapierdalac bo nic innego nie da sie zrobic.
juz i tak nie ma nic do stracenia, trzeba zaczac caly czas atakowac i bedzie 3:3. Bale musi zaczac zapierdalac bo nic innego nie da sie zrobic
Tottenham till I die,
I'm Tottenham till I die,
I know I am,
I'm sure I am,
I'm Tottenham till I die...
17 listopada 2012, 14:53 [cytuj]
no narazie wygląda to fatalnie, ale były takie że przegrywaliśmy w 10 i potrafiliśmy się podnieść. Jeszcze przed nami jedna połowa; ale niestety nie za bardzo są opcje żeby cokolwiek zmienić albo kogokolwiek zmienić. Tęsknię za Rafą

I proszę bez rasistowskich odzywek. Ade co zjebał to zjebał, ale nie sądzę, żeby kolor skóry miał na to jakikolwiek wpływ. Więc teksty że "czarnuchy maja w głowie najebane" to niech zostaną w waszych własnych ciemnych, tępych i najebanych głowach i niech nie wychodzą nigdy na światło dzienne. Dziękuję.
no narazie wygląda to fatalnie, ale były takie że przegrywaliśmy w 10 i potrafiliśmy się podnieść. Jeszcze przed nami jedna połowa; ale niestety nie za bardzo są opcje żeby cokolwiek zmienić albo kogokolwiek zmienić. Tęsknię za Rafą :( I proszę bez rasistowskich odzywek. Ade co zjebał to zjebał, ale nie sądzę, żeby kolor skóry miał na to jakikolwiek wpływ. Więc teksty że "czarnuchy maja w głowie najebane" to niech zostaną w waszych własnych ciemnych, tępych i najebanych głowach i niech nie wychodzą nigdy na światło dzienne. Dziękuję
17 listopada 2012, 14:55 [cytuj]
KURWA ZAJEBANA MAĆ, CZY TEN HUDD POTRAFI DOKOPAĆ DO POLA KARNEGO?:zly::zly::zly::zly:
Jesteśmy królami z White Hart Lane!