Forum dyskusyjne
14 września 2013, 16:35 [cytuj]
Rose najlepszy póki co
Rose najlepszy póki co
White Light powiedział/a:
Byłoby mistrzostwo gdyby Bale nie odszedł :/
No wiem czy bez Eriksena, Soldado, Chadliego, Paulinho i Capoue by było...
No wiem czy bez Eriksena, Soldado, Chadliego, Paulinho i Capoue by było
COYS!
Rose nas teraz uratował...
Rose nas teraz uratował
14 września 2013, 16:37 [cytuj]
Rose najlepszy. Najlepsza połowa w tym sezonie.
Townsend niech sobie strzela. Norwich w ataku pozycyjnym oddaje nam piłke, za to w kontrach zaskakująca dobrze wychodzą przez środek.
Rose najlepszy. Najlepsza połowa w tym sezonie.
Townsend niech sobie strzela. Norwich w ataku pozycyjnym oddaje nam piłke, za to w kontrach zaskakująca dobrze wychodzą przez środek
14 września 2013, 16:37 [cytuj]
Townsend na sile chce byc chyba drugim GB troche irytujace to,ciagle strzela nie zawsze z przygotowanych pozycji
Townsend na sile chce byc chyba drugim GB troche irytujace to,ciagle strzela nie zawsze z przygotowanych pozycji
14 września 2013, 16:39 [cytuj]
Wduwek powiedział/a:
No wiem czy bez Eriksena, Soldado, Chadliego, Paulinho i Capoue by było
Podobno nie musieliśmy sprzedawać Bale'a, żeby kupić zawodników, których wymieniłeś.
Podobno nie musieliśmy sprzedawać Bale'a, żeby kupić zawodników, których wymieniłeś
14 września 2013, 16:40 [cytuj]
Podobno
A ja w to nie wierzę.
Podobno
A ja w to nie wierzę
COYS!
14 września 2013, 16:41 [cytuj]
Do dobra Rose teraz zjebal po calosci
Do dobra Rose teraz zjebal po calosci
Rose wkurwia czasami ze swoimi strzałami, głupimi zagraniami..
Rose wkurwia czasami ze swoimi strzałami, głupimi zagraniami
Rose w defensywie super ale przy tych strzałach w ogóle nie myśli ;o
Rose w defensywie super ale przy tych strzałach w ogóle nie myśli ;o
14 września 2013, 16:42 [cytuj]
haha czemu rose myśli przede wszystkim o tym, żeby strzelić mocno dopiero później o tym żeby strzelić celnie

?
haha czemu rose myśli przede wszystkim o tym, żeby strzelić mocno dopiero później o tym żeby strzelić celnie :D ?
14 września 2013, 16:45 [cytuj]
"Tottenham ostatnie zwycięstwo u siebie przeciwko Norwich było w 1995" taka ciekawostka
"Tottenham ostatnie zwycięstwo u siebie przeciwko Norwich było w 1995" taka ciekawostka
Js pierdole juz mnie wkurwia Towsend 5 strzalow .... jeden celny...
Js pierdole juz mnie wkurwia Towsend 5 strzalow .... jeden celny
no żesz, znowu: Andros Defoe
no żesz, znowu: Andros Defoe :zly:
nie, zdecdyowanie nie strzałom Townsenda zza pola karnego, moze wjebie w sezonie ze 2,3 bramki ale chyba lepiej cos sklepac z tego
nie, zdecdyowanie nie strzałom Townsenda zza pola karnego, moze wjebie w sezonie ze 2,3 bramki ale chyba lepiej cos sklepac z tego
14 września 2013, 16:46 [cytuj]
Chłopaki, jestem, pędziłem ile sił w silniku. Jak gramy? Dobrze jest? Widze ze dobra beka bo Sigi strzelił
Chłopaki, jestem, pędziłem ile sił w silniku. Jak gramy? Dobrze jest? Widze ze dobra beka bo Sigi strzelił :skromny:
14 września 2013, 16:46 [cytuj]
poproszę stream bo mój padł
poproszę stream bo mój padł :(
14 września 2013, 16:47 [cytuj]
gra jest dobra , trzeba jednak w drugiej połowie dorzucić jeszcze jedną brameczke żeby uspokoić grę
gra jest dobra , trzeba jednak w drugiej połowie dorzucić jeszcze jedną brameczke żeby uspokoić grę:cwaniak:
http://livemecz.com/transmisja6.php
http://livemecz.com/transmisja6.php
Motorniczy powiedział/a:
Chłopaki, jestem, pędziłem ile sił w silniku. Jak gramy? Dobrze jest? Widze ze dobra beka bo Sigi strzelił

czemu beka niby? ja tego nie kumam? bo wcześniej miał lekko słabszą forme? beka z tego co ty piszesz
czemu beka niby? ja tego nie kumam? bo wcześniej miał lekko słabszą forme? beka z tego co ty piszesz