Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  5  6  7  8  9    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Premier League » Arsenal - Tottenham
1 września 2013, 17:31 [cytuj]
znów ramsey samiutki, miał tyle czasu ze mógł z tym zrobic wszystko
znów ramsey samiutki, miał tyle czasu ze mógł z tym zrobic wszystko
Arcz powiedział/a:
w ogóle go nie widać
to że nie widać to nic, jakieś dziwne straty ma, niepewny w interwencjach. Teraz pod bramką zaczeli klepać, nieciekawie to wygląda
to że nie widać to nic, jakieś dziwne straty ma, niepewny w interwencjach. Teraz pod bramką zaczeli klepać, nieciekawie to wygląda
No właśnie - Dembele się chowa, Capoue traci piłki, a Paulinho jest defensywnym pomocnikiem i nie kreuje gry. Taki Eriksen mógłby rozruszać środek.
No właśnie - Dembele się chowa, Capoue traci piłki, a Paulinho jest defensywnym pomocnikiem i nie kreuje gry. Taki Eriksen mógłby rozruszać środek
1 września 2013, 17:32 [cytuj]
Obrony nie ma to Hugo musi tak interweniować :blee:
Obrony nie ma to Hugo musi tak interweniować :blee:
1 września 2013, 17:32 [cytuj]
ja pierdole:/
ja pierdole:/
1 września 2013, 17:33 [cytuj]
Hugo klasa światowa
Hugo klasa światowa
COYS!
1 września 2013, 17:33 [cytuj]
Kurwa to AVB poustawiał, graliśmy 4-3-3 środek pola był nasz, może nie było za dużo sytuacji ale dominowaliśmy i zamykaliśmy rywala, na NLD ustawia 4-4-2 i jest straszna kicha
Kurwa to AVB poustawiał, graliśmy 4-3-3 środek pola był nasz, może nie było za dużo sytuacji ale dominowaliśmy i zamykaliśmy rywala, na NLD ustawia 4-4-2 i jest straszna kicha
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
1 września 2013, 17:34 [cytuj]
Z taką obroną i brakiem jaj w pomocy stracimy jeszcze 2 gole
Z taką obroną i brakiem jaj w pomocy stracimy jeszcze 2 gole
1 września 2013, 17:36 [cytuj]
myśle ze w drugiej Holtby za Dembele. Bo cieniuśko dziś.
Może to bezie ta świeżość, fajne prostopadłe kładzie młody Niemiec
myśle ze w drugiej Holtby za Dembele. Bo cieniuśko dziś. Może to bezie ta świeżość, fajne prostopadłe kładzie młody Niemiec
1 września 2013, 17:39 [cytuj]
Adriano powiedział/a:
Dawać lamele , morze bedzie debiut marzeń :D No i defoe

morze nie
morze nie
It's not the size of the dog in the fight, it's the size of the fight in the dog.
Co ten Dembele : /
Co ten Dembele : /
Dembele słabiutko.
Dembele słabiutko
1 września 2013, 17:40 [cytuj]
Townsend sam już próbuje, Andre nam go na drugiego bale wykreuje
Townsend sam już próbuje, Andre nam go na drugiego bale wykreuje
1 września 2013, 17:41 [cytuj]
Motorniczy powiedział/a:
myśle ze w drugiej Holtby za Dembele. Bo cieniuśko dziś.
Może to bezie ta świerzość, fajne prostopadłe kładzie młody Niemiec

Nie rozumiem zamysłu AVB. Dembele jako drugi napastnik, oszukiwanie samego siebie. Dlatego nie wie co ma grać
Nie rozumiem zamysłu AVB. Dembele jako drugi napastnik, oszukiwanie samego siebie. Dlatego nie wie co ma grać
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
1 września 2013, 17:44 [cytuj]
żeby tylko do szatni nie dostać drugiej albo coś strzelić samemu
żeby tylko do szatni nie dostać drugiej albo coś strzelić samemu
1 września 2013, 17:45 [cytuj]
Arsenal gra szybko do przodu to przynosi mu mega korzyść a my zwalniamy, gramy do tyłu pozwalając się ustawić i wrócić większości zawodników. Tak nic nie zwojujemy. Dlaczego zawsze pomagamy Arsenalowi gdy jest w dołku ?
Arsenal gra szybko do przodu to przynosi mu mega korzyść a my zwalniamy, gramy do tyłu pozwalając się ustawić i wrócić większości zawodników. Tak nic nie zwojujemy. Dlaczego zawsze pomagamy Arsenalowi gdy jest w dołku ?
1 września 2013, 17:47 [cytuj]
Wolff powiedział/a:
Arsenal jest w dołku? mała wpadka z AV, 1:3 na wyjeździe z fulham i rozjechane Fenerbahce
Arsenal jest w dołku? mała wpadka z AV, 1:3 na wyjeździe z fulham i rozjechane Fenerbahce
1 września 2013, 17:47 [cytuj]
Cholernie mnie boli ten brak krycia Walcotta przy bramce. Rose zjebał sprawę po całości. Po pierwszych meczach przekonał mnie, że lewego obrońcy nie potrzebujemy, a wychodzi na to, że jednak tak.
Cholernie mnie boli ten brak krycia Walcotta przy bramce. Rose zjebał sprawę po całości. Po pierwszych meczach przekonał mnie, że lewego obrońcy nie potrzebujemy, a wychodzi na to, że jednak tak
|<  <<  <  5  6  7  8  9    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 10 Zarejestrowanych użytkowników: 5256 Ostatnio zarejestrowany: bartekbartek321

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się