Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  4  5  6  7  8  
Forum dyskusyjne » Premier League » SPURS - Chelsea
28 września 2013, 22:49 [cytuj]
Drugler powiedział/a:
Nahorny ok? -.- Twarowski rozmawia o klubach a on zaraz jebnie jakąś niepotrzebną statystyke / ciekawostke i cały tekst pali

To włącz sobie fife i posłuchaj szpaka i szarana :-). Na chwilę obecną nie ma lepszych komentatorów Pl od Twarowskiego i Nahornego. A z derbami Tottenhamu z Tottenhamem to się po prostu pomylił, zdarza się każdemu. Połowa z was to na antenie by się zaczęła jąkać :-)
To włącz sobie fife i posłuchaj szpaka i szarana :-). Na chwilę obecną nie ma lepszych komentatorów Pl od Twarowskiego i Nahornego. A z derbami Tottenhamu z Tottenhamem to się po prostu pomylił, zdarza się każdemu. Połowa z was to na antenie by się zaczęła jąkać :-)
28 września 2013, 23:02 [cytuj]
Drugler powiedział/a:
Nahorny ok? -.- Twarowski rozmawia o klubach a on zaraz jebnie jakąś niepotrzebną statystyke / ciekawostke i cały tekst pali

dzisiaj tak, oczywiście według mnie, Twaro za mocno stanął za Chelsea i to wydało mi sie nawet gorsze ot rosłoniowego arsenalu;)

Gan1982 powiedział/a:

oczywiście ze najlepsza
ja np sie tam nie pcham bo sie nie nadaje do tego;)
dzisiaj tak, oczywiście według mnie, Twaro za mocno stanął za Chelsea i to wydało mi sie nawet gorsze ot rosłoniowego arsenalu;) [quote=Gan1982]To włącz sobie fife i posłuchaj szpaka i szarana :-). Na chwilę obecną nie ma lepszych komentatorów Pl od Twarowskiego i Nahornego. A z derbami Tottenhamu z Tottenhamem to się po prostu pomylił, zdarza się każdemu. Połowa z was to na antenie by się zaczęła jąkać :-)
28 września 2013, 23:05 [cytuj]
to ja dopełnie Offtop o komentatorach

Nie zapomnę jak oglądałem jakiś mecz BVB-Bayern i Hajto cały mecz mówił jaki jest wspaniały i jak świetnie pasuje do zespołu M.Gomez
Cały sezon podstawowym napastnikiem był Mandiukic i jak miał jakieś starcie w powietrzu po którym obie strony miały do siebie pretensje. To Hajto :
On nie jest dla Bayernu to jest taki typowy jugol. zaczął opowiadać jaki on zły i powtórzył że to "typowy jugol" i on się do grania w Bayernie nie nadaje.
To jest dopiero wtopa. Spokojnie Chorwacki MSZ mógłby się tym zainteresować. Chorwata nazwać Jugolem to dosyć obraźliwe.

Kiedyś też jakiś mądrala z TVP chyba podczas ostatniego mundialu podczas hymnu Hiszpanii zaczął czytać jego tekst w polskim tłumaczeniu
Tyle że hymn hiszpanii nie ma słów. W kraju są różne narody i różne języki więc hymn stanowi sama muzyka. Dzienniekarz tvp przeczytał slowa hymnu... z czasów gen.Franco zawierający treści faszystowskie i agresywny w stosunku do inny narodów w Hiszpanii(Basków,Katalończyków,Galicyjczyków)
Obecnie śpiewanie słów starego hymnu jest chyba zakazane. Troche jak w Niemczech "Deutchland uber Alles"
to ja dopełnie Offtop o komentatorach Nie zapomnę jak oglądałem jakiś mecz BVB-Bayern i Hajto cały mecz mówił jaki jest wspaniały i jak świetnie pasuje do zespołu M.Gomez Cały sezon podstawowym napastnikiem był Mandiukic i jak miał jakieś starcie w powietrzu po którym obie strony miały do siebie pretensje. To Hajto : On nie jest dla Bayernu to jest taki typowy jugol. zaczął opowiadać jaki on zły i powtórzył że to "typowy jugol" i on się do grania w Bayernie nie nadaje. To jest dopiero wtopa. Spokojnie Chorwacki MSZ mógłby się tym zainteresować. Chorwata nazwać Jugolem to dosyć obraźliwe. Kiedyś też jakiś mądrala z TVP chyba podczas ostatniego mundialu podczas hymnu Hiszpanii zaczął czytać jego tekst w polskim tłumaczeniu Tyle że hymn hiszpanii nie ma słów. W kraju są różne narody i różne języki więc hymn stanowi sama muzyka. Dzienniekarz tvp przeczytał slowa hymnu... z czasów gen.Franco zawierający treści faszystowskie i agresywny w stosunku do inny narodów w Hiszpanii(Basków,Katalończyków,Galicyjczyków) Obecnie śpiewanie słów starego hymnu jest chyba zakazane. Troche jak w Niemczech "Deutchland uber Alles"
29 września 2013, 09:21 [cytuj]
Tak swoja droga wielka szkoda ze C+ nie pokazuje trasmisji bez komentarza , byly takie epizody i dobrze to wygladalo , slychac bylo trybuny i robil sie taki fajny klimacik ;)
Tak swoja droga wielka szkoda ze C+ nie pokazuje trasmisji bez komentarza , byly takie epizody i dobrze to wygladalo , slychac bylo trybuny i robil sie taki fajny klimacik ;)
29 września 2013, 13:24 [cytuj]
1 połowa znakomita druga słabiutka, szkoda że Paulinho nie wykorzystał sam na sam pod koniec pierwszej połowy, bo pewnie byśmy wygrali... Soldado póki co to pomyłka, już więcej ade dawał w zeszłym sezonie, niestety tego się obawiałem przy jego transferze, wielu meczy jego nie oglądałem za czasów Valenci ale w żadnym nie widziałem jakiejś indywidualnej akcji po której strzeliłby bramkę... już lepiej było te 30 mln za Torresa dać... naprawdę z niego może być jeszcze super napastnik.
1 połowa znakomita druga słabiutka, szkoda że Paulinho nie wykorzystał sam na sam pod koniec pierwszej połowy, bo pewnie byśmy wygrali... Soldado póki co to pomyłka, już więcej ade dawał w zeszłym sezonie, niestety tego się obawiałem przy jego transferze, wielu meczy jego nie oglądałem za czasów Valenci ale w żadnym nie widziałem jakiejś indywidualnej akcji po której strzeliłby bramkę... już lepiej było te 30 mln za Torresa dać... naprawdę z niego może być jeszcze super napastnik
|<  <<  <  4  5  6  7  8  

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 141 Zarejestrowanych użytkowników: 5256 Ostatnio zarejestrowany: bartekbartek321

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się