Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  4  5  6  7  8    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Premier League » Spurs vs Norwich
14 września 2013, 16:48 [cytuj]
Denninstoun powiedział/a:
Rose najlepszy. Najlepsza połowa w tym sezonie.
Townsend niech sobie strzela. Norwich w ataku pozycyjnym oddaje nam piłke, za to w kontrach zaskakująca dobrze wychodzą przez środek
Myślę, że ta połowa na równi z pierwszą ze Swansea :mysli:

Siggi poza golem niewidoczny całkowicie, dałbym mu jeszcze 15 minut i wprowadził Lamele (lub po prostu ściągnąć Townsenda) . Póki co wszyscy grają b. dobrze, prócz zagubionego nieco Walkera. Najbardziej wyróżniłbym : Dembele, Eriksena, Paulinho i Rose'a :brawo:
Myślę, że ta połowa na równi z pierwszą ze Swansea :mysli: Siggi poza golem niewidoczny całkowicie, dałbym mu jeszcze 15 minut i wprowadził Lamele (lub po prostu ściągnąć Townsenda) . Póki co wszyscy grają b. dobrze, prócz zagubionego nieco Walkera. Najbardziej wyróżniłbym : Dembele, Eriksena, Paulinho i Rose'a :brawo:
Motorniczy: dominacja na boisku, Andros strzela, Rose strzela w trybuny, Eriksen rozgrywa razem z Dembele super, Soldado próbuje, Norwich nie umie :rotfl:
Motorniczy: dominacja na boisku, Andros strzela, Rose strzela w trybuny, Eriksen rozgrywa razem z Dembele super, Soldado próbuje, Norwich nie umie :rotfl:
Eriksen robi zajebista roznice, mysle ze to zdecydowanie nasz najlepszy transfer i bez watpienia gracz pokroju vdv czy Moddersa. Pelna kontrola nad gra, troche niepokojace kontrataki ale generalnie nie powinno byc problemu, dorzucic tylko jeszcze jedna brame i bedzie pelen spokoj.
Eriksen robi zajebista roznice, mysle ze to zdecydowanie nasz najlepszy transfer i bez watpienia gracz pokroju vdv czy Moddersa. Pelna kontrola nad gra, troche niepokojace kontrataki ale generalnie nie powinno byc problemu, dorzucic tylko jeszcze jedna brame i bedzie pelen spokoj
14 września 2013, 16:49 [cytuj]
Huddlestone asysta dla Hull. City do przerwy 0:0 ze Stoke... :)
Huddlestone asysta dla Hull. City do przerwy 0:0 ze Stoke... :)
14 września 2013, 16:50 [cytuj]
Dobra gra. Nareszcie to ustawienie jakoś wygląda. Więc i gra środkowych pomocników jest lepsza. Rządzą i dzielą dzisiaj.
Dobra gra. Nareszcie to ustawienie jakoś wygląda. Więc i gra środkowych pomocników jest lepsza. Rządzą i dzielą dzisiaj
Kij w oko Ozilowi, mamy Eriksena:)
Dembele tez dziś nieźle -wreszcie na swojej pozycji.
Kij w oko Ozilowi, mamy Eriksena:) Dembele tez dziś nieźle -wreszcie na swojej pozycji
Mogliśmy mieć Williana za 38 mln, czyli wielki znak zapytania. Mamy zajebistego Eriksena za nievo ponad 10 mln :ok:
Mogliśmy mieć Williana za 38 mln, czyli wielki znak zapytania. Mamy zajebistego Eriksena za nievo ponad 10 mln :ok:
14 września 2013, 16:51 [cytuj]
http://nutjob.eu/njtvx11.html
http://nutjob.eu/njtvx11.html
14 września 2013, 16:51 [cytuj]
Arcz powiedział/a:
czemu beka niby? ja tego nie kumam? bo wcześniej miał lekko słabszą forme? beka z tego co ty piszesz
szefuniu nie denerwuj sie. Po prostu jak on strzela to trzeba w kalendarzu zaznaczać :P

@up

Dzięki chłopaki którzy mi opisali, pozdr :brawo::ok:
szefuniu nie denerwuj sie. Po prostu jak on strzela to trzeba w kalendarzu zaznaczać :P @up Dzięki chłopaki którzy mi opisali, pozdr :brawo::ok:
14 września 2013, 16:52 [cytuj]
http://www.stadium-live.com/Channel9.html
http://www.stadium-live.com/Channel9.html
14 września 2013, 16:54 [cytuj]
chłopaki, ja wam powiem że zdarzają sie mecze Tottenhamu na futbolhd. Poprzednie z tego sezonu wszystkie tam oglądałem, zaraz zobacze czy ten tez jest
chłopaki, ja wam powiem że zdarzają sie mecze Tottenhamu na futbolhd. Poprzednie z tego sezonu wszystkie tam oglądałem, zaraz zobacze czy ten tez jest
14 września 2013, 16:54 [cytuj]
brawo ,brawo i jeszcze raz brawo za tą połowę ... jak się zgramy będziemy nie do zatrzymania...i trochę zimnej wody na niektóre gorące łby...
brawo ,brawo i jeszcze raz brawo za tą połowę ... jak się zgramy będziemy nie do zatrzymania...i trochę zimnej wody na niektóre gorące łby
14 września 2013, 16:58 [cytuj]
http://www.livesports.pl/mecz/Q5zZq5dD/#statystyki-meczu;0 po 1 połowie
http://www.livesports.pl/mecz/Q5zZq5dD/#statystyki-meczu;0 po 1 połowie
14 września 2013, 17:01 [cytuj]
piękny mecz, świetnie moim zdaniem graliśmy (posiadanie ponad 70%) dembele w końcu gra jak w zeszłym sezonie, rose trochę narwany ale ogólnie ok, walker bez błysku, że tak powiem, janek i daws nie mają co robić raczej. eriksen klasa sama w sobie, soldado szuka piłki, sigi niewidoczny ale jest bramka ogólnie kurwa no, jaram się :D tylko towsend powinnien poprawić celownik :rotfl:
piękny mecz, świetnie moim zdaniem graliśmy (posiadanie ponad 70%) dembele w końcu gra jak w zeszłym sezonie, rose trochę narwany ale ogólnie ok, walker bez błysku, że tak powiem, janek i daws nie mają co robić raczej. eriksen klasa sama w sobie, soldado szuka piłki, sigi niewidoczny ale jest bramka ogólnie kurwa no, jaram się :D tylko towsend powinnien poprawić celownik :rotfl:
Nie pamiętam meczu, w ktorym drużyna popełniłaby tylko 1 faul w połowie :)
Nie pamiętam meczu, w ktorym drużyna popełniłaby tylko 1 faul w połowie :)
Najlepsze 45 minut w tym sezonie w wykonaniu Kogutów. Pressing na całym boisku przez pełne 45 minut, pełna dominacja. Norwich poza strzałem van Wolfswinkela nic nie ma z gry, momentami wybijają piłkę byle dalej. Cieszy, że po zdobyciu gola ciśniemy dalej i szukamy drugiej bramki. Eriksen - poezja :brawo::brawo:
Najlepsze 45 minut w tym sezonie w wykonaniu Kogutów. Pressing na całym boisku przez pełne 45 minut, pełna dominacja. Norwich poza strzałem van Wolfswinkela nic nie ma z gry, momentami wybijają piłkę byle dalej. Cieszy, że po zdobyciu gola ciśniemy dalej i szukamy drugiej bramki. Eriksen - poezja :brawo::brawo:
chciałbym zobaczyć Lamele i Holtby'ego na boisku.. ale na ten moment nie mam pojęcia za kogo
chciałbym zobaczyć Lamele i Holtby'ego na boisku.. ale na ten moment nie mam pojęcia za kogo
Dobry czas to nie rolex tylko chwile co są wolne
14 września 2013, 17:05 [cytuj]
vebq powiedział/a:

Lamela za Townsenda i Holtby za Gylfiego. I jeszcze pod koniec Defoe'a za Soldado, jak Hiszpan nic nie strzeli.
Lamela za Townsenda i Holtby za Gylfiego. I jeszcze pod koniec Defoe'a za Soldado, jak Hiszpan nic nie strzeli
14 września 2013, 17:06 [cytuj]
WOOOOOOOOOOOOOW Ale akcja !!!!!!!
WOOOOOOOOOOOOOW Ale akcja !!!!!!!
14 września 2013, 17:06 [cytuj]
hahahaha
hahahaha
|<  <<  <  4  5  6  7  8    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 10 Zarejestrowanych użytkowników: 5256 Ostatnio zarejestrowany: bartekbartek321

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się