Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  11  12  13  14  15    >
Forum dyskusyjne » Premier League » Arsenal - Tottenham
1 września 2013, 18:57 [cytuj]
Nie było tak najgorzej, bo oni po prostu potrzebują zgrania, a teraz jest to zlepek pojedynczych zawodników.

Te bezmyślne rajdy i dośrodkowania Walkera stają się żenujące. Jeden mecz rozgrywa świetny, a kolejny fatalny. :wnerw:
Nie było tak najgorzej, bo oni po prostu potrzebują zgrania, a teraz jest to zlepek pojedynczych zawodników. Te bezmyślne rajdy i dośrodkowania Walkera stają się żenujące. Jeden mecz rozgrywa świetny, a kolejny fatalny. :wnerw:
Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą...
1 września 2013, 18:57 [cytuj]
kamildoman powiedział/a:
wytłumaczcie mi czym się różni paulinho od parkera sprzed roku? ceną na pewno, a w grze?

poczekaj parę meczy to zobaczysz!
poczekaj parę meczy to zobaczysz!
1 września 2013, 18:58 [cytuj]
W dzisiejszym meczu nie zawiedli mnie jedynie Lloris i Townsend. Reszta poniżej swoich możliwości.
W dzisiejszym meczu nie zawiedli mnie jedynie Lloris i Townsend. Reszta poniżej swoich możliwości
1 września 2013, 18:58 [cytuj]
nie no, nie było źle w drugiej, ale pierwsza to jakaś totalna porażka - non stop obrona przy piłce, zero kreatywności - oby Eriksen szybko się odnalazł ;)
nie no, nie było źle w drugiej, ale pierwsza to jakaś totalna porażka - non stop obrona przy piłce, zero kreatywności - oby Eriksen szybko się odnalazł ;)
1 września 2013, 18:59 [cytuj]
a Lamela dobra zmiana, tak na spokojnie :muza:
a Lamela dobra zmiana, tak na spokojnie :muza:
fingor powiedział/a:
jedynym pozytywem kontuzja etienna , Sandro rządzi :zly:

Jak kibic Spurs może pisać, że kontuzja kogokolwiek z tottenhamu jest pozytywna??!!
Zastanów się nad tym co piszesz :blee:
Jak kibic Spurs może pisać, że kontuzja kogokolwiek z tottenhamu jest pozytywna??!! Zastanów się nad tym co piszesz :blee:
Dajcie się zgrać Paulinho z resztą drużyny. Niestety, taka jest cena dokonanych transferów. Trzeba dać im czas. Na szczęście mamy teraz 2-tygodniową przerwę :ok:
Dajcie się zgrać Paulinho z resztą drużyny. Niestety, taka jest cena dokonanych transferów. Trzeba dać im czas. Na szczęście mamy teraz 2-tygodniową przerwę :ok:
Mam nadzieję, że z Paulinho coś będzie bo po trzech kolejkach to 17 milionów wyjebane w błoto, można by było go wziąć gdyby kosztował 3 razy mniej.
Mam nadzieję, że z Paulinho coś będzie bo po trzech kolejkach to 17 milionów wyjebane w błoto, można by było go wziąć gdyby kosztował 3 razy mniej
kolejny raz błąd andre , lamela za chadliego nie za townsenda :zly:
kolejny raz błąd andre , lamela za chadliego nie za townsenda :zly:
1 września 2013, 19:01 [cytuj]
Najbardziej rozczarował mnie Dawson ;| Mam nadzieję, że Chiriches spełni pokładane w nim nadzieje i powalczy z Michaelem o miejsce w składzie.
Najbardziej rozczarował mnie Dawson ;| Mam nadzieję, że Chiriches spełni pokładane w nim nadzieje i powalczy z Michaelem o miejsce w składzie
1 września 2013, 19:01 [cytuj]
Chadli powinien hat tricka tutaj strzelić .

Diego powiedział/a:
W dzisiejszym meczu nie zawiedli mnie jedynie Lloris i Townsend. Reszta poniżej swoich możliwości

Capue zagrał świetny mecz - tylko ta kontuzja.
Capue zagrał świetny mecz - tylko ta kontuzja
1 września 2013, 19:02 [cytuj]
mam nadzieję że się gość rozkręci (Paulinho), bo dziś to biegał jednym tempem, jakiś zamulony był zupełnie jakby obok gry czasami.
mam nadzieję że się gość rozkręci (Paulinho), bo dziś to biegał jednym tempem, jakiś zamulony był zupełnie jakby obok gry czasami
1 września 2013, 19:03 [cytuj]
Kadra meczowa jak nigdy wynik jak zawsze. Głowy to góry i walczymy dalej o (conajmniej) 3 miejsce
Kadra meczowa jak nigdy wynik jak zawsze. Głowy to góry i walczymy dalej o (conajmniej) 3 miejsce
Fuck em all, fuck em all united, west ham, liverpool, Cos We Are the TOTTENHAM and We Are the best. We are the TOTTENHAM so fuck all the rest
[quote=marcin_coys]Jak kibic Spurs może pisać, że kontuzja kogokolwiek z tottenhamu jest pozytywna??!!

to przenośnia była ,przenośnia taka jak i mecz do kitu ,ale wiadomo o co chodzi ...
[quote=marcin_coys]Jak kibic Spurs może pisać, że kontuzja kogokolwiek z tottenhamu jest pozytywna??!! to przenośnia była ,przenośnia taka jak i mecz do kitu ,ale wiadomo o co chodzi
wersus powiedział/a:
Mam nadzieję, że z Paulinho coś będzie bo po trzech kolejkach to 17 milionów wyjebane w błoto, można by było go wziąć gdyby kosztował 3 razy mniej
W pierwszej i drugiej kolejce dostał najlepsze oceny od Skysport i został wybrany piłkarzem meczu, a po jednym słabszym występie zaczynasz mówić jaki on jest słaby. Moim zdaniem Capoue, Dawson czy Chadli wcale nie zagrali lepiej od Brazylijczyka.
W pierwszej i drugiej kolejce dostał najlepsze oceny od Skysport i został wybrany piłkarzem meczu, a po jednym słabszym występie zaczynasz mówić jaki on jest słaby. Moim zdaniem Capoue, Dawson czy Chadli wcale nie zagrali lepiej od Brazylijczyka
1 września 2013, 19:05 [cytuj]
@ Diego
tylko spójrz z kim my graliśmy te mecze... najlepszy z Crystal Palace super. Dziś bez pomysłu zupełnie i bez energii
@ Diego tylko spójrz z kim my graliśmy te mecze... najlepszy z Crystal Palace super. Dziś bez pomysłu zupełnie i bez energii
1 września 2013, 19:06 [cytuj]
kamildoman powiedział/a:
@ Diego
tylko spójrz z kim my graliśmy te mecze... najlepszy z Crystal Palace super. Dziś bez pomysłu zupełnie i bez energii
Wiem, ale też nie można skreślać gościa po jednym nieudanym występie.
Wiem, ale też nie można skreślać gościa po jednym nieudanym występie
1 września 2013, 19:10 [cytuj]
niektóre komentarze godne kondonierzy.com
Wejdzie na dobre Eriksen Lamela Paulinho do składu to będziemy jak czołg! Głowy do góry.
niektóre komentarze godne kondonierzy.com Wejdzie na dobre Eriksen Lamela Paulinho do składu to będziemy jak czołg! Głowy do góry
1 września 2013, 19:10 [cytuj]
Dembele niech zostanie cofniety na pozycje Paulinho, moze sie odnajdzie.
Sandro juz wiadomo ze wróci za Capoue, tlen mu podawali jak go znosili:|

no i dobrze ze bedzie teraz przerwa na reprezentacje, to moze cześć zostanie i beda zapierdzielac

no i licze na zmiane Eriksen za Paulinho/Dembele, bo oni niestety ale sobie nie radzą z rozegraniem
no i Lamela za Chadliego, jest nadzieja:cwaniak:
No i jutro trzeba wcisnąć komuś Sigurdsona na wypożyczenie.
Dembele niech zostanie cofniety na pozycje Paulinho, moze sie odnajdzie. Sandro juz wiadomo ze wróci za Capoue, tlen mu podawali jak go znosili:| no i dobrze ze bedzie teraz przerwa na reprezentacje, to moze cześć zostanie i beda zapierdzielac no i licze na zmiane Eriksen za Paulinho/Dembele, bo oni niestety ale sobie nie radzą z rozegraniem no i Lamela za Chadliego, jest nadzieja:cwaniak: No i jutro trzeba wcisnąć komuś Sigurdsona na wypożyczenie
1 września 2013, 19:11 [cytuj]
I teraz 2 tygodnie czekania na następny mecz :glupek: Male pocieszenie jest takie, że jesteśmy w czolówce tabeli i tylko Liverpool nam odskoczył, ale wydaje mi się, że nie będą zagrożeniem ;P
I teraz 2 tygodnie czekania na następny mecz :glupek: Male pocieszenie jest takie, że jesteśmy w czolówce tabeli i tylko Liverpool nam odskoczył, ale wydaje mi się, że nie będą zagrożeniem ;P
|<  <<  <  11  12  13  14  15    >

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 58 Zarejestrowanych użytkowników: 5256 Ostatnio zarejestrowany: bartekbartek321

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się