Forum dyskusyjne
20 października 2013, 16:08 [cytuj]
Lloris; Walker, Chiriches, Vertonghen, Dawson; Townsend, Sigurdsson, Paulinho, Sandro, Holtby; Soldado.
Spurs subs: Friedel, Naughton, Dembele, Lennon, Lamela, Eriksen, Defoe.
TO JAKIŚ ŻART?
Lloris; Walker, Chiriches, Vertonghen, Dawson; Townsend, Sigurdsson, Paulinho, Sandro, Holtby; Soldado.
Spurs subs: Friedel, Naughton, Dembele, Lennon, Lamela, Eriksen, Defoe.
TO JAKIŚ ŻART? :bezradny:
20 października 2013, 16:08 [cytuj]
Holtby od początku, to cieszy
Holtby od początku, to cieszy :)
20 października 2013, 16:09 [cytuj]
no jestem w szoku, miejmy nadzieje ze AVB wie co robi!
no jestem w szoku, miejmy nadzieje ze AVB wie co robi!
20 października 2013, 16:10 [cytuj]
No to mamy debiut Vlada i pierwszy raz Sandro od początku. Mnie skład się podoba.
No to mamy debiut Vlada i pierwszy raz Sandro od początku. Mnie skład się podoba
Arcz powiedział/a:
Holtby od początku, to cieszy

Ale brak Soldado, Eriksena i Defoe już nie. Tym bardziej, że nie zapominajmy jak układa się współpraca Holtby-Defoe...
Ale brak Soldado, Eriksena i Defoe już nie. Tym bardziej, że nie zapominajmy jak układa się współpraca Holtby-Defoe
no skład ciekawy, zobaczymy co z tego wyjdzie
no skład ciekawy, zobaczymy co z tego wyjdzie :cwaniak:
Diego powiedział/a:
Ale brak Soldado, Eriksena i Defoe już nie. Tym bardziej, że nie zapominajmy jak układa się współpraca Holtby-Defoe
Brak Soldado? Chłopie, poczytaj dokładnie.
Bardzo sympatyczny skład. Holtby pokazał, że w formie, a Eriksen zasnął po dobrym początku. Choć wolałbym go od początku w miejsce Gylfiego, to jednak zawsze może wejść z ławki.
Brak Soldado? Chłopie, poczytaj dokładnie.
Bardzo sympatyczny skład. Holtby pokazał, że w formie, a Eriksen zasnął po dobrym początku. Choć wolałbym go od początku w miejsce Gylfiego, to jednak zawsze może wejść z ławki
Can't Smile Without You!!!
20 października 2013, 16:11 [cytuj]
Diego powiedział/a:
przecież soldado jest ;> będzie dobrze
przecież soldado jest ;> będzie dobrze ;)
20 października 2013, 16:12 [cytuj]
Brak Dembele to nieporozumienie moim zdaniem. Cieszy powrót Lennona. Swoją drogą to ciekawe dla kogo nie będzie miejsca nawet na ławce, jeśli wrócą Capoue i Adebayor...
Brak Dembele to nieporozumienie moim zdaniem. Cieszy powrót Lennona. Swoją drogą to ciekawe dla kogo nie będzie miejsca nawet na ławce, jeśli wrócą Capoue i Adebayor... :bezradny:
20 października 2013, 16:12 [cytuj]
Diego powiedział/a:
jaki brak soldado ?
jaki brak soldado ?
20 października 2013, 16:13 [cytuj]
Diego powiedział/a:
Dawson zapewne jakiś uraz. Brak Dembele to nieporozumienie moim zdaniem. Cieszy powrót Lennona. Swoją drogą to ciekawe dla kogo nie będzie miejsca nawet na ławce, jeśli wrócą Capoue i Dawson i Adebayor...
Dawson gra!!! Kurwa, Kolego czytaj z uwagą. Sam podajesz skład, a później piszesz jakieś brednie.
Dawson gra!!! Kurwa, Kolego czytaj z uwagą. Sam podajesz skład, a później piszesz jakieś brednie
20 października 2013, 16:13 [cytuj]
Diego powiedział/a:
Sorry Arcz, miał być brak Dembele *
Sorry Arcz, miał być brak Dembele *
20 października 2013, 16:14 [cytuj]
Powraca też po kontuzji Lennon. Narazie na ławkę.
W AV wraca Benteke. Na razie też na ławkę.
Powraca też po kontuzji Lennon. Narazie na ławkę.
W AV wraca Benteke. Na razie też na ławkę
20 października 2013, 16:14 [cytuj]
O ile nie ma Defoe, to myślę, że nie ma co się martwić. Potem wskoczy jakiś Lamela, Eriksen i Defoe i będzie dobrze.
O ile nie ma Defoe, to myślę, że nie ma co się martwić. Potem wskoczy jakiś Lamela, Eriksen i Defoe i będzie dobrze
LMAO
20 października 2013, 16:15 [cytuj]
Mamy tak szeroki skład że właściwie kto nie zagra to na papierze wygląda to dobrze. AVB widzi na treningach kto się jak spisuje. Obecność Chirichesa, Holtby'iego i Sandro trochę zaskakuję ale wstrzymajmy się z oceną. Myślę że AVB widać wyciągnął wnioski z blamazu z WHU. Po pierwsze nie będziemy już tak zawężać gry na lewym skrzydle gdzie grali prawonożni Naughton i Sigg. Chriches debiutuje w PL i też nie wiadomo do końca czego się spodziewać po nim więc wystawienie Sandro który bardziej skupia się na destrukcji niż Dembele jest całkiem logiczna. A że Holtby za Eriksena? Chłopak jest w gazie, w końcu dostał swoją szansę.
Mamy tak szeroki skład że właściwie kto nie zagra to na papierze wygląda to dobrze. AVB widzi na treningach kto się jak spisuje. Obecność Chirichesa, Holtby'iego i Sandro trochę zaskakuję ale wstrzymajmy się z oceną. Myślę że AVB widać wyciągnął wnioski z blamazu z WHU. Po pierwsze nie będziemy już tak zawężać gry na lewym skrzydle gdzie grali prawonożni Naughton i Sigg. Chriches debiutuje w PL i też nie wiadomo do końca czego się spodziewać po nim więc wystawienie Sandro który bardziej skupia się na destrukcji niż Dembele jest całkiem logiczna. A że Holtby za Eriksena? Chłopak jest w gazie, w końcu dostał swoją szansę
20 października 2013, 16:15 [cytuj]
tuczi powiedział/a:
Dawson gra!!! Kurwa, Kolego czytaj z uwagą. Sam podajesz skład, a później piszesz jakieś brednie
Wyluzuj. Po prostu po przeczytaniu ławki z Naughtonem i braku Rose'a byłem pewny i po zobaczeniu środa Chiriches-Verts byłem pewny , że Dawson nie gra
Wyluzuj. Po prostu po przeczytaniu ławki z Naughtonem i braku Rose'a byłem pewny i po zobaczeniu środa Chiriches-Verts byłem pewny , że Dawson nie gra :)
20 października 2013, 16:16 [cytuj]
holtby porozstawia wszystkich dzisiaj po kątach, a skrzydła widziałbym lennon prawa a townsend lewa to by było ładne
holtby porozstawia wszystkich dzisiaj po kątach, a skrzydła widziałbym lennon prawa a townsend lewa to by było ładne
20 października 2013, 16:17 [cytuj]
Diego powiedział/a:
Wyluzuj. Po prostu po przeczytaniu ławki z Naughtonem i braku Rose'a byłem pewny i po zobaczeniu środa Chiriches-Verts byłem pewny , że Dawson nie gra
Spoko. Ale środek gra Vlad z Dawsonem, a Verts na lewej
Spoko. Ale środek gra Vlad z Dawsonem, a Verts na lewej :)
20 października 2013, 16:19 [cytuj]
COYS
Fantastic subs
COYS
Fantastic subs
20 października 2013, 16:19 [cytuj]
W A.V Benteke nie ma w I składzie
W A.V Benteke nie ma w I składzie :ok: