Forum dyskusyjne
22 września 2013, 19:29 [cytuj]
Denninstoun powiedział/a:
Motorniczy chyba ty jesteś kibicem Arsenalu który założył tu konto żeby pozaśmiecać forum i pow+urwiac użytkowików.
Czasami odnoszę takie wrażenie.
Ja też konta nie mam od dawna. Jednak forum przeglądam od jakiś 5-6 lat bo zawsze było tu coś ciekawego do poczytania
Tak, oglądam wszystkie mecze Tottenhamu, te ligowe i pucharowe i jestem kibicem Kondonów. Litości, zeby tak naprawdę było to nawet bym tu nie wchodził. Wyznaję taki pogląd że każdy ma swoje podwórko, a na czyjeś nie będę się wpierdalał. Zluzujcie troche
Tak, oglądam wszystkie mecze Tottenhamu, te ligowe i pucharowe i jestem kibicem Kondonów. Litości, zeby tak naprawdę było to nawet bym tu nie wchodził. Wyznaję taki pogląd że każdy ma swoje podwórko, a na czyjeś nie będę się wpierdalał. Zluzujcie troche
22 września 2013, 19:39 [cytuj]
weźcie go w cholere zbanujcie, bo tylko musze skakać po forum żeby przypadkiem nie przeczytać tych bzdur i sobie nerwów nie psuć nie potrzebnie...
weźcie go w cholere zbanujcie, bo tylko musze skakać po forum żeby przypadkiem nie przeczytać tych bzdur i sobie nerwów nie psuć nie potrzebnie
22 września 2013, 19:42 [cytuj]
Znowu nie rozumiesz o co chodzi...
Wiem że jesteś kibicem Tottenhamu ale wygląda to czasami tak jakbyś pisał wszystko żeby wyprowadzić z równowagi ludzi którzy czytają forum.
Ogarnij się proszę
Znowu nie rozumiesz o co chodzi...
Wiem że jesteś kibicem Tottenhamu ale wygląda to czasami tak jakbyś pisał wszystko żeby wyprowadzić z równowagi ludzi którzy czytają forum.
Ogarnij się proszę
22 września 2013, 19:44 [cytuj]
Jak dla mnie to AVB za długo czekał z wprowadzeniem na boisko Lameli i przede wszystkim Holtby'ego, trzymając bezproduktywnych dzisiaj Siggiego i Androsa. Myślę, że jakby wcześniej weszli, albo w ogóle zagrali od początku, to nie musielibyśmy drzeć o wynik do 93 minuty.
Jak dla mnie to AVB za długo czekał z wprowadzeniem na boisko Lameli i przede wszystkim Holtby'ego, trzymając bezproduktywnych dzisiaj Siggiego i Androsa. Myślę, że jakby wcześniej weszli, albo w ogóle zagrali od początku, to nie musielibyśmy drzeć o wynik do 93 minuty
22 września 2013, 19:46 [cytuj]
http://www.youtube.com/watch?v=Q40WIE5zfvA
http://www.dailymotion.com/video/x150owx_%CE%BA%CE%B1%CF%81%CF%84%CE%B9%CF%86%CF%84%CE%BF%CF%84%CE%B5%CE%BD%CE%B1%CE%BC-ourmatch-net_animals
bramka
http://www.youtube.com/watch?v=Q40WIE5zfvA
http://www.dailymotion.com/video/x150owx_%CE%BA%CE%B1%CF%81%CF%84%CE%B9%CF%86%CF%84%CE%BF%CF%84%CE%B5%CE%BD%CE%B1%CE%BC-ourmatch-net_animals
bramka
22 września 2013, 19:49 [cytuj]
Ależ on to zrobił!
Ależ on to zrobił!
22 września 2013, 20:20 [cytuj]
Oglądam i oglądam tom powtórkę piękny gol. Naprawdę
Oglądam i oglądam tom powtórkę piękny gol. Naprawdę :D
Każdy mecz jest inny. Lecz piłka jest zawsze okrągła.
22 września 2013, 20:36 [cytuj]
Zejdzcie z Motorinczego. Ma odosbnione zadnie to nie znaczy ze jest debilem, chociaz zdecydowanie czasem przesadza.
Meczu dzisiaj nie widzialem, z powodu roboty znowu, ale Paulinho w ostatnich meczach byl bardzo solidny. Na poczatku w kilku meczach byl za ostrozny, nie podejmowal ryzyka i wygladal drewnianie, ale po kilku zagraniach ostatnio na pewno tak nie mozna powiedziec. Koles zajebiste rzeczy robi co jakis czas, jest tez solidny z przodu, tylu i wszedzie. Takze w tym wypadku opinia o nim nie jest zmieniona po jednej bramce. Solidnymi wystepami sobie na to zapracowal.
Zejdzcie z Motorinczego. Ma odosbnione zadnie to nie znaczy ze jest debilem, chociaz zdecydowanie czasem przesadza.
Meczu dzisiaj nie widzialem, z powodu roboty znowu, ale Paulinho w ostatnich meczach byl bardzo solidny. Na poczatku w kilku meczach byl za ostrozny, nie podejmowal ryzyka i wygladal drewnianie, ale po kilku zagraniach ostatnio na pewno tak nie mozna powiedziec. Koles zajebiste rzeczy robi co jakis czas, jest tez solidny z przodu, tylu i wszedzie. Takze w tym wypadku opinia o nim nie jest zmieniona po jednej bramce. Solidnymi wystepami sobie na to zapracowal
LMAO
22 września 2013, 21:20 [cytuj]
City - United 4:1
Spurs - Cardiff 1:0
Roma - Lazio 2:0
Inter -Sassuolo 7:0
Czy może być lepiej ??
Czy może być lepiej ?? :rotfl:
22 września 2013, 21:24 [cytuj]
PieS powiedział/a:
Czy może być lepiej ??

tak, gubiący punkty arsenal;p
najlepiej to by chyba było jak by był w Machesterze remis;p
22 września 2013, 21:38 [cytuj]
Robert powiedział/a:
PieS miał kiedyś w avatarze herb Manchesteru City, więc pewnie go cieszy wynik derbów
PieS miał kiedyś w avatarze herb Manchesteru City, więc pewnie go cieszy wynik derbów :P
22 września 2013, 21:49 [cytuj]
Hades powiedział/a:
Pełna zgoda, ale ja mam inne wrażenie. Spójrz na datę jego rejestracji i liczbę komentarzy. Raczej idzie na ilość nie na jakość. Ale ma do tego prawo.
Pełna zgoda, ale ja mam inne wrażenie. Spójrz na datę jego rejestracji i liczbę komentarzy. Raczej idzie na ilość nie na jakość. Ale ma do tego prawo
COYS!
22 września 2013, 21:52 [cytuj]
Niestety nie mogłem obejrzeć meczu, dlatego jeśli ktoś z Was ma link do jakiegoś obszernego skrótu bo praktycznie wszystkie które znajduje ograniczają się tylko do bramki Paulinho
Niestety nie mogłem obejrzeć meczu, dlatego jeśli ktoś z Was ma link do jakiegoś obszernego skrótu bo praktycznie wszystkie które znajduje ograniczają się tylko do bramki Paulinho
22 września 2013, 21:59 [cytuj]
Bardzo ciekawa dyskusja. Podawanie wyników z niedzieli tych zespołów które lubicie jest bardzo ciekawe.
Do tego wszystkiego
AGF- Brondby IF 1:3
Catania- Parma 0:0
Nice-Valenciennes 4:0
Crystal-Swansea 0:2
Tak na temat
Oceny zawodników z goal.com
Hugo 4.0
Walker 3.0
Vert 3.5
Dawns 3.0
Naughton 3.0
Paulinho 3.5
Andros 3.0
Dembele 2.5
Sigurdsson 4.0
Eriksen 3.0
Soldado 2.5
Lamela 3.5
Zawodnikiem meczu bramkarz Cardiff
Bardzo ciekawa dyskusja. Podawanie wyników z niedzieli tych zespołów które lubicie jest bardzo ciekawe.
Do tego wszystkiego
Tak na temat
Hugo 4.0
Walker 3.0
Vert 3.5
Dawns 3.0
Naughton 3.0
Paulinho 3.5
Andros 3.0
Dembele 2.5
Sigurdsson 4.0
Eriksen 3.0
Soldado 2.5
Lamela 3.5
22 września 2013, 22:06 [cytuj]
Walu powiedział/a:
PieS miał kiedyś w avatarze herb Manchesteru City, więc pewnie go cieszy wynik derbów

tak tak, teraz ma KFC
Onio11 powiedział/a:
na obszerny skrót to poczekaj przynajmniej do jutra, ale w sumie jutro pewnie bedzie tez można obejrzeć cały mecz
tak tak, teraz ma KFC:wysmiewacz:
[quote=Onio11]Niestety nie mogłem obejrzeć meczu, dlatego jeśli ktoś z Was ma link do jakiegoś obszernego skrótu bo praktycznie wszystkie które znajduje ograniczają się tylko do bramki Paulinho
22 września 2013, 22:12 [cytuj]
Wolisz McDonald'a ??
Po dzisiejszych derbach stwierdzam, że MU ma bardzo słabą pomoc, która łatwo daje się zdominować. Przy nich nawet Paulinho wyglądałby jak Iniesta
Wolisz McDonald'a ?? :P
Po dzisiejszych derbach stwierdzam, że MU ma bardzo słabą pomoc, która łatwo daje się zdominować. Przy nich nawet Paulinho wyglądałby jak Iniesta :wysmiewacz:
22 września 2013, 22:25 [cytuj]
Tak na temat
Hugo 4.0
Walker 3.0
Vert 3.5
Dawns 3.0
Naughton 3.0
Paulinho 3.5
Andros 3.0
Dembele 2.5
Sigurdsson 4.0
Eriksen 3.0
Soldado 2.5
Lamela 3.5
Jak dla mnie to zawyżyli trochę ocenę Siggiemu, moim zdaniem nie zasłużył na 4, a z drugiej strony Dembele powinien dostać więcej niż 2,5, ale rozumiem to są autorskie oceny i nie zawsze się z nimi trzeba zgadzać. Do reszty not nie mam chyba większych zastrzeżeń.
Jak dla mnie to zawyżyli trochę ocenę Siggiemu, moim zdaniem nie zasłużył na 4, a z drugiej strony Dembele powinien dostać więcej niż 2,5, ale rozumiem to są autorskie oceny i nie zawsze się z nimi trzeba zgadzać. Do reszty not nie mam chyba większych zastrzeżeń
22 września 2013, 22:36 [cytuj]
Śmiech na sali z tymi ocenami - Naughton to chyba -3 miał w zamierzeniu dostać. Dembele dla mnie dzisiaj trzymał środek pola i wypadł (prócz bramki) w całokształcie chyba lepiej od Paulinho. Uważam, że Siggi zagrał dobre zawody, ale nie na 4. Co takiego zrobił Hugo, zeby wyłapać najlepsza note w zespole? Tego też nie rozumiem...
Śmiech na sali z tymi ocenami - Naughton to chyba -3 miał w zamierzeniu dostać. Dembele dla mnie dzisiaj trzymał środek pola i wypadł (prócz bramki) w całokształcie chyba lepiej od Paulinho. Uważam, że Siggi zagrał dobre zawody, ale nie na 4. Co takiego zrobił Hugo, zeby wyłapać najlepsza note w zespole? Tego też nie rozumiem
22 września 2013, 23:16 [cytuj]
"We had lots of shots and it was great to see the goal finally go in. It was an amazing feeling. It’s the best way to win football matches, goals in the last minute, and Paulinho deserved it. The main thing was 3 points. Cardiff is a difficult place to go to. Another clean sheet is great for the guys as well."
Kyle Naughton
"I just felt we were going to score a goal, perhaps not in the 93rd minute, but I thought we would score. When the goal went in the fans erupted, the players erupted, everyone went mad! We were all delighted to win."
André Villas-Boas
"The feeling when the goal went in was one of great satisfaction. It was a great performance. I think teams will struggle at this stadium. There is an intensity generated here and I think they could be in for some surprises. We were rewarded for our persistence, our display and our professionalism. Overall, I'm very happy."
"We had lots of shots and it was great to see the goal finally go in. It was an amazing feeling. It’s the best way to win football matches, goals in the last minute, and Paulinho deserved it. The main thing was 3 points. Cardiff is a difficult place to go to. Another clean sheet is great for the guys as well."
Kyle Naughton
"I just felt we were going to score a goal, perhaps not in the 93rd minute, but I thought we would score. When the goal went in the fans erupted, the players erupted, everyone went mad! We were all delighted to win."
André Villas-Boas
"The feeling when the goal went in was one of great satisfaction. It was a great performance. I think teams will struggle at this stadium. There is an intensity generated here and I think they could be in for some surprises. We were rewarded for our persistence, our display and our professionalism. Overall, I'm very happy."
22 września 2013, 23:38 [cytuj]
Do tego wszystkiego
Tak na temat
Hugo 4.0
Walker 3.0
Vert 3.5
Dawns 3.0
Naughton 3.0
Paulinho 3.5
Andros 3.0
Dembele 2.5
Sigurdsson 4.0
Eriksen 3.0
Soldado 2.5
Lamela 3.5
Nie wiem czym Siggy zasluzyl na wieksza note od Eriksena, moze inny mecz ogladalismy? :o
Nie wiem czym Siggy zasluzyl na wieksza note od Eriksena, moze inny mecz ogladalismy? :o