Forum dyskusyjne
28 września 2013, 14:38 [cytuj]
Paulinho gra miazgę, okazuje się że to on z nowych piłkarzy wywiera największy wpływ i robi różnicę. Townsend również robi z nich miazgę tylka tego symulowania musi go AVB oduczyć. No i Eriksen ja pierdolę... mamy nowego lepszego Modricia? Niestety nasza obrona to nie jest monolit, stałe fragmenty Chelsea są mega groźne zresztą od kiedy zaczęli grać z pominięciem naszego środka pola czyli "lagą" na napastników są zdecydowanie bardziej niebezpieczni. Ciężka druga połowa przed nami ale damy radę!
Paulinho gra miazgę, okazuje się że to on z nowych piłkarzy wywiera największy wpływ i robi różnicę. Townsend również robi z nich miazgę tylka tego symulowania musi go AVB oduczyć. No i Eriksen ja pierdolę... mamy nowego lepszego Modricia? Niestety nasza obrona to nie jest monolit, stałe fragmenty Chelsea są mega groźne zresztą od kiedy zaczęli grać z pominięciem naszego środka pola czyli "lagą" na napastników są zdecydowanie bardziej niebezpieczni. Ciężka druga połowa przed nami ale damy radę!
28 września 2013, 14:39 [cytuj]
Walu powiedział/a:
?

sorry, wczoraj oblewałem koniec sesji i umieram.
sorry, wczoraj oblewałem koniec sesji i umieram
Tottenham till I die,
I'm Tottenham till I die,
I know I am,
I'm sure I am,
I'm Tottenham till I die...
28 września 2013, 14:39 [cytuj]
Mi się najbardziej podoba trójka Townsend, Paulinho, Soldado. Chociaż tak na prawdę to w naszej drużynie można by pochwalić każdego
Mi się najbardziej podoba trójka Townsend, Paulinho, Soldado. Chociaż tak na prawdę to w naszej drużynie można by pochwalić każdego
28 września 2013, 14:42 [cytuj]
Teraz wypadałoby szybko coś strzelić na 2:0 by myslę, że koło 75 minuty Chelsea się zepnie i strzeli coś na 1:1 a przy takiej grze jak nasza 1 pkt to strata 2 a nie zyskanie jednego.
Teraz wypadałoby szybko coś strzelić na 2:0 by myslę, że koło 75 minuty Chelsea się zepnie i strzeli coś na 1:1 a przy takiej grze jak nasza 1 pkt to strata 2 a nie zyskanie jednego
28 września 2013, 14:44 [cytuj]
Póki co to jesteśmy dwa razy lepsi od Chelsea. Pójść za ciosem "Masz frajera? To go duś!"
Póki co to jesteśmy dwa razy lepsi od Chelsea. Pójść za ciosem "Masz frajera? To go duś!"
28 września 2013, 14:45 [cytuj]
TrueYid powiedział/a:
sorry, wczoraj oblewałem koniec sesji i umieram
Widzę, że robiliśmy wczoraj to samo

Tylko, że ja już się dobrze czuję, bo zaczęliśmy o 10 rano jak poznaliśmy wyniki a skończyliśmy koło północy
Widzę, że robiliśmy wczoraj to samo :D Tylko, że ja już się dobrze czuję, bo zaczęliśmy o 10 rano jak poznaliśmy wyniki a skończyliśmy koło północy :rotfl:
28 września 2013, 14:50 [cytuj]
Naughton vs Mata hehe. Chociaż Hiszpan za dużo nie pograł w tym sezonie to trochę się cykam.
Naughton vs Mata hehe. Chociaż Hiszpan za dużo nie pograł w tym sezonie to trochę się cykam
28 września 2013, 14:51 [cytuj]
Hufff.
Hufff
LMAO
28 września 2013, 14:51 [cytuj]
Torres objechał Janka jak dziecko
Torres objechał Janka jak dziecko
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
28 września 2013, 14:54 [cytuj]
BRAWO JANEK, że nie dałeś się sprowokowac
BRAWO JANEK, że nie dałeś się sprowokowac :brawo:
28 września 2013, 14:57 [cytuj]
Torres, ale pizduś.
Torres, ale pizduś
LMAO
28 września 2013, 14:58 [cytuj]
Celsea zaczęła lepiej, ale to widać w Macie jaką różnicę robi. Teraz ktoś z naszych musi to samo pokazać.
Celsea zaczęła lepiej, ale to widać w Macie jaką różnicę robi. Teraz ktoś z naszych musi to samo pokazać
LMAO
28 września 2013, 14:58 [cytuj]
torres powinien dostać czerwoną, a janek żółtą za tą sytuację
torres powinien dostać czerwoną, a janek żółtą za tą sytuację
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
28 września 2013, 15:00 [cytuj]
źle to wygląda
źle to wygląda
Dobry czas to nie rolex tylko chwile co są wolne
28 września 2013, 15:01 [cytuj]
Na zbyt wiele im pomagamy w drugiej połowie. Źle się to może skończyć jak się zaraz nie ogarniemy.
Na zbyt wiele im pomagamy w drugiej połowie. Źle się to może skończyć jak się zaraz nie ogarniemy
28 września 2013, 15:02 [cytuj]
Gylfi poza bramką nie gra nic.
Gylfi poza bramką nie gra nic
28 września 2013, 15:05 [cytuj]
CZAS NA DEFOE!
CZAS NA DEFOE! :)
28 września 2013, 15:05 [cytuj]
Twaro pierdoli że aż sie słuchac nie da, widać że kibicuje Torresowi, tak jak o tym wspomniał na początku meczu. Torres ewidentnie prowokuje, ale tego nie widzi. Uderzył w twarz Verts o tym też nie powiedział.
Twaro pierdoli że aż sie słuchac nie da, widać że kibicuje Torresowi, tak jak o tym wspomniał na początku meczu. Torres ewidentnie prowokuje, ale tego nie widzi. Uderzył w twarz Verts o tym też nie powiedział