Forum dyskusyjne
1 grudnia 2012, 17:54 [cytuj]
:brawo:
Tottenham till I die,
I'm Tottenham till I die,
I know I am,
I'm sure I am,
I'm Tottenham till I die...
1 grudnia 2012, 17:54 [cytuj]
Koniec!

Oh when the spurs ...

I jedziem na LM
Koniec! :D Oh when the spurs ... :D I jedziem na LM :D
Offence win games, defence wins titles
1 grudnia 2012, 17:55 [cytuj]
Thats itttt !!!!
Thats itttt !!!!
1 grudnia 2012, 17:56 [cytuj]
mecz jak i cała kolejka dla nas
mecz jak i cała kolejka dla nas :D :brawo:
Defoe niewisoczny, a 2 walnął. Czy mi się wydaje, czy bramki nie straciliśmy
Defoe niewisoczny, a 2 walnął. Czy mi się wydaje, czy bramki nie straciliśmy :szok:
Zwycięstwo Spurs przy jednoczesnej porażce anali. Jest coś piękniejszego?
Zwycięstwo Spurs przy jednoczesnej porażce anali. Jest coś piękniejszego? :D
COYS!
Jakby to Powiedzieć
Kolejka wyjebana jak łajka w kosmos
Jakby to Powiedzieć
Kolejka wyjebana jak łajka w kosmos:D
I Defołek będzie królem strzelców ;p
I Defołek będzie królem strzelców ;p
Offence win games, defence wins titles
1 grudnia 2012, 17:57 [cytuj]
Jak wygrają z Evertonem, w co mocno wierze, wtedy dopiero będzie można świetować !
Jak wygrają z Evertonem, w co mocno wierze, wtedy dopiero będzie można świetować !:rotfl:
To dare is to do.
1 grudnia 2012, 17:57 [cytuj]
Defoe z 9 golami na 3 miejscu
Defoe z 9 golami na 3 miejscu:ok:
1 grudnia 2012, 17:58 [cytuj]
Wielkie brawa za to zwycięstwo , naprawdę BARDZO cenne zwycięstwo ! Po takim natężeniu spotkań w ostatnim czasie , biorąc pod uwagę jeszcze ze Craven to trudny teren, rozpykaliśmy Fulham. Troche zaczyna to wszystko iść do przodu, chłopaki łapią formę , kontuzjowani wracają powoli do gry , Ade karencje kończy. No i wynik Analów bezcenny
Wielkie brawa za to zwycięstwo , naprawdę BARDZO cenne zwycięstwo ! Po takim natężeniu spotkań w ostatnim czasie , biorąc pod uwagę jeszcze ze Craven to trudny teren, rozpykaliśmy Fulham. Troche zaczyna to wszystko iść do przodu, chłopaki łapią formę , kontuzjowani wracają powoli do gry , Ade karencje kończy. No i wynik Analów bezcenny :)
Come On You Spurs !
Wczoraj Milan, dzisiaj Tottenham. I jeszcze kolejka się dla nas idealnie ułożyła!
Jak wygramy z Evertonem za tydzień, to będzie bardzo dobrze. Chociaż na to nie liczę.
Wczoraj Milan, dzisiaj Tottenham. I jeszcze kolejka się dla nas idealnie ułożyła!
Jak wygramy z Evertonem za tydzień, to będzie bardzo dobrze. Chociaż na to nie liczę. :)
LMAO
Druga połowa koncertowa
A Raku, ja się z Tobą w przerwie zgadzałem, że Defoe powinien zostać na boisku, nawet mi przez myśl nie przyszła jego zmiana, ale forum ma to do siebie, że ludzie tu się wymieniają opiniami i nawet jak ktoś ma skrajnie inną od Ciebie to nie powinienneś mu od razu mówić jaki to on głupi
Druga połowa koncertowa :)
A Raku, ja się z Tobą w przerwie zgadzałem, że Defoe powinien zostać na boisku, nawet mi przez myśl nie przyszła jego zmiana, ale forum ma to do siebie, że ludzie tu się wymieniają opiniami i nawet jak ktoś ma skrajnie inną od Ciebie to nie powinienneś mu od razu mówić jaki to on głupi :)
1 grudnia 2012, 17:59 [cytuj]
No i brawo, 3 zwycięstwa z rzędu.
No i brawo, 3 zwycięstwa z rzędu
1 grudnia 2012, 18:00 [cytuj]
Strzeliliśmy im 2 bramki bez Bale i Adebayora, z Gylfim i Clintem na boisku którzy na dodatek asystowali przy każdym golu. Czy tylko ja tu widzę, że coś nie gra?
Strzeliliśmy im 2 bramki bez Bale i Adebayora, z Gylfim i Clintem na boisku którzy na dodatek asystowali przy każdym golu. Czy tylko ja tu widzę, że coś nie gra? ;P
1 grudnia 2012, 18:03 [cytuj]
Od niepamiętnych czasów zdobylismy gola po podaniu prostopadłym. Brawo za zwycięstwo AVB

Wszystko na dobrej drodze.
Od niepamiętnych czasów zdobylismy gola po podaniu prostopadłym. Brawo za zwycięstwo AVB :) Wszystko na dobrej drodze
1 grudnia 2012, 18:04 [cytuj]
Walu powiedział/a:
Druga połowa koncertowa
A Raku, ja się z Tobą w przerwie zgadzałem, że Defoe powinien zostać na boisku, nawet mi przez myśl nie przyszła jego zmiana, ale forum ma to do siebie, że ludzie tu się wymieniają opiniami i nawet jak ktoś ma skrajnie inną od Ciebie to nie powinienneś mu od razu mówić jaki to on głupi

jak śmiesz kwestionować?!? głupcze... przepraszam... za prowokacje
piękne ostatnie mecze. czego chcieć więcej? na pewno mistrza!
jak śmiesz kwestionować?!? głupcze... przepraszam... za prowokacje:kwiatek:
piękne ostatnie mecze. czego chcieć więcej? na pewno mistrza! :cwaniak:
Blue and white blood...
1 grudnia 2012, 18:06 [cytuj]
Eidur powiedział/a:
Strzeliliśmy im 2 bramki bez Bale i Adebayora, z Gylfim i Clintem na boisku którzy na dodatek asystowali przy każdym golu. Czy tylko ja tu widzę, że coś nie gra?

Nie doszukuj się. Należy się cieszyć. Jak będzie komplet z Ade, Kaboulem, Bae, Parkerem, to takie zgrywanie się Sigiego i Dempseya z drużyną powinno zaprocentować w dwójnasób. Możemy spokojnie zawalczyć o LM. Mam taką nadzieję
Nie doszukuj się. Należy się cieszyć. Jak będzie komplet z Ade, Kaboulem, Bae, Parkerem, to takie zgrywanie się Sigiego i Dempseya z drużyną powinno zaprocentować w dwójnasób. Możemy spokojnie zawalczyć o LM. Mam taką nadzieję
1 grudnia 2012, 18:11 [cytuj]
9 punktów w tydzień

no tośmy się podnieśli po porażce z arsenalem. Ale mi też coś nie gra w tym meczu: nie straciliśmy żadnej bramki :O już nie pamiętam kiedy mięliśmy ostatnio 0 z tyłu.... tabelka wygląda pięknie, czwarte miejsce zdecydowanie wygląda pięknie, i arsenal na 10 miejscu wygląda pięknie

różnice punktowe wprawdzie niewielkie, ale radujmy się puki możemy, bo jest z czego
9 punktów w tydzień :)no tośmy się podnieśli po porażce z arsenalem. Ale mi też coś nie gra w tym meczu: nie straciliśmy żadnej bramki :O już nie pamiętam kiedy mięliśmy ostatnio 0 z tyłu.... tabelka wygląda pięknie, czwarte miejsce zdecydowanie wygląda pięknie, i arsenal na 10 miejscu wygląda pięknie :D różnice punktowe wprawdzie niewielkie, ale radujmy się puki możemy, bo jest z czego ;)