Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <  2  3  4  5  6    >  >|
Forum dyskusyjne » Premier League » Spurs vs West Ham
25 listopada 2012, 17:46 [cytuj]
smackey powiedział/a:
hahha, jaka beka. dobrze wiedział aby nie podawać dempseyowi :D

To mnie właśnie wkurwia. Nie w tym przypadku oczywiście, ale Dempsey często czeka na pozycji i nie dostaje piłki. A przynajmniej dzisiaj tak to wygląda.

A Defoe całkiem zajebiście się za to zabrał. Wziął, minął chyba ze 4 i ładną bramkę zajebał. :)
To mnie właśnie wkurwia. Nie w tym przypadku oczywiście, ale Dempsey często czeka na pozycji i nie dostaje piłki. A przynajmniej dzisiaj tak to wygląda. A Defoe całkiem zajebiście się za to zabrał. Wziął, minął chyba ze 4 i ładną bramkę zajebał. :)
LMAO
25 listopada 2012, 17:47 [cytuj]
świetna brama!
świetna brama!
Dobry czas to nie rolex tylko chwile co są wolne
25 listopada 2012, 17:48 [cytuj]
Walker kolejna asysta :D
Walker kolejna asysta :D
Offence win games, defence wins titles
smackey powiedział/a:
hahha, jaka beka. dobrze wiedział aby nie podawać dempseyowi :D

Największa zaleta jego dysmózgii :)
Największa zaleta jego dysmózgii :)
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
Ale mamy team-Bale nie podaje do Defoe, Defoe nie podaje do nikogo, strzelamy tylko zza 16, a gol wpadł:D
Ale mamy team-Bale nie podaje do Defoe, Defoe nie podaje do nikogo, strzelamy tylko zza 16, a gol wpadł:D
Kogut z krwi i kości :)
Kogut z krwi i kości :)
Jesteśmy królami z White Hart Lane!
25 listopada 2012, 17:49 [cytuj]
Co do całej połowy, to podobała mi się nasza gra, WHU miał kilka przebłysków dopiero od 25 minuty tak. U nas za to za dużo niecelnych strzałów z dystansu. No i zajebisty strzał Bale'a. :D
Co do całej połowy, to podobała mi się nasza gra, WHU miał kilka przebłysków dopiero od 25 minuty tak. U nas za to za dużo niecelnych strzałów z dystansu. No i zajebisty strzał Bale'a. :D
LMAO
25 listopada 2012, 17:51 [cytuj]
Na razie ok. ALe przydałby się play maker co by poukładał to bo trochę nieporządek jest.
Na razie ok. ALe przydałby się play maker co by poukładał to bo trochę nieporządek jest
varba powiedział/a:
Czyli drugą połowę się bronimy :P

Tak to pewne a w 90 min. 1-1
Tak to pewne a w 90 min. 1-1
E.F.E.N.D.I.
Właśnie miałem pisać że świadomości że są drużyną starcza im jakoś do 25-30 metra przed bramką, później widzą tylko piłkę, bramkę i uderzają.. ale akcja Defoe skutecznie zamyka mi usta! Czy tylko mi Dempsey z tą śliwą pod okiem kojarzy się z jakimś pijaczkiem spod sklepu? :D Pomijając fakt że koledzy z drużyny nie za bardzo chyba mu ufają i chcą podawać piłkę...
Właśnie miałem pisać że świadomości że są drużyną starcza im jakoś do 25-30 metra przed bramką, później widzą tylko piłkę, bramkę i uderzają.. ale akcja Defoe skutecznie zamyka mi usta! Czy tylko mi Dempsey z tą śliwą pod okiem kojarzy się z jakimś pijaczkiem spod sklepu? :D Pomijając fakt że koledzy z drużyny nie za bardzo chyba mu ufają i chcą podawać piłkę
The game is about glory. It's about doing things in style, with a flourish, about going out and beating the other lot, not waiting for them to die of boredom
25 listopada 2012, 17:52 [cytuj]
Boyd zapomniałeś o tym ze Demp nie podaje do Vertsa ;)
Boyd zapomniałeś o tym ze Demp nie podaje do Vertsa ;)
25 listopada 2012, 17:53 [cytuj]
Tom Huddlestone jest za słaby na potrzeby takiego klubu jak Tottenham Hotspur.

So true.
Tom Huddlestone jest za słaby na potrzeby takiego klubu jak Tottenham Hotspur. So true
www.facebook.com/OgienOdSkaja
25 listopada 2012, 17:53 [cytuj]
DEFOE - gość sam zrobił akcje i zdobył bramkę! To jest cecha NRR-a:mysli:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
25 listopada 2012, 17:55 [cytuj]
Rafo no i w końcu mamy NRR :D
25 listopada 2012, 17:56 [cytuj]
Walker - kolejny mecz zwyżka formy. Oby tak dalej. Teraz Demele za Dempsey-a i "o g i e ń" walić na 2 i 3 bramę!:nerwus:
Walker - kolejny mecz zwyżka formy. Oby tak dalej. Teraz Demele za Dempsey-a i "o g i e ń" walić na 2 i 3 bramę!:nerwus:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
25 listopada 2012, 17:57 [cytuj]
można pokrótce jak koguty grały ? prąd padł na 1 h myślałem że sobie żyły potne...
można pokrótce jak koguty grały ? prąd padł na 1 h myślałem że sobie żyły potne
Blue and white blood...
25 listopada 2012, 17:57 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:

Szkoda, że zwykle ta różnica, to ilość niecelnych strzałów. A takie akcje zdarzają mu się jak na lekarstwo.

Cel na zimę? http://tnij.org/levy-please
Szkoda, że zwykle ta różnica, to ilość niecelnych strzałów. A takie akcje zdarzają mu się jak na lekarstwo. Cel na zimę? - http://tnij.org/levy-please
LMAO
25 listopada 2012, 17:58 [cytuj]
Hades ale najważniejsze że ma takie przebłyski!
Hades ale najważniejsze że ma takie przebłyski!
25 listopada 2012, 17:58 [cytuj]
Moim zdaniem na plus Bale, Dawson, Verts, Walker, na minus - Dempsey, Lennon... Ogólnie mi się podoba :)
Moim zdaniem na plus Bale, Dawson, Verts, Walker, na minus - Dempsey, Lennon... Ogólnie mi się podoba :)
25 listopada 2012, 17:59 [cytuj]
PatricziwwersjiBeta powiedział/a:

Cieszę się że strzelił, bo przez cały mecz był niewidoczy, ale to cały Defoe, czasami wystarczy mu jedna piłka.

Hades powiedział/a:

Nie było źle, ale ile razy w tym sezonie pierwszą połowę graliśmy dobrze, a drugą straszny piach
Cieszę się że strzelił, bo przez cały mecz był niewidoczy, ale to cały Defoe, czasami wystarczy mu jedna piłka. [quote=Hades]Co do całej połowy, to podobała mi się nasza gra, WHU miał kilka przebłysków dopiero od 25 minuty tak. U nas za to za dużo niecelnych strzałów z dystansu. No i zajebisty strzał Bale'a. :D
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
|<  <  2  3  4  5  6    >  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 28 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się