Forum dyskusyjne
22 września 2013, 16:11 [cytuj]
Team v Cardiff - Lloris; Walker, Dawson, Vertonghen, Naughton; Dembele, Paulinho; Townsend, Eriksen, Sigurdsson; Soldado
Our subs today - Friedel, Chiriches, Fryers, Holtby, Lamela, Sandro, Kane
Team v Cardiff - Lloris; Walker, Dawson, Vertonghen, Naughton; Dembele, Paulinho; Townsend, Eriksen, Sigurdsson; Soldado
Our subs today - Friedel, Chiriches, Fryers, Holtby, Lamela, Sandro, Kane
22 września 2013, 16:13 [cytuj]
Defoe kontuzja
Defoe kontuzja :|
Jesteśmy królami z White Hart Lane!
22 września 2013, 16:25 [cytuj]
deiak7 powiedział/a:
Defoe kontuzja

A skąd te informacje co mu dokładnie dolega. Jakiś niefortunny uraz?!
A skąd te informacje co mu dokładnie dolega. Jakiś niefortunny uraz?! :|
Każdy mecz jest inny. Lecz piłka jest zawsze okrągła.
22 września 2013, 16:27 [cytuj]
Brakuje Rose'a, mam nadzieje, ze z Chelsea zagra bo swietnie zaczal sezon
Brakuje Rose'a, mam nadzieje, ze z Chelsea zagra bo swietnie zaczal sezon :)
22 września 2013, 16:30 [cytuj]
Jak inaczej wytłumaczyć jego brak w meczowej 18-stce? Szpital nam się robi w Tottenhamie
Jak inaczej wytłumaczyć jego brak w meczowej 18-stce? Szpital nam się robi w Tottenhamie ;(
22 września 2013, 16:37 [cytuj]
Mr_Johny powiedział/a:
Brakuje Rose'a, mam nadzieje, ze z Chelsea zagra bo swietnie zaczal sezon

Ktoś coś słyszał o Dannym? Na ile wyleciał?
Ktoś coś słyszał o Dannym? Na ile wyleciał?
"If you don't have to drag yourself off the field exhausted after 90 minutes, you can't claim to have done your best."
22 września 2013, 16:39 [cytuj]
Przestańcie płakać. Większość kontuzji nie jest groźna. Nikt nie złamał nogi w 8 miejscach. Po to jest szeroka kadra żebyśmy mieli kim grać jak 4 zawodników dostaje kontuzje. Taka jest piłka
Przestańcie płakać. Większość kontuzji nie jest groźna. Nikt nie złamał nogi w 8 miejscach. Po to jest szeroka kadra żebyśmy mieli kim grać jak 4 zawodników dostaje kontuzje. Taka jest piłka
22 września 2013, 16:43 [cytuj]
Denninstoun powiedział/a:
:brawo:
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
22 września 2013, 16:45 [cytuj]
przez derby będzie ciężko z dobrymi streamami;/
przez derby będzie ciężko z dobrymi streamami;/
"If you don't have to drag yourself off the field exhausted after 90 minutes, you can't claim to have done your best."
22 września 2013, 16:49 [cytuj]
ja tam ogladam na ruskim acestreamie i mam wyjebane w streamy
ja tam ogladam na ruskim acestreamie i mam wyjebane w streamy :P
22 września 2013, 16:49 [cytuj]
deiak7 powiedział/a:
Defoe kontuzja

Zaczynam rozumieć ludzi, którzy twierdzą, że poziom na forum upada. Świetna rozbudowana wypowiedź, ale o co chodzi to nie wiadomo. Wszyscy myślą, że masz informację na temat kontuzji,a Ty sobie zgadujesz, bo tak naprawdę wiesz tyle co wszyscy. Jakbyś się wysilił i napisał pełne zdanie, to byłoby wiadomo o co chodzi, ale pewnie za dużo wymagam

Zaczynam rozumieć ludzi, którzy twierdzą, że poziom na forum upada. Świetna rozbudowana wypowiedź, ale o co chodzi to nie wiadomo. Wszyscy myślą, że masz informację na temat kontuzji,a Ty sobie zgadujesz, bo tak naprawdę wiesz tyle co wszyscy. Jakbyś się wysilił i napisał pełne zdanie, to byłoby wiadomo o co chodzi, ale pewnie za dużo wymagam :brawo::brawo:
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
22 września 2013, 16:50 [cytuj]
zalewa powiedział/a:
ja tam ogladam na ruskim acestreamie i mam wyjebane w streamy

do tego acestreamu trzeba mieć jakiś program? bo własnie widzę ze są linki
do tego acestreamu trzeba mieć jakiś program? bo własnie widzę ze są linki
22 września 2013, 16:50 [cytuj]
Ja myślę, że to kwestia rotacji. Za 2 dni gramy z AV więc stad na ławce opbecność Fryersa, Kane, czy nawet Chirichesa, którzy wejdą w razie korzystnego wyniku żeby pierwszy skład mógł odpocząć
Ja myślę, że to kwestia rotacji. Za 2 dni gramy z AV więc stad na ławce opbecność Fryersa, Kane, czy nawet Chirichesa, którzy wejdą w razie korzystnego wyniku żeby pierwszy skład mógł odpocząć
22 września 2013, 16:53 [cytuj]
jak ktoś operuje angielskim to tu wszystko jest http://www.wiziwig.tv/softwareitem.php?softwareid=28&part=software
polecam :)
http://livesport4u.com/stream2.html
Tu jest ok
http://livesport4u.com/stream2.html
Tu jest ok
Walu powiedział/a:
Bez sensu. Odpuszczamy najważniejszą w tym roku Premier League na korzyść Pucharu Ligi?
Bez sensu. Odpuszczamy najważniejszą w tym roku Premier League na korzyść Pucharu Ligi?
22 września 2013, 17:02 [cytuj]
varba powiedział/a:
Zaczynam rozumieć ludzi, którzy twierdzą, że poziom na forum upada. Świetna rozbudowana wypowiedź, ale o co chodzi to nie wiadomo. Wszyscy myślą, że masz informację na temat kontuzji,a Ty sobie zgadujesz, bo tak naprawdę wiesz tyle co wszyscy. Jakbyś się wysilił i napisał pełne zdanie, to byłoby wiadomo o co chodzi, ale pewnie za dużo wymagam

Wybacz królu złoty, następnym razem postaram się bardziej rozbudować zdanie.
Wybacz królu złoty, następnym razem postaram się bardziej rozbudować zdanie
22 września 2013, 17:06 [cytuj]
jak dla mnie soldado znów zaczął na stojąco , głupi nie jest i widzi że może stracić miejsce , ale narazie nie wygląda to za dobrze
jak dla mnie soldado znów zaczął na stojąco , głupi nie jest i widzi że może stracić miejsce , ale narazie nie wygląda to za dobrze
http://www.coolsport.tv/stream7.html po angielsku i przyzwoita jakość ,LLoris znow swietnie
http://www.coolsport.tv/stream7.html po angielsku i przyzwoita jakość ,LLoris znow swietnie :brawo:
Naughton
Naughton :brawo: