Forum dyskusyjne
1 września 2013, 11:43 [cytuj]
Temat dla tych ktorzy niestety tak jak ja nie moga pozwolic sobie na ogladneicie derbow w stolicy
Czy zobaczymy Lamele i rumuna ? Czy Soldado trafi bramke z gry ? i czy moze dzisiaj sie odegramy za 5-2
Zapraszam do dyskusji
Temat dla tych ktorzy niestety tak jak ja nie moga pozwolic sobie na ogladneicie derbow w stolicy
Czy zobaczymy Lamele i rumuna ? Czy Soldado trafi bramke z gry ? i czy moze dzisiaj sie odegramy za 5-2 :)
Zapraszam do dyskusji
1 września 2013, 12:01 [cytuj]
1-0 dla nas i OK
1-0 dla nas i OK
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
1 września 2013, 12:02 [cytuj]
po jednym treningu to co najwyżej 10 ostatnich minut dla nich i to przy korzystnym wyniku. Fajnie by było po raz kolejny zagrać na zero z tyłu ale bedzie trudno mimo ich kontuzji. Wiadomość dla wszystkich na C+ Rosłoń i Rudzki, czyli szukamy zagranicznego streama zamiast wysłuchiwania ich pierdolenia
po jednym treningu to co najwyżej 10 ostatnich minut dla nich i to przy korzystnym wyniku. Fajnie by było po raz kolejny zagrać na zero z tyłu ale bedzie trudno mimo ich kontuzji. Wiadomość dla wszystkich na C+ Rosłoń i Rudzki, czyli szukamy zagranicznego streama zamiast wysłuchiwania ich pierdolenia
1 września 2013, 12:09 [cytuj]
Alista powiedział/a:
Czy zobaczymy Lamele i rumuna ? Czy Soldado trafi bramke z gry ? i czy moze dzisiaj sie odegramy za 5-2
Zapraszam do dyskusji
Chiriches (mam nadzieję że db napisałem), wg mnie na pewno nie, ale Eriksen i Lamela na końcówkę, dlaczego nie? Ale oby nie musieli być kołem ratunkowym, Właśnie ciekawe jak Soldado, a może AVB wpuści Defoe żeby wiatru narobił?
Chiriches (mam nadzieję że db napisałem), wg mnie na pewno nie, ale Eriksen i Lamela na końcówkę, dlaczego nie? Ale oby nie musieli być kołem ratunkowym, Właśnie ciekawe jak Soldado, a może AVB wpuści Defoe żeby wiatru narobił?
Offence win games, defence wins titles
1 września 2013, 12:12 [cytuj]
Motorniczy powiedział/a:
Co ty chcesz od Rosłonia i Rudzkiego? Twaro i Nahorny to oni nie są ale dajcie spokój nie ma tragedii.
Co ty chcesz od Rosłonia i Rudzkiego? Twaro i Nahorny to oni nie są ale dajcie spokój nie ma tragedii
Offence win games, defence wins titles
1 września 2013, 12:15 [cytuj]
Ericksen zapewne nie jest zarejestrowany na mecz natomiast Lamela i rumunek juz tak, mi sie wydaje ze moze nie od 1 min Lamela ale na drugiej go zobaczymy za Chadliego
Ericksen zapewne nie jest zarejestrowany na mecz natomiast Lamela i rumunek juz tak, mi sie wydaje ze moze nie od 1 min Lamela ale na drugiej go zobaczymy za Chadliego
1 września 2013, 12:16 [cytuj]
@up
zdążyli ze wszystkimi trzema. Mogą zadebiutowac dziś
@up
zdążyli ze wszystkimi trzema. Mogą zadebiutowac dziś
1 września 2013, 12:20 [cytuj]
No tak zdążyli, ale pewnie jak by mieli zagrać to jakieś max 20 minut. Najchętniej na placu boju zobaczył bym Erkisena.

Może Lamela wejdzie w drugiej połowie na plac gry. Albo AVB szykuje jakąś niespodziewaną zasłonę dymną.
Zobaczymy?!

A może Lennon wyjdzie w podstawie. No ja liczę na to ze będzie 3-1 albo 3-2 dla nas.

Zobaczymy. Remis też by był dobry
No tak zdążyli, ale pewnie jak by mieli zagrać to jakieś max 20 minut. Najchętniej na placu boju zobaczył bym Erkisena.:bezradny: Może Lamela wejdzie w drugiej połowie na plac gry. Albo AVB szykuje jakąś niespodziewaną zasłonę dymną.
Zobaczymy?! :cwaniak: A może Lennon wyjdzie w podstawie. No ja liczę na to ze będzie 3-1 albo 3-2 dla nas. :D Zobaczymy. Remis też by był dobry :D
Każdy mecz jest inny. Lecz piłka jest zawsze okrągła.
1 września 2013, 12:22 [cytuj]
a ile ty byś chciał? Całą połowę? Cały mecz? Po jednym treningu?
a ile ty byś chciał? Całą połowę? Cały mecz? Po jednym treningu? :wysmiewacz:
1 września 2013, 12:23 [cytuj]
Nauczcie się pisać nazwisko Eriksena bo aż oczy kłuje jak to czytam. Klka dni temu sie naśmiewaliście z kanonierów i stronki fanów Realu że nie potrafią pisać nazwisk własnych piłkarzy a teraz powielacie ten sam błąd. Poprawna pisownia to E R I K S E N.
Nauczcie się pisać nazwisko Eriksena bo aż oczy kłuje jak to czytam. Klka dni temu sie naśmiewaliście z kanonierów i stronki fanów Realu że nie potrafią pisać nazwisk własnych piłkarzy a teraz powielacie ten sam błąd. Poprawna pisownia to E R I K S E N
1 września 2013, 12:24 [cytuj]
No nie. Motorniczy. Co ty? Ale chętnie bym zobaczył Lamele, Eriksena-- Choć co do niego to pewnie jeszcze nie jest wpisany. Mysle ze w podstawie na pewno będzie Soldado,Townsend,Chadlli.. ??

A na co postawi AVB to się zobaczy obyśmy nie przegrali.
No nie. Motorniczy. Co ty? Ale chętnie bym zobaczył Lamele, Eriksena-- Choć co do niego to pewnie jeszcze nie jest wpisany. Mysle ze w podstawie na pewno będzie Soldado,Townsend,Chadlli.. ?? :| A na co postawi AVB to się zobaczy obyśmy nie przegrali. :milczek:
1 września 2013, 12:26 [cytuj]
Remis ( nawet ) 0:0 jest dobry , ale patrząc na to jaki my mamy skład a jakie kontuzje mają anale to ... Ramsey / wilsher nie wiadomo czy zagrają - bez nich 3:0
Wystarczy nie pozwolić im grać na naszej połowie jak to było w meczu ze swansea a sandro ich zniszczy

Remis ( nawet ) 0:0 jest dobry , ale patrząc na to jaki my mamy skład a jakie kontuzje mają anale to ... Ramsey / wilsher nie wiadomo czy zagrają - bez nich 3:0 :)
Wystarczy nie pozwolić im grać na naszej połowie jak to było w meczu ze swansea a sandro ich zniszczy :D:D
1 września 2013, 12:27 [cytuj]
Oczywiście , że townsend musi od pierwszej grać :O przecież on najwięcej zamieszania w polu karnym przeciwnika robi .
Oczywiście , że townsend musi od pierwszej grać :O przecież on najwięcej zamieszania w polu karnym przeciwnika robi
1 września 2013, 12:31 [cytuj]
co to za stękanie? Już wszyscy dobrze piszą ERIKSEN, ja po pierwszym ochrzanie przyjąłem do wiadomości tą informację. a Efendi pewnie za szybko pisał i dlatego
Efendi6 powiedział/a:
Choć co do niego to pewnie jeszcze nie jest wpisany
wczoraj czy przedwczoraj było info że wszyscy trzej mogą dziś wystąpić, nawet wyżej napisałem.
wczoraj czy przedwczoraj było info że wszyscy trzej mogą dziś wystąpić, nawet wyżej napisałem
1 września 2013, 12:33 [cytuj]
Drugler powiedział/a:
Oczywiście , że townsend musi od pierwszej grać :O przecież on najwięcej zamieszania w polu karnym przeciwnika robi
Może karnego wyłapiemy.. HEHE Patrząc na poprzedni sezon w którym nie mieliśmy ani jednego karnego w lidze, to teraz nam dają co mecz. Tak Adros jest dobry, i myślę ze w tym sezonie będzie to nasz drugi Aaron Lennon który od jakiegoś czasu nie może złapać dobrej formy, ale ja nadal bez AZZORKA nie wyobrażam sobie naszego Tottenhamu. A co do Townsenda może nie drugi Bale, bo jego strzały nie są takie jak Garetha przy pełnej prędkości

ale

Za kilka lat??
Może karnego wyłapiemy.. HEHE Patrząc na poprzedni sezon w którym nie mieliśmy ani jednego karnego w lidze, to teraz nam dają co mecz. Tak Adros jest dobry, i myślę ze w tym sezonie będzie to nasz drugi Aaron Lennon który od jakiegoś czasu nie może złapać dobrej formy, ale ja nadal bez AZZORKA nie wyobrażam sobie naszego Tottenhamu. A co do Townsenda może nie drugi Bale, bo jego strzały nie są takie jak Garetha przy pełnej prędkości:bezradny: ale :cwaniak: Za kilka lat?? :luzik:
1 września 2013, 12:34 [cytuj]
Motorniczy powiedział/a:
wczoraj czy przedwczoraj było info że wszyscy trzej mogą dziś wystąpić, nawet wyżej napisałem
Dzięki ok spoko ERIKSEN

NO.?!
Dzięki ok spoko ERIKSEN :D NO.?!
1 września 2013, 12:38 [cytuj]
Pewniacy na dziś:
Lloris
Walker - Jan - Daws - Rose
xxx-xxx
Towsend - xxx - xxx
Soldado
Resztę naprawdę ciężko przewidzieć. Jednak jeżeli Ci piłkarze wyżej nie znajdą się w 11 to będę zdziwiony.
Pewniacy na dziś:
Lloris
Walker - Jan - Daws - Rose
xxx-xxx
Towsend - xxx - xxx
Soldado
Resztę naprawdę ciężko przewidzieć. Jednak jeżeli Ci piłkarze wyżej nie znajdą się w 11 to będę zdziwiony
1 września 2013, 12:59 [cytuj]
Jak taki sam sklad jak ze Swansea wyjdzie to jestem spokojny. Dominacja w srodku pola
Jak taki sam sklad jak ze Swansea wyjdzie to jestem spokojny. Dominacja w srodku pola
1 września 2013, 13:01 [cytuj]
Ja to widzę tak:
My w ustawieniu 4-3-3 : Lloris, Walker, Dawson, Vertonghen, Rose, Capoue, Paulinho, Dembele, Chadli, Soldado, Townsend
Anale 4-2-3-1 : Kutafon Wojtuś, Sagna, Mertesacker, Koscielny, Gibbs, Wilshere, Ramsey, Walcott, Rosicky, Cazorla, Giroud
Ja to widzę tak:
My w ustawieniu 4-3-3 : Lloris, Walker, Dawson, Vertonghen, Rose, Capoue, Paulinho, Dembele, Chadli, Soldado, Townsend
Anale 4-2-3-1 : Kutafon Wojtuś, Sagna, Mertesacker, Koscielny, Gibbs, Wilshere, Ramsey, Walcott, Rosicky, Cazorla, Giroud
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
1 września 2013, 13:02 [cytuj]
Miałem dzisiaj o 17 jechać do pracy, ale szef zadzwonił, że daje mi wolne. I TO JEST MEGA!
Nie ma co się bawić w typera, poprzednie mecze z Analinhos pokazują, że nie warto. Na pewno będzie ciekawie!
Miałem dzisiaj o 17 jechać do pracy, ale szef zadzwonił, że daje mi wolne. I TO JEST MEGA! :D
Nie ma co się bawić w typera, poprzednie mecze z Analinhos pokazują, że nie warto. Na pewno będzie ciekawie!