Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

1  2  3  4  5    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Premier League » Spurs vs West Ham
25 listopada 2012, 16:14 [cytuj]
Our starting team today is: Lloris, Walker, Caulker, Dawson, Vertonghen, Sandro, Huddlestone, Lennon, Dempsey, Bale & Defoe

And our subs today: Friedel, Gallas, Naughton, Dembele, Sigurdsson, Livermore, & Carroll
Our starting team today is: Lloris, Walker, Caulker, Dawson, Vertonghen, Sandro, Huddlestone, Lennon, Dempsey, Bale & Defoe And our subs today: Friedel, Gallas, Naughton, Dembele, Sigurdsson, Livermore, & Carroll
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
25 listopada 2012, 16:15 [cytuj]
Dempsey? :zalamka:
Dempsey? :zalamka:
Jesteśmy królami z White Hart Lane!
25 listopada 2012, 16:21 [cytuj]
1. Fajnie że Gallas na ławie. Daws w średniej formie i tak jest od niego lepszy.

2. Za Dempsey'a - Sigurdsson powinien być

3. Dembele pewnie wejdzie za Hudda w drugiej połowie.

COYS!
1. Fajnie że Gallas na ławie. Daws w średniej formie i tak jest od niego lepszy. 2. Za Dempsey'a - Sigurdsson powinien być 3. Dembele pewnie wejdzie za Hudda w drugiej połowie. COYS!
"If you don't have to drag yourself off the field exhausted after 90 minutes, you can't claim to have done your best."
25 listopada 2012, 16:22 [cytuj]
niestety dzisiaj meczu nie obejrze,ale zycze milego ogladania i jak najmniejszych meczarni. Fajnie ,ze zagra Daws , dziwi mnie Dempsey i Hudd, Dembele jeszcze nie wrocil do siebie?
niestety dzisiaj meczu nie obejrze,ale zycze milego ogladania i jak najmniejszych meczarni. Fajnie ,ze zagra Daws , dziwi mnie Dempsey i Hudd, Dembele jeszcze nie wrocil do siebie?
Tottenham till I die, I'm Tottenham till I die, I know I am, I'm sure I am, I'm Tottenham till I die...
25 listopada 2012, 16:22 [cytuj]
hmm,Gallas poza pierwszą jedenastką,chyba lepszy Dawson:tak:
hmm,Gallas poza pierwszą jedenastką,chyba lepszy Dawson:tak:
25 listopada 2012, 16:25 [cytuj]
Zebyscie sie kurwa nie zdziwili jaki to Dawson lepszy niz Gallas:P
Dempsey, zrób coś dla drużyny i zejdź. Będzie więcej miejsca dla innych.

Przemas1988 powiedział/a:

Dokładnie. W Rzymie obrona wyglądała jak ser "belgijski".
Dokładnie. W Rzymie obrona wyglądała jak ser "belgijski"
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
I znów nie mamy napadziora na ławie...
Cieszy hugo i daws w 11 ;)

A i znów gramy w 10.
I znów nie mamy napadziora na ławie... Cieszy hugo i daws w 11 ;) A i znów gramy w 10
Offence win games, defence wins titles
25 listopada 2012, 16:27 [cytuj]
zarzuci ktoś dobrym streamem? :P
zarzuci ktoś dobrym streamem? :P
25 listopada 2012, 16:28 [cytuj]
Jeszcze chyba za wcześnie na dobry stream ;)
Jeszcze chyba za wcześnie na dobry stream ;)
25 listopada 2012, 16:30 [cytuj]
http://www.wiziwig.tv/broadcast.php?matchid=176291&part=sports nie ma zadnych sopow. No nie wiem,czy Gallas jest lepszy od Dawsa. Dzisiaj Dawwson strzeli bramke i zagra dobry mecz, przeciez to jest Yido :)
http://www.wiziwig.tv/broadcast.php?matchid=176291&part=sports nie ma zadnych sopow. No nie wiem,czy Gallas jest lepszy od Dawsa. Dzisiaj Dawwson strzeli bramke i zagra dobry mecz, przeciez to jest Yido :)
Tottenham till I die, I'm Tottenham till I die, I know I am, I'm sure I am, I'm Tottenham till I die...
25 listopada 2012, 16:33 [cytuj]
nie wygrasz = nie masz dalej roboty avb - gówno mnie obchodzi jaki jest skład... :nerwus:
nie wygrasz = nie masz dalej roboty avb - gówno mnie obchodzi jaki jest skład... :nerwus:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
25 listopada 2012, 16:34 [cytuj]
Dawson (który imho jest w wyraźnie gorszej dyspozycji niż Gallas), Big Tom i Dempsey.

0-4?
Dawson (który imho jest w wyraźnie gorszej dyspozycji niż Gallas), Big Tom i Dempsey. 0-4?
COYS!
25 listopada 2012, 16:35 [cytuj]
Rafo jescze 3 porażki i może odejdzie jak Ramos.
Rafo jescze 3 porażki i może odejdzie jak Ramos
25 listopada 2012, 16:40 [cytuj]
WHU: Jaaskalainen - O'Brein, Tomkins, Reid, McCartney - Diame, O'Neil, Noble, Nolan, Maiga - Carroll

S: Spiegel, Jarvis, Cole, Taylor, Collins, Demel, Moncur

Dobrze, że Vaz Te jeszcze nie wrócił.
WHU: Jaaskalainen - O'Brein, Tomkins, Reid, McCartney - Diame, O'Neil, Noble, Nolan, Maiga - Carroll S: Spiegel, Jarvis, Cole, Taylor, Collins, Demel, Moncur Dobrze, że Vaz Te jeszcze nie wrócił
COYS!
25 listopada 2012, 16:44 [cytuj]
Mam nadzieje że zagramy dobry mecz, że to my będziemy dyktować warunki na WHL. Jak dobrze pójdzie to za tydzień znowu możemy wrócić do gry, ale potrzebne są 3 dobre rezultaty.
Mam nadzieje że zagramy dobry mecz, że to my będziemy dyktować warunki na WHL. Jak dobrze pójdzie to za tydzień znowu możemy wrócić do gry, ale potrzebne są 3 dobre rezultaty
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
25 listopada 2012, 16:48 [cytuj]
Polecam wam oglądać na torrent streamie.
Polecam wam oglądać na torrent streamie
25 listopada 2012, 16:48 [cytuj]
nawet nie przyjmuje do wiadomości remisu lub porażki, inaczej pojadę do Londynu i napier... AVB, w razie gdyby... po meczu szukam chętnych do pomocy:nerwus:
nawet nie przyjmuje do wiadomości remisu lub porażki, inaczej pojadę do Londynu i napier... AVB, w razie gdyby... po meczu szukam chętnych do pomocy:nerwus:
Blue and white blood...
25 listopada 2012, 16:50 [cytuj]
jak ogarnąć ten torrent stream ?
jak ogarnąć ten torrent stream ?
25 listopada 2012, 16:50 [cytuj]
zalewa powiedział/a:
Polecam wam oglądać na torrent streamie

ściągnąłem ten program ale nwm jak na nim oglądać, (chyba podczas instalacji odhaczyłem wszystkie budki, myśląc że to reklamy); on działa jak sopcast czy sie ogląda na stronach ?
ściągnąłem ten program ale nwm jak na nim oglądać, (chyba podczas instalacji odhaczyłem wszystkie budki, myśląc że to reklamy); on działa jak sopcast czy sie ogląda na stronach ?
Blue and white blood...
1  2  3  4  5    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 25 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się