Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  4  5  6  7  8    >
Forum dyskusyjne » Premier League » SPURS - Chelsea
28 września 2013, 16:08 [cytuj]
Ja za to śmieje się z każdego twojego postu. Panie "Wyrocznia". Macierewicz kolejny.
Rozumiem że mam być zawiedzony albo zniesmaczony faktem naszego liderowania? Brawo panie Motór.
Ja za to śmieje się z każdego twojego postu. Panie "Wyrocznia". Macierewicz kolejny. Rozumiem że mam być zawiedzony albo zniesmaczony faktem naszego liderowania? Brawo panie Motór
28 września 2013, 16:11 [cytuj]
ja ci tutaj żadnej wyroczni nie zgrywam ziomuś tylko pytam co będziesz śpiewał jak w top 4 bedziemy przez chwile. Jeśli masz takie ambicje cieszyć się z chwilowego liderowania to szacunek
ja ci tutaj żadnej wyroczni nie zgrywam ziomuś tylko pytam co będziesz śpiewał jak w top 4 bedziemy przez chwile. Jeśli masz takie ambicje cieszyć się z chwilowego liderowania to szacunek
28 września 2013, 16:17 [cytuj]
To ja ci Skuter to wyjaśnie.
Jesteśmy liderem, to powód żeby się cieszyć, ty się nie wiadomo o co denerwujesz. Top 4 to co innego niż fotel lidera, czaisz?
To ja ci Skuter to wyjaśnie. Jesteśmy liderem, to powód żeby się cieszyć, ty się nie wiadomo o co denerwujesz. Top 4 to co innego niż fotel lidera, czaisz?
28 września 2013, 16:21 [cytuj]
Motorniczy, nie miałeś przypadkiem zapomnieć hasła?
28 września 2013, 16:23 [cytuj]
To jednak ty nie czaisz -.-

Miałem ale jak zobaczyłęm to bydło które mi wypominało a samo bluzga to nie mogłem się powstrzymać. To tylko tak okazjonalnie
To jednak ty nie czaisz -.- Miałem ale jak zobaczyłęm to bydło które mi wypominało a samo bluzga to nie mogłem się powstrzymać. To tylko tak okazjonalnie
28 września 2013, 16:27 [cytuj]
Walu powiedział/a:
:brawo:
:brawo:
28 września 2013, 16:28 [cytuj]
Nie ciesze się , że mój ukochany klub jest na pierwszym miejscu w lidze - wtf? :D

Nie karmcie trolla , dla niego lepiej było jak arsenal był 1 :)
Nie ciesze się , że mój ukochany klub jest na pierwszym miejscu w lidze - wtf? :D Nie karmcie trolla , dla niego lepiej było jak arsenal był 1 :)
28 września 2013, 16:29 [cytuj]
Wiedziałem że tak bedzie, zrobiłeś z siebie debila to będziesz próbował się wybielic. Hehe, idź rozpaczaj. W końcu jesteśmy liderem jeszcze przez conajmniej 80 minut. PS. Lepiej by było jął bys jednak zapomniał tego hasła.
Wiedziałem że tak bedzie, zrobiłeś z siebie debila to będziesz próbował się wybielic. Hehe, idź rozpaczaj. W końcu jesteśmy liderem jeszcze przez conajmniej 80 minut. PS. Lepiej by było jął bys jednak zapomniał tego hasła
28 września 2013, 16:31 [cytuj]
Zenada ale wy naprawde macie jakieś urojenia kurwa. Ale wy nie widzicie że to pierwszy mecz tej kolejki i jak wygra ten kto ma wygrać to jesteśmy na 4 miejscu. I to takie radosne kurwa liderowac na kilka godzin rozgrywając taki mecz, a w zasadzie taką pierwszą połowe. Tu powinna być pełna pula. Ale wiadomo, kółeczko wzajemnej adoracji. Nawet jak powiem coś co jest prawda to i tak stłamsicie mnie bo postawiliście na mnie już krzyżyk. Gratuluję obiektywności :brawo:

Serio nie warto tutaj wchodzić bo kto ma odmienne zdanie to zaraz że prowokuje albo że kondonier. Daleko zajdziecie z czymś takim, ja zobacze jak wy sobie poradzicie jak przyjdą sezonowcy za pare lat. Wy tu sie zesracie albo zrobicie oddział zamknięty na dodatkowe hasło dla veternaów
Zenada ale wy naprawde macie jakieś urojenia kurwa. Ale wy nie widzicie że to pierwszy mecz tej kolejki i jak wygra ten kto ma wygrać to jesteśmy na 4 miejscu. I to takie radosne kurwa liderowac na kilka godzin rozgrywając taki mecz, a w zasadzie taką pierwszą połowe. Tu powinna być pełna pula. Ale wiadomo, kółeczko wzajemnej adoracji. Nawet jak powiem coś co jest prawda to i tak stłamsicie mnie bo postawiliście na mnie już krzyżyk. Gratuluję obiektywności :brawo: Serio nie warto tutaj wchodzić bo kto ma odmienne zdanie to zaraz że prowokuje albo że kondonier. Daleko zajdziecie z czymś takim, ja zobacze jak wy sobie poradzicie jak przyjdą sezonowcy za pare lat. Wy tu sie zesracie albo zrobicie oddział zamknięty na dodatkowe hasło dla veternaów
28 września 2013, 16:34 [cytuj]
Sądzę że taki dobry, ułożony gość jak ty nie powinien brać udziału w tej całej żenadzie.
Sądzę że taki dobry, ułożony gość jak ty nie powinien brać udziału w tej całej żenadzie
28 września 2013, 16:37 [cytuj]
Niby tacy dorośli tutaj przesiadują no i widać tą dojrzałość :brawo: dobra, narka bedę się wam przyglądał już się nie logując co tu porabiacie moi drodzy. Ale jestem szalenie ciekaw jak z nalotem sezonowców sobie poradzicie. Ale będę czekał wytrwale. Śmieszni ogólnie jesteście bo mi zarzucacie niekulturalne wysławianie sie a tak wszedłem sobie i patrze 3-4 strony kurw i innych i to bez mojego udziału. Hipokryzja lvl ekspert.

Pozdrawiam
Niby tacy dorośli tutaj przesiadują no i widać tą dojrzałość :brawo: dobra, narka bedę się wam przyglądał już się nie logując co tu porabiacie moi drodzy. Ale jestem szalenie ciekaw jak z nalotem sezonowców sobie poradzicie. Ale będę czekał wytrwale. Śmieszni ogólnie jesteście bo mi zarzucacie niekulturalne wysławianie sie a tak wszedłem sobie i patrze 3-4 strony kurw i innych i to bez mojego udziału. Hipokryzja lvl ekspert. Pozdrawiam
28 września 2013, 16:52 [cytuj]
Motorniczy, czyli wychodzisz z założenia, że lepiej nie byc liderem w ogole niż chociaż przez godzinę? Kto powiedział, że to się musi zmienić?

I jeśli nie widzisz różnicy między kurwami na forum w dziale meczowym, kiedy komentarze są pisane "na ciepło" w trakcie meczu a kurwami rzucanymi w temacie o transferach to rzeczywiście lepiej żebyś sie nie logował.
Motorniczy, czyli wychodzisz z założenia, że lepiej nie byc liderem w ogole niż chociaż przez godzinę? Kto powiedział, że to się musi zmienić? I jeśli nie widzisz różnicy między kurwami na forum w dziale meczowym, kiedy komentarze są pisane "na ciepło" w trakcie meczu a kurwami rzucanymi w temacie o transferach to rzeczywiście lepiej żebyś sie nie logował
28 września 2013, 16:57 [cytuj]
Nie rozumiem po kiego tak nachodzicie na Motorniczego ? Chłop ma rację, bo jeśli swoje mecze dzisiaj wygrają City i Arsenal a jutro Liverpool to spadamy na 4 miejsce, do tego jeszcze jak wygra United i Everton to będzie bardzo ciasno, a nie chce przypominać z kim gramy w następnej kolejce, więc panowie wyluzujcie troche, bo sami na każdego napierdalacie a jego obwiniacie co ma racje. To jest forum i każdy może wyrażać swoją opinie odnośnie tego co mu sie nie podoba a podoba. Byliśmy na 2 lokacie a po dzisiejszej kolejce możemy być na 4, to takie zadowalające ? Jest się z czego cieszyć ? Bo moim zdaniem nie. Gdyby nie Lloris dzisiaj to mecz przegralibyśmy bo w sumie żadnej sensownej stycuaji nie mieliśmy by strzelić bramke. Paulinho słupek z ostrego kąta, strzał Sigurdssona i dojście do piłki Paulinho ale wybił Ivanovic. To by było chyba na tyle, mecz w naszym wykonaniu słaby jak na nasze możliwości i to, że graliśmy u siebie. Takie mecze jak ten to powinniśmy wygrywać a nie remisować.
Nie rozumiem po kiego tak nachodzicie na Motorniczego ? Chłop ma rację, bo jeśli swoje mecze dzisiaj wygrają City i Arsenal a jutro Liverpool to spadamy na 4 miejsce, do tego jeszcze jak wygra United i Everton to będzie bardzo ciasno, a nie chce przypominać z kim gramy w następnej kolejce, więc panowie wyluzujcie troche, bo sami na każdego napierdalacie a jego obwiniacie co ma racje. To jest forum i każdy może wyrażać swoją opinie odnośnie tego co mu sie nie podoba a podoba. Byliśmy na 2 lokacie a po dzisiejszej kolejce możemy być na 4, to takie zadowalające ? Jest się z czego cieszyć ? Bo moim zdaniem nie. Gdyby nie Lloris dzisiaj to mecz przegralibyśmy bo w sumie żadnej sensownej stycuaji nie mieliśmy by strzelić bramke. Paulinho słupek z ostrego kąta, strzał Sigurdssona i dojście do piłki Paulinho ale wybił Ivanovic. To by było chyba na tyle, mecz w naszym wykonaniu słaby jak na nasze możliwości i to, że graliśmy u siebie. Takie mecze jak ten to powinniśmy wygrywać a nie remisować
28 września 2013, 17:00 [cytuj]
Niby wynik zly nie jest, ale niedosyt ogromny... Zamiast Eriksena powinien zejsc Gylfi i wtedy Eriksen bardziej na lewo, szkoda, ze Lamela nie pogral no i niestety Soldado nie moze odpalic :/
Niby wynik zly nie jest, ale niedosyt ogromny... Zamiast Eriksena powinien zejsc Gylfi i wtedy Eriksen bardziej na lewo, szkoda, ze Lamela nie pogral no i niestety Soldado nie moze odpalic :/
28 września 2013, 17:01 [cytuj]
Problem w tym że nikt jakoś specjalnie się nie cieszył, kolega 1 raz wspomniał że jesteśmy liderem. Poszło o to że Motor uznał to za "brak ambicji", a kolega przecież jedynie wspomial o tym.
Problem w tym że nikt jakoś specjalnie się nie cieszył, kolega 1 raz wspomniał że jesteśmy liderem. Poszło o to że Motor uznał to za "brak ambicji", a kolega przecież jedynie wspomial o tym
28 września 2013, 17:07 [cytuj]
Jest jak jest, trzeba liczyć dzisiaj na Aston Ville i potem na Swansea !
Jest jak jest, trzeba liczyć dzisiaj na Aston Ville i potem na Swansea !
28 września 2013, 17:08 [cytuj]
AV remisuje.
AV remisuje
28 września 2013, 17:10 [cytuj]
Motorniczy powiedział/a:
dobra, narka bedę się wam przyglądał już się nie logując co tu porabiacie moi drodzy

Tylko tym razem się tego nie logowania trzymaj, nie zmieniaj zdania.
Tylko tym razem się tego nie logowania trzymaj, nie zmieniaj zdania
COYS!
28 września 2013, 17:15 [cytuj]
Ramzes powiedział/a:
AV remisuje

Remisowali ;/
Remisowali ;/
28 września 2013, 17:26 [cytuj]
lukempire powiedział/a:
Motorniczy, czyli wychodzisz z założenia, że lepiej nie byc liderem w ogole niż chociaż przez godzinę? Kto powiedział, że to się musi zmienić?

I jeśli nie widzisz różnicy między kurwami na forum w dziale meczowym, kiedy komentarze są pisane "na ciepło" w trakcie meczu a kurwami rzucanymi w temacie o transferach to rzeczywiście lepiej żebyś sie nie logował
chodzi o to ślepaku (bo rozumiem jesteś ślepy albo nie masz umiejętności czytania ze zrozumieniem)że jak można się cieszyć z tego majac na uwadze przebieg gry. Jedna osoba rozumie o co chodzi czyli nie wszyscy sa tacy jak myślałem. Wszedłe tylko ze wzgledu na tego ślepaka. Piąteczka
chodzi o to ślepaku (bo rozumiem jesteś ślepy albo nie masz umiejętności czytania ze zrozumieniem)że jak można się cieszyć z tego majac na uwadze przebieg gry. Jedna osoba rozumie o co chodzi czyli nie wszyscy sa tacy jak myślałem. Wszedłe tylko ze wzgledu na tego ślepaka. Piąteczka
|<  <<  <  4  5  6  7  8    >

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 58 Zarejestrowanych użytkowników: 5256 Ostatnio zarejestrowany: bartekbartek321

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się