Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  6  7  8  9  10    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Premier League » Arsenal - Tottenham
1 września 2013, 17:48 [cytuj]
Po tym co pokazaliśmy w 1 połowie, dobrze, że jest jeszcze co odrabiać. W statystykach ładnie to wygląda, ale w rzeczywistości my klepeimey piłkę w środku boiska, a odbyciaki stwarzają zagrożenie. Mogło być 3-0 na szczęście jest Lloris. Trzeba zagrać o niebo lepiej drugą połowę, żeby powalczyć o 3 punkty.
Po tym co pokazaliśmy w 1 połowie, dobrze, że jest jeszcze co odrabiać. W statystykach ładnie to wygląda, ale w rzeczywistości my klepeimey piłkę w środku boiska, a odbyciaki stwarzają zagrożenie. Mogło być 3-0 na szczęście jest Lloris. Trzeba zagrać o niebo lepiej drugą połowę, żeby powalczyć o 3 punkty
COYS!
1 września 2013, 17:49 [cytuj]
szkoda ze w dupsko, ale widac przynajmniej, ze z Townsenda będą ludzie, gra bez kompleksów
szkoda ze w dupsko, ale widac przynajmniej, ze z Townsenda będą ludzie, gra bez kompleksów
varba powiedział/a:
Nie rozumiem zamysłu AVB. Dembele jako drugi napastnik, oszukiwanie samego siebie. Dlatego nie wie co ma grać

Skoro Dembele ma być podwieszony i mu to nie wychodzi to może wprowadzić za niego Defoe, tym bardziej przy takim wyniku.
Skoro Dembele ma być podwieszony i mu to nie wychodzi to może wprowadzić za niego Defoe, tym bardziej przy takim wyniku
Eidur powiedział/a:
Cholernie mnie boli ten brak krycia Walcotta przy bramce. Rose zjebał sprawę po całości. Po pierwszych meczach przekonał mnie, że lewego obrońcy nie potrzebujemy, a wychodzi na to, że jednak tak
ale prócz tego bolesnego błędu, Rose gra całkiem przywoicie, szczególnie w ofensywie
ale prócz tego bolesnego błędu, Rose gra całkiem przywoicie, szczególnie w ofensywie
1 września 2013, 17:50 [cytuj]
Dobra i mamy po połowie, słusznie spokojnie podchodziłem do tego spotkania. Jeszcze troche drogi przed nami żeby stworzyć z tego prawdziwy zespół. Drugie połowy w poprzednim sezonie to nasz atut był. Liczę na coś podobnego w tym spotkaniu. Nie jest źle bo 0:1 można zawsze odrobić, z City się udało :ok: Nie był tak tragicznie w ofensywie ale defensywa nie jest na pewno ostoją na ten moment.
Dobra i mamy po połowie, słusznie spokojnie podchodziłem do tego spotkania. Jeszcze troche drogi przed nami żeby stworzyć z tego prawdziwy zespół. Drugie połowy w poprzednim sezonie to nasz atut był. Liczę na coś podobnego w tym spotkaniu. Nie jest źle bo 0:1 można zawsze odrobić, z City się udało :ok: Nie był tak tragicznie w ofensywie ale defensywa nie jest na pewno ostoją na ten moment
1 września 2013, 17:51 [cytuj]
Paulinho bardzo irytuje swoją grą. Nie rozumiem co AVB w nim widzi, ale to raczej ja sie nie znam. Capoue też na glinianych nogach dzisiaj... Holtby za Paulinho i Lamela pod koniec spotkania za Dembele.
Paulinho bardzo irytuje swoją grą. Nie rozumiem co AVB w nim widzi, ale to raczej ja sie nie znam. Capoue też na glinianych nogach dzisiaj... Holtby za Paulinho i Lamela pod koniec spotkania za Dembele
www.facebook.com/OgienOdSkaja
1 września 2013, 17:51 [cytuj]
Dawno nie widziałem tak słabego Dembele, a to przecież on ma kreować naszą grę :bezradny: Gdyby nie Hugo, to byłoby już 3:0 i po meczu. Poza tym na plus Townsend :ok: Środek pola do dupy, podobnie jak Dawson :blee:
Dawno nie widziałem tak słabego Dembele, a to przecież on ma kreować naszą grę :bezradny: Gdyby nie Hugo, to byłoby już 3:0 i po meczu. Poza tym na plus Townsend :ok: Środek pola do dupy, podobnie jak Dawson :blee:
1 września 2013, 17:52 [cytuj]
Capoue najsłabszy na boisku, zagubiony, zero do przodu. Paulinho troche lepiej, skrzydła nawet ok. Mam nadzieje że jak zwykle Spurs strzelą w drugiej połówce :D
Capoue najsłabszy na boisku, zagubiony, zero do przodu. Paulinho troche lepiej, skrzydła nawet ok. Mam nadzieje że jak zwykle Spurs strzelą w drugiej połówce :D
1 września 2013, 17:54 [cytuj]
Ja nie rozumiem dlaczego jak tylko Boas wygra kilka meczy to nie trzyma się sprawdzonej formuły, tylko zaczyna kombinować. Te 4-4-2 rozwaliło naszą największą broń, czyli środek pola. Teraz znów jesteśmy otwarci jak w poprzednim sezonie. Capoue dziś słabiutko, głupie straty, faule w okolicy pola karnego. Dembele zagubiony, sam nie wie co ma grać, ale tak jest jak ze środkowego pomocnika chce się zrobić podwieszonego napastnika. Takie eksperymenty to nie na derby panie Boas
Ja nie rozumiem dlaczego jak tylko Boas wygra kilka meczy to nie trzyma się sprawdzonej formuły, tylko zaczyna kombinować. Te 4-4-2 rozwaliło naszą największą broń, czyli środek pola. Teraz znów jesteśmy otwarci jak w poprzednim sezonie. Capoue dziś słabiutko, głupie straty, faule w okolicy pola karnego. Dembele zagubiony, sam nie wie co ma grać, ale tak jest jak ze środkowego pomocnika chce się zrobić podwieszonego napastnika. Takie eksperymenty to nie na derby panie Boas
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
Liczę na lepszą II połowę! COYS!!!
Liczę na lepszą II połowę! COYS!!!
Jesteśmy królami z White Hart Lane!
Cały nasz środek Dembele-Capoue-Bereza gra słabo. Mówiłem Sandro to nie :P AVB out :P
Cały nasz środek Dembele-Capoue-Bereza gra słabo. Mówiłem Sandro to nie :P AVB out :P
COYS!
1 września 2013, 17:55 [cytuj]
Wduwek powiedział/a:
AVB out :P
proszę was, nie piszcie tak nawet w żartach :|
proszę was, nie piszcie tak nawet w żartach :|
1 września 2013, 17:57 [cytuj]
ja bym sprzedał soldado, słaba połowa :D
ja bym sprzedał soldado, słaba połowa :D
To dare is to do.
1 września 2013, 17:57 [cytuj]
Wduwek powiedział/a:
AVB out :P

jebnij się w łeb. :rotfl:
jebnij się w łeb. :rotfl:
1 września 2013, 17:58 [cytuj]
Prawda jest taka, że nasz środek pola nie istnieje. I klepanie piłki do najbliższego piłkarza tego nie zmieni. Potrzebujemy przede wszystkim kreatywności. Holtby za bezwartościowego dzisiaj Dembele mógłby po części na pewno nam pomóc. Nie czepiajcie się Soldado, bo to nie jest piłkarz, który dryblingiem przejdzie 3-4 obrońców i strzeli. On musi dostać dokładną piłę. Kilka razy potrafił ją utrzymać pod naporem obrońcy i poczekać na kolegów, więc nie gra tak fatalnie. Skrzydła jak na razie też sobie radzą, szczególnie Andros. Obrona jakoś źle nie gra, poza tą bramką, to nie popełnili jakichś fatalnych błędów. Raczej straty pomocników spowodowały groźne kontry. Mam nadzieję, że jak pomoc się zgra, to będzie to wyglądać o niebo lepiej, bo dziś jest przeciętnie. Mam nadzieję, że w drugiej połowie na boisku pojawi się Lewis za Moussę, Sandro za kogoś z pary Capoue-Paulinho i może Lamela, żeby pomęczyć trochę obrońców pod koniec szybkością i dryblingami.
Prawda jest taka, że nasz środek pola nie istnieje. I klepanie piłki do najbliższego piłkarza tego nie zmieni. Potrzebujemy przede wszystkim kreatywności. Holtby za bezwartościowego dzisiaj Dembele mógłby po części na pewno nam pomóc. Nie czepiajcie się Soldado, bo to nie jest piłkarz, który dryblingiem przejdzie 3-4 obrońców i strzeli. On musi dostać dokładną piłę. Kilka razy potrafił ją utrzymać pod naporem obrońcy i poczekać na kolegów, więc nie gra tak fatalnie. Skrzydła jak na razie też sobie radzą, szczególnie Andros. Obrona jakoś źle nie gra, poza tą bramką, to nie popełnili jakichś fatalnych błędów. Raczej straty pomocników spowodowały groźne kontry. Mam nadzieję, że jak pomoc się zgra, to będzie to wyglądać o niebo lepiej, bo dziś jest przeciętnie. Mam nadzieję, że w drugiej połowie na boisku pojawi się Lewis za Moussę, Sandro za kogoś z pary Capoue-Paulinho i może Lamela, żeby pomęczyć trochę obrońców pod koniec szybkością i dryblingami
1 września 2013, 17:58 [cytuj]
- Problem Tottenhamu to przede wszystkim to jak odseparowany od gry jest Moussa Dembele. W pierwszej połowie miał on mniej kontaktów z piłką (19) niż obaj bramkarze! Zamknięty pomiędzy Ramseyem i Wilsherem miał jeden przebłysk - szkoda dla Spurs, że był on tak krótki, że sam rozgrywający przy kontrze 4 na 3 nie zobaczył kolegów w lepszej pozycji i piłkę szybko stracił.

Ciekawa i trafna analiza :tak:
- Problem Tottenhamu to przede wszystkim to jak odseparowany od gry jest Moussa Dembele. W pierwszej połowie miał on mniej kontaktów z piłką (19) niż obaj bramkarze! Zamknięty pomiędzy Ramseyem i Wilsherem miał jeden przebłysk - szkoda dla Spurs, że był on tak krótki, że sam rozgrywający przy kontrze 4 na 3 nie zobaczył kolegów w lepszej pozycji i piłkę szybko stracił. Ciekawa i trafna analiza :tak:
1 września 2013, 18:03 [cytuj]
Michał nie zgodzę się, że nasza obrona źle nie gra bo miał jeszcz sytuację Ramsey jak nas rozklepali w polu karnym, interwencja po której uratował nas Hugo przed polem karnym i wcześniej gdy ktoś z Arsenalu przepchnął się przy lini bocznej. Robimy dużo fatalnych pomyłek.
Michał nie zgodzę się, że nasza obrona źle nie gra bo miał jeszcz sytuację Ramsey jak nas rozklepali w polu karnym, interwencja po której uratował nas Hugo przed polem karnym i wcześniej gdy ktoś z Arsenalu przepchnął się przy lini bocznej. Robimy dużo fatalnych pomyłek
1 września 2013, 18:04 [cytuj]
No kurwa, Paulinho jest naprawdę niezłym defensywnym pomocnikiem, ale nikt mi nie powie że nie jest drewniany.
No kurwa, Paulinho jest naprawdę niezłym defensywnym pomocnikiem, ale nikt mi nie powie że nie jest drewniany
1 września 2013, 18:05 [cytuj]
Przecież gramy tak jak w poprzednich meczach w lidze.

Ja nadal będę uważał że 3dmfów nie jest dla nas.
W tym ustawieniu Capoue Paulinho i Dembele czują się źle.
Przecież gramy tak jak w poprzednich meczach w lidze. Ja nadal będę uważał że 3dmfów nie jest dla nas. W tym ustawieniu Capoue Paulinho i Dembele czują się źle
|<  <<  <  6  7  8  9  10    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 13 Zarejestrowanych użytkowników: 5256 Ostatnio zarejestrowany: bartekbartek321

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się