Forum dyskusyjne
3 listopada 2013, 16:18 [cytuj]
mam wrażenie że gramy na czas, myślałem ze przyjechalismy po cos wiecej niz po remis
mam wrażenie że gramy na czas, myślałem ze przyjechalismy po cos wiecej niz po remis
3 listopada 2013, 16:18 [cytuj]
jakie 5? 15
jakie 5? 15 :D
3 listopada 2013, 16:22 [cytuj]
Hades powiedział/a:
Lol, jęczycie o skuteczności Soldado, a powiedzcie ile on tak naprawdę miał szans? Soldado wykańcza akcje i wiadomo, że to nie jest u nas problem. Nie tworzą pomocnicy sytuacji - nie ma bramek
Soldado jak Adebayor w poprzednim sezonie. Zacznie strzelać 2 mecze przed koncem sezonu. Tylko z tym wyjątkiem że Soldado będzie regularnie grał
Soldado jak Adebayor w poprzednim sezonie. Zacznie strzelać 2 mecze przed koncem sezonu. Tylko z tym wyjątkiem że Soldado będzie regularnie grał :krzyk:
3 listopada 2013, 16:27 [cytuj]
straszne kupsko..
straszne kupsko
It's not the size of the dog in the fight, it's the size of the fight in the dog.
3 listopada 2013, 16:28 [cytuj]
Gramy bez napastnika ...
Gramy bez napastnika
Wypisz wymaluj podobna sytuacja jak z Chelsea. Nasza pierwsza polowa potem zapominamy w magiczny sposób jak się w piłkę gra. Dla neutralnego kibica ciężko musi się oglądać mecze Tottenhamu. Mnie te mecze zniechęcają
Wypisz wymaluj podobna sytuacja jak z Chelsea. Nasza pierwsza polowa potem zapominamy w magiczny sposób jak się w piłkę gra. Dla neutralnego kibica ciężko musi się oglądać mecze Tottenhamu. Mnie te mecze zniechęcają
Gra obronna, świetnie.
A atak to pieprzona pomyłka.
Gra obronna, świetnie.
A atak to pieprzona pomyłka
Offence win games, defence wins titles
3 listopada 2013, 16:31 [cytuj]
Mateuszek powiedział/a:
Soldado jak Adebayor w poprzednim sezonie. Zacznie strzelać 2 mecze przed koncem sezonu. Tylko z tym wyjątkiem że Soldado będzie regularnie grał

Jesteś śmieszny. Soldado jeszcze jedną bramkę strzeli i będzie miał tyle i Ade w całym sezonie. No i wtedy mieliśmy sytuacje, ale Ade i Defoe ich wcale nie wykorzystywali. A Soldado ma tych sytuacji bardzo mało.
Jesteś śmieszny. Soldado jeszcze jedną bramkę strzeli i będzie miał tyle i Ade w całym sezonie. No i wtedy mieliśmy sytuacje, ale Ade i Defoe ich wcale nie wykorzystywali. A Soldado ma tych sytuacji bardzo mało
LMAO
3 listopada 2013, 16:32 [cytuj]
Straszna kupa. Holtby grał słabo z Hull, zupełnie nie bierze ciężaru tworzenia sytuacji podbramkowych tymczasem Eriksen najbardziej obiecujący z naszych piłkarzy grzeje ławę.
Straszna kupa. Holtby grał słabo z Hull, zupełnie nie bierze ciężaru tworzenia sytuacji podbramkowych tymczasem Eriksen najbardziej obiecujący z naszych piłkarzy grzeje ławę
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
3 listopada 2013, 16:33 [cytuj]
Ten mecz wyjaśnił mi jedną rzecz: problem nie tkwi w tym, że przeciwnicy stawiają autobus, tylko w tym, że jesteśmy cholernie słabi. AVB do roboty!!! Z taką grupa piłkarzy powinniśmy grać o niebo lepiej!!
Ten mecz wyjaśnił mi jedną rzecz: problem nie tkwi w tym, że przeciwnicy stawiają autobus, tylko w tym, że jesteśmy cholernie słabi. AVB do roboty!!! Z taką grupa piłkarzy powinniśmy grać o niebo lepiej!!
3 listopada 2013, 16:34 [cytuj]
Jak zawsze po meczu widzę rzesza domoroslych menago krytykujących co tylko się da.
Powysylajcie swoje CV po klubach.
Jak zawsze po meczu widzę rzesza domoroslych menago krytykujących co tylko się da.
Powysylajcie swoje CV po klubach
ja tam widze progres ;p o ile na poczatku sezonu bylo tragicznie w ataku to teraz jest tylko bezplciowo... Ale za to obrona jest doskonała, miałem wątpliwości co do Kirakesza a tu prosze, miodzio wślizg w polu karnym w Mirallasa. A Lloris to jest dopiero gość, przez cały czas myślałem, że jeszcze nie doszedł do siebie po uderzeniu w głowę i dziwiłem się, że pozwolili mu wrocic do bramki. Kabaret jak ta lala.
edit: w ogóle to miło byłoby przyjąć takiego Lukaku w miejsce naszego Soldado.
ja tam widze progres ;p o ile na poczatku sezonu bylo tragicznie w ataku to teraz jest tylko bezplciowo... Ale za to obrona jest doskonała, miałem wątpliwości co do Kirakesza a tu prosze, miodzio wślizg w polu karnym w Mirallasa. A Lloris to jest dopiero gość, przez cały czas myślałem, że jeszcze nie doszedł do siebie po uderzeniu w głowę i dziwiłem się, że pozwolili mu wrocic do bramki. Kabaret jak ta lala.
edit: w ogóle to miło byłoby przyjąć takiego Lukaku w miejsce naszego Soldado
Żenada, zero stylu, werwy i pomysłu. Zerowa wymienność pozycji, nic niekonwencjonalnego. Wydaje mi się że Boas powinien zastanowić się nad zmianą koncepcji. Środek Sandro-Paulinho też nie daje odpowiedniej jakości. Sadzenie Dembele na ławce to kompletne nieporozumienie, to jedyny człowiek u nas który potrafi pobiec z piłką do przodu nie w bok... Jeżeli Boas chce zabezpieczać tyły to ja dziękuje za takie mecze, za Ramosa wyników nie było ale był chociaż styl i widowisko
Żenada, zero stylu, werwy i pomysłu. Zerowa wymienność pozycji, nic niekonwencjonalnego. Wydaje mi się że Boas powinien zastanowić się nad zmianą koncepcji. Środek Sandro-Paulinho też nie daje odpowiedniej jakości. Sadzenie Dembele na ławce to kompletne nieporozumienie, to jedyny człowiek u nas który potrafi pobiec z piłką do przodu nie w bok... Jeżeli Boas chce zabezpieczać tyły to ja dziękuje za takie mecze, za Ramosa wyników nie było ale był chociaż styl i widowisko
Dobry czas to nie rolex tylko chwile co są wolne
3 listopada 2013, 16:36 [cytuj]
Hades powiedział/a:
Jesteś śmieszny. Soldado jeszcze jedną bramkę strzeli i będzie miał tyle i Ade w całym sezonie. No i wtedy mieliśmy sytuacje, ale Ade i Defoe ich wcale nie wykorzystywali. A Soldado ma tych sytuacji bardzo mało
Weź cżłowieku przestań go bronić ze wzgledu swojego avatara. Przyznaj że gość jest bezproduktywny. No na czym polega jego problem? Bo chyba bariera językowa jak w przypadku Erika nie stoi na przeszkodzie? Może po prostu on się do Premier League nie na daje bo wiadomo że w La Liga panienki graja. Tutaj gra się mocno fizycznie a nie raz się odbijesz lekko od rywala i faul

Ile trzeba czekać? Nastepna kolejka jest kolejką numer 11. To całe szczęście że nie przegraliśmy tego. Ale ile będzie czasu to trwać?
Weź cżłowieku przestań go bronić ze wzgledu swojego avatara. Przyznaj że gość jest bezproduktywny. No na czym polega jego problem? Bo chyba bariera językowa jak w przypadku Erika nie stoi na przeszkodzie? Może po prostu on się do Premier League nie na daje bo wiadomo że w La Liga panienki graja. Tutaj gra się mocno fizycznie a nie raz się odbijesz lekko od rywala i faul :D Ile trzeba czekać? Nastepna kolejka jest kolejką numer 11. To całe szczęście że nie przegraliśmy tego. Ale ile będzie czasu to trwać?
3 listopada 2013, 16:37 [cytuj]
Nie jesteśmy słabi- co to w ogóle za wniosek po remisie na Goodison?! Ale AVB słabo dobiera skład i ustawienie- Lennon bezużyteczny na lewej, Siggi więcej zrobił przez 20 min., Dembele na def. pomocniku traci swoje atuty,Townsend nic nie gra, ale jest nie do ruszenia, itd.
Nie jesteśmy słabi- co to w ogóle za wniosek po remisie na Goodison?! Ale AVB słabo dobiera skład i ustawienie- Lennon bezużyteczny na lewej, Siggi więcej zrobił przez 20 min., Dembele na def. pomocniku traci swoje atuty,Townsend nic nie gra, ale jest nie do ruszenia, itd
3 listopada 2013, 16:40 [cytuj]
Boyd powiedział/a:
Townsend nic nie gra, ale jest nie do ruszenia, itd
przecież to jest jedyny KTOŚ z ofensywy.
przecież to jest jedyny KTOŚ z ofensywy
3 listopada 2013, 16:40 [cytuj]
Dajcie link do skrótu
Dajcie link do skrótu
3 listopada 2013, 16:41 [cytuj]
Cholernie szkoda, że nie udało się wygrać. Graliśmy pewnie w obronie a na połowę Evertonu wchodziliśmy jak w masło(zwłaszcza w pierwszej odsłonie meczu) i jak zwykle brakowało ostatniego podania czy dobrego ruchu napastnika. Tak naprawdę każdy oprócz Soldado zaprezentował się solidnie, a gra wyglądała o niebo lepiej niż w meczach z Hull. To było spokojnie do wygrania, trudno.
Cholernie szkoda, że nie udało się wygrać. Graliśmy pewnie w obronie a na połowę Evertonu wchodziliśmy jak w masło(zwłaszcza w pierwszej odsłonie meczu) i jak zwykle brakowało ostatniego podania czy dobrego ruchu napastnika. Tak naprawdę każdy oprócz Soldado zaprezentował się solidnie, a gra wyglądała o niebo lepiej niż w meczach z Hull. To było spokojnie do wygrania, trudno