Forum dyskusyjne
27 października 2013, 18:52 [cytuj]
w koncówce nie potrafimy skleić jednej składnej akcji
w koncówce nie potrafimy skleić jednej składnej akcji
27 października 2013, 18:53 [cytuj]
KURWA! Dawson niby taki doświadczony, a teraz błąd jak dziecko .
KURWA! Dawson niby taki doświadczony, a teraz błąd jak dziecko
27 października 2013, 18:54 [cytuj]
Dzięki big tom
Dzięki big tom
27 października 2013, 18:55 [cytuj]
Big Tom ewidentnie chce się pozbyć w dniu dzisiejszym swojej czupryny
Big Tom ewidentnie chce się pozbyć w dniu dzisiejszym swojej czupryny :zmeczony:
Fuck em all, fuck em all united, west ham, liverpool, Cos We Are the TOTTENHAM and We Are the best. We are the TOTTENHAM so fuck all the rest
27 października 2013, 18:57 [cytuj]
Nie do pomyślenia, z dzbanami u których w dodatku zabrakło kilku piłkarzy wygrywamy na WHL 1-0 po karnym. Ten mecz był tragiczny, niby coś graliśmy z przodu ale zawsze brakowało tego ostatniego podania. AVB musi teraz przetłumaczyć chłopakom, żeby o tym meczu szybko zapomnieli, zresztą nikt z nas nie chce o nim pamiętać...
Nie do pomyślenia, z dzbanami u których w dodatku zabrakło kilku piłkarzy wygrywamy na WHL 1-0 po karnym. Ten mecz był tragiczny, niby coś graliśmy z przodu ale zawsze brakowało tego ostatniego podania. AVB musi teraz przetłumaczyć chłopakom, żeby o tym meczu szybko zapomnieli, zresztą nikt z nas nie chce o nim pamiętać
27 października 2013, 18:57 [cytuj]
szału nie było, ale pamiętam jak M City się z nimi męczyli. Oby Tygrysy napsuły krwi naszym rywalom. Myślałem, że mi się serce zatrzyma gdy zobaczyłem że Hudd wykona tego wolnego...
szału nie było, ale pamiętam jak M City się z nimi męczyli. Oby Tygrysy napsuły krwi naszym rywalom. Myślałem, że mi się serce zatrzyma gdy zobaczyłem że Hudd wykona tego wolnego
"If you don't have to drag yourself off the field exhausted after 90 minutes, you can't claim to have done your best."
27 października 2013, 18:59 [cytuj]
Wreszcie dobrze sędziują w tym sezonie
Wreszcie dobrze sędziują w tym sezonie:D
27 października 2013, 19:06 [cytuj]
hull przed tym meczem mieli straconych tyle bramek co arsenal i mniej niż united itd.
ogólnie bez pomysłu gra, klepanie wzdłuż boiska..raczej za duzo tak nie wygramy
hull przed tym meczem mieli straconych tyle bramek co arsenal i mniej niż united itd.
ogólnie bez pomysłu gra, klepanie wzdłuż boiska..raczej za duzo tak nie wygramy
27 października 2013, 19:16 [cytuj]
Jak postawili autobus jeszcze przed meczem to trudno się z takimi gra. Soldado miał świetną akcję ale nie nie strzelił. Jak przegrywaliśmy z ogórami było żle. Jak ManU wygrywał z ogórami na farcie (czytaj: po słabej grze) też źle. Tutaj nikogo zadowolić nie można. Przypominam tylko, że w rekordowym sezonie 12/13 po 9 kolejkach mieliśmy 17 punktów. Chyba już niektórzy zapomnieli, że przeszliśmy rewolucję.
Jak postawili autobus jeszcze przed meczem to trudno się z takimi gra. Soldado miał świetną akcję ale nie nie strzelił. Jak przegrywaliśmy z ogórami było żle. Jak ManU wygrywał z ogórami na farcie (czytaj: po słabej grze) też źle. Tutaj nikogo zadowolić nie można. Przypominam tylko, że w rekordowym sezonie 12/13 po 9 kolejkach mieliśmy 17 punktów. Chyba już niektórzy zapomnieli, że przeszliśmy rewolucję
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
27 października 2013, 19:18 [cytuj]
Cieszą 3 punkty, ale graliśmy okrutnie słabo
Cieszą 3 punkty, ale graliśmy okrutnie słabo
27 października 2013, 19:20 [cytuj]
jak zobaczyłem w drugiej połowie, że Lennon zamienił się z Townsendem stronami, to czekałem jak głupi na te słynne klepki Walker-Lennon. To se jeszcze poczekam najwyraźniej

jak dla mnie Townsend jako jeden z niewielu prezentuje niesamowity charakter i ambicje. Trochę denerwuje mnie zachowanie Eriksena, gra jakby mu się nie chciało. Z WHU narzekaliśmy na Defoe, dzisiaj kto wie, może zagrałby lepiej od Soldado. Bardzo słaby dzień Sandro i Dembele. AVB niech coś ogarnie przed Evertonem bo czarno to widzę, choć na wyjazdach o dziwo gramy lepiej niż u siebie.
jak zobaczyłem w drugiej połowie, że Lennon zamienił się z Townsendem stronami, to czekałem jak głupi na te słynne klepki Walker-Lennon. To se jeszcze poczekam najwyraźniej:) jak dla mnie Townsend jako jeden z niewielu prezentuje niesamowity charakter i ambicje. Trochę denerwuje mnie zachowanie Eriksena, gra jakby mu się nie chciało. Z WHU narzekaliśmy na Defoe, dzisiaj kto wie, może zagrałby lepiej od Soldado. Bardzo słaby dzień Sandro i Dembele. AVB niech coś ogarnie przed Evertonem bo czarno to widzę, choć na wyjazdach o dziwo gramy lepiej niż u siebie
"If you don't have to drag yourself off the field exhausted after 90 minutes, you can't claim to have done your best."
27 października 2013, 19:22 [cytuj]
Słaby dzień Dembele ? Moussa zagrał o niebo lepiej jak Sandro !
Słaby dzień Dembele ? Moussa zagrał o niebo lepiej jak Sandro !
27 października 2013, 19:23 [cytuj]
Co by nie mówić, najbliższe 4 mecze pokażą jaką jesteśmy drużyną

w Lidze gramy kolejno: Everton, Newcastle, M.City, ManU
Co by nie mówić, najbliższe 4 mecze pokażą jaką jesteśmy drużyną :) w Lidze gramy kolejno: Everton, Newcastle, M.City, ManU :)
27 października 2013, 19:25 [cytuj]
Też uważam, że Dembele akurat dobrze zagrał. Vlad,Lloris, Dembele i Andros na plus. Sandro, Lennon, Dawson, Eriksen na minus. Pozostali bez szału.
Też uważam, że Dembele akurat dobrze zagrał. Vlad,Lloris, Dembele i Andros na plus. Sandro, Lennon, Dawson, Eriksen na minus. Pozostali bez szału
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
27 października 2013, 19:29 [cytuj]
Uważam ze łatwiej nam się będzie grało z Utd, City i Evertonem aniżeli ze slabiakami, w końcu te drużyny to uznane firmy i będą musiały zagrać z nami otwartą piłkę.
Uważam ze łatwiej nam się będzie grało z Utd, City i Evertonem aniżeli ze slabiakami, w końcu te drużyny to uznane firmy i będą musiały zagrać z nami otwartą piłkę
27 października 2013, 19:32 [cytuj]
Ramzes powiedział/a:
Uważam ze łatwiej nam się będzie grało z Utd, City i Evertonem aniżeli ze slabiakami, w końcu te drużyny to uznane firmy i będą musiały zagrać z nami otwartą piłkę
ja też tak myślę. Widać ewidentnie brak zaangażowania w meczach z teoretycznie słabszymi rywalami. Nad tym AVB musi popracować. Ale w sumie żeby zawodnicy sami nie umieją się zmotywować przed meczami ligi angielskiej... w głowie się nie mieści.
ja też tak myślę. Widać ewidentnie brak zaangażowania w meczach z teoretycznie słabszymi rywalami. Nad tym AVB musi popracować. Ale w sumie żeby zawodnicy sami nie umieją się zmotywować przed meczami ligi angielskiej... w głowie się nie mieści
27 października 2013, 19:54 [cytuj]
Rewolucja była i owszem mam wrażenie że ta gra się zazebia ale w zlym kierunku. Gramy wolno, statycznie. W 9 meczach strzelilismy 9 bramek w tym 3 z karnych! Dla mnie, mimo ogromnych zmian w zzespole, są to tragiczne statystyki. Ani jakiegoś ducha w tym zespole, ani stylu. Ile za kadencji avb było meczy w ktrych strzelilismy więcej niż 2 bramki? Nie przypominam sobie za wiele. Najczęściej widywanym obrazkiem na meczach spurs to krazenie piki między obrońcami i dwoma srodkowymi pomocnikami. Wszystko to takie sztywne. Brakuje mi jakiegoś przyspieszenia gry, złamania schematu. Czy to wina piłkarzy? Nie sądzę. Nie chce wrzucać na avb bo bronia go wyniki ale obawiam się każdego następnego meczu, z kim byśmy nie grali.
Rewolucja była i owszem mam wrażenie że ta gra się zazebia ale w zlym kierunku. Gramy wolno, statycznie. W 9 meczach strzelilismy 9 bramek w tym 3 z karnych! Dla mnie, mimo ogromnych zmian w zzespole, są to tragiczne statystyki. Ani jakiegoś ducha w tym zespole, ani stylu. Ile za kadencji avb było meczy w ktrych strzelilismy więcej niż 2 bramki? Nie przypominam sobie za wiele. Najczęściej widywanym obrazkiem na meczach spurs to krazenie piki między obrońcami i dwoma srodkowymi pomocnikami. Wszystko to takie sztywne. Brakuje mi jakiegoś przyspieszenia gry, złamania schematu. Czy to wina piłkarzy? Nie sądzę. Nie chce wrzucać na avb bo bronia go wyniki ale obawiam się każdego następnego meczu, z kim byśmy nie grali
27 października 2013, 21:46 [cytuj]
3pkt - i tyle - dawniej takie mecze kończyły się 0-0 albo 0-1
3pkt - i tyle - dawniej takie mecze kończyły się 0-0 albo 0-1
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
28 października 2013, 06:56 [cytuj]
AVB twierdzi że słaba gra na White Hart Lane to wina kibiców i ich słabego wsparcia. Komuś chyba po kilku dobrych wynikach sodóweczka uderzyła do głowy.
AVB twierdzi że słaba gra na White Hart Lane to wina kibiców i ich słabego wsparcia. Komuś chyba po kilku dobrych wynikach sodóweczka uderzyła do głowy
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
28 października 2013, 09:36 [cytuj]
avb ma na razie punkty ale z taką grą długo to nie potrwa musi chłop coś wymyślić bo naprawdę gramy tak hujowo że od długiego czasu tak nie graliśmy, siedzimy na przeciwniku ale nie mam absolutnie pomysł na rozegranie akcji a do tego(mecz z WHU) narażamy się na kontry.
avb ma na razie punkty ale z taką grą długo to nie potrwa musi chłop coś wymyślić bo naprawdę gramy tak hujowo że od długiego czasu tak nie graliśmy, siedzimy na przeciwniku ale nie mam absolutnie pomysł na rozegranie akcji a do tego(mecz z WHU) narażamy się na kontry