Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  4  5  6  7  8    >
Forum dyskusyjne » Premier League » Spurs - WHU
6 października 2013, 18:49 [cytuj]
Tragedia ale tak jest jak sie nic nie gra kompletnie brak pomysłu
Tragedia ale tak jest jak sie nic nie gra kompletnie brak pomysłu
6 października 2013, 18:50 [cytuj]
Z taką grą to my możemy co najwyżej środek tabeli okupywać. Boas wogóle wie co to jest pressing ? bo już ktoryś raz ZERO agresywności, zasłużona wygrana WHU.
Z taką grą to my możemy co najwyżej środek tabeli okupywać. Boas wogóle wie co to jest pressing ? bo już ktoryś raz ZERO agresywności, zasłużona wygrana WHU
6 października 2013, 18:50 [cytuj]
Tak wesoło w obronie to nie graliśmy od średniowiecza. A jak mnie wkurwia ta pseudo tiki-taka w naszym wykonaniu, z której i tak nic nie wychodzi odnośnie strzelania bramek. Ustawić więcej ludzi w środku pola i Tottenham nie istnieje. Możemy być tysiąc razy mocniejsi technicznie, obiegać ich jak pachołki a i tak nie trafi się NIKT, który zamieniłby to w bramkę. KURWA MAĆ! Dawno tak się nie wkurwiłem podczas meczu Kogutów! :wnerw:
Tak wesoło w obronie to nie graliśmy od średniowiecza. A jak mnie wkurwia ta pseudo tiki-taka w naszym wykonaniu, z której i tak nic nie wychodzi odnośnie strzelania bramek. Ustawić więcej ludzi w środku pola i Tottenham nie istnieje. Możemy być tysiąc razy mocniejsi technicznie, obiegać ich jak pachołki a i tak nie trafi się NIKT, który zamieniłby to w bramkę. KURWA MAĆ! Dawno tak się nie wkurwiłem podczas meczu Kogutów! :wnerw:
The boys from Tottenham, The boys from Tottenham, The boys from White Hart Lane!
6 października 2013, 18:51 [cytuj]
A Roma niech oddaje te 30 baniek za Lamelę!
A Roma niech oddaje te 30 baniek za Lamelę!
The boys from Tottenham, The boys from Tottenham, The boys from White Hart Lane!
MatMar powiedział/a:
Lepsi? W czym lepsi?

Z jednym się mogę zgodzić - strzelamy mało bramek w lidze. Dominujemy w meczach z teoretycznie słabszymi rywalami, gramy jak równy z równym z - na papierze - lepszymi od nas. Przed meczem każdy fan Spurs myślał "rozwalimy ich 3-4:0". Ale dzisiaj nam nie idzie, po prostu nie idzie. Zdarza się. Nie można zaraz zwalniać trenerów i wyrzucać piłkarzy ze składu. Kibice MU mogą sobie wyrzucać takiego Younga ze skłądu bo gra padake od początku sezonu. U nas tego przecież nie ma!
Z jednym się mogę zgodzić - strzelamy mało bramek w lidze. Dominujemy w meczach z teoretycznie słabszymi rywalami, gramy jak równy z równym z - na papierze - lepszymi od nas. Przed meczem każdy fan Spurs myślał "rozwalimy ich 3-4:0". Ale dzisiaj nam nie idzie, po prostu nie idzie. Zdarza się. Nie można zaraz zwalniać trenerów i wyrzucać piłkarzy ze składu. Kibice MU mogą sobie wyrzucać takiego Younga ze skłądu bo gra padake od początku sezonu. U nas tego przecież nie ma!
"If you don't have to drag yourself off the field exhausted after 90 minutes, you can't claim to have done your best."
kataKURWAstrofaKURWA
kataKURWAstrofaKURWA
6 października 2013, 18:52 [cytuj]
Jeszcze niech Arsenal coś wbije w końcówce i można optymistycznie wejść w nowy tydzień. Kabaret, po prostu kabaret.
Jeszcze niech Arsenal coś wbije w końcówce i można optymistycznie wejść w nowy tydzień. Kabaret, po prostu kabaret
"It is better to fail aiming high than to succeed aiming low" - Bill Nicholson.
6 października 2013, 18:52 [cytuj]
Gralismy piach i zasłuzenie przegralismy, mloty byly lepsze, nam przyda sie kubel zimnej wody na glowy naszych gwiazd - lameli nie widzialem - chyba 1 kontakt, eriksen słabiutki, defensywa niemrawa, zagubiona - straszny mecz. Niestety do klasy ars czy chelski nam brakuje, oni tak frajersko nie przegrywaja. Dobrze ze przerwa na kadre a potem jedziemy z AV - i tam juz na maxa po 3 pkt ale bedzie ciezko mega.
Gralismy piach i zasłuzenie przegralismy, mloty byly lepsze, nam przyda sie kubel zimnej wody na glowy naszych gwiazd - lameli nie widzialem - chyba 1 kontakt, eriksen słabiutki, defensywa niemrawa, zagubiona - straszny mecz. Niestety do klasy ars czy chelski nam brakuje, oni tak frajersko nie przegrywaja. Dobrze ze przerwa na kadre a potem jedziemy z AV - i tam juz na maxa po 3 pkt ale bedzie ciezko mega
6 października 2013, 18:53 [cytuj]
Marcin, takie dyskutowanie w tym momencie nie ma sensu. Przegralismy 0:3 w derbach każdy jest zdruzgotany.
Marcin, takie dyskutowanie w tym momencie nie ma sensu. Przegralismy 0:3 w derbach każdy jest zdruzgotany
6 października 2013, 18:54 [cytuj]
Ramzes powiedział/a:
Marcin, takie dyskutowanie w tym momencie nie ma sensu. Przegralismy 0:3 w derbach każdy jest zdruzgotany

jasne, nie mówię, że nie. Sam jestem wkurwiony, bo zagraliśmy beznadziejnie.
jasne, nie mówię, że nie. Sam jestem wkurwiony, bo zagraliśmy beznadziejnie
"If you don't have to drag yourself off the field exhausted after 90 minutes, you can't claim to have done your best."
6 października 2013, 18:54 [cytuj]
MatMar powiedział/a:
Widzisz, Chelsea też miała dzisiaj słabszy dzień. Z tymże Chelsea i tak wygrała. A myśmy nie przegrali 0-1, tylko 0-3. Upieram się, że to nie ma prawa się przydarzyć klasowej drużynie. Nie z ogórami, nie w takim stylu. Wniosek chyba prosty - nie jesteśmy klasową drużyną

Klasową drużyną na pewno jesteśmy. Po protu wszsystkim zadarzają się wpadki czasem. Borussia przegrywa z Moenchengladbach, Real cały czas fartownie jedzie w lidze, Arsenal przejebał z Villą, a United ratuje 18-latek.

Nie ma co jęczeć, bo do tej pory nasi grali całkiem dobrze, a ja uważam, że to i tak nie było jeszcze to na co nas stać. Jak wszystko się sklei i niektórzy piłkarze wrócą do normalnej dyspozycji, to będzie o wiele lepiej. Widać doskonale, że nasi walczyli i postawili wszystko na jedną kartę, a wtedy WHU - co tu dużo mówić - sfarcił wbijając nam kolejne szpileczki. ie trudno powiedzieć kto gra lepszą piłkę, czasem po prostu nie wychodzi.
Klasową drużyną na pewno jesteśmy. Po protu wszsystkim zadarzają się wpadki czasem. Borussia przegrywa z Moenchengladbach, Real cały czas fartownie jedzie w lidze, Arsenal przejebał z Villą, a United ratuje 18-latek. Nie ma co jęczeć, bo do tej pory nasi grali całkiem dobrze, a ja uważam, że to i tak nie było jeszcze to na co nas stać. Jak wszystko się sklei i niektórzy piłkarze wrócą do normalnej dyspozycji, to będzie o wiele lepiej. Widać doskonale, że nasi walczyli i postawili wszystko na jedną kartę, a wtedy WHU - co tu dużo mówić - sfarcił wbijając nam kolejne szpileczki. ie trudno powiedzieć kto gra lepszą piłkę, czasem po prostu nie wychodzi
LMAO
6 października 2013, 18:56 [cytuj]
Mecz po prostu żałosny. Szczególnie w wykonaniu Dawsona, Eriksena, Siggurdsona i Paulinho. Defoe wcale nie lepiej bo zjebał setke. Najlepiej moim zdaniem zagrał Townsend, przynajmniej on próbował no i pod koniec coś Holtby rozruszał, ale to już było za późno. Wystarczyło dziś tylko wygrać, a mielibyśmy już 16 pkt czyli tyle ile Liverpool i Arsenal, co nam dawałoby niezłe statystyki, no ale Zwijasz Boasz jak zawsze musiał zajebać taktyke. Porażka u siebie 3:0 ? Nie mam pytań, najgorszy mecz Tottenhamu.
Mecz po prostu żałosny. Szczególnie w wykonaniu Dawsona, Eriksena, Siggurdsona i Paulinho. Defoe wcale nie lepiej bo zjebał setke. Najlepiej moim zdaniem zagrał Townsend, przynajmniej on próbował no i pod koniec coś Holtby rozruszał, ale to już było za późno. Wystarczyło dziś tylko wygrać, a mielibyśmy już 16 pkt czyli tyle ile Liverpool i Arsenal, co nam dawałoby niezłe statystyki, no ale Zwijasz Boasz jak zawsze musiał zajebać taktyke. Porażka u siebie 3:0 ? Nie mam pytań, najgorszy mecz Tottenhamu
6 października 2013, 18:58 [cytuj]
Hades powiedział/a:
Klasową drużyną na pewno jesteśmy. Po protu wszsystkim zadarzają się wpadki czasem. Borussia przegrywa z Moenchengladbach, Real cały czas fartownie jedzie w lidze, Arsenal przejebał z Villą, a United ratuje 18-latek.

Nie ma co jęczeć, bo do tej pory nasi grali całkiem dobrze, a ja uważam, że to i tak nie było jeszcze to na co nas stać. Jak wszystko się sklei i niektórzy piłkarze wrócą do normalnej dyspozycji, to będzie o wiele lepiej. Widać doskonale, że nasi walczyli i postawili wszystko na jedną kartę, a wtedy WHU - co tu dużo mówić - sfarcił wbijając nam kolejne szpileczki. ie trudno powiedzieć kto gra lepszą piłkę, czasem po prostu nie wychodzi

Obyś miał rację.

To co - kto się idzie urżnąć?
Obyś miał rację. To co - kto się idzie urżnąć?
"It is better to fail aiming high than to succeed aiming low" - Bill Nicholson.
6 października 2013, 18:59 [cytuj]
olivier powiedział/a:
no ale Zwijasz Boasz jak zawsze musiał zajebać taktyke.

tzn. co AVB zrobił źle, konkretnie. Krytykować każdy potrafi.

olivier powiedział/a:
Porażka u siebie 3:0 ? Nie mam pytań, najgorszy mecz Tottenhamu

w pełni się zgadzam... chyba ostatnio z Szejkami tak wysoko dostaliśmy na WHL...
tzn. co AVB zrobił źle, konkretnie. Krytykować każdy potrafi. [quote=olivier]Porażka u siebie 3:0 ? Nie mam pytań, najgorszy mecz Tottenhamu
6 października 2013, 19:05 [cytuj]
Degrengolada totalna.

By wygrywać mecze trzeba oddawać strzały. A jak już się je oddaje to nie w środek prosto w bramkarza.

Posiadanie piłki 60 czy 70 % nic nie oznacza nic jeśli nie ma strzałów.
Kiedyś Spursi często mieli posiadania 30 % i wygrywali mecze, bo byli skuteczni. Jak już wypracowali sytuacje to były one groźne.

Im confused, może trzeba było grać mniej "ofensywnie".
Degrengolada totalna. By wygrywać mecze trzeba oddawać strzały. A jak już się je oddaje to nie w środek prosto w bramkarza. Posiadanie piłki 60 czy 70 % nic nie oznacza nic jeśli nie ma strzałów. Kiedyś Spursi często mieli posiadania 30 % i wygrywali mecze, bo byli skuteczni. Jak już wypracowali sytuacje to były one groźne. Im confused, może trzeba było grać mniej "ofensywnie"
6 października 2013, 19:08 [cytuj]
Już pal sześć te 0:3 zdarza się nie pierwszy nie ostatni raz, ale nie było w Nas żadnej determinacji, żadnego ruchu bez piłki, walki,serca nic kompletnie-to jest najbardziej frustrujące.
Już pal sześć te 0:3 zdarza się nie pierwszy nie ostatni raz, ale nie było w Nas żadnej determinacji, żadnego ruchu bez piłki, walki,serca nic kompletnie-to jest najbardziej frustrujące
Offence win games, defence wins titles
6 października 2013, 19:08 [cytuj]
najgorszy nasz mecz od daaawna, porażki z wigan, deklasacja chelsea czy city to nic z tym co się dzisiaj stało

mogę zaakceptować strate TRZECH KURWA TRZECH bramek z west hamem tylko pod warunkiem, że my ładujemy 5

tragedia i nie ma co usprawiedliwiać, że słaby dzień czy coś, wszyscy praktycznie grali na odpierdol, dostali trzy bramki i konsternacja CO TERAZ stoją i sobie klepią pod bramką, zero kreatywności

nie ma po prawej stronie emotek nawet oddających mój nastrój...
najgorszy nasz mecz od daaawna, porażki z wigan, deklasacja chelsea czy city to nic z tym co się dzisiaj stało mogę zaakceptować strate TRZECH KURWA TRZECH bramek z west hamem tylko pod warunkiem, że my ładujemy 5 tragedia i nie ma co usprawiedliwiać, że słaby dzień czy coś, wszyscy praktycznie grali na odpierdol, dostali trzy bramki i konsternacja CO TERAZ stoją i sobie klepią pod bramką, zero kreatywności nie ma po prawej stronie emotek nawet oddających mój nastrój
6 października 2013, 19:09 [cytuj]
0:3 z dzbanami u siebie nie może się zdarzyć drużynie z aspiracjami do top3 albo i wyższymi. Bardzo słaby mecz Spurs, nazwiska piłkarzy w nim grających powinny znaleźć się w klubowym hall of shame, gdybyśmy posiadali.
0:3 z dzbanami u siebie nie może się zdarzyć drużynie z aspiracjami do top3 albo i wyższymi. Bardzo słaby mecz Spurs, nazwiska piłkarzy w nim grających powinny znaleźć się w klubowym hall of shame, gdybyśmy posiadali
COYS!
6 października 2013, 19:18 [cytuj]
Wielki chuj .. Defoe 90% szansy na gola.. Błoto ;(
Pierwsza połowa mecz na siedząco chyba gra z Anzhi
Druga połowa BLAMAŻ to mało powiedziane :( Dobrze Kur... jak się gra na 1-0 każdy mecz i się liczy na to ze może coś wpadnie to dobrze. Może teraz zaczną biegać w następnym meczu w pierwszej połowie. :brawo: AVB-1 brak pracy domowej. Pochwalić mogę chyba tylko Townsenda bo nie pojechał do Rosji i nie zamarzł. :nie:
Wielki chuj .. Defoe 90% szansy na gola.. Błoto ;( Pierwsza połowa mecz na siedząco chyba gra z Anzhi Druga połowa BLAMAŻ to mało powiedziane :( Dobrze Kur... jak się gra na 1-0 każdy mecz i się liczy na to ze może coś wpadnie to dobrze. Może teraz zaczną biegać w następnym meczu w pierwszej połowie. :brawo: AVB-1 brak pracy domowej. Pochwalić mogę chyba tylko Townsenda bo nie pojechał do Rosji i nie zamarzł. :nie:
Każdy mecz jest inny. Lecz piłka jest zawsze okrągła.
6 października 2013, 19:19 [cytuj]
Nigdy nie strzelaliśmy dużo bramek. Po przyjściu Chadliego, Lameli, Eriksena czy Soldado którzy w swoich ligach ładowali aż miło myślałem że to się zmieni. Nie wiem czy to kwestai zgrania, aklimatyzacji czy po prostu skok jakościowy do Premier League jest za duży ale na razie wygląda to baaardzo słabo jeśli chodzi o strzelanie bramek. Widać bardzo duży potencjał. Umiemy świetni utrzymywać się przy piłce i podejśc/wejść w pole karne czy z cieniasami czy z mocniejszymy drużynami ale musimy to zacząć zamieniać na bramki.

Z Norwich czy Cardiff stworzyliśmy sobie mnóstwo sytuacji a strzeliliśmy zaledwie 3 bramki. Dzisiaj mieliśy jedną czy dwie i musimy to wykorzystać bo jak widać nie będziemy ich w każdym meczu mieli tysiące. Jestem pewien że gdyby Defoe wykorzystał sete to mecz potoczył by się zupełnie inaczej. WHU by się wkońcu otworzyło a my moglibyśmy zagrać swoje czyli długie urrzymywanie się przy piłce. A tak brama z rożnego dla WHU ustawiła cały mecz. My się otworzyliśmy, WHU do postawionego autobusu dołożyło tankowiec i przy biernej postawie naszej defensywy wsadzili jeszcze dwie bramy.
Nigdy nie strzelaliśmy dużo bramek. Po przyjściu Chadliego, Lameli, Eriksena czy Soldado którzy w swoich ligach ładowali aż miło myślałem że to się zmieni. Nie wiem czy to kwestai zgrania, aklimatyzacji czy po prostu skok jakościowy do Premier League jest za duży ale na razie wygląda to baaardzo słabo jeśli chodzi o strzelanie bramek. Widać bardzo duży potencjał. Umiemy świetni utrzymywać się przy piłce i podejśc/wejść w pole karne czy z cieniasami czy z mocniejszymy drużynami ale musimy to zacząć zamieniać na bramki. Z Norwich czy Cardiff stworzyliśmy sobie mnóstwo sytuacji a strzeliliśmy zaledwie 3 bramki. Dzisiaj mieliśy jedną czy dwie i musimy to wykorzystać bo jak widać nie będziemy ich w każdym meczu mieli tysiące. Jestem pewien że gdyby Defoe wykorzystał sete to mecz potoczył by się zupełnie inaczej. WHU by się wkońcu otworzyło a my moglibyśmy zagrać swoje czyli długie urrzymywanie się przy piłce. A tak brama z rożnego dla WHU ustawiła cały mecz. My się otworzyliśmy, WHU do postawionego autobusu dołożyło tankowiec i przy biernej postawie naszej defensywy wsadzili jeszcze dwie bramy
|<  <<  <  4  5  6  7  8    >

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 139 Zarejestrowanych użytkowników: 5256 Ostatnio zarejestrowany: bartekbartek321

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się