Forum dyskusyjne
22 września 2013, 17:35 [cytuj]
a townsend zaczyna swoje strzały może któryś wpadnie
a townsend zaczyna swoje strzały może któryś wpadnie
22 września 2013, 17:35 [cytuj]
statystyki statystykami ,a najlepszą okazję i tak miało Cardiff. Komentatorzy u mnie ciągle do tego wracają i uważają ,że LLoris powinien dostać czerwoną. Mi się wydawało ,że miał rękę idealnie na lini ,jak uważacaie??
statystyki statystykami ,a najlepszą okazję i tak miało Cardiff. Komentatorzy u mnie ciągle do tego wracają i uważają ,że LLoris powinien dostać czerwoną. Mi się wydawało ,że miał rękę idealnie na lini ,jak uważacaie??
22 września 2013, 17:36 [cytuj]
Miał na lini i jak dla mnie to nie podlega dyskusji , tak była kamera spowolniona że o czerwonej mogą mówić tylko odbyty
Miał na lini i jak dla mnie to nie podlega dyskusji , tak była kamera spowolniona że o czerwonej mogą mówić tylko odbyty
22 września 2013, 17:37 [cytuj]
TOWNSEND ILE MOŻNA
TOWNSEND ILE MOŻNA :zly:
22 września 2013, 17:39 [cytuj]
Jednak Naughton to klasa nizej niz Rose ... jak nie dwie...
Jednak Naughton to klasa nizej niz Rose ... jak nie dwie
22 września 2013, 17:42 [cytuj]
Lepszy byłby już BAE, Naughton jest irytujący.
Lepszy byłby już BAE, Naughton jest irytujący
22 września 2013, 17:44 [cytuj]
Oj Hugo Hugo
Oj Hugo Hugo
22 września 2013, 17:45 [cytuj]
no to mamy "ostrzeżenie" ofensywa spoko, ale defensywa cały czas wygląda źle.
no to mamy "ostrzeżenie" ofensywa spoko, ale defensywa cały czas wygląda źle
22 września 2013, 17:46 [cytuj]
Zaczyna się, stałe fragmenty jak dzieci we mgle
Jeszcze Paulinho wikła się w jakieś walki i straty. Mieć taką przewagę a mimo to Cardiff ma lepsze sytuacje. Nie no leże
Zaczyna się, stałe fragmenty jak dzieci we mgle :blee:
Jeszcze Paulinho wikła się w jakieś walki i straty. Mieć taką przewagę a mimo to Cardiff ma lepsze sytuacje. Nie no leże
dobrze że Clattenberg tym razem widział faul. Jeden nawet tak głupi błąd w niepotrzebnym przyjęciu piłki i o mały włos byśmy przegrywali...w meczu ,w którym tak przeważamy
dobrze że Clattenberg tym razem widział faul. Jeden nawet tak głupi błąd w niepotrzebnym przyjęciu piłki i o mały włos byśmy przegrywali...w meczu ,w którym tak przeważamy
W poprzednim sezonie bysmy dostali czerwo i przegrywali 1:0
W poprzednim sezonie bysmy dostali czerwo i przegrywali 1:0 :D
22 września 2013, 17:47 [cytuj]
2:0 dla City
2:0 dla City
22 września 2013, 17:47 [cytuj]
Przemas1988 powiedział/a:
Oj Hugo Hugo
Był faulowany przez Gunnarsona więc po co drążyć?
Był faulowany przez Gunnarsona więc po co drążyć?:)
Offence win games, defence wins titles
22 września 2013, 17:49 [cytuj]
PatricziwwersjiBeta powiedział/a:
Był faulowany przez Gunnarsona więc po co drążyć?

Chodzi o to skad wzial sie rzut rozny, moze to nie jego wina?
Chodzi o to skad wzial sie rzut rozny, moze to nie jego wina?
22 września 2013, 17:50 [cytuj]
Szkoda, że z naszej przewagi nic nie wynika. Najbardziej boli to, że Soldado naprawdę fajną piłkę dostał i zepsuł sytuację. Chociaż z drugiej strony powinniśmy się cieszyć, że sędzia widział to, co powinien zobaczyć w naszym polu karnym.
Szkoda, że z naszej przewagi nic nie wynika. Najbardziej boli to, że Soldado naprawdę fajną piłkę dostał i zepsuł sytuację. Chociaż z drugiej strony powinniśmy się cieszyć, że sędzia widział to, co powinien zobaczyć w naszym polu karnym
22 września 2013, 17:50 [cytuj]
Lloris po prostu z Naughonem na boisku się źle czuje. Soldado tez zawodzi -myślałem taki napastnik będzie pakował bramę za bramą, a tu marnuje proste sytuacje.
Lloris po prostu z Naughonem na boisku się źle czuje. Soldado tez zawodzi -myślałem taki napastnik będzie pakował bramę za bramą, a tu marnuje proste sytuacje
22 września 2013, 17:51 [cytuj]
Niech Towsend zamiast walic na pale odda pilke Eriksenowi i cos z tego bedzie w koncu
Niech Towsend zamiast walic na pale odda pilke Eriksenowi i cos z tego bedzie w koncu
22 września 2013, 17:53 [cytuj]
Do przerwy wyróżniłbym Vertonghena i Walkera głównie za to, że wystrzegają się błędów w defensywie, a także Llorisa za sytuację z pierwszych minut. Poziom trzymają Paulinho i Dembele. Miejmy nadzieję, że w II połowie któryś z zawodników ofensywnych odpali

Trzeba uważać na rzuty rożne Cardiff- najlepiej ich do stałych fragmentów w ogóle nie dopuszczać.
Do przerwy wyróżniłbym Vertonghena i Walkera głównie za to, że wystrzegają się błędów w defensywie, a także Llorisa za sytuację z pierwszych minut. Poziom trzymają Paulinho i Dembele. Miejmy nadzieję, że w II połowie któryś z zawodników ofensywnych odpali :) Trzeba uważać na rzuty rożne Cardiff- najlepiej ich do stałych fragmentów w ogóle nie dopuszczać. ;P
22 września 2013, 17:57 [cytuj]
co tam się dzieje na Etihad, United nawet strzału nie mieli na bramkę?

to jest dopiero one-man team... nie ma rvp i się sypie;D
co tam się dzieje na Etihad, United nawet strzału nie mieli na bramkę?:D to jest dopiero one-man team... nie ma rvp i się sypie;D
"If you don't have to drag yourself off the field exhausted after 90 minutes, you can't claim to have done your best."
22 września 2013, 18:00 [cytuj]
Marcin108 powiedział/a:
to jest dopiero one-man team... nie ma rvp i się sypie;D
Nie ma SAF-a i SMS-ów do sędziów to się sypie
Nie ma SAF-a i SMS-ów do sędziów to się sypie ;)
COYS!