Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  9  10  11  12  13    >
Forum dyskusyjne » Premier League » Fulham vs Spurs 1.12.12
1 grudnia 2012, 17:54 [cytuj]
:brawo:
:brawo:
Tottenham till I die, I'm Tottenham till I die, I know I am, I'm sure I am, I'm Tottenham till I die...
1 grudnia 2012, 17:54 [cytuj]
Koniec! :D Oh when the spurs ... :D I jedziem na LM :D
Koniec! :D Oh when the spurs ... :D I jedziem na LM :D
Offence win games, defence wins titles
1 grudnia 2012, 17:55 [cytuj]
Thats itttt !!!!
Thats itttt !!!!
1 grudnia 2012, 17:56 [cytuj]
mecz jak i cała kolejka dla nas :D :brawo:
mecz jak i cała kolejka dla nas :D :brawo:
Defoe niewisoczny, a 2 walnął. Czy mi się wydaje, czy bramki nie straciliśmy :szok:
Defoe niewisoczny, a 2 walnął. Czy mi się wydaje, czy bramki nie straciliśmy :szok:
Zwycięstwo Spurs przy jednoczesnej porażce anali. Jest coś piękniejszego? :D
Zwycięstwo Spurs przy jednoczesnej porażce anali. Jest coś piękniejszego? :D
COYS!
Jakby to Powiedzieć
Kolejka wyjebana jak łajka w kosmos:D
Jakby to Powiedzieć Kolejka wyjebana jak łajka w kosmos:D
I Defołek będzie królem strzelców ;p
I Defołek będzie królem strzelców ;p
Offence win games, defence wins titles
1 grudnia 2012, 17:57 [cytuj]
Jak wygrają z Evertonem, w co mocno wierze, wtedy dopiero będzie można świetować !:rotfl:
Jak wygrają z Evertonem, w co mocno wierze, wtedy dopiero będzie można świetować !:rotfl:
To dare is to do.
1 grudnia 2012, 17:57 [cytuj]
Defoe z 9 golami na 3 miejscu:ok:
Defoe z 9 golami na 3 miejscu:ok:
1 grudnia 2012, 17:58 [cytuj]
Wielkie brawa za to zwycięstwo , naprawdę BARDZO cenne zwycięstwo ! Po takim natężeniu spotkań w ostatnim czasie , biorąc pod uwagę jeszcze ze Craven to trudny teren, rozpykaliśmy Fulham. Troche zaczyna to wszystko iść do przodu, chłopaki łapią formę , kontuzjowani wracają powoli do gry , Ade karencje kończy. No i wynik Analów bezcenny :)
Wielkie brawa za to zwycięstwo , naprawdę BARDZO cenne zwycięstwo ! Po takim natężeniu spotkań w ostatnim czasie , biorąc pod uwagę jeszcze ze Craven to trudny teren, rozpykaliśmy Fulham. Troche zaczyna to wszystko iść do przodu, chłopaki łapią formę , kontuzjowani wracają powoli do gry , Ade karencje kończy. No i wynik Analów bezcenny :)
Come On You Spurs !
Wczoraj Milan, dzisiaj Tottenham. I jeszcze kolejka się dla nas idealnie ułożyła!
Jak wygramy z Evertonem za tydzień, to będzie bardzo dobrze. Chociaż na to nie liczę. :)
Wczoraj Milan, dzisiaj Tottenham. I jeszcze kolejka się dla nas idealnie ułożyła! Jak wygramy z Evertonem za tydzień, to będzie bardzo dobrze. Chociaż na to nie liczę. :)
LMAO
Druga połowa koncertowa :)

A Raku, ja się z Tobą w przerwie zgadzałem, że Defoe powinien zostać na boisku, nawet mi przez myśl nie przyszła jego zmiana, ale forum ma to do siebie, że ludzie tu się wymieniają opiniami i nawet jak ktoś ma skrajnie inną od Ciebie to nie powinienneś mu od razu mówić jaki to on głupi :)
Druga połowa koncertowa :) A Raku, ja się z Tobą w przerwie zgadzałem, że Defoe powinien zostać na boisku, nawet mi przez myśl nie przyszła jego zmiana, ale forum ma to do siebie, że ludzie tu się wymieniają opiniami i nawet jak ktoś ma skrajnie inną od Ciebie to nie powinienneś mu od razu mówić jaki to on głupi :)
1 grudnia 2012, 17:59 [cytuj]
No i brawo, 3 zwycięstwa z rzędu.
No i brawo, 3 zwycięstwa z rzędu
1 grudnia 2012, 18:00 [cytuj]
Strzeliliśmy im 2 bramki bez Bale i Adebayora, z Gylfim i Clintem na boisku którzy na dodatek asystowali przy każdym golu. Czy tylko ja tu widzę, że coś nie gra? ;P
Strzeliliśmy im 2 bramki bez Bale i Adebayora, z Gylfim i Clintem na boisku którzy na dodatek asystowali przy każdym golu. Czy tylko ja tu widzę, że coś nie gra? ;P
1 grudnia 2012, 18:03 [cytuj]
Od niepamiętnych czasów zdobylismy gola po podaniu prostopadłym. Brawo za zwycięstwo AVB :) Wszystko na dobrej drodze.
Od niepamiętnych czasów zdobylismy gola po podaniu prostopadłym. Brawo za zwycięstwo AVB :) Wszystko na dobrej drodze
1 grudnia 2012, 18:04 [cytuj]
Walu powiedział/a:
Druga połowa koncertowa :)

A Raku, ja się z Tobą w przerwie zgadzałem, że Defoe powinien zostać na boisku, nawet mi przez myśl nie przyszła jego zmiana, ale forum ma to do siebie, że ludzie tu się wymieniają opiniami i nawet jak ktoś ma skrajnie inną od Ciebie to nie powinienneś mu od razu mówić jaki to on głupi :)

jak śmiesz kwestionować?!? głupcze... przepraszam... za prowokacje:kwiatek:

piękne ostatnie mecze. czego chcieć więcej? na pewno mistrza! :cwaniak:
jak śmiesz kwestionować?!? głupcze... przepraszam... za prowokacje:kwiatek: piękne ostatnie mecze. czego chcieć więcej? na pewno mistrza! :cwaniak:
Blue and white blood...
1 grudnia 2012, 18:06 [cytuj]
Eidur powiedział/a:

Nie doszukuj się. Należy się cieszyć. Jak będzie komplet z Ade, Kaboulem, Bae, Parkerem, to takie zgrywanie się Sigiego i Dempseya z drużyną powinno zaprocentować w dwójnasób. Możemy spokojnie zawalczyć o LM. Mam taką nadzieję
Nie doszukuj się. Należy się cieszyć. Jak będzie komplet z Ade, Kaboulem, Bae, Parkerem, to takie zgrywanie się Sigiego i Dempseya z drużyną powinno zaprocentować w dwójnasób. Możemy spokojnie zawalczyć o LM. Mam taką nadzieję
1 grudnia 2012, 18:11 [cytuj]
9 punktów w tydzień :)no tośmy się podnieśli po porażce z arsenalem. Ale mi też coś nie gra w tym meczu: nie straciliśmy żadnej bramki :O już nie pamiętam kiedy mięliśmy ostatnio 0 z tyłu.... tabelka wygląda pięknie, czwarte miejsce zdecydowanie wygląda pięknie, i arsenal na 10 miejscu wygląda pięknie :D różnice punktowe wprawdzie niewielkie, ale radujmy się puki możemy, bo jest z czego ;)
9 punktów w tydzień :)no tośmy się podnieśli po porażce z arsenalem. Ale mi też coś nie gra w tym meczu: nie straciliśmy żadnej bramki :O już nie pamiętam kiedy mięliśmy ostatnio 0 z tyłu.... tabelka wygląda pięknie, czwarte miejsce zdecydowanie wygląda pięknie, i arsenal na 10 miejscu wygląda pięknie :D różnice punktowe wprawdzie niewielkie, ale radujmy się puki możemy, bo jest z czego ;)
|<  <<  <  9  10  11  12  13    >

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 17 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się