Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

1  2  3  4  5    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Premier League » Cardiff - Spurs
22 września 2013, 16:11 [cytuj]
Team v Cardiff - Lloris; Walker, Dawson, Vertonghen, Naughton; Dembele, Paulinho; Townsend, Eriksen, Sigurdsson; Soldado

Our subs today - Friedel, Chiriches, Fryers, Holtby, Lamela, Sandro, Kane
Team v Cardiff - Lloris; Walker, Dawson, Vertonghen, Naughton; Dembele, Paulinho; Townsend, Eriksen, Sigurdsson; Soldado Our subs today - Friedel, Chiriches, Fryers, Holtby, Lamela, Sandro, Kane
22 września 2013, 16:13 [cytuj]
Defoe kontuzja :|
Jesteśmy królami z White Hart Lane!
22 września 2013, 16:25 [cytuj]
deiak7 powiedział/a:
A skąd te informacje co mu dokładnie dolega. Jakiś niefortunny uraz?! :|
A skąd te informacje co mu dokładnie dolega. Jakiś niefortunny uraz?! :|
Każdy mecz jest inny. Lecz piłka jest zawsze okrągła.
22 września 2013, 16:27 [cytuj]
Brakuje Rose'a, mam nadzieje, ze z Chelsea zagra bo swietnie zaczal sezon :)
22 września 2013, 16:30 [cytuj]
Jak inaczej wytłumaczyć jego brak w meczowej 18-stce? Szpital nam się robi w Tottenhamie ;(
Jak inaczej wytłumaczyć jego brak w meczowej 18-stce? Szpital nam się robi w Tottenhamie ;(
22 września 2013, 16:37 [cytuj]
Mr_Johny powiedział/a:

Ktoś coś słyszał o Dannym? Na ile wyleciał?
Ktoś coś słyszał o Dannym? Na ile wyleciał?
"If you don't have to drag yourself off the field exhausted after 90 minutes, you can't claim to have done your best."
22 września 2013, 16:39 [cytuj]
Przestańcie płakać. Większość kontuzji nie jest groźna. Nikt nie złamał nogi w 8 miejscach. Po to jest szeroka kadra żebyśmy mieli kim grać jak 4 zawodników dostaje kontuzje. Taka jest piłka
Przestańcie płakać. Większość kontuzji nie jest groźna. Nikt nie złamał nogi w 8 miejscach. Po to jest szeroka kadra żebyśmy mieli kim grać jak 4 zawodników dostaje kontuzje. Taka jest piłka
22 września 2013, 16:43 [cytuj]
Denninstoun powiedział/a:

:brawo:
:brawo:
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
22 września 2013, 16:45 [cytuj]
przez derby będzie ciężko z dobrymi streamami;/
przez derby będzie ciężko z dobrymi streamami;/
"If you don't have to drag yourself off the field exhausted after 90 minutes, you can't claim to have done your best."
22 września 2013, 16:49 [cytuj]
ja tam ogladam na ruskim acestreamie i mam wyjebane w streamy :P
22 września 2013, 16:49 [cytuj]
deiak7 powiedział/a:

Zaczynam rozumieć ludzi, którzy twierdzą, że poziom na forum upada. Świetna rozbudowana wypowiedź, ale o co chodzi to nie wiadomo. Wszyscy myślą, że masz informację na temat kontuzji,a Ty sobie zgadujesz, bo tak naprawdę wiesz tyle co wszyscy. Jakbyś się wysilił i napisał pełne zdanie, to byłoby wiadomo o co chodzi, ale pewnie za dużo wymagam :brawo::brawo:
Zaczynam rozumieć ludzi, którzy twierdzą, że poziom na forum upada. Świetna rozbudowana wypowiedź, ale o co chodzi to nie wiadomo. Wszyscy myślą, że masz informację na temat kontuzji,a Ty sobie zgadujesz, bo tak naprawdę wiesz tyle co wszyscy. Jakbyś się wysilił i napisał pełne zdanie, to byłoby wiadomo o co chodzi, ale pewnie za dużo wymagam :brawo::brawo:
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
22 września 2013, 16:50 [cytuj]
zalewa powiedział/a:
do tego acestreamu trzeba mieć jakiś program? bo własnie widzę ze są linki
do tego acestreamu trzeba mieć jakiś program? bo własnie widzę ze są linki
22 września 2013, 16:50 [cytuj]
Ja myślę, że to kwestia rotacji. Za 2 dni gramy z AV więc stad na ławce opbecność Fryersa, Kane, czy nawet Chirichesa, którzy wejdą w razie korzystnego wyniku żeby pierwszy skład mógł odpocząć
Ja myślę, że to kwestia rotacji. Za 2 dni gramy z AV więc stad na ławce opbecność Fryersa, Kane, czy nawet Chirichesa, którzy wejdą w razie korzystnego wyniku żeby pierwszy skład mógł odpocząć
22 września 2013, 16:53 [cytuj]
jak ktoś operuje angielskim to tu wszystko jes http://www.wiziwig.tv/softwareitem.php?softwareid=28&part=software

polecam :)
jak ktoś operuje angielskim to tu wszystko jest http://www.wiziwig.tv/softwareitem.php?softwareid=28&part=software polecam :)
http://livesport4u.com/stream2.html

Tu jest ok
http://livesport4u.com/stream2.html Tu jest ok
Walu powiedział/a:

Bez sensu. Odpuszczamy najważniejszą w tym roku Premier League na korzyść Pucharu Ligi?
Bez sensu. Odpuszczamy najważniejszą w tym roku Premier League na korzyść Pucharu Ligi?
22 września 2013, 17:02 [cytuj]
varba powiedział/a:

Wybacz królu złoty, następnym razem postaram się bardziej rozbudować zdanie.
Wybacz królu złoty, następnym razem postaram się bardziej rozbudować zdanie
22 września 2013, 17:06 [cytuj]
jak dla mnie soldado znów zaczął na stojąco , głupi nie jest i widzi że może stracić miejsce , ale narazie nie wygląda to za dobrze
jak dla mnie soldado znów zaczął na stojąco , głupi nie jest i widzi że może stracić miejsce , ale narazie nie wygląda to za dobrze
http://www.coolsport.tv/stream7.html po angielsku i przyzwoita jakość ,LLoris znow swietnie :brawo:
http://www.coolsport.tv/stream7.html po angielsku i przyzwoita jakość ,LLoris znow swietnie :brawo:
Naughton :brawo:
Naughton :brawo:
1  2  3  4  5    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 31 Zarejestrowanych użytkowników: 5256 Ostatnio zarejestrowany: bartekbartek321

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się