Forum dyskusyjne
27 października 2013, 16:07 [cytuj]
Lloris; Walker, Chiriches, Dawson, Vertonghen; Paulinho, Sandro; Townsend, Holtby, Lennon; Soldado
edit.
Ławka: Lamela, Naugton, Defoe, Dembele, Sigurdsson, Eriksen, Friedel.
Lloris; Walker, Chiriches, Dawson, Vertonghen; Paulinho, Sandro; Townsend, Holtby, Lennon; Soldado
edit.
Ławka: Lamela, Naugton, Defoe, Dembele, Sigurdsson, Eriksen, Friedel
27 października 2013, 16:09 [cytuj]
Wygląda na to, że Chiriches na stałe zadomowił w I składzie. Nie rozumiem wystawienia Holtby'ego kosztem Eriksena.
Wygląda na to, że Chiriches na stałe zadomowił w I składzie. Nie rozumiem wystawienia Holtby'ego kosztem Eriksena. ;|
27 października 2013, 16:10 [cytuj]
Czy ktoś posiada link do streamu gdzie będzie transmitowany mecz kogutów?
Czy ktoś posiada link do streamu gdzie będzie transmitowany mecz kogutów?
27 października 2013, 16:12 [cytuj]
tu się powinien pojawić w godzinie meczu
http://www.futbolhd.pl/stream2.php
tu się powinien pojawić w godzinie meczu
http://www.futbolhd.pl/stream2.php
27 października 2013, 16:13 [cytuj]
Ja w pełni rozumiem Holtby w obecnym momencie jest lepszy a eriksen spuścił z tonu po dobrym początku nie ma co się denerwować gra lepszy
Ja w pełni rozumiem Holtby w obecnym momencie jest lepszy a eriksen spuścił z tonu po dobrym początku nie ma co się denerwować gra lepszy:ok:
27 października 2013, 16:13 [cytuj]
Jaką my mamy silną ławkę w tym sezonie, a dojdzie jeszcze Rose i Capoue ...
Jaką my mamy silną ławkę w tym sezonie, a dojdzie jeszcze Rose i Capoue
27 października 2013, 16:14 [cytuj]
Azza w pierwszej, w sumie zaskoczenie, widać że AVB liczy na niego

Holtby w lepszej formie od Eriksena to gra

Ale czemu Moussa nie gra? :/
Azza w pierwszej, w sumie zaskoczenie, widać że AVB liczy na niego :) Holtby w lepszej formie od Eriksena to gra :) Ale czemu Moussa nie gra? :/
Dobry czas to nie rolex tylko chwile co są wolne
27 października 2013, 16:14 [cytuj]
I trzeba pamiętać, że mamy jeszcze Adebayora, a nawet Chadli nie zmieścił się na ławkę i do tego kontuzjowany Kaboul

A dlaczego ma grać Dembele skoro duet Sandro-Paulinho prezentuje się dużo lepiej
I trzeba pamiętać, że mamy jeszcze Adebayora, a nawet Chadli nie zmieścił się na ławkę i do tego kontuzjowany Kaboul :)A dlaczego ma grać Dembele skoro duet Sandro-Paulinho prezentuje się dużo lepiej :)
27 października 2013, 16:15 [cytuj]
Po prostu wyrównany skład. To cieszy. Jeśli mamy takie nazwiska na ławce to wszystko będzie iść ku lepszemu. Taką mam nadzieję
Po prostu wyrównany skład. To cieszy. Jeśli mamy takie nazwiska na ławce to wszystko będzie iść ku lepszemu. Taką mam nadzieję :X
27 października 2013, 16:15 [cytuj]
WojtasTHFC powiedział/a:
Ja w pełni rozumiem Holtby w obecnym momencie jest lepszy a eriksen spuścił z tonu po dobrym początku nie ma co się denerwować gra lepszy

Holtby'emu fajnie idzie, ale w LE, a to całkowicie inna bajka niż Premier League. Poza tym większość jego asyst to podania do Defoe, którego na próżno dziś szukać w składzie...
Holtby'emu fajnie idzie, ale w LE, a to całkowicie inna bajka niż Premier League. Poza tym większość jego asyst to podania do Defoe, którego na próżno dziś szukać w składzie
27 października 2013, 16:19 [cytuj]
Diego powiedział/a:
Holtby'emu fajnie idzie, ale w LE, a to całkowicie inna bajka niż Premier League. Poza tym większość jego asyst to podania do Defoe, którego na próżno dziś szukać w składzie
mówisz tak jakby eriksen był jakimś hiper graczem i miał 10 asyst na koncie a rzeczywistość jest taka że wcale lepiej nie gra w lidze niż niemiec
mówisz tak jakby eriksen był jakimś hiper graczem i miał 10 asyst na koncie a rzeczywistość jest taka że wcale lepiej nie gra w lidze niż niemiec
27 października 2013, 16:21 [cytuj]
WojtasTHFC powiedział/a:
Jest hiper graczem , tylko trzeba dać mu czas, a przdde wszystkim SZANSĘ. Po meczu z Arsenalem większość nie pozostawiła na Paulinho suchej nitki, a ja wiedziałem że po prostu musi wkomponować się w drużynę. Dzisiaj widzimy tego efekty.
Jest hiper graczem , tylko trzeba dać mu czas, a przdde wszystkim SZANSĘ. Po meczu z Arsenalem większość nie pozostawiła na Paulinho suchej nitki, a ja wiedziałem że po prostu musi wkomponować się w drużynę. Dzisiaj widzimy tego efekty
27 października 2013, 16:27 [cytuj]
Jeżeli Holtby gra lepiej to nie rozumiem czemu ma grać Eriksen? Szanse to on dostaje, ale jeśli by grał non stop nie byłoby to uczciwe względem Lewisa ..
Jeżeli Holtby gra lepiej to nie rozumiem czemu ma grać Eriksen? Szanse to on dostaje, ale jeśli by grał non stop nie byłoby to uczciwe względem Lewisa
Dobry czas to nie rolex tylko chwile co są wolne
27 października 2013, 16:29 [cytuj]
Eriksen i Holtby prezentują obecnie podobny poziom, z czego Holtby gra lepiej w Lidze Europejskiej, zreszta dzisiejszy przeciwnik to Hull City, więc Holtby dostał szansę. Mam nadzieję, że na boisku również pojawi się Lamela i Defoe.
Eriksen i Holtby prezentują obecnie podobny poziom, z czego Holtby gra lepiej w Lidze Europejskiej, zreszta dzisiejszy przeciwnik to Hull City, więc Holtby dostał szansę. Mam nadzieję, że na boisku również pojawi się Lamela i Defoe
27 października 2013, 16:36 [cytuj]
Ja uważam, że to, że Holtby znalazł się w pierwszym składzie jest wynikiem jego zaangażowania, a nie tylko umiejętności. Umiejętności tych zawodników są wyrównane, w LE Holtby gdy gra to błyszczy, Eriksen ostatnio słabo gra nie tylko w lidze, ale też w LE. Pewnie za miesiąc sytuacja się odwróci i wtedy wskoczy Eriksen. Sezon jest długi, nie ma co się spinać. Taka rotacja jest tylko dowodem na to, że AVB ma gdzieś presje związaną z transferami i ich kosztem. Nie bał się posadzić na ławie Soldado (tak, wiemy jak to się skończyło) i nie boi się sadzać na ławie Eriksena. Myślę, że to bardzo dobrze. Co do reszty składu: bardzo lubię Sandro, ale chyba jednak Dembele to podstawa w tym momencie.
Jak będą jakieś dobre linki to wrzucać
Ja uważam, że to, że Holtby znalazł się w pierwszym składzie jest wynikiem jego zaangażowania, a nie tylko umiejętności. Umiejętności tych zawodników są wyrównane, w LE Holtby gdy gra to błyszczy, Eriksen ostatnio słabo gra nie tylko w lidze, ale też w LE. Pewnie za miesiąc sytuacja się odwróci i wtedy wskoczy Eriksen. Sezon jest długi, nie ma co się spinać. Taka rotacja jest tylko dowodem na to, że AVB ma gdzieś presje związaną z transferami i ich kosztem. Nie bał się posadzić na ławie Soldado (tak, wiemy jak to się skończyło) i nie boi się sadzać na ławie Eriksena. Myślę, że to bardzo dobrze. Co do reszty składu: bardzo lubię Sandro, ale chyba jednak Dembele to podstawa w tym momencie.
Jak będą jakieś dobre linki to wrzucać:)
"If you don't have to drag yourself off the field exhausted after 90 minutes, you can't claim to have done your best."
27 października 2013, 16:39 [cytuj]
olivier powiedział/a:
I trzeba pamiętać, że mamy jeszcze Adebayora, a nawet Chadli nie zmieścił się na ławkę i do tego kontuzjowany Kaboul

A dlaczego ma grać Dembele skoro duet Sandro-Paulinho prezentuje się dużo lepiej

Chadli może dostał jakiejś drobnej kontuzji bo nie wiezę aby AVB specjalnie go na ławkę nie posadził. Facet bardzo przyzwoice gra i jak wchodził z ławki to widać było różnicę w naszej grze czego o Gylfim nie można powiedzieć.
Chadli może dostał jakiejś drobnej kontuzji bo nie wiezę aby AVB specjalnie go na ławkę nie posadził. Facet bardzo przyzwoice gra i jak wchodził z ławki to widać było różnicę w naszej grze czego o Gylfim nie można powiedzieć
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
27 października 2013, 16:50 [cytuj]
http://livesport4u.com/stream1.html
studio leci
http://livesport4u.com/stream1.html
studio leci
27 października 2013, 16:53 [cytuj]
nie pamiętam gdzie ale gdzieś w wywiadzie słyszałem jak dembele mówił, że na każdą pozycję potrzebują po 3 zawodników największego formatu
widać, że zawodnicy wiedzą, że czasem trzeba usiąść na ławce, czasem się wejdzie i zaczyna się rywalizacja, póki ktoś nie jest pomijany przez 3/4 sezonu to niech nie marudzi, tym bardziej, że i tak dostaje pieniądze
nie pamiętam gdzie ale gdzieś w wywiadzie słyszałem jak dembele mówił, że na każdą pozycję potrzebują po 3 zawodników największego formatu
widać, że zawodnicy wiedzą, że czasem trzeba usiąść na ławce, czasem się wejdzie i zaczyna się rywalizacja, póki ktoś nie jest pomijany przez 3/4 sezonu to niech nie marudzi, tym bardziej, że i tak dostaje pieniądze :D
27 października 2013, 16:54 [cytuj]
http://www.streamoftheday.com/player.php?stream=1&type=veetle tutaj ma byc, jakość w miarę
http://www.streamoftheday.com/player.php?stream=1&type=veetle tutaj ma byc, jakość w miarę :)
27 października 2013, 16:59 [cytuj]
Wie ktoś dlaczego nie ma dzisiaj Livermore'a? Kontuzja jakaś?
Wie ktoś dlaczego nie ma dzisiaj Livermore'a? Kontuzja jakaś? :bezradny: