Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  6  7  8  9  10    >
Forum dyskusyjne » Premier League » Cardiff - Spurs
22 września 2013, 18:59 [cytuj]
Lamela zdecydownie ma lepsza glowe do gry niz Townsend
Lamela zdecydownie ma lepsza glowe do gry niz Townsend
22 września 2013, 19:01 [cytuj]
Następny mecz Holtby za Gylfiego, Lamela za Townsenda i Defoe za Soldado!
Następny mecz Holtby za Gylfiego, Lamela za Townsenda i Defoe za Soldado!
22 września 2013, 19:01 [cytuj]
Na kanonierach już płaczą że na farcie wygraliśmy, jak kurwa można to nazwać wygraną na farcie? :wysmiewacz:
Na kanonierach już płaczą że na farcie wygraliśmy, jak kurwa można to nazwać wygraną na farcie? :wysmiewacz:
22 września 2013, 19:05 [cytuj]
Motorniczy powiedział/a:
tutaj, jedna bramka nie zmienia że jest drewniany :wysmiewacz: Ale gratuluje mu bramki

Ciebie chyba pojebało? Ostatnio zajebista asysta, teraz gol z piętki, pewny z tyłu nie ma się do czego przyczepić. Na początku też nie byłem do niego przekonany i wolałem Sandro ale chłop jest mega wszechstronny i dobrze się wgryzł w EPL
Ciebie chyba pojebało? Ostatnio zajebista asysta, teraz gol z piętki, pewny z tyłu nie ma się do czego przyczepić. Na początku też nie byłem do niego przekonany i wolałem Sandro ale chłop jest mega wszechstronny i dobrze się wgryzł w EPL
Dobry czas to nie rolex tylko chwile co są wolne
22 września 2013, 19:05 [cytuj]
Motorniczy powiedział/a:

Ale mieliśmy upór!!! Do samego końca z wiarą w zwycięstwo! Wielkie brawa należą się dzisiaj naszym piłkarzom :brawo::brawo::brawo:
Marshall zdecydowanie MOtM dzisiaj. Gdyby nie on, to strzelilibyśmy bramki dużo wcześniej, ale też trzeba oddać Cardiff, że stworzyli sobie kilka bardzo dobrych okazji i tez mogli ten mecz wygrać. Na tym stadionie jeszcze nie jeden faworyt straci punkty i ta wygrana może okazać się bezcenna. 3:2 z City i 0:0 z Evertonem to nie były przypadki!
Ale mieliśmy upór!!! Do samego końca z wiarą w zwycięstwo! Wielkie brawa należą się dzisiaj naszym piłkarzom :brawo::brawo::brawo: Marshall zdecydowanie MOtM dzisiaj. Gdyby nie on, to strzelilibyśmy bramki dużo wcześniej, ale też trzeba oddać Cardiff, że stworzyli sobie kilka bardzo dobrych okazji i tez mogli ten mecz wygrać. Na tym stadionie jeszcze nie jeden faworyt straci punkty i ta wygrana może okazać się bezcenna. 3:2 z City i 0:0 z Evertonem to nie były przypadki!
22 września 2013, 19:06 [cytuj]
http://www.youtube.com/watch?v=tffXWeTxVLI Brameczka przepiękna. I po co nam Gareth na końcówki. PAULINHO się spłaca. :brawo::brawo::brawo::brawo::brawo::brawo::brawo::brawo::brawo::brawo:
http://www.youtube.com/watch?v=tffXWeTxVLI Brameczka przepiękna. I po co nam Gareth na końcówki. PAULINHO się spłaca. :brawo::brawo::brawo::brawo::brawo::brawo::brawo::brawo::brawo::brawo:
Każdy mecz jest inny. Lecz piłka jest zawsze okrągła.
22 września 2013, 19:09 [cytuj]
vebq powiedział/a:
beka z ciebie gościu, jedna bramka zmienia twój pogląd. Teraz będziesz sie spuszczał do nastepnej kolejki jak zagra piach? A to że poprzednie kolejki grał totalne gówno to już nic? :brawo: dziwne rozumowanie. Jak chorągiewka, jak powieje wiatr tam i ona
beka z ciebie gościu, jedna bramka zmienia twój pogląd. Teraz będziesz sie spuszczał do nastepnej kolejki jak zagra piach? A to że poprzednie kolejki grał totalne gówno to już nic? :brawo: dziwne rozumowanie. Jak chorągiewka, jak powieje wiatr tam i ona
22 września 2013, 19:11 [cytuj]
WojtasTHFC powiedział/a:
właśnie teraz brakuje bale'a

warto poczekać do koncowego gwizdka;P
Motorniczy powiedział/a:

wiesz ze było z 90 sekund do konca?:P

za co Soldado dostał żółtą?
warto poczekać do koncowego gwizdka;P [quote=Motorniczy]Na kanonierach już płaczą że na farcie wygraliśmy, jak kurwa można to nazwać wygraną na farcie? :wysmiewacz:
22 września 2013, 19:12 [cytuj]
Motorniczy powiedział/a:

Weź idź odpal sobie motor albo nie wiem, chrzan zetrzyj kolanem... Paulinho od kilku meczów gra znakomicie, chyba jeszcze tylko Ty tego nie zauważyłeś na tym forum.
Weź idź odpal sobie motor albo nie wiem, chrzan zetrzyj kolanem... Paulinho od kilku meczów gra znakomicie, chyba jeszcze tylko Ty tego nie zauważyłeś na tym forum
22 września 2013, 19:13 [cytuj]
Robert powiedział/a:
za co Soldado dostał żółtą?

Za długo wracał na swoja połowę po bramce
Za długo wracał na swoja połowę po bramce
Motorniczy powiedział/a:
//

Jesteś pół-mózgiem. Nie chce mi się nawet z tobą dyskutować bo pieprzysz takie farmazony że aż głowa boli. I nie zmieniam poglądu nigdy nie mówiłem że jest słaby, żadnego nowego transferu nie nazwałem słabym bo jest na to jeszcze za wcześnie.
Motorniczy powiedział/a: beka z ciebie gościu, jedna bramka zmienia twój pogląd. Teraz będziesz sie spuszczał do nastepnej kolejki jak zagra piach? A to że poprzednie kolejki grał totalne gówno to już nic? :brawo: dziwne rozumowanie. Jak chorągiewka, jak powieje wiatr tam i ona // Jesteś pół-mózgiem. Nie chce mi się nawet z tobą dyskutować bo pieprzysz takie farmazony że aż głowa boli. I nie zmieniam poglądu nigdy nie mówiłem że jest słaby, żadnego nowego transferu nie nazwałem słabym bo jest na to jeszcze za wcześnie
Robert powiedział/a:
wiesz ze było z 90 sekund do konca?
tak? naprawdę jaśnie panie? Nie wiedziałem :mysli:

Walu powiedział/a:
Weź idź odpal sobie motor albo nie wiem, chrzan zetrzyj kolanem... Paulinho od kilku meczów gra znakomicie, chyba jeszcze tylko Ty tego nie zauważyłeś na tym forum
No chyba :D
tak? naprawdę jaśnie panie? Nie wiedziałem :mysli: [quote=Walu]Weź idź odpal sobie motor albo nie wiem, chrzan zetrzyj kolanem... Paulinho od kilku meczów gra znakomicie, chyba jeszcze tylko Ty tego nie zauważyłeś na tym forum
22 września 2013, 19:14 [cytuj]
vebq powiedział/a:
Jesteś pół-mózgiem. Nie chce mi się nawet z tobą dyskutować bo pieprzysz takie farmazony że aż głowa boli. I nie zmieniam poglądu nigdy nie mówiłem że jest słaby, żadnego nowego transferu nie nazwałem słabym bo jest na to jeszcze za wcześnie
A czy ja mówię? A czyli twój pogląd piłkarza ogranicza się tylko do ostatniego spotkania? Gratuluje
A czy ja mówię? A czyli twój pogląd piłkarza ogranicza się tylko do ostatniego spotkania? Gratuluje
22 września 2013, 19:15 [cytuj]
A Lewis Holtby jak zagrał- genialnie -każda jego prostopadła to majstersztyk. Lamela może nie jest tak szybki jak Townsend ale drużynowo gra, bo z Androsa to dziś pożytku nie było.
A Lewis Holtby jak zagrał- genialnie -każda jego prostopadła to majstersztyk. Lamela może nie jest tak szybki jak Townsend ale drużynowo gra, bo z Androsa to dziś pożytku nie było
22 września 2013, 19:18 [cytuj]
@Walu
dzieki, bo troche sie zdziwiłem

Motorniczy powiedział/a:
tak? naprawdę jaśnie panie? Nie wiedziałem :mysli:

miałem nie oglądać bo każdy stream był tak bedny ze miałem nie oglądać dzisiaj tylko jutro sobie obejrzeć juz w dobrej jakości ;)
ale oglądałem ostatnie z 30 minut, gra wyglądała źle, strzelamy w koncówce doliczonego czasu bramke

chyba nie widzisz tego ze swego rodzaju to był fart, ale też nie widzisz jak gra Paulinho, coraz lepiej:cwaniak:
miałem nie oglądać bo każdy stream był tak bedny ze miałem nie oglądać dzisiaj tylko jutro sobie obejrzeć juz w dobrej jakości ;) ale oglądałem ostatnie z 30 minut, gra wyglądała źle, strzelamy w koncówce doliczonego czasu bramke chyba nie widzisz tego ze swego rodzaju to był fart, ale też nie widzisz jak gra Paulinho, coraz lepiej:cwaniak:
22 września 2013, 19:19 [cytuj]
Boyd powiedział/a:
A Lewis Holtby jak zagrał- genialnie -każda jego prostopadła to majstersztyk. Lamela może nie jest tak szybki jak Townsend ale drużynowo gra, bo z Androsa to dziś pożytku nie było

ja tam nie bardzo rozumiem dlaczego gra Andros a nie Lamela. Zrobiłbym odwrotnie, szybkiego na koncówki. No ale nie mam brody jak AVB:rotfl:
ja tam nie bardzo rozumiem dlaczego gra Andros a nie Lamela. Zrobiłbym odwrotnie, szybkiego na koncówki. No ale nie mam brody jak AVB:rotfl:
22 września 2013, 19:20 [cytuj]
Motorniczy powiedział/a:

:krzyk::krzyk::krzyk: przerażasz mnie "Paulinho jest drewniany" to rzeczywiście nie mówisz. To się nazywa hipokryzja a jeżeli nie wiesz co to jest to sobie wygoogluj. Pogląd na piłkarza do ostatniego meczu? Co ty gadasz? Przypisujesz mi słowa których nie powiedziałem. Beka
:krzyk::krzyk::krzyk: przerażasz mnie "Paulinho jest drewniany" to rzeczywiście nie mówisz. To się nazywa hipokryzja a jeżeli nie wiesz co to jest to sobie wygoogluj. Pogląd na piłkarza do ostatniego meczu? Co ty gadasz? Przypisujesz mi słowa których nie powiedziałem. Beka
22 września 2013, 19:21 [cytuj]
:wysmiewacz:
:wysmiewacz:
22 września 2013, 19:26 [cytuj]
Motorniczy chyba ty jesteś kibicem Arsenalu który założył tu konto żeby pozaśmiecać forum i pow+urwiac użytkowików.
Czasami odnoszę takie wrażenie.

Ja też konta nie mam od dawna. Jednak forum przeglądam od jakiś 5-6 lat bo zawsze było tu coś ciekawego do poczytania.
Motorniczy chyba ty jesteś kibicem Arsenalu który założył tu konto żeby pozaśmiecać forum i pow+urwiac użytkowików. Czasami odnoszę takie wrażenie. Ja też konta nie mam od dawna. Jednak forum przeglądam od jakiś 5-6 lat bo zawsze było tu coś ciekawego do poczytania
22 września 2013, 19:27 [cytuj]
Patrząc na takich użytkowników jak Motorniczy, "Czarna Lista", nie wydaje się już tak głupim pomysłem...:mysli:
Patrząc na takich użytkowników jak Motorniczy, "Czarna Lista", nie wydaje się już tak głupim pomysłem...:mysli:
|<  <<  <  6  7  8  9  10    >

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 25 Zarejestrowanych użytkowników: 5256 Ostatnio zarejestrowany: bartekbartek321

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się