Forum dyskusyjne
6 października 2013, 17:55 [cytuj]
Kurde za 20 minut muszę wyjść, liczyłem na to, że wychodząc będę się cieszył z bezpiecznego prowadzenia 2:0 ale absolutnie się na razie nie zanosi. Zmieniłbym już w przerwie niewidocznego Defoe na Soldado, który w meczach ligowych dawał chyba i tak więcej niż dzisiaj Defołek. Następni w kolejce do wejścia Holtby, Lamela, ew. Chadli w zależności od przebiegu wydarzeń. No, chyba, że byśmy w okolicach 70-80 minuty prowadzili to Sandro za Dembele/Paulinho, a może nawet za Eriksena lub Gylfiego. Ciężko będzie, nie wychodzi nam ten mecz dzisiaj.
Kurde za 20 minut muszę wyjść, liczyłem na to, że wychodząc będę się cieszył z bezpiecznego prowadzenia 2:0 ale absolutnie się na razie nie zanosi. Zmieniłbym już w przerwie niewidocznego Defoe na Soldado, który w meczach ligowych dawał chyba i tak więcej niż dzisiaj Defołek. Następni w kolejce do wejścia Holtby, Lamela, ew. Chadli w zależności od przebiegu wydarzeń. No, chyba, że byśmy w okolicach 70-80 minuty prowadzili to Sandro za Dembele/Paulinho, a może nawet za Eriksena lub Gylfiego. Ciężko będzie, nie wychodzi nam ten mecz dzisiaj
6 października 2013, 17:56 [cytuj]
Na razie cienko, najgorzej według mnie wygląda Dembele, żadnego zagrożenia z jego strony, plus kilka strat. Holtby za niego i niech szaleje jak w europejskiej.
Super stream
http://www.streamoftheday.com/player.php?stream=1&type=veetle
Na razie cienko, najgorzej według mnie wygląda Dembele, żadnego zagrożenia z jego strony, plus kilka strat. Holtby za niego i niech szaleje jak w europejskiej.
Super stream
http://www.streamoftheday.com/player.php?stream=1&type=veetle
6 października 2013, 17:56 [cytuj]
Koke jak juz
Defoe jest beznadziejny
Koke jak juz :P
Defoe jest beznadziejny :bezradny:
6 października 2013, 17:58 [cytuj]
olivier powiedział/a:
Sigurdsson i Eriksen do zmiany
Dokładnie, najlepiej za Holtby'ego i Lamelę. I do tego na ostatnie 20 minut za Soldado, bo Andros ma dzisiaj niezłe wrzutki i jakbyśmy tam kogoś wyższego mieli w polu karnym, to już moglibyśmy wygrywać. Ogólnie to Townsend chyba najlepszy w tej pierwszej połowie, jeszcze Paulinho moim zdaniem nieźle gra. Przydałoby się trochę kreatywności i kluczowych podań (czyt. Lewis i Erik) do tego posiadania piłki i myślę, że ta jedna-dwie bramki powinny wpaść w tych drugich 45 minutach.
Dokładnie, najlepiej za Holtby'ego i Lamelę. I do tego na ostatnie 20 minut za Soldado, bo Andros ma dzisiaj niezłe wrzutki i jakbyśmy tam kogoś wyższego mieli w polu karnym, to już moglibyśmy wygrywać. Ogólnie to Townsend chyba najlepszy w tej pierwszej połowie, jeszcze Paulinho moim zdaniem nieźle gra. Przydałoby się trochę kreatywności i kluczowych podań (czyt. Lewis i Erik) do tego posiadania piłki i myślę, że ta jedna-dwie bramki powinny wpaść w tych drugich 45 minutach
6 października 2013, 18:01 [cytuj]
Defoe jeszcze zrobi akcje i wsadzi gola zobaczycie
Defoe jeszcze zrobi akcje i wsadzi gola zobaczycie :D
"If you don't have to drag yourself off the field exhausted after 90 minutes, you can't claim to have done your best."
6 października 2013, 18:03 [cytuj]
Ten mecz śmierdzi mi Wigan i Fulham u siebie z zeszłego sezonu... Obym się mylił...
Ten mecz śmierdzi mi Wigan i Fulham u siebie z zeszłego sezonu... Obym się mylił... :mysli:
6 października 2013, 18:05 [cytuj]
No i to jest właśnie cały Defoe...
No i to jest właśnie cały Defoe
"It is better to fail aiming high than to succeed aiming low" - Bill Nicholson.
6 października 2013, 18:06 [cytuj]
aż się prosiło z lewusa pociągnąć
aż się prosiło z lewusa pociągnąć:)
"If you don't have to drag yourself off the field exhausted after 90 minutes, you can't claim to have done your best."
6 października 2013, 18:06 [cytuj]
MatMar powiedział/a:
No i to jest właśnie cały Defoe
Nie jego wina. Bramkarz dobrze skrócił kąt, a Defoe miał ostry kąt i jedyne wyjście to próbować przepuścić piłkę między nogami. Jaaskalainen jednak to wyczuł...
Nie jego wina. Bramkarz dobrze skrócił kąt, a Defoe miał ostry kąt i jedyne wyjście to próbować przepuścić piłkę między nogami. Jaaskalainen jednak to wyczuł...:bezradny:
6 października 2013, 18:08 [cytuj]
Ależ wrzuta Eriksena!
Ależ wrzuta Eriksena! :brawo:
6 października 2013, 18:09 [cytuj]
Miał szansę do wykazania się. I się nie wykazał.
Miał szansę do wykazania się. I się nie wykazał
6 października 2013, 18:14 [cytuj]
uffffffffffffffffffffff
uffffffffffffffffffffff
6 października 2013, 18:14 [cytuj]
Walker to o czym myśli? Bo o meczu na pewno nie.
Walker to o czym myśli? Bo o meczu na pewno nie
6 października 2013, 18:19 [cytuj]
Po chuj w tym tłoku się bawimy?
Po chuj w tym tłoku się bawimy?
6 października 2013, 18:19 [cytuj]
ZMIANY AVB, ZMIANY!
ZMIANY AVB, ZMIANY!
6 października 2013, 18:20 [cytuj]
O, Lameli jako pierwszego to się nie spodziewałem.
O, Lameli jako pierwszego to się nie spodziewałem
6 października 2013, 18:22 [cytuj]
A Arsenal już wyrównuje...
A Arsenal już wyrównuje...:wnerw:
6 października 2013, 18:24 [cytuj]
A my przegrywamy.
A my przegrywamy
JA PIERDOLE
JA PIERDOLE
Klasyka
Klasyka