Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

1  2  3  4  5    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Premier League » Fulham vs Spurs 1.12.12
1 grudnia 2012, 15:17 [cytuj]
Napiszcie czy macie problemy z Sopcastem. Chociaż będę wiedział, że nie jestem sam i nie będę musiał marnować czasu na naprawę :kotek:

Our starting team today: Lloris, Naughton, Dawson, Caulker, Vertonghen, Sandro, Dembele, Lennon, Bale, Dempsey & Defoe

Our subs: Friedel, Walker, Gallas, Carroll, Livermore, Sigurdsson & Falque
Napiszcie czy macie problemy z Sopcastem. Chociaż będę wiedział, że nie jestem sam i nie będę musiał marnować czasu na naprawę :kotek: Our starting team today: Lloris, Naughton, Dawson, Caulker, Vertonghen, Sandro, Dembele, Lennon, Bale, Dempsey & Defoe Our subs: Friedel, Walker, Gallas, Carroll, Livermore, Sigurdsson & Falque
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
1 grudnia 2012, 15:27 [cytuj]
Wszystko w należytym porządku, ale ja bym skusił się na Gylfiego w miejsce jankesa..

cienko z transmisjami ... zapodawajcie linki :cwaniak:
Wszystko w należytym porządku, ale ja bym skusił się na Gylfiego w miejsce jankesa.. cienko z transmisjami ... zapodawajcie linki :cwaniak:
To dare is to do.
1 grudnia 2012, 15:28 [cytuj]
mocnej ławki to nie mamy...

Ciekawostką jest fakt, że jak Walker lamił okrutnie to grał, a teraz jak ewidentnie łapie formę to zastąpił go Naughton. Oby to była dobra decyzja AVB. Reszta składu raczej dziwić nie może, chociaż ja posadziłbym Dawsa a nie Gallasa. Ale oni obaj nie grali dobrze z LFC, więc wejście Caulkera za któregokolwiek to jakiś plus.
mocnej ławki to nie mamy... Ciekawostką jest fakt, że jak Walker lamił okrutnie to grał, a teraz jak ewidentnie łapie formę to zastąpił go Naughton. Oby to była dobra decyzja AVB. Reszta składu raczej dziwić nie może, chociaż ja posadziłbym Dawsa a nie Gallasa. Ale oni obaj nie grali dobrze z LFC, więc wejście Caulkera za któregokolwiek to jakiś plus
COYS!
1 grudnia 2012, 15:32 [cytuj]
Oh, poor chelsea, Benitez jutro zwolniony :D
Oh, poor chelsea, Benitez jutro zwolniony :D
To dare is to do.
1 grudnia 2012, 15:34 [cytuj]
No to teraz już trzeba wygrać, żeby zrównać się punktami z buraczaną drużyną ;)
No to teraz już trzeba wygrać, żeby zrównać się punktami z buraczaną drużyną ;)
COYS!
1 grudnia 2012, 15:34 [cytuj]
Chelsea w dupeczke! :cwaniak:
Chelsea w dupeczke! :cwaniak:
1 grudnia 2012, 15:36 [cytuj]
Nie śmiejcie się z ruskich bo my możemy skończyć tak samo...
Nie śmiejcie się z ruskich bo my możemy skończyć tak samo
Offence win games, defence wins titles
1 grudnia 2012, 15:43 [cytuj]
ja nie mam zadnych sopow w ogóle, tragedia..
ja nie mam zadnych sopow w ogóle, tragedia
1 grudnia 2012, 15:47 [cytuj]
A flashe jakieś są? Jednak są: http://www.wiziwig.tv/broadcast.php?matchid=176333&part=sports
1 grudnia 2012, 15:55 [cytuj]
Ja jak zwykle polecam http://www.thefirstrow.eu/watch/156418/2/watch-fulham-fc-vs-tottenham-hotspur.html

A jak jakiś nie działa to jest więcej pod "More Links to This Game".
Ja jak zwykle polecam: http://www.thefirstrow.eu/watch/156418/2/watch-fulham-fc-vs-tottenham-hotspur.html A jak jakiś nie działa to jest więcej pod "More Links to This Game"
LMAO
1 grudnia 2012, 15:57 [cytuj]
Vielen dank hadesie ;)
Vielen dank hadesie ;)
1 grudnia 2012, 16:00 [cytuj]
Chris Foy :boisie:
Chris Foy :boisie:
1 grudnia 2012, 16:01 [cytuj]
hahaha miałem to napisać
hahaha miałem to napisać
1 grudnia 2012, 16:02 [cytuj]
Hades - dobry link, troszku tnie, ale da się obejrzec.
Hades - dobry link, troszku tnie, ale da się obejrzec
1 grudnia 2012, 16:03 [cytuj]
Zoolander powiedział/a:
Napiszcie czy macie problemy z Sopcastem. Chociaż będę wiedział, że nie jestem sam i nie będę musiał marnować czasu na naprawę :kotek:

Our starting team today: Lloris, Naughton, Dawson, Caulker, Vertonghen, Sandro, Dembele, Lennon, Bale, Dempsey & Defoe

Our subs: Friedel, Walker, Gallas, Carroll, Livermore, Sigurdsson & Falque

mam problemy z sopcastem od czasu przejścia na win 7 i do tego mam straszne problemy z flashem, ale to pewnie wina Adobe - jakąś na maksa ch..ową aktualizację wtyczki zrobili i mi się Firefox non stop zawiesza
mam problemy z sopcastem od czasu przejścia na win 7 i do tego mam straszne problemy z flashem, ale to pewnie wina Adobe - jakąś na maksa ch..ową aktualizację wtyczki zrobili i mi się Firefox non stop zawiesza
1 grudnia 2012, 16:05 [cytuj]
No cóż - Krzysio zawsze jest dla kogoś bohaterem, po to by mógł być antybohaterem dla innych. Zobaczymy czy dzisiaj posędziuje dla nas:bezradny:
No cóż - Krzysio zawsze jest dla kogoś bohaterem, po to by mógł być antybohaterem dla innych. Zobaczymy czy dzisiaj posędziuje dla nas:bezradny:
1 grudnia 2012, 16:06 [cytuj]
Defoe podał oO
Defoe podał oO
tak jak mówiłem 3 dla nas ;) dwie dla Dempseya hehe
tak jak mówiłem 3 dla nas ;) dwie dla Dempseya hehe
Dempsley dziś strzeli, zobaczycie :D
Dempsley dziś strzeli, zobaczycie :D
Jeeebany sobie wypracował Dempsey.
Jeeebany sobie wypracował Dempsey
LMAO
1  2  3  4  5    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 19 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się