Forum dyskusyjne
3 listopada 2013, 13:40 [cytuj]
Team - Lloris; Walker, Chiriches, Dawson, Vertonghen; Paulinho, Sandro; Lennon, Holtby, Townsend; Soldado. #THFC #COYS
Our subs - Friedel, Kaboul, Dembele, Eriksen, Lamela, Sigurdsson, Defoe.
Team - Lloris; Walker, Chiriches, Dawson, Vertonghen; Paulinho, Sandro; Lennon, Holtby, Townsend; Soldado. #THFC #COYS
Our subs - Friedel, Kaboul, Dembele, Eriksen, Lamela, Sigurdsson, Defoe
3 listopada 2013, 13:42 [cytuj]
Dziwi trochę Lennon w wyjściowym składzie, ciekawe na której stronie, bo ostatnio na lewej całkowicie bezużyteczny.
Dziwi trochę Lennon w wyjściowym składzie, ciekawe na której stronie, bo ostatnio na lewej całkowicie bezużyteczny
3 listopada 2013, 13:43 [cytuj]
Diegomir powiedział/a:
Dziwi trochę Lennon w wyjściowym składzie, ciekawe na której stronie, bo ostatnio na lewej całkowicie bezużyteczny
na lewej
na lewej
3 listopada 2013, 13:44 [cytuj]
Jak dla mnie to nieporozumieniem jest wystawianie Lennona do wejściowego składu. Sigurdsson radził sobie tam bardzo dobrze, co pokazywały ostatnie mecze w Premier League czy ostatni mecz pucharowy. Już wolałbym dać szansę Lameli jak Aaronowi, bo Erik przynajmniej przepracował cały okres a nie leczył kontuzję, a dawanie po kilka minut Argentyńczykowi do niczego dobrego nie doprowadzi, niech Boas da mu z 70 minut i już.
Jak dla mnie to nieporozumieniem jest wystawianie Lennona do wejściowego składu. Sigurdsson radził sobie tam bardzo dobrze, co pokazywały ostatnie mecze w Premier League czy ostatni mecz pucharowy. Już wolałbym dać szansę Lameli jak Aaronowi, bo Erik przynajmniej przepracował cały okres a nie leczył kontuzję, a dawanie po kilka minut Argentyńczykowi do niczego dobrego nie doprowadzi, niech Boas da mu z 70 minut i już
3 listopada 2013, 13:46 [cytuj]
T. Howard - L. Baines S. Coleman P. Jagielka S. Distin -G. BarryL. Osman J. McCarthy K. Mirallas S. Pienaar -R. Lukaku
T. Howard - L. Baines S. Coleman P. Jagielka S. Distin -G. BarryL. Osman J. McCarthy K. Mirallas S. Pienaar -R. Lukaku
3 listopada 2013, 13:46 [cytuj]
widzialbym Gylfiego za Lennona
widzialbym Gylfiego za Lennona
3 listopada 2013, 13:51 [cytuj]
Ja Was kurde nie rozumiem... od początku rundy ciśniecie po Islandczyku, a teraz się go domagacie? Zdecydujcie się
Ja Was kurde nie rozumiem... od początku rundy ciśniecie po Islandczyku, a teraz się go domagacie? Zdecydujcie się :bezradny:
3 listopada 2013, 13:52 [cytuj]
Mecze na Goodison nigdy do łatwych nie należą. Mam nadzieję że Koguty pokażą kawałek dobrego futbolu.. chociaż na zwycięstwo po słabej grze też bym się nie obraził
Mecze na Goodison nigdy do łatwych nie należą. Mam nadzieję że Koguty pokażą kawałek dobrego futbolu.. chociaż na zwycięstwo po słabej grze też bym się nie obraził
Dobry czas to nie rolex tylko chwile co są wolne
3 listopada 2013, 13:54 [cytuj]
Ja nie rozumiem czemu nie gra Eriksen i Dembele, skoro mamy taki problem ze zdobywaniem bramek. AVB gra przede wszystkim na zero z tyłu, a to ma niewiele wspólnego z filozofią naszego klubu.
WE ARE TOTTENHAM HOTSPUR!
http://www.youtube.com/watch?v=rCk_MzbbLg0
Ja nie rozumiem czemu nie gra Eriksen i Dembele, skoro mamy taki problem ze zdobywaniem bramek. AVB gra przede wszystkim na zero z tyłu, a to ma niewiele wspólnego z filozofią naszego klubu.
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
3 listopada 2013, 13:57 [cytuj]
Bo Gylfi gra przez 95% meczu słabo, ale trzeba mu przyznać, że czasem potrafi coś zrobić. Oczywiście wolałbym kogoś, kto kosi bez przerwy, ale nie można mieć wszystkiego. Ja rozumiem, że potrzebujemy defensywnego pomocnika do Paulinho, ale patrząc na to co pokazał ostatnio Sandro, to chyba preferowałbym Dembele. I ciekawe co Lennon pokaże.
BTW ta ławka. Lol.
Bo Gylfi gra przez 95% meczu słabo, ale trzeba mu przyznać, że czasem potrafi coś zrobić. Oczywiście wolałbym kogoś, kto kosi bez przerwy, ale nie można mieć wszystkiego. Ja rozumiem, że potrzebujemy defensywnego pomocnika do Paulinho, ale patrząc na to co pokazał ostatnio Sandro, to chyba preferowałbym Dembele. I ciekawe co Lennon pokaże.
BTW ta ławka. Lol. :ok:
LMAO
3 listopada 2013, 13:58 [cytuj]
Dembele za Sandro i Siggy/Lamela za Lennona, tak powinien wyglądać skład, bo jeśli Sandro będzie grał tak jak ostatnio w meczu, to przegramy bardzo wysoko, ale obym się mylił.
Dembele za Sandro i Siggy/Lamela za Lennona, tak powinien wyglądać skład, bo jeśli Sandro będzie grał tak jak ostatnio w meczu, to przegramy bardzo wysoko, ale obym się mylił
3 listopada 2013, 13:59 [cytuj]
varba powiedział/a:
Varba, Eriksen miał wejście bardzo dobre, ale widziałeś jak zniszczyła go CFC, jak WHU, nie pracuję w defensywie jak Holtby, nie jest aż tak aktywny, i Holtby jest w lepszej formie, dlatego nie gra, a Dembele? A cholera go wie, pewnie dlatego że DP musi być i jest, Sandro, a Paulinho na razie nie do ruszenia, i jeszcze może to że zwalnia akcje? Nie wszystkie oczywiście.
Bestii nie wyszła połowa z Hull prawda, ale to jeden słaby mecz no może jeszcze Anzy, o sierpnia zeszłego roku.
Varba, Eriksen miał wejście bardzo dobre, ale widziałeś jak zniszczyła go CFC, jak WHU, nie pracuję w defensywie jak Holtby, nie jest aż tak aktywny, i Holtby jest w lepszej formie, dlatego nie gra, a Dembele? A cholera go wie, pewnie dlatego że DP musi być i jest, Sandro, a Paulinho na razie nie do ruszenia, i jeszcze może to że zwalnia akcje? Nie wszystkie oczywiście.
Bestii nie wyszła połowa z Hull prawda, ale to jeden słaby mecz no może jeszcze Anzy, o sierpnia zeszłego roku
Offence win games, defence wins titles
3 listopada 2013, 14:00 [cytuj]
No po zwycięstwo panowie COYS!!! :D:D:D:D:D:D:D
Każdy mecz jest inny. Lecz piłka jest zawsze okrągła.
3 listopada 2013, 14:05 [cytuj]
przewidziałem skład
przewidziałem skład :]
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
3 listopada 2013, 14:08 [cytuj]
Też bym wolał Sigiego i Dembele w wyjściowej 11, ale może trzeba dać się wreszcie zgrać jednakowej 11-stce jak z ligowego meczu z Hull?
Też bym wolał Sigiego i Dembele w wyjściowej 11, ale może trzeba dać się wreszcie zgrać jednakowej 11-stce jak z ligowego meczu z Hull?
3 listopada 2013, 14:10 [cytuj]
0:25!
0:25!
3 listopada 2013, 14:13 [cytuj]
Eriksen potrafi zrobić coś z niczego ? Ostatnie mecze pokazywały co innego
Eriksen potrafi zrobić coś z niczego ? Ostatnie mecze pokazywały co innego :)
3 listopada 2013, 14:20 [cytuj]
Trudny mecz, oby nasi mieli swój dzien. COYS!
Trudny mecz, oby nasi mieli swój dzien. COYS!
3 listopada 2013, 14:21 [cytuj]
Chłopaki w Lądku oglądając treningi twierdzą, że Holtby jest w dużo lepszej formie niż Eriksen i trzeba im wierzyć na słowo bo są na miejscu. Poza tym nie kumam ludzi co po JEDNYM słabszym meczu Sandro zaraz chcą go wywalać. Sandro po kontuzji mieł jeden słabszy mecz. Jeśli dziś też słabiej zagra to wtedy będziemy się martwili. Pamiętajcie, że Dembele w zeszłym sezonie grał praktycznie w każdym meczu i pod koniec sezonu nawet butla tlenowa mu nie pomogła.
Chłopaki w Lądku oglądając treningi twierdzą, że Holtby jest w dużo lepszej formie niż Eriksen i trzeba im wierzyć na słowo bo są na miejscu. Poza tym nie kumam ludzi co po JEDNYM słabszym meczu Sandro zaraz chcą go wywalać. Sandro po kontuzji mieł jeden słabszy mecz. Jeśli dziś też słabiej zagra to wtedy będziemy się martwili. Pamiętajcie, że Dembele w zeszłym sezonie grał praktycznie w każdym meczu i pod koniec sezonu nawet butla tlenowa mu nie pomogła
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur