Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  6  7  8  9  10  
Forum dyskusyjne » Premier League » Cardiff - Spurs
23 września 2013, 01:26 [cytuj]
Adriano powiedział/a:
Myślicie że AVB ma jaja i postawi w derbach na Defoe a na ławke pójdzie Soldado? Moim zdaniem nie, dzisiaj znowu wynik ratuje ale tak naprawde Soldado zawodzi po całości i taka prawda. Meczymy strasznie te mecze, zagralismy 5 meczów i strzeliliśmy 5 goli, to jest nasz 3 mecz wymeczony 1:0, nie mieliśmy i moim zdaniem nie mamy dalej klasowego napastnika. Takiego dawnego Berbatova potrzebujemy:) Zrobiliśmy tyle transferów że raczej nie mozliwym jest aby wszytskie były udane a Soldado szczerze mówiac jak na razie chyba gra najsłabiej z wszystkich

czasem się zastanawiam, jaki napastnik usatysfakcjonowałby niektórych użytkowników. Adebayor - źle, ble, bo Arsenal, a w pierwszym sezonie prezentował się fantastycznie. Soldado - źle, ble, w pierwszych pięciu ligowych spotkaniach grając z totalnie nowymi zawodnikami strzelił dwie bramki. Masakra, olaboga, ale leszcz, szybko, transfer, olaboga ... KTO BY CIĘ USATYSFAKCJONOWAŁ? Ronaldo? Rooney? Jakiś transfer trzeba, no nie? szkoda, że styczeń tak daleko ...

Soldado to wybitny snajper, najlepszy, na jakiegokolwiek mogliśmy sobie pozwolić. Jest też zawodnikiem specyficznym, mającym swój określony styl - jak reszta zawodników załapie o co chodzi, jak nawiąże tą nić porozumienia z Roberto (a Eriksen i spółka są już na dobrej stronie), to atak prowadzony przez Hiszpana będzie zabójczy. Dajmy mu czas. Nie wiem czy odnotowałeś - sprowadziliśmy SIEDMIU graczy, a sześciu z nich już dziś aspiruje do pierwszej XI. Oni się nie znają, zgrywają, dopiero TWORZĄ zespół. Tottenham to jeden wielki plac budowy. Defoe ... fajnie fajnie, ale jak dotąd strzelił dwie bramki Tromso, gdzie w pierwszym składzie wychodzi Fojut. Serio, za to miałby wygryźć Soldado? ;)

Odnośnie meczu - totalna dominacja i zasłużone 3 pkt. Cieszy to, że wygrywamy takie spotkania, z optymizmem spoglądam w stronę derbów :)
czasem się zastanawiam, jaki napastnik usatysfakcjonowałby niektórych użytkowników. Adebayor - źle, ble, bo Arsenal, a w pierwszym sezonie prezentował się fantastycznie. Soldado - źle, ble, w pierwszych pięciu ligowych spotkaniach grając z totalnie nowymi zawodnikami strzelił dwie bramki. Masakra, olaboga, ale leszcz, szybko, transfer, olaboga ... KTO BY CIĘ USATYSFAKCJONOWAŁ? Ronaldo? Rooney? Jakiś transfer trzeba, no nie? szkoda, że styczeń tak daleko ... Soldado to wybitny snajper, najlepszy, na jakiegokolwiek mogliśmy sobie pozwolić. Jest też zawodnikiem specyficznym, mającym swój określony styl - jak reszta zawodników załapie o co chodzi, jak nawiąże tą nić porozumienia z Roberto (a Eriksen i spółka są już na dobrej stronie), to atak prowadzony przez Hiszpana będzie zabójczy. Dajmy mu czas. Nie wiem czy odnotowałeś - sprowadziliśmy SIEDMIU graczy, a sześciu z nich już dziś aspiruje do pierwszej XI. Oni się nie znają, zgrywają, dopiero TWORZĄ zespół. Tottenham to jeden wielki plac budowy. Defoe ... fajnie fajnie, ale jak dotąd strzelił dwie bramki Tromso, gdzie w pierwszym składzie wychodzi Fojut. Serio, za to miałby wygryźć Soldado? ;) Odnośnie meczu - totalna dominacja i zasłużone 3 pkt. Cieszy to, że wygrywamy takie spotkania, z optymizmem spoglądam w stronę derbów :)
23 września 2013, 01:43 [cytuj]
Paulinho's post match comments:

"I'm delighted because we played so well and it was important for us to get the three points. I'm so happy to score my first goal in the Premier League and I want to say thank-you to everyone. I scored and went to the fans because our fans are the best."
Paulinho's post match comments: "I'm delighted because we played so well and it was important for us to get the three points. I'm so happy to score my first goal in the Premier League and I want to say thank-you to everyone. I scored and went to the fans because our fans are the best."
23 września 2013, 08:33 [cytuj]
Witam, otóż sprawa wygląda następująco. Chciałem zobaczyć mecz jeszcze raz ale bez zacinek jak to miało miejsce wczoraj. Wszedłem na niektórym dobrze znaną dla niektórych mniej znaną stronkę i od jakiegoś czasu mam taki problem jak ten na screenie (połowa ekranu jest czarna a na drugiej połowie toczy sie mecz) i niestety uniemożliwia mi to oglądanie meczu. Ktoś wie czym to jest spowodowane i jak można temu zapobiec? Z góry dzięki

http://www.iv.pl/images/83470493558785941333.png
Witam, otóż sprawa wygląda następująco. Chciałem zobaczyć mecz jeszcze raz ale bez zacinek jak to miało miejsce wczoraj. Wszedłem na niektórym dobrze znaną dla niektórych mniej znaną stronkę i od jakiegoś czasu mam taki problem jak ten na screenie (połowa ekranu jest czarna a na drugiej połowie toczy sie mecz) i niestety uniemożliwia mi to oglądanie meczu. Ktoś wie czym to jest spowodowane i jak można temu zapobiec? Z góry dzięki http://www.iv.pl/images/83470493558785941333.png
23 września 2013, 09:35 [cytuj]
A próbowałeś po prostu włączyć na pełny ekran?
A próbowałeś po prostu włączyć na pełny ekran?
23 września 2013, 09:52 [cytuj]
Jest dokładnie taka sama sytuacja na pełnym ekranie. Mam to już jakiś może tydzień (?) A wcześniej normalnie oglądałem. Nie wiem co może być tego przyczyną
Jest dokładnie taka sama sytuacja na pełnym ekranie. Mam to już jakiś może tydzień (?) A wcześniej normalnie oglądałem. Nie wiem co może być tego przyczyną
23 września 2013, 12:29 [cytuj]
Adriano powiedział/a:
Wiedziałem, że będzie takie gadanie :) Pisałem to w tamten weekend że Defoe zagra w LE strzeli bramki i będziecie pisać że strzelił amatorom. Strzelił? Strzelił. Z kim ma innym strzelac jak w lidze prawie w ogole szans nie dostaje? No pytam sie. Bedzie tak ze Soldado zaraz sie przyzwyczai do tego że w jakiej formie by nie był to i tak bedzie grał w podstawie bo nie ma konkurencji. Bo on kosztował wielkie pieniadze to jak ktos taki może na ławce siedzieć ;] Po prostu Defoe jest bardziej niebezpieczny pod bramką rywala, robi wiecej ruchu i zamiszania. Łatwiej się urywa obroncom, jest duzo sprytniejszy. Zaś Soldado jak to Hiszpan, bardziej technicznie, lepiej sobie radzi z gra kombinacyjną.

Co do tego zgrania, jasne wiadomo trzeba poczekać. Ale nie zapominajmy że to są profesjonaliści, o ile Eriksen czy Lamela to młodzi zawodnicy to Soldado już bardziej weteran z dużo wiekszym doświadczeniem. Ile wy mu dajecie czasu? 2 mc? poł sezonu? Rok?A może dla Was limitem bramek w tym sezonie dla Soldado to 8 goli bo on jest nowy i nie ma co oczekiwac cudów?

Twierdzisz, że AVB specjalnie robi sobie na złośc i kopie pod sobą dół?

Co do dawania zgrać sie zespołowi. Gylfi dostał juz chyba 3 runde, Holtby 2, a Soldado ma być ograny w 2 miesiace
:luzik:
Motorniczy powiedział/a:

musisz odświeżyć i mieć cały czas wyłączoną tą reklame bo ona psuje obraz, juz tak miałem;)
Twierdzisz, że AVB specjalnie robi sobie na złośc i kopie pod sobą dół? Co do dawania zgrać sie zespołowi. Gylfi dostał juz chyba 3 runde, Holtby 2, a Soldado ma być ograny w 2 miesiace :luzik: [quote=Motorniczy]Jest dokładnie taka sama sytuacja na pełnym ekranie. Mam to już jakiś może tydzień (?) A wcześniej normalnie oglądałem. Nie wiem co może być tego przyczyną
23 września 2013, 12:47 [cytuj]
Nic a nic sie nie zmienia, dalej to jest. Ale dziwne jest to że na dailymotion jak chcesz pooglądać ten film "mecz" to nie ma go :bezradny: Nie wiem o co tutaj chodzi. Wpienia mnie, normalnie chce sobie mecz obejrzeć i zawsze jakieś przeszkody. Jak nie lagi wczoraj to teraz to i tak cały czas... eh

Ale chyba to tak jak mówisz ma związek z reklamą. Może jakiegoś blokera trzeba zainstalować?
Nic a nic sie nie zmienia, dalej to jest. Ale dziwne jest to że na dailymotion jak chcesz pooglądać ten film "mecz" to nie ma go :bezradny: Nie wiem o co tutaj chodzi. Wpienia mnie, normalnie chce sobie mecz obejrzeć i zawsze jakieś przeszkody. Jak nie lagi wczoraj to teraz to i tak cały czas... eh Ale chyba to tak jak mówisz ma związek z reklamą. Może jakiegoś blokera trzeba zainstalować?
23 września 2013, 12:59 [cytuj]
musisz odświeżyć i wyłączyć tą reklame, bo ona czasem włącza sie w czasie oglądania, ja tak miałem za 1 razem, mi to pomagało;)
musisz odświeżyć i wyłączyć tą reklame, bo ona czasem włącza sie w czasie oglądania, ja tak miałem za 1 razem, mi to pomagało;)
23 września 2013, 13:06 [cytuj]
Ziomuś u mnie to działa na tej zasadzie że ja nie moge jej wyłączyć bo ten krzyżyk który ją wyłacza jest przesunięty i widzę tylko tą lewą połowę. I reklama się włącza w tym samym momencie gdy chrzani ten obraz. :bezradny: Nie jestem w stanie tego zrobić po prostu
Ziomuś u mnie to działa na tej zasadzie że ja nie moge jej wyłączyć bo ten krzyżyk który ją wyłacza jest przesunięty i widzę tylko tą lewą połowę. I reklama się włącza w tym samym momencie gdy chrzani ten obraz. :bezradny: Nie jestem w stanie tego zrobić po prostu
23 września 2013, 14:13 [cytuj]
dlatego musisz odświeżyć i włączyć od nowa, no i przewinąć do tego fragmentu co wywaliło tą reklame;)
dlatego musisz odświeżyć i włączyć od nowa, no i przewinąć do tego fragmentu co wywaliło tą reklame;)
23 września 2013, 14:38 [cytuj]
próbowałem tak z około... hmmm, 10 razy? Efekt ten sam. Poradzę sobie jakoś inaczej może. Ale dzięki za zaangażowanie. Reklamy w dzisiejszym internecie to zmora :krzyk:
próbowałem tak z około... hmmm, 10 razy? Efekt ten sam. Poradzę sobie jakoś inaczej może. Ale dzięki za zaangażowanie. Reklamy w dzisiejszym internecie to zmora :krzyk:
23 września 2013, 16:06 [cytuj]
http://www.dailymotion.com/video/x1519ck_cardiff-city-v-tottenham-hotspur_sport?start=24

12:09 - ktoś jeszcze twierdzi, że Llorisowi nie należała się czerwona kartka? Widać jak na dłoni
http://www.dailymotion.com/video/x1519ck_cardiff-city-v-tottenham-hotspur_sport?start=24 12:09 - ktoś jeszcze twierdzi, że Llorisowi nie należała się czerwona kartka? Widać jak na dłoni
23 września 2013, 16:14 [cytuj]
Na obu ujęciach jest zatrzymanie już po tym jak piłka odbiła się od ręki Hugo a nie gdy jest w pierwszym kontakcie z nią. Dlatego może wydawać się że dotknął poza polem karnym. Według mnie zrobił to idealnie na krawędzi.
Na obu ujęciach jest zatrzymanie już po tym jak piłka odbiła się od ręki Hugo a nie gdy jest w pierwszym kontakcie z nią. Dlatego może wydawać się że dotknął poza polem karnym. Według mnie zrobił to idealnie na krawędzi
23 września 2013, 17:04 [cytuj]
WYMĘCZONE 1:0?!?! Przecież ten mecz równie dobrze mógł się skończyć wynikiem 5:0, fakt liczba bramek nie jest powalająca, ale sam styl gry i liczba sytuacji są świetne. Cardiff u siebie to nie są żadni fryzjerzy, a my nie pozwoliliśmy im wyjść z własnej połowy przez wiele, wiele minut. Nie byłem wielkim fanem sprowadzenia Soldado, przynajmniej nie tak wielkim entuzjastą jak większość osób na stronie, ale po tych kilku meczach widzę, że już niedługo nadejdzie jego czas i będzie siekał regularnie bramki.
Świetny mecz w Cardiff, kapitalny początek sezonu, jesteśmy jednymi z głównych faworytów do mistrzostwa i o ile w tamtym sezonie nasze aspiracje były lekko na wyrost bo mieliśmy tylko 2 piłkarzy klasy światowej to w tym sezonie nie mam wątpliwości, że będziemy się bić z City i Chelsea do końca o mistrzostwo. Tak wyważonego składu nie mieliśmy chyba nigdy, a z takim środkiem pola powinniśmy dominować każdy zespół w lidze. Paulinho to koks jakich mało na tę chwilę, bardzo silny a do tego umie grać też do przodu, taka batdziej utalentowana wersja Palaciosa z pierwszego sezonu. Eriksena to nie muszę chwalić, bo już teraz ma skillsy na poziomie Reusa, Dembele też powoli przypomina sobie jak grał w tamtym sezonie. Jak dla mnie środek pola w pierwszej 5 w Europie.
Jedynie Chadli wydaje mi się być niewypałem transferowym póki co, no ale może chłopak się jeszcze rozkręci. Nie ma co marudzić, jesteśmy silni jak nigdy i w końcu wyjdziemy z cienia Anali, jestem tego pewien:)
WYMĘCZONE 1:0?!?! Przecież ten mecz równie dobrze mógł się skończyć wynikiem 5:0, fakt liczba bramek nie jest powalająca, ale sam styl gry i liczba sytuacji są świetne. Cardiff u siebie to nie są żadni fryzjerzy, a my nie pozwoliliśmy im wyjść z własnej połowy przez wiele, wiele minut. Nie byłem wielkim fanem sprowadzenia Soldado, przynajmniej nie tak wielkim entuzjastą jak większość osób na stronie, ale po tych kilku meczach widzę, że już niedługo nadejdzie jego czas i będzie siekał regularnie bramki. Świetny mecz w Cardiff, kapitalny początek sezonu, jesteśmy jednymi z głównych faworytów do mistrzostwa i o ile w tamtym sezonie nasze aspiracje były lekko na wyrost bo mieliśmy tylko 2 piłkarzy klasy światowej to w tym sezonie nie mam wątpliwości, że będziemy się bić z City i Chelsea do końca o mistrzostwo. Tak wyważonego składu nie mieliśmy chyba nigdy, a z takim środkiem pola powinniśmy dominować każdy zespół w lidze. Paulinho to koks jakich mało na tę chwilę, bardzo silny a do tego umie grać też do przodu, taka batdziej utalentowana wersja Palaciosa z pierwszego sezonu. Eriksena to nie muszę chwalić, bo już teraz ma skillsy na poziomie Reusa, Dembele też powoli przypomina sobie jak grał w tamtym sezonie. Jak dla mnie środek pola w pierwszej 5 w Europie. Jedynie Chadli wydaje mi się być niewypałem transferowym póki co, no ale może chłopak się jeszcze rozkręci. Nie ma co marudzić, jesteśmy silni jak nigdy i w końcu wyjdziemy z cienia Anali, jestem tego pewien:)
23 września 2013, 18:03 [cytuj]
Ktoś tam wcześniej chciał skrót meczu http://www.soccer-blogger.com/2013/09/22/cardiff-vs-tottenham-2013-highlights-0-1-paulinho-goal-video/ - tu jest wszystko ładnie pokazane, włącznie z analizą obu kontrowersyjnych sytuacji z udziałem Hugo.
Ktoś tam wcześniej chciał skrót meczu. http://www.soccer-blogger.com/2013/09/22/cardiff-vs-tottenham-2013-highlights-0-1-paulinho-goal-video/ - tu jest wszystko ładnie pokazane, włącznie z analizą obu kontrowersyjnych sytuacji z udziałem Hugo
"It is better to fail aiming high than to succeed aiming low" - Bill Nicholson.
24 września 2013, 08:12 [cytuj]
Wal powiedział/a:
http://www.dailymotion.com/video/x1519ck_cardiff-city-v-tottenham-hotspur_sport?start=24

12:09 - ktoś jeszcze twierdzi, że Llorisowi nie należała się czerwona kartka? Widać jak na dłoni

Tak jak napisal dzejkob zatrzymanie jest juz po kontakcie Hugo z pilka, w momecie dotkniecia ma reke dokladnie na lini, a linia to czesc pola karnego:)
Tak jak napisal dzejkob zatrzymanie jest juz po kontakcie Hugo z pilka, w momecie dotkniecia ma reke dokladnie na lini, a linia to czesc pola karnego:)
24 września 2013, 08:12 [cytuj]
sory za dubla, na telefonie tak czesto bywa :/
sory za dubla, na telefonie tak czesto bywa :/
24 września 2013, 12:50 [cytuj]
W porównaniu do poprzednich spotkań zabrakło jednego - Rose'a. Bardzo dużo akcji graliśmy bokami - Walker/Townsend i Danny/Chadlim. W tym meczu moim zdaniem tego zabrakło. Naughton jest tak bezjajowy w swoich poczynaniach ofensywnych, że aż żal patrzeć. Do tego Siggi, który czasem odpali dobrym strzałem, ale w kontekście całego meczu jest po prostu bezproduktywny. Zlikwidować szpital plus dawać więcej szans LH i ja również widzę nas wysoko w tym sezonie.:cwaniak:
W porównaniu do poprzednich spotkań zabrakło jednego - Rose'a. Bardzo dużo akcji graliśmy bokami - Walker/Townsend i Danny/Chadlim. W tym meczu moim zdaniem tego zabrakło. Naughton jest tak bezjajowy w swoich poczynaniach ofensywnych, że aż żal patrzeć. Do tego Siggi, który czasem odpali dobrym strzałem, ale w kontekście całego meczu jest po prostu bezproduktywny. Zlikwidować szpital plus dawać więcej szans LH i ja również widzę nas wysoko w tym sezonie.:cwaniak:
|<  <<  <  6  7  8  9  10  

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 131 Zarejestrowanych użytkowników: 5256 Ostatnio zarejestrowany: bartekbartek321

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się