Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  4  5  6  7  8    >
Forum dyskusyjne » Premier League » SPURS - Chelsea
28 września 2013, 17:27 [cytuj]
William Gallas powiedział/a:
Ogólnie po tym meczu jasno widać, że stawianie nas w roli pretendentów do tytułu trzeba potraktować jako żart, po 1 jesteśmy poziom niżej niż Chelsea, po 2 brak mentalności zwycięzcy - nikt z naszej kadry nie wygrywał, nie bił się o największe tytuły - to było dzisiaj widać. Top 4 i będzie dobrze. Jak najbardziej w zasięgu

Jako żart to trzeba potraktować Twoją wypowiedź. Chelsea poziom nad nami? Oni panowali w drugiej połowie, my panowaliśmy w pierwszej - jaka to jest różnica? Nie mówię, że są słabsi, ale poziom nad nami to może jest Bayern, na pewno nie Chelsea. Nie wiem dlaczego po sprawiedliwym remisie mamy się nagle chłostać i przepraszać, że inni i my sami uważamy się za pretendenta do tytułu. Toć nie przegraliśmy z kretesem, w dodatku nie zagraliśmy na 100% swoich możliwości (raczej na 75%, i to w porywach).

Ale irytację rozumiem - dawno już nie byłem tak zdenerwowany po meczu Tottenhamu. Dlaczego jedna zmiana Mourinho, dość oczywista zresztą (Mata za Mikela), kompletnie nas rozmontowała? Co w tym momencie robił AVB? Dlaczego za świetnego dzisiaj Townsenda wszedł Chadli, facet świeżo po kontuzji? I dlaczego Defoe tak późno? Urghh.
Jako żart to trzeba potraktować Twoją wypowiedź. Chelsea poziom nad nami? Oni panowali w drugiej połowie, my panowaliśmy w pierwszej - jaka to jest różnica? Nie mówię, że są słabsi, ale poziom nad nami to może jest Bayern, na pewno nie Chelsea. Nie wiem dlaczego po sprawiedliwym remisie mamy się nagle chłostać i przepraszać, że inni i my sami uważamy się za pretendenta do tytułu. Toć nie przegraliśmy z kretesem, w dodatku nie zagraliśmy na 100% swoich możliwości (raczej na 75%, i to w porywach). Ale irytację rozumiem - dawno już nie byłem tak zdenerwowany po meczu Tottenhamu. Dlaczego jedna zmiana Mourinho, dość oczywista zresztą (Mata za Mikela), kompletnie nas rozmontowała? Co w tym momencie robił AVB? Dlaczego za świetnego dzisiaj Townsenda wszedł Chadli, facet świeżo po kontuzji? I dlaczego Defoe tak późno? Urghh
"It is better to fail aiming high than to succeed aiming low" - Bill Nicholson.
28 września 2013, 17:30 [cytuj]
MOTORNICZY ma racje w pewnej kwestii, jest tu grupa pewnych osób ( nie wiem czy brały udział w dyskusji w tym wątku ), które uważają się za kibiców lepszych, bowiem zaczęli kibicować wcześniej, co z tego że dlatego że takie było zrzędzenie losu i przypadku, bo teraz co drugi to sezonowiec i gorszy kibic. Ja tam kibicuje od 2009 roku i mówcie sobie co chcecie elitko, będę Kogutem do końca, w tym samym szeregu co wy ...
MOTORNICZY ma racje w pewnej kwestii, jest tu grupa pewnych osób ( nie wiem czy brały udział w dyskusji w tym wątku ), które uważają się za kibiców lepszych, bowiem zaczęli kibicować wcześniej, co z tego że dlatego że takie było zrzędzenie losu i przypadku, bo teraz co drugi to sezonowiec i gorszy kibic. Ja tam kibicuje od 2009 roku i mówcie sobie co chcecie elitko, będę Kogutem do końca, w tym samym szeregu co wy
To dare is to do.
widzę, że jesteś twardy w swoich postanowieniach :D Prawie jak Mourinho. Niby już się nie logujesz ale zawsze znajdziesz jakąś wymówkę by się zalogować. Aż tak lubisz się kłócić? I nie liczy się styl a to kto strzela. Niestety tak jest. Ostatnie 5 meczy dominowaliśmy grę ale nie było goli a teraz raz chłopaki zagrali gorzej z bardzo silnym kadrowo zespolem i już masz ból dupy.
widzę, że jesteś twardy w swoich postanowieniach :D Prawie jak Mourinho. Niby już się nie logujesz ale zawsze znajdziesz jakąś wymówkę by się zalogować. Aż tak lubisz się kłócić? I nie liczy się styl a to kto strzela. Niestety tak jest. Ostatnie 5 meczy dominowaliśmy grę ale nie było goli a teraz raz chłopaki zagrali gorzej z bardzo silnym kadrowo zespolem i już masz ból dupy
Jezu, ja tu sobie odpuściłem AV po pierwszej połowie, a tu 2-2...

JUŻ WYGRYWAJĄ :D
Jezu, ja tu sobie odpuściłem AV po pierwszej połowie, a tu 2-2... JUŻ WYGRYWAJĄ :D
28 września 2013, 17:31 [cytuj]
AV wygrywa!!!
AV wygrywa!!!
28 września 2013, 17:34 [cytuj]
Ale jaja!
Ale jaja!
28 września 2013, 17:34 [cytuj]
Man U też przegrywa, co tu się dzieje?!

Nieprawdopodobna jest ta PL, szczerze mówiąc - nie wiem, jak można tej ligi nie lubić (a są tacy). Myślałem, że AV, szczególnie bez Benteke i Agbonlahora, to kandydat do spadku, a oni tutaj z City walczą, ba - wygrywają, no nie do wiary :)
Man U też przegrywa, co tu się dzieje?! Nieprawdopodobna jest ta PL, szczerze mówiąc - nie wiem, jak można tej ligi nie lubić (a są tacy). Myślałem, że AV, szczególnie bez Benteke i Agbonlahora, to kandydat do spadku, a oni tutaj z City walczą, ba - wygrywają, no nie do wiary :)
28 września 2013, 17:47 [cytuj]
lukempire powiedział/a:
widzę, że jesteś twardy w swoich postanowieniach :D Prawie jak Mourinho. Niby już się nie logujesz ale zawsze znajdziesz jakąś wymówkę by się zalogować. Aż tak lubisz się kłócić? I nie liczy się styl a to kto strzela. Niestety tak jest. Ostatnie 5 meczy dominowaliśmy grę ale nie było goli a teraz raz chłopaki zagrali gorzej z bardzo silnym kadrowo zespolem i już masz ból dupy
chodzi o to że nie cierpię jak ktoś przeinacza moje słowa, interpretujesz je fatalenie mówiąc szczerze. Ja wszedłem żeby to poprawić. Więc albo nagminnie mnie chcecie zgnoić albo naprawdę coś jest nie tak. Ja wam powiem, może i konto założyłem w lato ale kibicuję szczerze powiem od Young Boys Berno, dlatego tak późno bo, nie miałem nigdy wcześniej okazji oglądać Kogutów w rozgrywkach ligowych a i tez nie miałem ulubionej drużyny i dlatego że jestem masochistą to jestem przy Kogutach. W LM grali pierwszy raz wiec się zainteresowałem drużyną bo wcześniej nie miałęm jak oglądać. I myślę że sezonowcem nie można mnie nazwać bo sezonowiec to ktoś kto kibicuje topowej drużynie a ja byłem przy Kogutach mimo tego że stosunkowo któtko to trwa to wszyscy wiemy że różowo przez ten czas nie było a sezonowiec to raczej taki wierny kibic wygrywajacych drużyn. Oglądałem wszystko, i puchary i lige i europejskie puchary. A wy od tak mnie od kanoniera wyzywacie. Nie wiem jak to określić. Może i nie raz pisałem głupoty, nigdy w intencji prowokacji czy wkurwienia kogoś. A ten argument że na gorąco w temacie meczu bluzgi to żaden argument. smieszny jesteś chłopie. Życze Kogutom jak najlepiej, fajnie widzieć nasz zespół o takiej sile. Może i krótko to trwa, wiem ze myślicie że kibice z tego ostatniego zaciągu to sezonowcy ale pomyślcie. Każdy z nas zaczynał od czegoś, nie słyszałem o przypadku gdzie ktoś kibicuje komuś bo źle gra. Was też coś przywiodło tutaj. Wcześniej to wcześniej ale to że ktoś kibicuje ktrócej to nie jest gorszy. Szkoda, naprawdę szkoda że tak to wszystko się potoczyło. Ja życze powodzenia drużynie z całego serca i wam. To tyle słowem wyjaśnienia. Może kiedyś wpadne zapytać jak tam ale teraz się usuwam s tego miejsca. Nie będę wam zatruwał zycia. Miło ze są ludzie którzy mnie w pewnym stopniu rozumieją. I dziękuję im za to. A więc COYS! amen
chodzi o to że nie cierpię jak ktoś przeinacza moje słowa, interpretujesz je fatalenie mówiąc szczerze. Ja wszedłem żeby to poprawić. Więc albo nagminnie mnie chcecie zgnoić albo naprawdę coś jest nie tak. Ja wam powiem, może i konto założyłem w lato ale kibicuję szczerze powiem od Young Boys Berno, dlatego tak późno bo, nie miałem nigdy wcześniej okazji oglądać Kogutów w rozgrywkach ligowych a i tez nie miałem ulubionej drużyny i dlatego że jestem masochistą to jestem przy Kogutach. W LM grali pierwszy raz wiec się zainteresowałem drużyną bo wcześniej nie miałęm jak oglądać. I myślę że sezonowcem nie można mnie nazwać bo sezonowiec to ktoś kto kibicuje topowej drużynie a ja byłem przy Kogutach mimo tego że stosunkowo któtko to trwa to wszyscy wiemy że różowo przez ten czas nie było a sezonowiec to raczej taki wierny kibic wygrywajacych drużyn. Oglądałem wszystko, i puchary i lige i europejskie puchary. A wy od tak mnie od kanoniera wyzywacie. Nie wiem jak to określić. Może i nie raz pisałem głupoty, nigdy w intencji prowokacji czy wkurwienia kogoś. A ten argument że na gorąco w temacie meczu bluzgi to żaden argument. smieszny jesteś chłopie. Życze Kogutom jak najlepiej, fajnie widzieć nasz zespół o takiej sile. Może i krótko to trwa, wiem ze myślicie że kibice z tego ostatniego zaciągu to sezonowcy ale pomyślcie. Każdy z nas zaczynał od czegoś, nie słyszałem o przypadku gdzie ktoś kibicuje komuś bo źle gra. Was też coś przywiodło tutaj. Wcześniej to wcześniej ale to że ktoś kibicuje ktrócej to nie jest gorszy. Szkoda, naprawdę szkoda że tak to wszystko się potoczyło. Ja życze powodzenia drużynie z całego serca i wam. To tyle słowem wyjaśnienia. Może kiedyś wpadne zapytać jak tam ale teraz się usuwam s tego miejsca. Nie będę wam zatruwał zycia. Miło ze są ludzie którzy mnie w pewnym stopniu rozumieją. I dziękuję im za to. A więc COYS! amen
28 września 2013, 17:54 [cytuj]
Porażki City i United ! Teraz liczymy na Swansea !
Porażki City i United ! Teraz liczymy na Swansea !
28 września 2013, 17:56 [cytuj]
Ale czy dopiero teraz stać cię na napisanie czegoś normalnego? Nie wiem czy to specjalnie czy nie, slyniesz na forum z szukania dziury w całym. Mało tego jeszcze nie potrafiles przyznać się do bledu.
Jaki mielibyśmy interes żeby cię gnoic bez powodu? Nie znamy się na codzień, jedyne co o tobie tutaj świadczy to wypowiedzi w których już wielokrotnie się wg. nas myliles, mało tego trwales w tym nadal chocby nie wiem co, byle tylko nie przyznać że nie miałeś racji.
Ale czy dopiero teraz stać cię na napisanie czegoś normalnego? Nie wiem czy to specjalnie czy nie, slyniesz na forum z szukania dziury w całym. Mało tego jeszcze nie potrafiles przyznać się do bledu. Jaki mielibyśmy interes żeby cię gnoic bez powodu? Nie znamy się na codzień, jedyne co o tobie tutaj świadczy to wypowiedzi w których już wielokrotnie się wg. nas myliles, mało tego trwales w tym nadal chocby nie wiem co, byle tylko nie przyznać że nie miałeś racji
28 września 2013, 17:58 [cytuj]
Motorniczy :) Co wchodzę na forum poczytać czegoś ciekawego to się żegnasz... Zacznij się normalnie zachowywać albo odejdz z honorem. No offence, ale wszystkich tak irytujesz bo jesteś wszędzie i piszesz często bzdury.
Motorniczy :) Co wchodzę na forum poczytać czegoś ciekawego to się żegnasz... Zacznij się normalnie zachowywać albo odejdz z honorem. No offence, ale wszystkich tak irytujesz bo jesteś wszędzie i piszesz często bzdury
28 września 2013, 18:00 [cytuj]
Panowie nie ma się co spinać i nie ma co nie pisać :) . Każdy przechodzi jakieś podkurwienie czy to po meczu czy przed, to normalka. Wszyscy jesteśmy Kogutami, i tylko ten klub mamy w naszych serduchach, więc nie spinać się, ma być jedność :)
Panowie nie ma się co spinać i nie ma co nie pisać :) . Każdy przechodzi jakieś podkurwienie czy to po meczu czy przed, to normalka. Wszyscy jesteśmy Kogutami, i tylko ten klub mamy w naszych serduchach, więc nie spinać się, ma być jedność :)
28 września 2013, 18:10 [cytuj]
Ja tu się irytuję po remisie z Chelsea, a oba Manchestery z kalafiorami przegrywają ;) Aż mi się trochę żal tego Moyesa zrobiło - nie wiem, czy to jest trener na United.

A to całe "Motorniczy case" to już się trochę zabawne robi; patrząc obiektywnie - nic takiego nie zrobił. To, że chwilę po meczu palnął głupotę, no cóż - po meczu różne rzeczy się mówi. Wrzućcie wszyscy na luz :P Bez sensu byłoby to forum, gdyby się każdy z każdy zgadzał
Ja tu się irytuję po remisie z Chelsea, a oba Manchestery z kalafiorami przegrywają ;) Aż mi się trochę żal tego Moyesa zrobiło - nie wiem, czy to jest trener na United. A to całe "Motorniczy case" to już się trochę zabawne robi; patrząc obiektywnie - nic takiego nie zrobił. To, że chwilę po meczu palnął głupotę, no cóż - po meczu różne rzeczy się mówi. Wrzućcie wszyscy na luz :P Bez sensu byłoby to forum, gdyby się każdy z każdy zgadzał
28 września 2013, 18:24 [cytuj]
Jak widać Aston Villa chciała się zrehabilitować za wtorkowy mecz który grali z nami no i udało im się. Teraz liczymy na Swansea.
Jak widać Aston Villa chciała się zrehabilitować za wtorkowy mecz który grali z nami no i udało im się. Teraz liczymy na Swansea
28 września 2013, 18:28 [cytuj]
ja pamiętam wygrany mecz swansea z arsenalem, świetnie wtedy zagrali, nie wykluczona jest powtórka :D
ja pamiętam wygrany mecz swansea z arsenalem, świetnie wtedy zagrali, nie wykluczona jest powtórka :D
28 września 2013, 18:33 [cytuj]
Coś czuję, że Jonjo ustrzeli dzisiaj hat-tricka - oby tylko nie walił do własnej bramki.
Coś czuję, że Jonjo ustrzeli dzisiaj hat-tricka - oby tylko nie walił do własnej bramki
28 września 2013, 19:52 [cytuj]
varba powiedział/a:
Twaro pierdoli że aż sie słuchac nie da, widać że kibicuje Torresowi, tak jak o tym wspomniał na początku meczu. Torres ewidentnie prowokuje, ale tego nie widzi. Uderzył w twarz Verts o tym też nie powiedział

w szoku byłem jak słuchałem tego komentarza, Nahorny był obiektywny, ale ten przesadzał, on nie jest czasem kibcem Chelsea?
to było gorsze od Rosłnia i arsenalu;p

Ramzes powiedział/a:
GRAMY DERBY Z TOTTENHAMEM! CZAICIE?

no własnie, o co mu chodziło?:D
William Gallas powiedział/a:
Trochę ten zły obraz Kogutów zamazała bramka i ostatnie 10 minut, czerwona dla Torresa niezasłużona (ale był tak denerwujący, arogancki i po prostu cwany, że nie było mi go szkoda).

powienien zostać wywalony juz wtedy kiedy łapał tą łapą Janka za twarz:nerwus:
w szoku byłem jak słuchałem tego komentarza, Nahorny był obiektywny, ale ten przesadzał, on nie jest czasem kibcem Chelsea? to było gorsze od Rosłnia i arsenalu;p [quote=Ramzes]GRAMY DERBY Z TOTTENHAMEM! CZAICIE?
28 września 2013, 20:05 [cytuj]
No cóż to że powiedział że kibicujemy Torresowi to raczej było coś takiego że życzymy mu dobrze. Był świetnym napastnikiem potem się pogubił 3 lata temu i mamy nadzieje że teraz się odnajdzie. Tak ja to odczułem.

Twarowski sympatyzuje z Blackburn Rovers.
Przyznał się do tego dopiero kiedy spadli z ligi
Ja swoją drogą uważam że lepszej pary komentatorów od Twaro-Nahor nie ma. Kolesie naprawdę się znają na piłce angielskiej i niesamowicie żywiołowo komentują nie kalecząc jezyka.
To oczywiście tylko moja opinia:)

Siadamy głęboko w fotelach, zapinamy pasy...
No cóż to że powiedział że kibicujemy Torresowi to raczej było coś takiego że życzymy mu dobrze. Był świetnym napastnikiem potem się pogubił 3 lata temu i mamy nadzieje że teraz się odnajdzie. Tak ja to odczułem. Twarowski sympatyzuje z Blackburn Rovers. Przyznał się do tego dopiero kiedy spadli z ligi Ja swoją drogą uważam że lepszej pary komentatorów od Twaro-Nahor nie ma. Kolesie naprawdę się znają na piłce angielskiej i niesamowicie żywiołowo komentują nie kalecząc jezyka. To oczywiście tylko moja opinia:) Siadamy głęboko w fotelach, zapinamy pasy
28 września 2013, 20:13 [cytuj]
cały czas tak myslałem, ale dzisiaj słabo z komentowaniem, Nahorny ok, ale Twarowski to nie bardzo

oby to było tylko dzisiaj;)
cały czas tak myslałem, ale dzisiaj słabo z komentowaniem, Nahorny ok, ale Twarowski to nie bardzo oby to było tylko dzisiaj;)
28 września 2013, 20:43 [cytuj]
Nahorny ok? -.- Twarowski rozmawia o klubach a on zaraz jebnie jakąś niepotrzebną statystyke / ciekawostke i cały tekst pali .
Nahorny ok? -.- Twarowski rozmawia o klubach a on zaraz jebnie jakąś niepotrzebną statystyke / ciekawostke i cały tekst pali
|<  <<  <  4  5  6  7  8    >

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 99 Zarejestrowanych użytkowników: 5256 Ostatnio zarejestrowany: bartekbartek321

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się