Forum dyskusyjne
20 października 2013, 16:19 [cytuj]
uffff,bardzo liczyłem na sandro od początku ,to miedzy innymi z powodu braku jego obecności przegraliśmy z west hamem moim zdaniem.
uffff,bardzo liczyłem na sandro od początku ,to miedzy innymi z powodu braku jego obecności przegraliśmy z west hamem moim zdaniem
20 października 2013, 16:34 [cytuj]
Takiego składu na pewno nie przewidział Lambert i to może być największa zaleta takiego ustawienia
Takiego składu na pewno nie przewidział Lambert i to może być największa zaleta takiego ustawienia :)
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
20 października 2013, 16:35 [cytuj]
Zoolander powiedział/a:
Takiego składu na pewno nie przewidział Lambert i to może być największa zaleta takiego ustawienia

Mi się wydaje, że nawet AvB nie przewidział takiego składu
Mi się wydaje, że nawet AvB nie przewidział takiego składu :D
20 października 2013, 16:40 [cytuj]
dobry skład. 60-70 minut Soldado a potem Defoe na boisko. Sandro w pierwszym, dobra decyzja AVB. Zobaczymy co chłopaki pokażą.
dobry skład. 60-70 minut Soldado a potem Defoe na boisko. Sandro w pierwszym, dobra decyzja AVB. Zobaczymy co chłopaki pokażą
"If you don't have to drag yourself off the field exhausted after 90 minutes, you can't claim to have done your best."
20 października 2013, 16:51 [cytuj]
Super skład, Gylfi out i w ogóle byłaby bajunia. Holtby w pierwszej 11 to była tylko kwestia czasu, no nie oszukujmy się - Eriksen jeszcze się nie zaadoptował i po niezłym debiucie ZNACZĄCO obniżył loty. Dembele też nie w sosie, praktycznie tylko z Chelsea zagrał na miarę swoich możliwości. COYS!
Super skład, Gylfi out i w ogóle byłaby bajunia. Holtby w pierwszej 11 to była tylko kwestia czasu, no nie oszukujmy się - Eriksen jeszcze się nie zaadoptował i po niezłym debiucie ZNACZĄCO obniżył loty. Dembele też nie w sosie, praktycznie tylko z Chelsea zagrał na miarę swoich możliwości. COYS!
"It is better to fail aiming high than to succeed aiming low" - Bill Nicholson.
20 października 2013, 16:53 [cytuj]
nie wiem dlaczego co niektórzy czepiają sie Gylfiego w pierwszym składzie...optymalne rozwiązanie w tym momencie,prezentuje dobrą formę od kilku spotkań.
nie wiem dlaczego co niektórzy czepiają sie Gylfiego w pierwszym składzie...optymalne rozwiązanie w tym momencie,prezentuje dobrą formę od kilku spotkań
20 października 2013, 16:55 [cytuj]
Ja nie chcę krytykować tego ustawienia, ale chwalić go przed meczem też nie będę. Zobaczymy jak to wypali, bo dla mnie to lekko eksperymentalnie
Ja nie chcę krytykować tego ustawienia, ale chwalić go przed meczem też nie będę. Zobaczymy jak to wypali, bo dla mnie to lekko eksperymentalnie
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
20 października 2013, 16:58 [cytuj]
sportowiec07 powiedział/a:
nie wiem dlaczego co niektórzy czepiają sie Gylfiego w pierwszym składzie...optymalne rozwiązanie w tym momencie,prezentuje dobrą formę od kilku spotkań
Gra lepiej niż się spodziewałem, ale poza bramkami to nic do naszej gry nie wnosi. Przegląd pola bardzo słaby, drybling też, szybkości nie ma, wykończenie ma dobre i to wszystko. Dopóki strzela to mi nie przeszkadza, ale jak nie zdobywa bramek jest bezużyteczny
Gra lepiej niż się spodziewałem, ale poza bramkami to nic do naszej gry nie wnosi. Przegląd pola bardzo słaby, drybling też, szybkości nie ma, wykończenie ma dobre i to wszystko. Dopóki strzela to mi nie przeszkadza, ale jak nie zdobywa bramek jest bezużyteczny
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
20 października 2013, 16:58 [cytuj]
Nie podoba mi sie ten sklad
Nie podoba mi sie ten sklad
20 października 2013, 17:03 [cytuj]
Pada deszcz, więc warto próbować strzałów z dystansu. tyczy się szczególnie Holtby'ego, Gylfiego i Townsenda

Chociaż dobrze wiemy, że Guzan nie jest palcem robiony...
Pada deszcz, więc warto próbować strzałów z dystansu. tyczy się szczególnie Holtby'ego, Gylfiego i Townsenda :tak: Chociaż dobrze wiemy, że Guzan nie jest palcem robiony... :D
20 października 2013, 17:05 [cytuj]
Cziriczes bo jebne
Cziriczes bo jebne :D
20 października 2013, 17:14 [cytuj]
Nie wiem po co tyle tych długich piłek:/ jeszcze w takich warunkach, same straty
Nie wiem po co tyle tych długich piłek:/ jeszcze w takich warunkach, same straty
20 października 2013, 17:18 [cytuj]
Po raz kolejny głupie oddanie piłki...
Po raz kolejny głupie oddanie piłki
Tottenham till I die,
I'm Tottenham till I die,
I know I am,
I'm sure I am,
I'm Tottenham till I die...
20 października 2013, 17:18 [cytuj]
Spurs wyglądają jakby trzymał ich jeszcze kac po urodzinach AvB...
Spurs wyglądają jakby trzymał ich jeszcze kac po urodzinach AvB...;|
20 października 2013, 17:20 [cytuj]
Świetnie gramy! Kreatywność cudowna...not!
20 października 2013, 17:22 [cytuj]
varba powiedział/a:
najgorsze są te nerwowe piłki do tyłu do Llorisa ;x
najgorsze są te nerwowe piłki do tyłu do Llorisa ;x
20 października 2013, 17:23 [cytuj]
Trzymamy piłkę i nic z tego nie wychodzi, a oni wychodzą z groźnymi kontrami i stałymi fragmentami. Oby nie skończyło się jak z WHU.
Trzymamy piłkę i nic z tego nie wychodzi, a oni wychodzą z groźnymi kontrami i stałymi fragmentami. Oby nie skończyło się jak z WHU. ;|
LMAO
Ale kaszana, patrzeć się nie da.
Ale kaszana, patrzeć się nie da
Ale jesteśmy śnięci... Na razie dramat
Ale jesteśmy śnięci... Na razie dramat
Wyszliśmy z tej szatni?
Wyszliśmy z tej szatni?
Jesteśmy królami z White Hart Lane!