Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <  3  4  5  6  7    >
Forum dyskusyjne » Premier League » Everton - Tottenham
3 listopada 2013, 16:42 [cytuj]
Pierwsza połowa przyjemna w oglądaniu, szkoda że w drugiej Everton doszedł do głosu. Ale ja się bałem o Llorisa... całe szczęście że to człowiek z kamienia
Pierwsza połowa przyjemna w oglądaniu, szkoda że w drugiej Everton doszedł do głosu. Ale ja się bałem o Llorisa... całe szczęście że to człowiek z kamienia
3 listopada 2013, 16:44 [cytuj]
vebq powiedział/a:
Żenada, zero stylu, werwy i pomysłu. Zerowa wymienność pozycji, nic niekonwencjonalnego. Wydaje mi się że Boas powinien zastanowić się nad zmianą koncepcji. Środek Sandro-Paulinho też nie daje odpowiedniej jakości. Sadzenie Dembele na ławce to kompletne nieporozumienie, to jedyny człowiek u nas który potrafi pobiec z piłką do przodu nie w bok... Jeżeli Boas chce zabezpieczać tyły to ja dziękuje za takie mecze, za Ramosa wyników nie było ale był chociaż styl i widowisko

Dembele wszedł w 60 minucie i nie zrobił kompletnie nic, jeden odbiór tylko.
Dembele wszedł w 60 minucie i nie zrobił kompletnie nic, jeden odbiór tylko
Offence win games, defence wins titles
3 listopada 2013, 16:46 [cytuj]
William Gallas powiedział/a:
przecież to jest jedyny KTOŚ z ofensywy

No ale zmienić go chyba czasem można. No i czemu czasem się stronami nie zmieni z Lennonem?
No ale zmienić go chyba czasem można. No i czemu czasem się stronami nie zmieni z Lennonem?
3 listopada 2013, 16:49 [cytuj]
PatricziwwersjiBeta powiedział/a:

A co zrobił Paulino przez 100 minut? Cały środek grał dziś gówno a umiejętności im nie brak, poza tym Dembele na defensywnym pomocniku traci połowę atutów a mimo to i tak radzi sobie w destrukcji.
A co zrobił Paulino przez 100 minut? Cały środek grał dziś gówno a umiejętności im nie brak, poza tym Dembele na defensywnym pomocniku traci połowę atutów a mimo to i tak radzi sobie w destrukcji
Dobry czas to nie rolex tylko chwile co są wolne
3 listopada 2013, 16:50 [cytuj]

no ale dembele przesuwa nasze akcje o 20 metrów w przód, może nie asystuje i nie strzela bramek ale drużyna gra bliżej pola karnego, po prostu

nie wiem jak można stawiać lennona zamiast gylfiego czy nawet chadliego, uwielbiam lennona i jest jednym z moich ulubionych piłkarzy w tottenhamie no ale pozostała dwójka na obecną chwile jest dużo lepsza
no ale dembele przesuwa nasze akcje o 20 metrów w przód, może nie asystuje i nie strzela bramek ale drużyna gra bliżej pola karnego, po prostu nie wiem jak można stawiać lennona zamiast gylfiego czy nawet chadliego, uwielbiam lennona i jest jednym z moich ulubionych piłkarzy w tottenhamie no ale pozostała dwójka na obecną chwile jest dużo lepsza
3 listopada 2013, 16:50 [cytuj]
W całym sezonie Premier League każda z drużyn musi mieć słabszy okres i wydaje mi się, że w naszym przypadku są to ostatnie kolejki i wypada się cieszyć, że potrafimy szczęśliwie wygrywać (dziś akurat się nie udało) i utrzymujemy kontakt z czołówką. to jest najważniejsze :) Apeluję o cierpliwość.
W całym sezonie Premier League każda z drużyn musi mieć słabszy okres i wydaje mi się, że w naszym przypadku są to ostatnie kolejki i wypada się cieszyć, że potrafimy szczęśliwie wygrywać (dziś akurat się nie udało) i utrzymujemy kontakt z czołówką. to jest najważniejsze :) Apeluję o cierpliwość
3 listopada 2013, 16:56 [cytuj]
Diego powiedział/a:
W całym sezonie Premier League każda z drużyn musi mieć słabszy okres i wydaje mi się, że w naszym przypadku są to ostatnie kolejki i wypada się cieszyć, że potrafimy szczęśliwie wygrywać (dziś akurat się nie udało) i utrzymujemy kontakt z czołówką. to jest najważniejsze :) Apeluję o cierpliwość

Na dobrą sprawę to nawet nie ma się do czego dopieprzyć. Punkty są, pozycja jest, wyniki w porządku, pojedynczy piłkarze grają dobrze/znośnie (nie licząc Soldado), ale fakt faktem - bezstronny kibic usnąłby na takim meczu
Na dobrą sprawę to nawet nie ma się do czego dopieprzyć. Punkty są, pozycja jest, wyniki w porządku, pojedynczy piłkarze grają dobrze/znośnie (nie licząc Soldado), ale fakt faktem - bezstronny kibic usnąłby na takim meczu
3 listopada 2013, 17:01 [cytuj]
Diego powiedział/a:

jak na razie to mamy słabszy okres od początku sezonu. Od początku sezonu jesteśmy tłumaczeni tym, że się zgrywamy. Jedyna nasze dobre mecze to 2:0 z Norwich i 4:0 z AV. Nie liczę LE bo tam po prostu nie ma równych rywali.
jak na razie to mamy słabszy okres od początku sezonu. Od początku sezonu jesteśmy tłumaczeni tym, że się zgrywamy. Jedyna nasze dobre mecze to 2:0 z Norwich i 4:0 z AV. Nie liczę LE bo tam po prostu nie ma równych rywali
3 listopada 2013, 17:04 [cytuj]
12/17 (z tego co pamiętam) meczy zwycięskich. Chyba nie jest tak źle.
12/17 (z tego co pamiętam) meczy zwycięskich. Chyba nie jest tak źle
3 listopada 2013, 17:11 [cytuj]
wyniki są nienajgorsze, ale uważasz że ta drużyna jest w stanie pokonać kogoś z czołówki, jak dla mnie to co najwyżej możemy zremisować 0-0 z każdym nawet Sunderlandem. Dobrze że nam karne dopisuja bo inaczej wyglądałaby tabela
wyniki są nienajgorsze, ale uważasz że ta drużyna jest w stanie pokonać kogoś z czołówki, jak dla mnie to co najwyżej możemy zremisować 0-0 z każdym nawet Sunderlandem. Dobrze że nam karne dopisuja bo inaczej wyglądałaby tabela
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
3 listopada 2013, 17:55 [cytuj]
Ciekawe kiedy Lukaku wróci do gry :D

Pierwsze co powinien zrobić AVB to na pare meczy odsunąć Roberta od składu albo zaminić go z Defoe. Soldado gra w pucharach i LE Defoe lub Ade w PL. Moze sie odblokuje, a jak nawet tam nic nie strzeli ( co mnie by nie zdziwiło) to wiemy co jest wart.
Ciekawe kiedy Lukaku wróci do gry :D Pierwsze co powinien zrobić AVB to na pare meczy odsunąć Roberta od składu albo zaminić go z Defoe. Soldado gra w pucharach i LE Defoe lub Ade w PL. Moze sie odblokuje, a jak nawet tam nic nie strzeli ( co mnie by nie zdziwiło) to wiemy co jest wart
3 listopada 2013, 18:05 [cytuj]
lukempire powiedział/a:
Ciekawe kiedy Lukaku wróci do gry :D

Pierwsze co powinien zrobić AVB to na pare meczy odsunąć Roberta od składu albo zaminić go z Defoe. Soldado gra w pucharach i LE Defoe lub Ade w PL. Moze sie odblokuje, a jak nawet tam nic nie strzeli ( co mnie by nie zdziwiło) to wiemy co jest wart
albo najwyższa pora spróbować zagrać dwoma napastnikami
3 listopada 2013, 18:06 [cytuj]
varba powiedział/a:
dokładnie, wcześniej narzekaliśmy że kluby się murują i dlatego nie idze, dziś nikt nikt się nie murował a jakoś też nie potrafiliśmy nic ukuć, cięzko przewidzieć jak będziemy wyglądali w meczu z city czy mu ;o
dokładnie, wcześniej narzekaliśmy że kluby się murują i dlatego nie idze, dziś nikt nikt się nie murował a jakoś też nie potrafiliśmy nic ukuć, cięzko przewidzieć jak będziemy wyglądali w meczu z city czy mu ;o
3 listopada 2013, 18:09 [cytuj]
Arcz powiedział/a:

I z kogo z lini pomocy lub obrony chciałbys zrezygnować?
3 listopada 2013, 18:19 [cytuj]
lukempire powiedział/a:
to juz nie moje zmartwienie, skoro coś nie gra, to trzeba coś zmienić, opcji jest wiele :) na pewnie nie tykał bym obrony bo 4 obrońców musi być, jeśli już to pomoc
to juz nie moje zmartwienie, skoro coś nie gra, to trzeba coś zmienić, opcji jest wiele :) na pewnie nie tykał bym obrony bo 4 obrońców musi być, jeśli już to pomoc
3 listopada 2013, 18:40 [cytuj]
Dobrze,ale jaki sens ustawiać dwóch napastników tego samego typu razem?
Ustawić kogoś z dwójki Defoe Soldado, z Adebayorem czy Lamelą.
Dobrze,ale jaki sens ustawiać dwóch napastników tego samego typu razem? Ustawić kogoś z dwójki Defoe Soldado, z Adebayorem czy Lamelą
Offence win games, defence wins titles
3 listopada 2013, 18:43 [cytuj]
Lamela to napastnik, szans nie dostaje a na gre na skrzydle nie ma szans raczej. Gorzej ze skutecznościa raczej nie będzie wiec moze zobaczymy kiedyś Lamelę na szpicy? Wszyscy tylko nie Robert.

Swoja drogą gra dwoma napastnikami jest przestarzała. Podstawa jest zdobycie środka pola, co nam sie udaje więc nie ma sensu tego zmieniaći rezygnować z kogos z pomocy.
Myślę, że Pirlo by nam się przydał. Nie ze względu na to, że jest mistrzem rzucania genialnych piłek do napastników ale ze względu na to, że potrafi wygrać mecz rzutem wolnym i to nie tylko bezpośrednim strzałem.
Lamela to napastnik, szans nie dostaje a na gre na skrzydle nie ma szans raczej. Gorzej ze skutecznościa raczej nie będzie wiec moze zobaczymy kiedyś Lamelę na szpicy? Wszyscy tylko nie Robert. Swoja drogą gra dwoma napastnikami jest przestarzała. Podstawa jest zdobycie środka pola, co nam sie udaje więc nie ma sensu tego zmieniaći rezygnować z kogos z pomocy. Myślę, że Pirlo by nam się przydał. Nie ze względu na to, że jest mistrzem rzucania genialnych piłek do napastników ale ze względu na to, że potrafi wygrać mecz rzutem wolnym i to nie tylko bezpośrednim strzałem
3 listopada 2013, 18:48 [cytuj]
Adriano powiedział/a:
Ma mało sytuacji bo nie pasuje do tego stylu gry, proste? proste

A jaki to jest styl gry, gdy napastnik czeka na granicy obrońców na prostopadłą piłkę, a pomocnicy strzelają jakby w Nowy Rok się bawili. Co on jeszcze ma zrobić? Zabrać piłkę Townsendowi czy Gylfiemu i sam strzelać?

Przestańcie pierdolić, za przeproszeniem, bo problem polega na tym, że nie wykorzystujemy naszego napastnika. Każda w zasadzie akcja kończy się strzałem zza pola karnego, bo nasze wrzutki nie można nawet wrzutkami nazwać. Żaden napastnik nie będzie strzelać bramek, gdy nie będzie dostawał piłek. W LE gramy frywolną piłkę, a w lidze sam Defoe również pokazał co znaczy brak podań od pomocników (mecz z WHU). Nikt do tej pory nie obsłużył naszych napastników w taki sposób, aby mogli powiedzieć "kurwa, sam to zjebałem...". Przestańcie pastwić się nad Soldado, a zacznijcie spoglądać na "grubą lożę" w środku pola. To oni mają nam robić sytuacje. Niestety ich nie robią...
A jaki to jest styl gry, gdy napastnik czeka na granicy obrońców na prostopadłą piłkę, a pomocnicy strzelają jakby w Nowy Rok się bawili. Co on jeszcze ma zrobić? Zabrać piłkę Townsendowi czy Gylfiemu i sam strzelać? Przestańcie pierdolić, za przeproszeniem, bo problem polega na tym, że nie wykorzystujemy naszego napastnika. Każda w zasadzie akcja kończy się strzałem zza pola karnego, bo nasze wrzutki nie można nawet wrzutkami nazwać. Żaden napastnik nie będzie strzelać bramek, gdy nie będzie dostawał piłek. W LE gramy frywolną piłkę, a w lidze sam Defoe również pokazał co znaczy brak podań od pomocników (mecz z WHU). Nikt do tej pory nie obsłużył naszych napastników w taki sposób, aby mogli powiedzieć "kurwa, sam to zjebałem...". Przestańcie pastwić się nad Soldado, a zacznijcie spoglądać na "grubą lożę" w środku pola. To oni mają nam robić sytuacje. Niestety ich nie robią
Can't Smile Without You!!!
3 listopada 2013, 18:50 [cytuj]

:brawo::brawo::brawo:
:brawo::brawo::brawo:
Can't Smile Without You!!!
|<  <  3  4  5  6  7    >

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 153 Zarejestrowanych użytkowników: 5256 Ostatnio zarejestrowany: bartekbartek321

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się