Forum dyskusyjne
20 października 2013, 18:26 [cytuj]
Soldadooooooooooooooooooooooo
Soldadooooooooooooooooooooooo
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
20 października 2013, 18:27 [cytuj]
aaaaaaaaaaaaa

piękne!
aaaaaaaaaaaaa :D piękne!
Tottenham till I die,
I'm Tottenham till I die,
I know I am,
I'm sure I am,
I'm Tottenham till I die...
jesstt!!

brawo!
jesstt!! :D brawo!
ALE AKCJA :o
ALE AKCJA :o
Nareszcie. Nice goal.
Nareszcie. Nice goal. :ok:
LMAO
Wykończenie akcji w jego stylu, z tego Soldado jest znany
Wykończenie akcji w jego stylu, z tego Soldado jest znany :brawo:
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
20 października 2013, 18:28 [cytuj]
Wreszcie Soldado z gry, niech sie odblokuje!!
Wreszcie Soldado z gry, niech sie odblokuje!!
20 października 2013, 18:29 [cytuj]
WKONCU SOLDADO :D:D:D
20 października 2013, 18:34 [cytuj]
Townsend powinien w następnym meczu tylko podawać. To będzie tak wielki szok dla przeciwnika, że zaliczy pewnie z 5 asyst.
Townsend powinien w następnym meczu tylko podawać. To będzie tak wielki szok dla przeciwnika, że zaliczy pewnie z 5 asyst
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
20 października 2013, 18:34 [cytuj]
Paulinho jest genialny pomocnikiem, w obronie potrafi i w ataku bardzo dobrze. Ktoś tu mówił że nie lepszy od Parkera hehe, teraz pewnie gryzie się w jezyk
Paulinho jest genialny pomocnikiem, w obronie potrafi i w ataku bardzo dobrze. Ktoś tu mówił że nie lepszy od Parkera hehe, teraz pewnie gryzie się w jezyk
20 października 2013, 18:38 [cytuj]
huehue, Toneva wysyłają. To chyba znak, że oddają mecz.
huehue, Toneva wysyłają. To chyba znak, że oddają mecz. ;)
LMAO
20 października 2013, 18:39 [cytuj]
Hades powiedział/a:
huehue, Toneva wysyłają. To chyba znak, że oddają mecz.

no to mamy drugiego piłkarza z polskiej Ekstraklasy na boisku
no to mamy drugiego piłkarza z polskiej Ekstraklasy na boisku :D
20 października 2013, 18:48 [cytuj]
Diego powiedział/a:
no to mamy drugiego piłkarza z polskiej Ekstraklasy na boisku

Nie, bez przesady. Nie porównuj Toneva z Paulinho. Nasz przyszedł z jakiegoś tam ŁKSu, a Tonev z czołowej drużyny w kraju.
Nie, bez przesady. Nie porównuj Toneva z Paulinho. Nasz przyszedł z jakiegoś tam ŁKSu, a Tonev z czołowej drużyny w kraju
LMAO
20 października 2013, 18:52 [cytuj]
komentatorzy wszystkim by dali czerwoną kartke, troche ich ponosi
komentatorzy wszystkim by dali czerwoną kartke, troche ich ponosi
20 października 2013, 18:54 [cytuj]
A 30 milionowy zakup zostaje na ławce, bo wychowanek śmiga na skrzydle. To nam tylko pomoże. ;D
A 30 milionowy zakup zostaje na ławce, bo wychowanek śmiga na skrzydle. To nam tylko pomoże. ;D
LMAO
20 października 2013, 18:57 [cytuj]
nie wiem w czym na pomoże bo wychodzi na to że 30 mln wyrzucone w błoto mam w dupie taką pomoc, a andros zjada narazie lamele xd ale cóż
nie wiem w czym na pomoże bo wychodzi na to że 30 mln wyrzucone w błoto mam w dupie taką pomoc, a andros zjada narazie lamele xd ale cóż
20 października 2013, 19:01 [cytuj]
Z pozytywów:
- świetny występ Townsenda zwłaszcza w drugiej połowie, mimo że w kilku sytuacjach mógł się zachować rozsądniej,
- cieszy dobra postawa Chirichesa. Trochę się o niego bałem, ale nie było powodów. Był pewny w obronie i czasami próbował dać coś od siebie z przodu,
- Podobało mi się ustawienie Paulinho w momencie gdy atakowaliśmy pozycyjnie. Wtedy Paulinho wchodził w linię ataku przez i obrońcy AV często się gubili w kryciu. Taka jego gra w tym sezonie da nam parę bramek
- Soldado w końcu strzelił z gry
I to by chyba było na tyle. Generalnie to wygraliśmy mecz w którym przez większą część byliśmy co najwyżej równorzędnym, jeśli nie słabszym zespołem od AV. Wygrana cieszy, styl niekoniecznie.
Z pozytywów:
- świetny występ Townsenda zwłaszcza w drugiej połowie, mimo że w kilku sytuacjach mógł się zachować rozsądniej,
- cieszy dobra postawa Chirichesa. Trochę się o niego bałem, ale nie było powodów. Był pewny w obronie i czasami próbował dać coś od siebie z przodu,
- Podobało mi się ustawienie Paulinho w momencie gdy atakowaliśmy pozycyjnie. Wtedy Paulinho wchodził w linię ataku przez i obrońcy AV często się gubili w kryciu. Taka jego gra w tym sezonie da nam parę bramek :)
- Soldado w końcu strzelił z gry
I to by chyba było na tyle. Generalnie to wygraliśmy mecz w którym przez większą część byliśmy co najwyżej równorzędnym, jeśli nie słabszym zespołem od AV. Wygrana cieszy, styl niekoniecznie
20 października 2013, 19:15 [cytuj]
Walu powiedział/a:
I to by chyba było na tyle. Generalnie to wygraliśmy mecz w którym przez większą część byliśmy co najwyżej równorzędnym, jeśli nie słabszym zespołem od AV. Wygrana cieszy, styl niekoniecznie
No już nie przesadzajmy. Występ wprawdzie co najwyżej solidny, ale w żadnym wypadku nie byliśmy słabszym zespołem.
No już nie przesadzajmy. Występ wprawdzie co najwyżej solidny, ale w żadnym wypadku nie byliśmy słabszym zespołem
"It is better to fail aiming high than to succeed aiming low" - Bill Nicholson.
20 października 2013, 19:19 [cytuj]
No zgodze sie z Walu .. Styl nie koniecznie mnie cieszy, Ale coś iskrzy. Widać że AVB kombinuje z rotacją składu. Holtbi w podstawie za Eriksen-a , Chiriches za Naughton-a , Sandro za Dembele. A wiec takie rotacje dużo dają. Nie wiem czy za uwarzyliście ale wreszcie kiedy widzę zmianę Lennon za Sigurdsson-a to nie boje się o to że zacytuje: Kur.a co to za wzmocnienie. I rozkładam ręce jak zmiana Peszko w naszej Blamaż Reprezentacji. No a wiec tak sama ze środkiem pola. Widoczne postępy. Wreszcie jest silny zmienik który chce wywalczyć miejsce w podstawowej 11-stce.

Tylko jeszcze no nie ma tej finezji jakiej oczekujemy. Ale czas pokarze. Teraz 27.10.2013

MECZ Z HULL CITY NO DATA MOICH URODZIN , mogli by wygrać i mi prezent upiec zamiast tortu.
No zgodze sie z Walu .. Styl nie koniecznie mnie cieszy, Ale coś iskrzy. Widać że AVB kombinuje z rotacją składu. Holtbi w podstawie za Eriksen-a , Chiriches za Naughton-a , Sandro za Dembele. A wiec takie rotacje dużo dają. Nie wiem czy za uwarzyliście ale wreszcie kiedy widzę zmianę Lennon za Sigurdsson-a to nie boje się o to że zacytuje: Kur.a co to za wzmocnienie. I rozkładam ręce jak zmiana Peszko w naszej Blamaż Reprezentacji. No a wiec tak sama ze środkiem pola. Widoczne postępy. Wreszcie jest silny zmienik który chce wywalczyć miejsce w podstawowej 11-stce. :brawo: Tylko jeszcze no nie ma tej finezji jakiej oczekujemy. Ale czas pokarze. Teraz 27.10.2013 :D MECZ Z HULL CITY NO DATA MOICH URODZIN , mogli by wygrać i mi prezent upiec zamiast tortu. :cwaniak:
Każdy mecz jest inny. Lecz piłka jest zawsze okrągła.
20 października 2013, 19:30 [cytuj]
MatMar powiedział/a:
No już nie przesadzajmy. Występ wprawdzie co najwyżej solidny, ale w żadnym wypadku nie byliśmy słabszym zespołem
Myślę, że dobra gra w ostatnich dwudziestu minutach trochę zaciera całokształt. Przez całą pierwszą połowę byliśmy słabsi od AV, a od momentu wejścia Benteke na boisko aż do bramki Soldado nas zdominowali.
Myślę, że dobra gra w ostatnich dwudziestu minutach trochę zaciera całokształt. Przez całą pierwszą połowę byliśmy słabsi od AV, a od momentu wejścia Benteke na boisko aż do bramki Soldado nas zdominowali