Forum dyskusyjne
26 września 2013, 11:57 [cytuj]
Otworzę już wątek meczowy, bo mam pytanko do osób przebywających w Londynie. Ktoś wybiera się na mecz i jakieś piwo przed i po ?
Otworzę już wątek meczowy, bo mam pytanko do osób przebywających w Londynie. Ktoś wybiera się na mecz i jakieś piwo przed i po ?
COYS
26 września 2013, 12:07 [cytuj]
Przy okazji tematu, zeby nie zakladac nowego ja zapytam czy ktos chetny w Krakowie na obejrzenie meczu
Przy okazji tematu, zeby nie zakladac nowego ja zapytam czy ktos chetny w Krakowie na obejrzenie meczu ;)
26 września 2013, 13:48 [cytuj]
No i przy okazji - kto się w Wawie pisze? Ja nie ogarnę tematu, bo siedzę chory w domu, ale można jakoś spróbować - może w Tortilla Factory tym razem? Czy jednak Molly?
No i przy okazji - kto się w Wawie pisze? Ja nie ogarnę tematu, bo siedzę chory w domu, ale można jakoś spróbować - może w Tortilla Factory tym razem? Czy jednak Molly?
28 września 2013, 12:46 [cytuj]
Skład na mecz:
Lloris; Walker, Naughton, Dawson, Vertonghen; Paulinho, Dembele, Townsend, Eriksen, Sigurdsson; Soldado
Nie spodziewałem się Naughtona, ale w sumie Vlad chyba jeszcze nie gotowy na debiut w meczu z Chelsea, a Rose i Kabsik kontuzje. Nie warto ryzykować dłuższych kontuzji, bo to może wyjść gorzej niż przegrana z Chelsea.
Poza tym, spodziewałem się Sandro raczej w podstawie zamiast Gylfiego. No i Townsend jest dobry na słabeuszy. Coś mi się wydaje, że AVB liczy na spokojny start, a pod koniec wrzuci Defoe, Lamele i Holtby'ego. To będzie fajne.
Skład na mecz:
Lloris; Walker, Naughton, Dawson, Vertonghen; Paulinho, Dembele, Townsend, Eriksen, Sigurdsson; Soldado
Nie spodziewałem się Naughtona, ale w sumie Vlad chyba jeszcze nie gotowy na debiut w meczu z Chelsea, a Rose i Kabsik kontuzje. Nie warto ryzykować dłuższych kontuzji, bo to może wyjść gorzej niż przegrana z Chelsea.
Poza tym, spodziewałem się Sandro raczej w podstawie zamiast Gylfiego. No i Townsend jest dobry na słabeuszy. Coś mi się wydaje, że AVB liczy na spokojny start, a pod koniec wrzuci Defoe, Lamele i Holtby'ego. To będzie fajne
LMAO
28 września 2013, 12:48 [cytuj]
Hades powiedział/a:
Skład na mecz:
Jak dla mnie- skład porażka.
Jak dla mnie- skład porażka
28 września 2013, 12:50 [cytuj]
W sumie to w szoku jestem. Byłem prawie pewien, że jakieś zmiany jednak będą. Oby AVB miał rację...
W sumie to w szoku jestem. Byłem prawie pewien, że jakieś zmiany jednak będą. Oby AVB miał rację
"It is better to fail aiming high than to succeed aiming low" - Bill Nicholson.
28 września 2013, 12:53 [cytuj]
naughton=niepewna obrona...
naughton=niepewna obrona
28 września 2013, 12:53 [cytuj]
Mamy mocną łąwkę więc będzie dobrze

Holtby Chadli i Defoe mogą odmienić spotkanie wiec let`s get ready to te rumble
Mamy mocną łąwkę więc będzie dobrze ;) Holtby Chadli i Defoe mogą odmienić spotkanie wiec let`s get ready to te rumble :P
Offence win games, defence wins titles
28 września 2013, 12:54 [cytuj]
Bylem pzrekonany ze nie bedzie zmian i mialem racje.
Z lawki wejda pewnie Lamela , Holtby , Defoe lub Sandro w zaleznosci od sytuacji.
Jednak Townsenda bym posadzil...
Bylem pzrekonany ze nie bedzie zmian i mialem racje.
Z lawki wejda pewnie Lamela , Holtby , Defoe lub Sandro w zaleznosci od sytuacji.
Jednak Townsenda bym posadzil
28 września 2013, 13:01 [cytuj]
Spodziewałem się takiego składu . Też jak wszyscy wolał bym Lamele zamiast Townsenda . Poza tym , chyba AVB wystawił w miare najmocniejszy na tą chwilę skład
Spodziewałem się takiego składu . Też jak wszyscy wolał bym Lamele zamiast Townsenda . Poza tym , chyba AVB wystawił w miare najmocniejszy na tą chwilę skład
28 września 2013, 13:06 [cytuj]
ma ktoś skład chelsea ?
ma ktoś skład chelsea ?
28 września 2013, 13:07 [cytuj]
AVB jednak nie podjął ryzyka i postawił na sprawdzonych zawodników w sumie trudno mu się dziwić. Mam nadzieję że Andros strzeli bramkę i zamknie usta wszystkim krytykom. Śmieszne jest to jak wielu z was go teraz hejtuje a jeszcze po meczu z Tibilisi do Bale'a go porównywaliście... Szaleństwo

Na Lamelę jeszcze za wcześnie...
AVB jednak nie podjął ryzyka i postawił na sprawdzonych zawodników w sumie trudno mu się dziwić. Mam nadzieję że Andros strzeli bramkę i zamknie usta wszystkim krytykom. Śmieszne jest to jak wielu z was go teraz hejtuje a jeszcze po meczu z Tibilisi do Bale'a go porównywaliście... Szaleństwo :szok: Na Lamelę jeszcze za wcześnie
28 września 2013, 13:09 [cytuj]
Wstrzymajmy się z oceną. Boas ma szanse obronić się tym składem i wtedy będzie uwielbiany. Jeżeli nie: łatwe wskazanie przyczyn i prosta droga do zgnojenia za porażkę
Wstrzymajmy się z oceną. Boas ma szanse obronić się tym składem i wtedy będzie uwielbiany. Jeżeli nie: łatwe wskazanie przyczyn i prosta droga do zgnojenia za porażkę :)
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
28 września 2013, 13:09 [cytuj]
_jaroszy powiedział/a:
Lamele zamiast Townsenda? Moim zdaniem Towsend jak narazie bardzo dobrze sie prezentuje, nie boi sie dryblowac na skrzydle, napedza ofensywe tottenhamu i umie zrobic przewage. Naughton ostatnio sie nie popisal wiec nie wiem dlaczego gra w podstawie...
Lamele zamiast Townsenda? Moim zdaniem Towsend jak narazie bardzo dobrze sie prezentuje, nie boi sie dryblowac na skrzydle, napedza ofensywe tottenhamu i umie zrobic przewage. Naughton ostatnio sie nie popisal wiec nie wiem dlaczego gra w podstawie
28 września 2013, 13:10 [cytuj]
ze skrajności w skrajność.
mam nadzieje że wygramy i od teraz będzie się do nas jechać ze strachem, nie ważne czyś Chelsea czy United.
ze skrajności w skrajność.
mam nadzieje że wygramy i od teraz będzie się do nas jechać ze strachem, nie ważne czyś Chelsea czy United
28 września 2013, 13:11 [cytuj]
KonradM powiedział/a:
ma ktoś skład chelsea ?
Chelsea team: Cech; Ivanovic, Luiz, Terry, Cole; Mikel, Lampard; Ramires, Oscar, Hazard; Torres
Chelsea team: Cech; Ivanovic, Luiz, Terry, Cole; Mikel, Lampard; Ramires, Oscar, Hazard; Torres
28 września 2013, 13:13 [cytuj]
_jaroszy powiedział/a:
Nie wszyscy. Ja uważam, że Lamela nie jest jeszcze gotowy na start od pierwszych minut z Chelsea i dzisiaj by był niewidoczny na boisku. Inna sprawa, że wydaje mi sie, że Chadli byłby lepszym wyborem od Townsenda.
Nie wszyscy. Ja uważam, że Lamela nie jest jeszcze gotowy na start od pierwszych minut z Chelsea i dzisiaj by był niewidoczny na boisku. Inna sprawa, że wydaje mi sie, że Chadli byłby lepszym wyborem od Townsenda
28 września 2013, 13:14 [cytuj]
Btw Chelsea team: Cech; Ivanovic, Luiz, Terry, Cole; Mikel, Lampard, Ramires, Oscar, Hazard; Torres
Btw Chelsea team: Cech; Ivanovic, Luiz, Terry, Cole; Mikel, Lampard, Ramires, Oscar, Hazard; Torres
28 września 2013, 13:23 [cytuj]
Ta trójka Mikel, Lampard, Ramires to coś jak nasza pomoc z Arsenalem - Dembele, Paulinho, Capoue. Wydaje mi się, że Mourinho przyjechał po remis bo z takim składem to za mała siła rażenia.
Ta trójka Mikel, Lampard, Ramires to coś jak nasza pomoc z Arsenalem - Dembele, Paulinho, Capoue. Wydaje mi się, że Mourinho przyjechał po remis bo z takim składem to za mała siła rażenia
28 września 2013, 13:43 [cytuj]
Ma ktos jakis ogarniety stream?
Ma ktos jakis ogarniety stream?