Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <  3  4  5  6  7    >  >|
Forum dyskusyjne » Premier League » SPURS - Chelsea
28 września 2013, 15:20 [cytuj]
Narazie wygląda na to że po przerwie zobaczymliśmy inną Chelsea.
Patrząc na to co się dzieje na boisku remis będzie niezły
Narazie wygląda na to że po przerwie zobaczymliśmy inną Chelsea. Patrząc na to co się dzieje na boisku remis będzie niezły
28 września 2013, 15:22 [cytuj]
Beznadziejna druga polowka ,stracilismy srodek , wymyka sie nam ten mecz i nawet ten remis
Beznadziejna druga polowka ,stracilismy srodek , wymyka sie nam ten mecz i nawet ten remis
28 września 2013, 15:22 [cytuj]
Lloris za to jest genialny jak zawsze.
Lloris za to jest genialny jak zawsze
LMAO
28 września 2013, 15:25 [cytuj]
Teraz mamy 10 minut w przewadze. TRZEBA TO WYKORZYSTAĆ!!
Teraz mamy 10 minut w przewadze. TRZEBA TO WYKORZYSTAĆ!!
28 września 2013, 15:25 [cytuj]
WY-PIER-DALAJ!!
WY-PIER-DALAJ!!
28 września 2013, 15:27 [cytuj]
jak tak patrze co tu wypisujecie to w zasadzie ode mnie poziomem nie odbiegacie. Sami chamstwo promujecie. Nara
jak tak patrze co tu wypisujecie to w zasadzie ode mnie poziomem nie odbiegacie. Sami chamstwo promujecie. Nara
28 września 2013, 15:28 [cytuj]
AJ blisko.
AJ blisko
28 września 2013, 15:40 [cytuj]
Ja pierdole, prowadzimy gre zamiast dojebać pare bramek to konczy sie jak zwykle i oddajemy inicjatywe, żenada. Kiedy my wygramy z tymi Ruskimi to ja pojęcia zielonego nie mam
Ja pierdole, prowadzimy gre zamiast dojebać pare bramek to konczy sie jak zwykle i oddajemy inicjatywe, żenada. Kiedy my wygramy z tymi Ruskimi to ja pojęcia zielonego nie mam
28 września 2013, 15:40 [cytuj]
Zasłużony remis:

Najlepsi u nas: Dembele, Paulinho, Townsend, Lloris :brawo:

Jesteśmy liderem :ok:
Zasłużony remis: Najlepsi u nas: Dembele, Paulinho, Townsend, Lloris :brawo: Jesteśmy liderem :ok:
28 września 2013, 15:42 [cytuj]
Ramzes powiedział/a:
WY-PIER-DALAJ!!

...;|

Co do meczu to remis sprawiedliwy.
Przed meczem myślałem że to całkiem niezły wynik będzie. Napewno taki który nie podetnie skrzydeł.

Trzeba przyznać że po przerwie zobaczyliśmy inną Chelsea która kompletnie przejęła inicjatywę.

W sumie podobało mi się ostatnie 10 minut.
Nie jakieś chaotyczne wrzutki które mogą się zmienić w kontry tylko cierpliwe rozgrywanie po kilkunastu podaniach kończone groźnymi strzałami.
...;| Co do meczu to remis sprawiedliwy. Przed meczem myślałem że to całkiem niezły wynik będzie. Napewno taki który nie podetnie skrzydeł. Trzeba przyznać że po przerwie zobaczyliśmy inną Chelsea która kompletnie przejęła inicjatywę. W sumie podobało mi się ostatnie 10 minut. Nie jakieś chaotyczne wrzutki które mogą się zmienić w kontry tylko cierpliwe rozgrywanie po kilkunastu podaniach kończone groźnymi strzałami
Dziwne ale jestem zawiedziony remisem z CFC, druga połowa fatalna.
Dziwne ale jestem zawiedziony remisem z CFC, druga połowa fatalna
Offence win games, defence wins titles
Soldado powinien dostać solidną lekcje angielskiego futbolu. Szkoda niewykorzystanej sytuacji Defoe po podaniu Dembele echh :/
Soldado powinien dostać solidną lekcje angielskiego futbolu. Szkoda niewykorzystanej sytuacji Defoe po podaniu Dembele echh :/
Dobry czas to nie rolex tylko chwile co są wolne
28 września 2013, 15:48 [cytuj]
Ja jestem trochę zawiedziony meczem. Trochę po drwalsku, mało finezji było w naszej grze, a gol padł - co tu dużo mówić - po przypadkowej asyście Soldado. Co do niego, widać już, że to nie kłopot z aklimatyzacją, tylko po prostu brak formy - odskakujące piłki, niedokładne podania etc. Ktoś już tutaj zresztą mówił, że piłki, bramki i trawa są wszędzie takie same w Hiszpanii jak i w Anglii.

Trochę ten zły obraz Kogutów zamazała bramka i ostatnie 10 minut, czerwona dla Torresa niezasłużona (ale był tak denerwujący, arogancki i po prostu cwany, że nie było mi go szkoda).

Ogólnie po tym meczu jasno widać, że stawianie nas w roli pretendentów do tytułu trzeba potraktować jako żart, po 1 jesteśmy poziom niżej niż Chelsea, po 2 brak mentalności zwycięzcy - nikt z naszej kadry nie wygrywał, nie bił się o największe tytuły - to było dzisiaj widać. Top 4 i będzie dobrze. Jak najbardziej w zasięgu.
Ja jestem trochę zawiedziony meczem. Trochę po drwalsku, mało finezji było w naszej grze, a gol padł - co tu dużo mówić - po przypadkowej asyście Soldado. Co do niego, widać już, że to nie kłopot z aklimatyzacją, tylko po prostu brak formy - odskakujące piłki, niedokładne podania etc. Ktoś już tutaj zresztą mówił, że piłki, bramki i trawa są wszędzie takie same w Hiszpanii jak i w Anglii. Trochę ten zły obraz Kogutów zamazała bramka i ostatnie 10 minut, czerwona dla Torresa niezasłużona (ale był tak denerwujący, arogancki i po prostu cwany, że nie było mi go szkoda). Ogólnie po tym meczu jasno widać, że stawianie nas w roli pretendentów do tytułu trzeba potraktować jako żart, po 1 jesteśmy poziom niżej niż Chelsea, po 2 brak mentalności zwycięzcy - nikt z naszej kadry nie wygrywał, nie bił się o największe tytuły - to było dzisiaj widać. Top 4 i będzie dobrze. Jak najbardziej w zasięgu
28 września 2013, 15:51 [cytuj]
Remis najbardziej sprawiedliwy.
mam nadzieje ze soldado następny mecz spędzi na ławce a w 11 wyjdzie Defoe
Remis najbardziej sprawiedliwy. mam nadzieje ze soldado następny mecz spędzi na ławce a w 11 wyjdzie Defoe
28 września 2013, 15:56 [cytuj]
Cieszyć się z prawdopodobnie kilkugodzinnego lidera gdzie graliśmy pierwsze spotkanie kolejki a jeszcze gra 18 zespołów. Bezcenne :wysmiewacz: To było można wygrać ale wiadomo, Chelsea to taki magiczny zespół dla Tottenhamu od ładnych kilku lat z którym co najwyzej można zremisować
Cieszyć się z prawdopodobnie kilkugodzinnego lidera gdzie graliśmy pierwsze spotkanie kolejki a jeszcze gra 18 zespołów. Bezcenne :wysmiewacz: To było można wygrać ale wiadomo, Chelsea to taki magiczny zespół dla Tottenhamu od ładnych kilku lat z którym co najwyzej można zremisować
28 września 2013, 15:59 [cytuj]
Co do czerwonej kartki Torresa w powtórkach ze zbiliżeniem na slow motion wydawało mi się że nie ma mowy o żółtej. Nie widziałem tam żadnego kontaktu z nadmierną agresją.

Natomiast w czasie rzeczywistym wyglądało to tak że Jan wyskoczył w góre a Torres nabiegł i wyskoczył na niego z boku. Jeżeli sędzia stał 15 metrów dalej to faktycznie mogło to wyglądać na agresywne zagranie Torresa.
Co do czerwonej kartki Torresa w powtórkach ze zbiliżeniem na slow motion wydawało mi się że nie ma mowy o żółtej. Nie widziałem tam żadnego kontaktu z nadmierną agresją. Natomiast w czasie rzeczywistym wyglądało to tak że Jan wyskoczył w góre a Torres nabiegł i wyskoczył na niego z boku. Jeżeli sędzia stał 15 metrów dalej to faktycznie mogło to wyglądać na agresywne zagranie Torresa
28 września 2013, 16:01 [cytuj]
Rzeczywiście...
W poście kolegi można było doszukać się takiej ekstazy... Widać tobie można podpasc nawet przypominając że jesteśmy liderem, choć przez chwilę.
@Up
Całokształt zrobił swoje, wcześniejsze uderzenie Vertsa, faul. Sędzia widział że są na siebie cięci. Agresywne wejście i bajo maczo! Stąd mój "zachwyt" hehe.
Rzeczywiście... W poście kolegi można było doszukać się takiej ekstazy... Widać tobie można podpasc nawet przypominając że jesteśmy liderem, choć przez chwilę. @Up Całokształt zrobił swoje, wcześniejsze uderzenie Vertsa, faul. Sędzia widział że są na siebie cięci. Agresywne wejście i bajo maczo! Stąd mój "zachwyt" hehe
28 września 2013, 16:06 [cytuj]
Jeśli ciebie to cieszy to gratuluje, ciekawe co bedziesz śpiewał jak do kwietnia też "będziemy przez chwilę w top 4". Uśmiałem się
Jeśli ciebie to cieszy to gratuluje, ciekawe co bedziesz śpiewał jak do kwietnia też "będziemy przez chwilę w top 4". Uśmiałem się
|<  <  3  4  5  6  7    >  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 56 Zarejestrowanych użytkowników: 5256 Ostatnio zarejestrowany: bartekbartek321

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się