Forum dyskusyjne
17 listopada 2012, 14:55 [cytuj]
KURWA ZAJEBANA MAĆ, CZY TEN HUDD POTRAFI DOKOPAĆ DO POLA KARNEGO?:zly::zly::zly::zly:
Jesteśmy królami z White Hart Lane!
17 listopada 2012, 14:56 [cytuj]
hehehe,ta kontra wlasnie pokazala jak bedzie wygladala nasza gra. obronca jedzie do przodu a Defoe gdzie biega bezproduktywnie, reszta stoi.
hehehe,ta kontra wlasnie pokazala jak bedzie wygladala nasza gra. obronca jedzie do przodu a Defoe gdzie biega bezproduktywnie, reszta stoi
Tottenham till I die,
I'm Tottenham till I die,
I know I am,
I'm sure I am,
I'm Tottenham till I die...
17 listopada 2012, 15:00 [cytuj]
bale, lennon zapierdalac
bale, lennon zapierdalac
17 listopada 2012, 15:00 [cytuj]
niech spierdala z boiska jak go boli
niech spierdala z boiska jak go boli
Tottenham till I die,
I'm Tottenham till I die,
I know I am,
I'm sure I am,
I'm Tottenham till I die...
17 listopada 2012, 15:01 [cytuj]
deiak7 powiedział/a:
Chłopie co ty pierdolisz? Powiedz mi przy jakiej bramce Lloris zawinił?
Nie mówię, że zawinił. Przesadziłem z tym pół roku, ale koleś dla mnie wygląda niepewnie. Od Friedela powinien załapać umiejętność ustawienia się. Bo jak będzie to robił jak Amerykanin, a w dodatku z jego refleksem i innymi umiejętnościami, będzie jednym z najlepszych na świecie.
Nie mówię, że zawinił. Przesadziłem z tym pół roku, ale koleś dla mnie wygląda niepewnie. Od Friedela powinien załapać umiejętność ustawienia się. Bo jak będzie to robił jak Amerykanin, a w dodatku z jego refleksem i innymi umiejętnościami, będzie jednym z najlepszych na świecie
LMAO
17 listopada 2012, 15:03 [cytuj]
o jezu.
o jezu
kurwa mac nie moge juz
kurwa mac nie moge juz
kuurwa. Farciarze jebani.
kuurwa. Farciarze jebani
LMAO
17 listopada 2012, 15:04 [cytuj]
ja pierdole
ja pierdole
Dobry czas to nie rolex tylko chwile co są wolne
17 listopada 2012, 15:05 [cytuj]
...
Blue and white blood...
@Hades farciarze? Gdzie tu był fart? Wjebali nam bramkę bo byliśmy wręcz idiotycznie ustawieni w obronie.
@Hades farciarze? Gdzie tu był fart? Wjebali nam bramkę bo byliśmy wręcz idiotycznie ustawieni w obronie
jeśli ktos mi powie zebym wypierdalal bo w nich nie wierze to bedzie mial racje ;/ zero wiary w tym momencie
jeśli ktos mi powie zebym wypierdalal bo w nich nie wierze to bedzie mial racje ;/ zero wiary w tym momencie
17 listopada 2012, 15:06 [cytuj]
w zeszły sezonie była przynajmniej przegrana do 2 ...
w zeszły sezonie była przynajmniej przegrana do 2
Blue and white blood...
17 listopada 2012, 15:06 [cytuj]
Nie idę w poniedziałek do szkoły. W ogóle nigdzie nie idę...
Nie idę w poniedziałek do szkoły. W ogóle nigdzie nie idę... :glupek:
17 listopada 2012, 15:08 [cytuj]
sorry ale avb chyba out
sorry ale avb chyba out
17 listopada 2012, 15:08 [cytuj]
Co do AVB to jeszcze bym go nie skreslal bo on tu nie mial nic do powiedzenia. Taktyka przez pierwsze kilkanascie minut byla dobra bo gralismy tak dobrze jak nigdy co zapowiadalo, ze wygrana mamy w kieszeni. Jesli nastepnego meczu nie wygra to wywalilbym go, nie ze wzgledu na dzisiejszy wynik ale za poprzednie.
Co do AVB to jeszcze bym go nie skreslal bo on tu nie mial nic do powiedzenia. Taktyka przez pierwsze kilkanascie minut byla dobra bo gralismy tak dobrze jak nigdy co zapowiadalo, ze wygrana mamy w kieszeni. Jesli nastepnego meczu nie wygra to wywalilbym go, nie ze wzgledu na dzisiejszy wynik ale za poprzednie
17 listopada 2012, 15:09 [cytuj]
pieprzyć AVB,jego związki z Mou i ogolnie tą całą popieprzoną otoczkę związaną z jego osobą...pieprzyć Levy;ego,który z najlepszego prezesa stał się clownem-oddaje VdV za 10 baniek,sprowadza 4 bramkarza i zatrudnia trenera za grube miliony...ŻENADA.
pieprzyć AVB,jego związki z Mou i ogolnie tą całą popieprzoną otoczkę związaną z jego osobą...pieprzyć Levy;ego,który z najlepszego prezesa stał się clownem-oddaje VdV za 10 baniek,sprowadza 4 bramkarza i zatrudnia trenera za grube miliony...ŻENADA
17 listopada 2012, 15:09 [cytuj]
Nastepny mecz w tym ustawieniu mozemy wygrac, tylko szkoda ze to nie bedzie najblizszy.
Nastepny mecz w tym ustawieniu mozemy wygrac, tylko szkoda ze to nie bedzie najblizszy
17 listopada 2012, 15:11 [cytuj]
marzenie w tym momencie to przegrać 4 do 3
marzenie w tym momencie to przegrać 4 do 3:lezkawoku:
Blue and white blood...
17 listopada 2012, 15:14 [cytuj]
jest jest kurwa, jest nadzieja
jest jest kurwa, jest nadzieja