Forum dyskusyjne
1 grudnia 2012, 16:44 [cytuj]
Everton remisuje, Live wygrywa 1;0
Everton remisuje, Live wygrywa 1;0
Jesteśmy królami z White Hart Lane!
1 grudnia 2012, 16:44 [cytuj]
Czy ktoś kiedyś widział jakieś dobre podanie Vertonghena w ataku!?
Czy ktoś kiedyś widział jakieś dobre podanie Vertonghena w ataku!?
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
1 grudnia 2012, 16:45 [cytuj]
Bale show... wg mnie powinien jako pierwszy zejść a Falque za niego.
Bale show... wg mnie powinien jako pierwszy zejść a Falque za niego
Offence win games, defence wins titles
1 grudnia 2012, 16:47 [cytuj]
szity już remisują
szity już remisują
1 grudnia 2012, 16:47 [cytuj]
Defoe i te jego strzały z kroku
Defoe i te jego strzały z kroku :mysli:
1 grudnia 2012, 16:48 [cytuj]
Koniec pierwszej połowy i dopiero 1-wszy strzałdefoe więc może to on do zmiany?
Koniec pierwszej połowy i dopiero 1-wszy strzałdefoe więc może to on do zmiany?
PatricziwwersjiBeta powiedział/a:
Lewy obrońca potrzebny od zaraz środkowy w rozliczeniu ;p Bo Janek w środku to klasa światowa a na boku to polska liga :/
Bez przesady z tą polską ligą. Tam najlepszy jest Wawrzyniak, co już mówi samo za siebie.
Bez przesady z tą polską ligą. Tam najlepszy jest Wawrzyniak, co już mówi samo za siebie. :X
LMAO
usypiająca połówka...
usypiająca połówka
mathias chce strzelać jak Gylfi ale ten ze Swansea
mathias chce strzelać jak Gylfi ale ten ze Swansea ;)
I kogo za Defoe chciałbys wpuścić?
Teraz wszystko w rękach AVB w szatni ..
I kogo za Defoe chciałbys wpuścić?
Teraz wszystko w rękach AVB w szatni
To dare is to do.
1 grudnia 2012, 16:50 [cytuj]
Hades no może ciut za ostro ale po prostu szkoda mi go bo się marnuję na lewej gdy jest w środku gra o niebo lepiej i jakoś pewniej
Hades no może ciut za ostro ale po prostu szkoda mi go bo się marnuję na lewej gdy jest w środku gra o niebo lepiej i jakoś pewniej ;)
1 grudnia 2012, 16:51 [cytuj]
czy ktoś ma jakiś rozsądny link ??? bo to jakiś koszmar jest ,sprawdziłem wiziwig ,roja i first row i straszna kupa...
czy ktoś ma jakiś rozsądny link ??? bo to jakiś koszmar jest ,sprawdziłem wiziwig ,roja i first row i straszna kupa
1 grudnia 2012, 16:52 [cytuj]
http://atdhe.so/watch.php?id=511455
http://atdhe.so/watch.php?id=511455
1 grudnia 2012, 16:52 [cytuj]
W ogóle nie mamy pomysłu, jesteśmy wolni i przewidywalni, tak grając nic nie ustrzelimy. Za to Fulham kilka razy byli bardzo groźni i raz Lloris na dupę uratował, wydaje mi się że tutaj jedna bramka zadecyduje, albo skończy się 0:0. Bale to już mnie (i chyba nie tylko mnie sądząc po wpisach) zaczyna wkurwiać tym nurkowaniem. Verts już lepiej niech nie dośrodkowuje... Możecie się ze mną nie zgodzić, ale w pierwszej połowie najlepsi w naszej drużynie byli Gallas i (zwłaszcza) Dempsey.
W ogóle nie mamy pomysłu, jesteśmy wolni i przewidywalni, tak grając nic nie ustrzelimy. Za to Fulham kilka razy byli bardzo groźni i raz Lloris na dupę uratował, wydaje mi się że tutaj jedna bramka zadecyduje, albo skończy się 0:0. Bale to już mnie (i chyba nie tylko mnie sądząc po wpisach) zaczyna wkurwiać tym nurkowaniem. Verts już lepiej niech nie dośrodkowuje... Możecie się ze mną nie zgodzić, ale w pierwszej połowie najlepsi w naszej drużynie byli Gallas i (zwłaszcza) Dempsey
1 grudnia 2012, 16:53 [cytuj]
PatricziwwersjiBeta powiedział/a:
Bale show... wg mnie powinien jako pierwszy zejść a Falque za niego
Panowie trochę cierpliwości nie róbmy przeciwnikowi przysługi. Bale po dwóch golach w dwóch ostatnich meczach dostał solidne krycie, dlatego ważne jest żeby inny piłkarze wykazali większą aktywność. Janek to świetny środkowy obrońca i marnuje się jego potencjał na skrzydle. On jest za mało kreatywny na skrzydło, dobrze że Benny niedługo wraca do treningów. Przyda się na okres świąteczny. Gramy słabo ale to chyba zmęczenie materiału. Musimy lepiej operować piłką w środku pola, bo te straty mogą nas sporo kosztować
Panowie trochę cierpliwości nie róbmy przeciwnikowi przysługi. Bale po dwóch golach w dwóch ostatnich meczach dostał solidne krycie, dlatego ważne jest żeby inny piłkarze wykazali większą aktywność. Janek to świetny środkowy obrońca i marnuje się jego potencjał na skrzydle. On jest za mało kreatywny na skrzydło, dobrze że Benny niedługo wraca do treningów. Przyda się na okres świąteczny. Gramy słabo ale to chyba zmęczenie materiału. Musimy lepiej operować piłką w środku pola, bo te straty mogą nas sporo kosztować
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
1 grudnia 2012, 16:56 [cytuj]
Bale zaczyna już wkurwiać z tym nurkowaniem, tylko sobie wstyd przynosi. A mecz nudny, ze strzałami straszna lipa.
Bale zaczyna już wkurwiać z tym nurkowaniem, tylko sobie wstyd przynosi. A mecz nudny, ze strzałami straszna lipa
Nie jest źle. Jak zaczną dokładnie podawać, to wygramy. Bez tego, liczmy na kontratak i Bale/Lennon duo.
I patrząc na naszą obronę, nie umiem się doczekać aż wszyscy będą zdrowi. Niech wreszcie będzie czwórka, Walker, Kaboul, Vertonghen, BAE to będzie można pogadać o czystym koncie. Niektóre straty są tak żałosne, że chce mi się płakać. A boczni obrońcy dzisiaj coś tam próbują robić, ale nie ma z ich strony żadnego realnego zagrożenia.
Nie jest źle. Jak zaczną dokładnie podawać, to wygramy. Bez tego, liczmy na kontratak i Bale/Lennon duo.
I patrząc na naszą obronę, nie umiem się doczekać aż wszyscy będą zdrowi. Niech wreszcie będzie czwórka, Walker, Kaboul, Vertonghen, BAE to będzie można pogadać o czystym koncie. Niektóre straty są tak żałosne, że chce mi się płakać. A boczni obrońcy dzisiaj coś tam próbują robić, ale nie ma z ich strony żadnego realnego zagrożenia
LMAO
Raku ja by za to płacili to bym był na Craven Cotage a nie przed kompem ;p
Raku ja by za to płacili to bym był na Craven Cotage a nie przed kompem ;p
1 grudnia 2012, 16:58 [cytuj]
raku powiedział/a:
Ty jesteś głupi tak sam z siebie, czy ktoś Ci za to płaci?
Czy ty nie przesadzasz!?
Czy ty nie przesadzasz!?