Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

1  2  3  4  5    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Premier League » Spurs vs Norwich
14 września 2013, 14:01 [cytuj]
..czekam na skład ;)
czekam na skład ;)
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
14 września 2013, 15:07 [cytuj]
Our line-up - Lloris; Walker, Dawson, Vertonghen, Rose; Dembele, Paulinho; Townsend, Eriksen, Sigurdsson; Soldado.

Our subs today - Friedel, Kaboul, Naughton, Holtby, Lamela, Sandro, Defoe
czyli 4-3-3 :brawo:
I to ofensywnie, AVB co z Tobą? :P
Our line-up - Lloris; Walker, Dawson, Vertonghen, Rose; Dembele, Paulinho; Townsend, Eriksen, Sigurdsson; Soldado. Our subs today - Friedel, Kaboul, Naughton, Holtby, Lamela, Sandro, Defoe czyli 4-3-3 :brawo: I to ofensywnie, AVB co z Tobą? :P
Offence win games, defence wins titles
14 września 2013, 15:09 [cytuj]
Fajnyskład, szkoda tylko, że Lamela na ławce :glupek:
Fajnyskład, szkoda tylko, że Lamela na ławce :glupek:
14 września 2013, 15:10 [cytuj]
gdzie ty widzisz 4-3-3? To wygląda bardziej na 4-2-3-1, Paulinho i Dembele w środku, Eriksen i Townsend na boku a za napastnikiem Sigg (który mam nadzieje ogarnie albo zmieni go ktoś, ławka wygląda dobrze.).
gdzie ty widzisz 4-3-3? To wygląda bardziej na 4-2-3-1, Paulinho i Dembele w środku, Eriksen i Townsend na boku a za napastnikiem Sigg (który mam nadzieje ogarnie albo zmieni go ktoś, ławka wygląda dobrze.)
14 września 2013, 15:14 [cytuj]
Zolter powiedział/a:
gdzie ty widzisz 4-3-3? To wygląda bardziej na 4-2-3-1, Paulinho i Dembele w środku, Eriksen i Townsend na boku a za napastnikiem Sigg (który mam nadzieje ogarnie albo zmieni go ktoś, ławka wygląda dobrze.)

Jak to jak?! Eriksen na 8 czyli swojej ulubionej pozycji, obok niego Dembele i Paulinho, Sigi na Lewej, Andros na prawej stronie ataku a Soldado na środku, gdzie Ty widzisz 4-2-3-1?:P
Jak to jak?! Eriksen na 8 czyli swojej ulubionej pozycji, obok niego Dembele i Paulinho, Sigi na Lewej, Andros na prawej stronie ataku a Soldado na środku, gdzie Ty widzisz 4-2-3-1?:P
14 września 2013, 15:19 [cytuj]
Ciekawe co z Chadlim. Chyba jakaś kontuzja bo dotychczas to był podstawowy grajek.
Ciekawe co z Chadlim. Chyba jakaś kontuzja bo dotychczas to był podstawowy grajek
14 września 2013, 15:21 [cytuj]
Lloris
Walker Daws Janek Rose
Paulinho Dembele
Townsend Eriksen Siggy
Soldado
Lloris Walker Daws Janek Rose Paulinho Dembele Townsend Eriksen Siggy Soldado
14 września 2013, 15:22 [cytuj]
liczyłem na wyjście Sandro w podstawie :mysli:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
14 września 2013, 15:23 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:

Wydaję mi się że Andre chce skopać Kanarki, dwa remisy no czas w końcu dokopać im ;)
Wydaję mi się że Andre chce skopać Kanarki, dwa remisy no czas w końcu dokopać im ;)
14 września 2013, 15:24 [cytuj]
4-2-3-1 .......... jak nic
4-2-3-1 .......... jak nic
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
14 września 2013, 15:25 [cytuj]
no i z czasem Lamela za Androsa :>
no i z czasem Lamela za Androsa :>
14 września 2013, 15:26 [cytuj]
hmm, a holtby? czyżby sigi się epiej prezentował na treningach? co z lennonem i chadlim?
hmm, a holtby? czyżby sigi się epiej prezentował na treningach? co z lennonem i chadlim?
14 września 2013, 15:26 [cytuj]
Trzeba odciąć i uważać na Van Wolfswinkela i powinno być dobrze :ok:
Trzeba odciąć i uważać na Van Wolfswinkela i powinno być dobrze :ok:
14 września 2013, 15:27 [cytuj]
smackey powiedział/a:
Lennon i Chadli są kontuzjowani ;|
Lennon i Chadli są kontuzjowani ;|
14 września 2013, 15:28 [cytuj]
Szkoda ze nie mamy pelnego skladu ale i tak jestem optymistycznie nastawiony przed tym meczem :) ciekawe jak eriksen sie zaprezentuje :D
Szkoda ze nie mamy pelnego skladu ale i tak jestem optymistycznie nastawiony przed tym meczem :) ciekawe jak eriksen sie zaprezentuje :D
14 września 2013, 15:28 [cytuj]
a Siggy grywał juz na lewej flance, wiec pewnie stad ta decyzje, Holtby juz w czwartek bedzie mogl pokazac sie z dobrej strony i zagrac w przyszlym tygodniu w podstawie.
a Siggy grywał juz na lewej flance, wiec pewnie stad ta decyzje, Holtby juz w czwartek bedzie mogl pokazac sie z dobrej strony i zagrac w przyszlym tygodniu w podstawie
14 września 2013, 15:31 [cytuj]
siggi wypadl bardzo dobrze w meczxach repry wiec nie ma co gadac ze miesiac temu byl bez formy. fajny sklad 4-2-3-1. z ławki mamy kim postraszyc
siggi wypadl bardzo dobrze w meczxach repry wiec nie ma co gadac ze miesiac temu byl bez formy. fajny sklad 4-2-3-1. z ławki mamy kim postraszyc
14 września 2013, 15:40 [cytuj]
No bo akurat mecze repry to mają największe przełożenie na formę w klubie... No ale skoro chadli jest kontuzjowany to musimy niestety grać Siggim.
No bo akurat mecze repry to mają największe przełożenie na formę w klubie... No ale skoro chadli jest kontuzjowany to musimy niestety grać Siggim
COYS!
14 września 2013, 15:42 [cytuj]
Obysmy znowu nie psioczyli ze Sigi po 15 minutach jest do zmiany...
Obysmy znowu nie psioczyli ze Sigi po 15 minutach jest do zmiany
14 września 2013, 15:43 [cytuj]
ja myśle że Siggi zagra przed Dembele i Paulinho, a Eriksen na lewej stronie
ja myśle że Siggi zagra przed Dembele i Paulinho, a Eriksen na lewej stronie
1  2  3  4  5    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 138 Zarejestrowanych użytkowników: 5256 Ostatnio zarejestrowany: bartekbartek321

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się