Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

Forum dyskusyjne » Premier League » Zlot Wawa na Chelsea 28.09.2013
25 września 2013, 12:13 [cytuj]
Wiem, że jest nas kilku, którzy chcą się wybrać na ten mecz. Proponuję tradycyjnie Molly ponieważ nie chcę mi się szukać czegoś nowego i ryzykować. Pamiętajcie, że do 1700 Kasztelan jest za 5 blaszek.
Wiem, że jest nas kilku, którzy chcą się wybrać na ten mecz. Proponuję tradycyjnie Molly ponieważ nie chcę mi się szukać czegoś nowego i ryzykować. Pamiętajcie, że do 1700 Kasztelan jest za 5 blaszek
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
25 września 2013, 18:40 [cytuj]
Ja to wpadam na pewno :)
Ja to wpadam na pewno :)
25 września 2013, 19:38 [cytuj]
no to jest nas trzech - jeszcze Baro ma być ..
no to jest nas trzech - jeszcze Baro ma być
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
25 września 2013, 20:44 [cytuj]
Baro i Radek. Kto jeszcze?
Baro i Radek. Kto jeszcze?
26 września 2013, 00:12 [cytuj]
Jestem ok 13 , do zobaczenia...
Jestem ok 13 , do zobaczenia
26 września 2013, 16:10 [cytuj]
ja znów w pracy siedzę:/
ja znów w pracy siedzę:/
26 września 2013, 20:17 [cytuj]
No ja wpadnę i podobnież Rafo ma być. Mogę spróbować wyciągnąć Iwana,ale nie wiem czy da radę.
No ja wpadnę i podobnież Rafo ma być. Mogę spróbować wyciągnąć Iwana,ale nie wiem czy da radę
26 września 2013, 21:04 [cytuj]
Barometr powiedział/a:
No ja wpadnę i podobnież Rafo ma być. Mogę spróbować wyciągnąć Iwana,ale nie wiem czy da radę

Rafo będzie. Dawaj Baro choć wiem jak trudne to dla Ciebie może być - sobota rano 13.45
Rafo będzie. Dawaj Baro choć wiem jak trudne to dla Ciebie może być - sobota rano 13.45
26 września 2013, 22:26 [cytuj]
trzaskal powiedział/a:

he he dobre :ok:

p.s. ostatnie mecze z CFC 2-2, 2-4, 1-5, 0-0, 1-1, 1-2 ...................... 0 zwycięstw, 3 remisy i 3 porażki ...................... i z tego co pamiętam "druki" sędziów w 4 przypadkach dla CFC - "GOL WIDMO" , 2 bramki ze spalonych dla ruskich i jedna bramka dla Spurs - prawidłowo zdobyta, której nie uznał arbiter :mysli: --- liczę na 1-0 dla nas po "golu widmo" P8 :]
he he dobre :ok: p.s. ostatnie mecze z CFC 2-2, 2-4, 1-5, 0-0, 1-1, 1-2 ...................... 0 zwycięstw, 3 remisy i 3 porażki ...................... i z tego co pamiętam "druki" sędziów w 4 przypadkach dla CFC - "GOL WIDMO" , 2 bramki ze spalonych dla ruskich i jedna bramka dla Spurs - prawidłowo zdobyta, której nie uznał arbiter :mysli: --- liczę na 1-0 dla nas po "golu widmo" P8 :]
27 września 2013, 03:51 [cytuj]
trzaskal powiedział/a:

Będzie będzie. Z jednej strony zapalenie gardła, z drugiej laska, co obiecałem że się nie ruszę i ona się mną zajmie,a ja nią... ehhhh trudne jest życie kibica. Dam radę - najwyżej wrócę szybko

PS Nie przypominaj mi gola widmo bo się gotuję od razu :wnerw:
Będzie będzie. Z jednej strony zapalenie gardła, z drugiej laska, co obiecałem że się nie ruszę i ona się mną zajmie,a ja nią... ehhhh trudne jest życie kibica. Dam radę - najwyżej wrócę szybko PS Nie przypominaj mi gola widmo bo się gotuję od razu :wnerw:
27 września 2013, 04:39 [cytuj]
ja niestety tym razem nie dam rady - wesele poza Wawą...
ja niestety tym razem nie dam rady - wesele poza Wawą
27 września 2013, 08:21 [cytuj]
Baro - znajdziemy coś w Molly na twoje chore gardło :]
Baro - znajdziemy coś w Molly na twoje chore gardło :]
27 września 2013, 09:52 [cytuj]
Ja niestety w czasie meczu będę zmuszony do wygrzewania dupy na Rodos. Cóż, życie jest ciężkie :P
Ja niestety w czasie meczu będę zmuszony do wygrzewania dupy na Rodos. Cóż, życie jest ciężkie :P
In a world full of Uniteds, Citys and Rovers, there is only One Hotspur!!!
27 września 2013, 19:32 [cytuj]
Ja mam jutro egzamin o 11, więc nie wiem, czy dam radę, ale się postaram - nieczęsto zdarza się taka okazja, kiedy można śmiało (i obiektywnie) sądzić, że po meczu z Chelsea będziemy się cieszyć zwycięstwem :)
Ja mam jutro egzamin o 11, więc nie wiem, czy dam radę, ale się postaram - nieczęsto zdarza się taka okazja, kiedy można śmiało (i obiektywnie) sądzić, że po meczu z Chelsea będziemy się cieszyć zwycięstwem :)
It is better to fail aiming high, then to succeed aiming low. Set your sights so high, in fact, that even failure will have in it an echo of glory.
28 września 2013, 11:09 [cytuj]
będę około 13:00 - do zobaczenia :ok:
będę około 13:00 - do zobaczenia :ok:

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 143 Zarejestrowanych użytkowników: 5256 Ostatnio zarejestrowany: bartekbartek321

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się