20 października 2013, 19:39 [cytuj]
wiem, że były podawane strony ale nigdy nie pobierałem meczu a teraz nie mgłem oglądać także jakbyście mieli jakiś link to się podzielcie
>
wiem, że były podawane strony ale nigdy nie pobierałem meczu a teraz nie mgłem oglądać także jakbyście mieli jakiś link to się podzielcie ;)
20 października 2013, 19:41 [cytuj]
Arcz powiedział/a:
komentatorzy wszystkim by dali czerwoną kartke, troche ich ponosi
Co jak co ale Lennon powinien wylecieć. Na ch...j się tak zamachnął jakby grał w golfa nie w piłkę nożną. Jakby trafił to mógłby mega krzywdę zrobić. Nie pochwalajmy takich zachowań, nawet jeśli robią to nasi piłkarze czy ten idiota z trybun co rzucił świecę w sędziego.
Co jak co ale Lennon powinien wylecieć. Na ch...j się tak zamachnął jakby grał w golfa nie w piłkę nożną. Jakby trafił to mógłby mega krzywdę zrobić. Nie pochwalajmy takich zachowań, nawet jeśli robią to nasi piłkarze czy ten idiota z trybun co rzucił świecę w sędziego
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong
20 października 2013, 19:45 [cytuj]
Nie przesadzaj, na czerwoną to to nie było.
Nie przesadzaj, na czerwoną to to nie było
20 października 2013, 20:06 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:
Co jak co ale Lennon powinien wylecieć. Na ch...j się tak zamachnął jakby grał w golfa nie w piłkę nożną. Jakby trafił to mógłby mega krzywdę zrobić. Nie pochwalajmy takich zachowań, nawet jeśli robią to nasi piłkarze czy ten idiota z trybun co rzucił świecę w sędziego
Skoro Westwood prawie łamiąc nogę Holtby zostaje na boisku, to Lennon ma z niego wylecieć za celowy faul. Żółta to jedyna na co zasłużył i sędzie podjął dobrą decyzję.
Skoro Westwood prawie łamiąc nogę Holtby zostaje na boisku, to Lennon ma z niego wylecieć za celowy faul. Żółta to jedyna na co zasłużył i sędzie podjął dobrą decyzję
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
20 października 2013, 20:11 [cytuj]
ok, mecz na torrentach jak coś
20 października 2013, 22:02 [cytuj]
smackey powiedział/a:
Na przyszłość, tutaj są pełne mecze
http://www.matchhighlight.com/
Na przyszłość, tutaj są pełne mecze: http://www.matchhighlight.com/
20 października 2013, 23:32 [cytuj]
Patrząc na wypowiedzi na forum po meczu widzę że po 0-3 z WHU morale na forum znacząco spadły.
Ja to widziałem tak. Kontrolowaliśmy mecz przez praktycznie cały czas. Poza momentem od kiedy wszedł Benteke do bramki na 2-0.
Praktycznie cały czas było widać że drużyna jest lepsza piłkarsko i taktycznie od AV. To cieszy bo wiadomo że w EPL każdy jest groźny
Mamy teraz bardzo szeroką kadrę. Jednak skład mi się podobał.
Eriksen walczył 180 minut żeby dać Danii awans na mistrzostwa, Dembele ostanio gra słabiej i wolniej.
Siggi może nie jest dynamiczny jak CR ale napewno daje nam dużo jakości, jest zgrany z drużyną i dziś napewno zasługuje na dobrą notę.
Poza nim na plus praktycznie wszyscy. Najlepszy mecz Soldado w tym sezonie. Chociaż nie lubie takiego typu napastnika to zagrał tak jak umie najlepiej.
Townsend wspaniale się rozwija.
Jednak na mnie niesamowite wrażenie robi Paulinho.
W dzisiejszym meczu zaprezentował się na swoim wysokim reprezentacyjnym poziomie. Podaje, przepycha, wchodzi w pole karne, broni.
Edit: Może trochę zbyt optymistycznie na to patrzę. fajerwerków nie było ale z mojego punktu widzenia napewno zagraliśmy lepszy mecz niż ze Swansea czy CP
Patrząc na wypowiedzi na forum po meczu widzę że po 0-3 z WHU morale na forum znacząco spadły.
Ja to widziałem tak. Kontrolowaliśmy mecz przez praktycznie cały czas. Poza momentem od kiedy wszedł Benteke do bramki na 2-0.
Praktycznie cały czas było widać że drużyna jest lepsza piłkarsko i taktycznie od AV. To cieszy bo wiadomo że w EPL każdy jest groźny
Mamy teraz bardzo szeroką kadrę. Jednak skład mi się podobał.
Eriksen walczył 180 minut żeby dać Danii awans na mistrzostwa, Dembele ostanio gra słabiej i wolniej.
Siggi może nie jest dynamiczny jak CR ale napewno daje nam dużo jakości, jest zgrany z drużyną i dziś napewno zasługuje na dobrą notę.
Poza nim na plus praktycznie wszyscy. Najlepszy mecz Soldado w tym sezonie. Chociaż nie lubie takiego typu napastnika to zagrał tak jak umie najlepiej.
Townsend wspaniale się rozwija.
Jednak na mnie niesamowite wrażenie robi Paulinho.
W dzisiejszym meczu zaprezentował się na swoim wysokim reprezentacyjnym poziomie. Podaje, przepycha, wchodzi w pole karne, broni.
Edit: Może trochę zbyt optymistycznie na to patrzę. fajerwerków nie było ale z mojego punktu widzenia napewno zagraliśmy lepszy mecz niż ze Swansea czy CP
21 października 2013, 01:21 [cytuj]
To jeszcze oceny z goal.com (skala 0-5)
Hugo 3.5
Kyle 3.0
Dawson 3.0
Vlad 3.5
Jan 3.5
Paulinho 3.5
Sandro 3.5
Gylffi 2.5
Lewis 3.0
Townsend 4.0
Soldado 3.0
---
Dembele 3.5
Lennon 3.0
Defoe 2.0
zawodnik meczu A.T.
To jeszcze oceny z goal.com (skala 0-5)
Hugo 3.5
Kyle 3.0
Dawson 3.0
Vlad 3.5
Jan 3.5
Paulinho 3.5
Sandro 3.5
Gylffi 2.5
Lewis 3.0
Townsend 4.0
Soldado 3.0
---
Dembele 3.5
Lennon 3.0
Defoe 2.0
zawodnik meczu A.T
21 października 2013, 13:16 [cytuj]
varba powiedział/a:
Skoro Westwood prawie łamiąc nogę Holtby zostaje na boisku, to Lennon ma z niego wylecieć za celowy faul. Żółta to jedyna na co zasłużył i sędzie podjął dobrą decyzję
To że Westwood powinien wylecieć to inna rzecz. Nie wolno patrzeć w ten sposób. Obie decyzje ewidentnie błędne, a sędzia nie może rozpatrywać tego w sposób "Tego nie wywaliłem to i temu nie dam czerwa" Jeśli chciał zawiesić wysoko poprzeczkę i dać chłopakom grać to mu nie wyszło. Zawiesił ją ewidentnie za wysoko(nawet jak na angielskie warunki). Już po akcji przyszło mi na myśl z jaką kurewską chęcią Lennon chciał mu przyjebać. Oko za oko
To że Westwood powinien wylecieć to inna rzecz. Nie wolno patrzeć w ten sposób. Obie decyzje ewidentnie błędne, a sędzia nie może rozpatrywać tego w sposób "Tego nie wywaliłem to i temu nie dam czerwa" Jeśli chciał zawiesić wysoko poprzeczkę i dać chłopakom grać to mu nie wyszło. Zawiesił ją ewidentnie za wysoko(nawet jak na angielskie warunki). Już po akcji przyszło mi na myśl z jaką kurewską chęcią Lennon chciał mu przyjebać. Oko za oko :rotfl:
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong
22 października 2013, 00:42 [cytuj]
Ale czyż nie za to kochamy Lennona?prawdziwy Yiddo
Ale czyż nie za to kochamy Lennona?prawdziwy Yiddo