Forum dyskusyjne
14 września 2013, 16:48 [cytuj]
Denninstoun powiedział/a:
Rose najlepszy. Najlepsza połowa w tym sezonie.
Townsend niech sobie strzela. Norwich w ataku pozycyjnym oddaje nam piłke, za to w kontrach zaskakująca dobrze wychodzą przez środek
Myślę, że ta połowa na równi z pierwszą ze Swansea
Siggi poza golem niewidoczny całkowicie, dałbym mu jeszcze 15 minut i wprowadził Lamele (lub po prostu ściągnąć Townsenda) . Póki co wszyscy grają b. dobrze, prócz zagubionego nieco Walkera. Najbardziej wyróżniłbym : Dembele, Eriksena, Paulinho i Rose'a
Myślę, że ta połowa na równi z pierwszą ze Swansea :mysli:
Siggi poza golem niewidoczny całkowicie, dałbym mu jeszcze 15 minut i wprowadził Lamele (lub po prostu ściągnąć Townsenda) . Póki co wszyscy grają b. dobrze, prócz zagubionego nieco Walkera. Najbardziej wyróżniłbym : Dembele, Eriksena, Paulinho i Rose'a :brawo:
Motorniczy: dominacja na boisku, Andros strzela, Rose strzela w trybuny, Eriksen rozgrywa razem z Dembele super, Soldado próbuje, Norwich nie umie
Motorniczy: dominacja na boisku, Andros strzela, Rose strzela w trybuny, Eriksen rozgrywa razem z Dembele super, Soldado próbuje, Norwich nie umie :rotfl:
Eriksen robi zajebista roznice, mysle ze to zdecydowanie nasz najlepszy transfer i bez watpienia gracz pokroju vdv czy Moddersa. Pelna kontrola nad gra, troche niepokojace kontrataki ale generalnie nie powinno byc problemu, dorzucic tylko jeszcze jedna brame i bedzie pelen spokoj.
Eriksen robi zajebista roznice, mysle ze to zdecydowanie nasz najlepszy transfer i bez watpienia gracz pokroju vdv czy Moddersa. Pelna kontrola nad gra, troche niepokojace kontrataki ale generalnie nie powinno byc problemu, dorzucic tylko jeszcze jedna brame i bedzie pelen spokoj
14 września 2013, 16:49 [cytuj]
Huddlestone asysta dla Hull. City do przerwy 0:0 ze Stoke...
Huddlestone asysta dla Hull. City do przerwy 0:0 ze Stoke... :)
14 września 2013, 16:50 [cytuj]
Dobra gra. Nareszcie to ustawienie jakoś wygląda. Więc i gra środkowych pomocników jest lepsza. Rządzą i dzielą dzisiaj.
Dobra gra. Nareszcie to ustawienie jakoś wygląda. Więc i gra środkowych pomocników jest lepsza. Rządzą i dzielą dzisiaj
Kij w oko Ozilowi, mamy Eriksena
Dembele tez dziś nieźle -wreszcie na swojej pozycji.
Kij w oko Ozilowi, mamy Eriksena:)
Dembele tez dziś nieźle -wreszcie na swojej pozycji
Mogliśmy mieć Williana za 38 mln, czyli wielki znak zapytania. Mamy zajebistego Eriksena za nievo ponad 10 mln
Mogliśmy mieć Williana za 38 mln, czyli wielki znak zapytania. Mamy zajebistego Eriksena za nievo ponad 10 mln :ok:
14 września 2013, 16:51 [cytuj]
http://nutjob.eu/njtvx11.html
http://nutjob.eu/njtvx11.html
14 września 2013, 16:51 [cytuj]
Arcz powiedział/a:
czemu beka niby? ja tego nie kumam? bo wcześniej miał lekko słabszą forme? beka z tego co ty piszesz
szefuniu nie denerwuj sie. Po prostu jak on strzela to trzeba w kalendarzu zaznaczać
@up
Dzięki chłopaki którzy mi opisali, pozdr

szefuniu nie denerwuj sie. Po prostu jak on strzela to trzeba w kalendarzu zaznaczać :P
@up
Dzięki chłopaki którzy mi opisali, pozdr :brawo::ok:
14 września 2013, 16:52 [cytuj]
http://www.stadium-live.com/Channel9.html
http://www.stadium-live.com/Channel9.html
14 września 2013, 16:54 [cytuj]
chłopaki, ja wam powiem że zdarzają sie mecze Tottenhamu na futbolhd. Poprzednie z tego sezonu wszystkie tam oglądałem, zaraz zobacze czy ten tez jest
chłopaki, ja wam powiem że zdarzają sie mecze Tottenhamu na futbolhd. Poprzednie z tego sezonu wszystkie tam oglądałem, zaraz zobacze czy ten tez jest
14 września 2013, 16:54 [cytuj]
brawo ,brawo i jeszcze raz brawo za tą połowę ... jak się zgramy będziemy nie do zatrzymania...i trochę zimnej wody na niektóre gorące łby...
brawo ,brawo i jeszcze raz brawo za tą połowę ... jak się zgramy będziemy nie do zatrzymania...i trochę zimnej wody na niektóre gorące łby
14 września 2013, 16:58 [cytuj]
http://www.livesports.pl/mecz/Q5zZq5dD/#statystyki-meczu;0 po 1 połowie
http://www.livesports.pl/mecz/Q5zZq5dD/#statystyki-meczu;0 po 1 połowie
14 września 2013, 17:01 [cytuj]
piękny mecz, świetnie moim zdaniem graliśmy (posiadanie ponad 70%) dembele w końcu gra jak w zeszłym sezonie, rose trochę narwany ale ogólnie ok, walker bez błysku, że tak powiem, janek i daws nie mają co robić raczej. eriksen klasa sama w sobie, soldado szuka piłki, sigi niewidoczny ale jest bramka ogólnie kurwa no, jaram się

tylko towsend powinnien poprawić celownik
piękny mecz, świetnie moim zdaniem graliśmy (posiadanie ponad 70%) dembele w końcu gra jak w zeszłym sezonie, rose trochę narwany ale ogólnie ok, walker bez błysku, że tak powiem, janek i daws nie mają co robić raczej. eriksen klasa sama w sobie, soldado szuka piłki, sigi niewidoczny ale jest bramka ogólnie kurwa no, jaram się :D tylko towsend powinnien poprawić celownik :rotfl:
Nie pamiętam meczu, w ktorym drużyna popełniłaby tylko 1 faul w połowie
Nie pamiętam meczu, w ktorym drużyna popełniłaby tylko 1 faul w połowie :)
Najlepsze 45 minut w tym sezonie w wykonaniu Kogutów. Pressing na całym boisku przez pełne 45 minut, pełna dominacja. Norwich poza strzałem van Wolfswinkela nic nie ma z gry, momentami wybijają piłkę byle dalej. Cieszy, że po zdobyciu gola ciśniemy dalej i szukamy drugiej bramki. Eriksen - poezja

Najlepsze 45 minut w tym sezonie w wykonaniu Kogutów. Pressing na całym boisku przez pełne 45 minut, pełna dominacja. Norwich poza strzałem van Wolfswinkela nic nie ma z gry, momentami wybijają piłkę byle dalej. Cieszy, że po zdobyciu gola ciśniemy dalej i szukamy drugiej bramki. Eriksen - poezja :brawo::brawo:
chciałbym zobaczyć Lamele i Holtby'ego na boisku.. ale na ten moment nie mam pojęcia za kogo
chciałbym zobaczyć Lamele i Holtby'ego na boisku.. ale na ten moment nie mam pojęcia za kogo
Dobry czas to nie rolex tylko chwile co są wolne
14 września 2013, 17:05 [cytuj]
vebq powiedział/a:
Lamela za Townsenda i Holtby za Gylfiego. I jeszcze pod koniec Defoe'a za Soldado, jak Hiszpan nic nie strzeli.
Lamela za Townsenda i Holtby za Gylfiego. I jeszcze pod koniec Defoe'a za Soldado, jak Hiszpan nic nie strzeli
14 września 2013, 17:06 [cytuj]
WOOOOOOOOOOOOOW Ale akcja !!!!!!!
WOOOOOOOOOOOOOW Ale akcja !!!!!!!
14 września 2013, 17:06 [cytuj]
hahahaha
hahahaha