Forum dyskusyjne
27 października 2013, 18:38 [cytuj]
Chociaż tyle...
Chociaż tyle
Nareszcie

ale gramy słabo, to fakt.
Nareszcie :) ale gramy słabo, to fakt
COYS!
dobrze że chociaż mamy szczęście...
dobrze że chociaż mamy szczęście
27 października 2013, 18:39 [cytuj]
brawo soldado, chociaż wolałbym zeby strzelili bramke z gry.. może jeszce strzelą

najważniejsze ze bramka!
brawo soldado, chociaż wolałbym zeby strzelili bramke z gry.. może jeszce strzelą :) najważniejsze ze bramka!
27 października 2013, 18:39 [cytuj]
Karny uzasadniony, ale patrząc co wcześniej puszczał, to za ostro. No, ale ważne, że przybliżyliśmy się do 3 pkt.
Karny uzasadniony, ale patrząc co wcześniej puszczał, to za ostro. No, ale ważne, że przybliżyliśmy się do 3 pkt
LMAO
27 października 2013, 18:40 [cytuj]
O Jezu, karny. Zaraz przypną nam metkę tych którzy nie umieją zdobywać bramek po akcjach

Nie podoba mi się to że pewnie trzeci mecz wygramy po karnym. Kuleje skuteczność i to bardzo
O Jezu, karny. Zaraz przypną nam metkę tych którzy nie umieją zdobywać bramek po akcjach :krzyk: Nie podoba mi się to że pewnie trzeci mecz wygramy po karnym. Kuleje skuteczność i to bardzo
27 października 2013, 18:40 [cytuj]
Nie zrozuncie mnie źle, ja serio się pytam co nie tak. Przecież transfery zajebiste, coach wydaje sie że też a dalej gramy słabo.
Nie zrozuncie mnie źle, ja serio się pytam co nie tak. Przecież transfery zajebiste, coach wydaje sie że też a dalej gramy słabo
27 października 2013, 18:42 [cytuj]
Byle utrzymac do końca
Byle utrzymac do końca
27 października 2013, 18:44 [cytuj]
prześlizgujemy się przez każdy wygrany mecz w tym sezonie może czasami zasłużenie ale zawsze szczęśliwie i nigdy pewnie
prześlizgujemy się przez każdy wygrany mecz w tym sezonie może czasami zasłużenie ale zawsze szczęśliwie i nigdy pewnie
27 października 2013, 18:45 [cytuj]
co tam się stało z Townsendem bo nie widziałem tego?
"If you don't have to drag yourself off the field exhausted after 90 minutes, you can't claim to have done your best."
27 października 2013, 18:45 [cytuj]
Po raz kolejny w tym sezonie ratuje nas rzut karny i szczerze mówiąc nie ciesze się po golu bo gowno gramy i jak zawsze fuksem wygrywamy. Pilkarzy z dużym potencjalem mamy ale co z tego? Podobnie jak real Madryt który nic nie gra i w ostatnich minutach strzela po karnych z kapelusza :/
Po raz kolejny w tym sezonie ratuje nas rzut karny i szczerze mówiąc nie ciesze się po golu bo gowno gramy i jak zawsze fuksem wygrywamy. Pilkarzy z dużym potencjalem mamy ale co z tego? Podobnie jak real Madryt który nic nie gra i w ostatnich minutach strzela po karnych z kapelusza :/
27 października 2013, 18:47 [cytuj]
Marcin108 powiedział/a:
przeleciał przez reklamy po sprincie i chyba w kogoś uderzył, bodajże operatora kamery dlatego go opatrywali
przeleciał przez reklamy po sprincie i chyba w kogoś uderzył, bodajże operatora kamery dlatego go opatrywali
27 października 2013, 18:48 [cytuj]
haha Chelsea widzieliście?
haha Chelsea widzieliście?
27 października 2013, 18:48 [cytuj]
Julkos powiedział/a:
Tylko że wszystkie 3 karne Tottenhamu załsużone, bez naciągania. Ale tak, przyznam boli to że 3 mecz po karnym wygramy. Tez mi sie to nie podoba
Tylko że wszystkie 3 karne Tottenhamu załsużone, bez naciągania. Ale tak, przyznam boli to że 3 mecz po karnym wygramy. Tez mi sie to nie podoba
27 października 2013, 18:49 [cytuj]
Chelsea na farcie większym niż my
Chelsea na farcie większym niż my :bezradny:
Czwele wygrywaja też na farcie.
Czwele wygrywaja też na farcie
Mateuszek powiedział/a:
Jeszcze nie wygraliśmy tego meczu!
Jeszcze nie wygraliśmy tego meczu!
27 października 2013, 18:50 [cytuj]
Mateuszek powiedział/a:
Buehuehuehuehue. 2 zasłużone, raz Townsend nurkował.
Buehuehuehuehue. 2 zasłużone, raz Townsend nurkował
COYS!
27 października 2013, 18:51 [cytuj]
Wduwek powiedział/a:
Buehuehuehuehue. 2 zasłużone, raz Townsend nurkował
Właśnie, dobrze że mi przypomniałęś tą sytuację. Pamiętam z Crystal Palace a tego nurka zapomniałem. Zwracam honor
Właśnie, dobrze że mi przypomniałęś tą sytuację. Pamiętam z Crystal Palace a tego nurka zapomniałem. Zwracam honor
27 października 2013, 18:52 [cytuj]
wtedy chyba tez jednego nam zabrali więc na zero wychodzi.
wtedy chyba tez jednego nam zabrali więc na zero wychodzi