Forum dyskusyjne
10 listopada 2013, 12:12 [cytuj]
Our team - Friedel; Walker, Vertonghen, Dawson, Chiriches; Paulinho, Dembele; Townsend, Eriksen, Sigurdsson; Soldado.
Our subs - Gomes, Kaboul, Lennon, Lamela, Holtby, Defoe, Sandro
szkoda, że Lamela na ławie, ale cieszy powrót Eriksena do wyjściowej
Our team - Friedel; Walker, Vertonghen, Dawson, Chiriches; Paulinho, Dembele; Townsend, Eriksen, Sigurdsson; Soldado.
Our subs - Gomes, Kaboul, Lennon, Lamela, Holtby, Defoe, Sandro
szkoda, że Lamela na ławie, ale cieszy powrót Eriksena do wyjściowej
10 listopada 2013, 12:13 [cytuj]
Lloris?
Lloris? :bezradny:
Walu powiedział/a:
Lloris?

o rety nawet nie zauważyłem ;o
o rety nawet nie zauważyłem ;o
Friedel

z całym szacunkiem ale jednak już chyba nie jest bramkarzem na tak ważne mecze
Friedel :krzyk: z całym szacunkiem ale jednak już chyba nie jest bramkarzem na tak ważne mecze ;|
10 listopada 2013, 12:16 [cytuj]
Llorisa nie ma nawet na ławce, zapewne AVB chciał go oszczędzić, wiadomo, że uraz mógł się pogorszyć, mógł się źle poczuć itp. Liczą się tylko 3 pkt.
Llorisa nie ma nawet na ławce, zapewne AVB chciał go oszczędzić, wiadomo, że uraz mógł się pogorszyć, mógł się źle poczuć itp. Liczą się tylko 3 pkt
10 listopada 2013, 12:17 [cytuj]
Janek znów na lewej stronie - zobaczymy jak to wyjdzie .
Osobiście liczę , że Dembele w końcu coś pokaże.
Janek znów na lewej stronie - zobaczymy jak to wyjdzie .
Osobiście liczę , że Dembele w końcu coś pokaże
10 listopada 2013, 12:18 [cytuj]
jestem bardzo zadowolony z wyjściowej jedenastki.optymalny skład na ten moment
jestem bardzo zadowolony z wyjściowej jedenastki.optymalny skład na ten moment
10 listopada 2013, 12:19 [cytuj]
wygląda jakby Chiriches był na lewej stronie
lloris widać płaci teraz za to, że nie chciał zejść i uraz pewnie się pogorszył
wygląda jakby Chiriches był na lewej stronie
lloris widać płaci teraz za to, że nie chciał zejść i uraz pewnie się pogorszył :bezradny:
10 listopada 2013, 12:21 [cytuj]
Lloris mógł zejść, to teraz go nawet nie ma na ławce, brawo.
Lloris mógł zejść, to teraz go nawet nie ma na ławce, brawo
10 listopada 2013, 12:24 [cytuj]
Abstrahując od obaw o zdrowie Llorisa, to chyb taki klub jak THFC powinien mieć jakiegoś rezerwowego bramkarza na poziomie, a nie Friedela.
Abstrahując od obaw o zdrowie Llorisa, to chyb taki klub jak THFC powinien mieć jakiegoś rezerwowego bramkarza na poziomie, a nie Friedela
10 listopada 2013, 12:30 [cytuj]
Friedel jest dobrym bramkarzem.
Friedel jest dobrym bramkarzem
Dobry czas to nie rolex tylko chwile co są wolne
10 listopada 2013, 12:32 [cytuj]
Miejmy nadzieję, że nie odczujemy braku Llorisa. Na tą chwilę to dla nas ogromne osłabienie, bo Friedel to mimo wszystko niższa półka. Chciałbym znowu zobaczyć Gomesa na bramce, no ale trzeba liczyć na to, że Dziadek da radę.
Miejmy nadzieję, że nie odczujemy braku Llorisa. Na tą chwilę to dla nas ogromne osłabienie, bo Friedel to mimo wszystko niższa półka. Chciałbym znowu zobaczyć Gomesa na bramce, no ale trzeba liczyć na to, że Dziadek da radę
10 listopada 2013, 12:34 [cytuj]
Może i dobry ale stary jest. Nie bedzie fikał jak kiedyś. A trzeba przyznać że w Newcastle jest kilku szybkich Francuzów za którymi Amerykanin niekoniecznie bedzie w stanie nadążał. Obym się jednak mylił
Może i dobry ale stary jest. Nie bedzie fikał jak kiedyś. A trzeba przyznać że w Newcastle jest kilku szybkich Francuzów za którymi Amerykanin niekoniecznie bedzie w stanie nadążał. Obym się jednak mylił :boisie:
10 listopada 2013, 12:36 [cytuj]
Z tego co wiem to tomografia Llorisa nie wykazały żadnych zmian, ale w przypadku takich urazów podejrzewam, że jest zostawiony pod obserwacją.
Z tego co wiem to tomografia Llorisa nie wykazały żadnych zmian, ale w przypadku takich urazów podejrzewam, że jest zostawiony pod obserwacją
10 listopada 2013, 12:41 [cytuj]
mam obawy przed tym meczem ale coś czuję że ich pie***lniemy
mam obawy przed tym meczem ale coś czuję że ich pie***lniemy
Dobry czas to nie rolex tylko chwile co są wolne
10 listopada 2013, 12:47 [cytuj]
widzieliście komentatorów na ten mecz? żelek jest okej,ale kosowski?
widzieliście komentatorów na ten mecz? żelek jest okej,ale kosowski?:glupek:
10 listopada 2013, 12:47 [cytuj]
olivier powiedział/a:
Llorisa nie ma nawet na ławce, zapewne AVB chciał go oszczędzić, wiadomo, że uraz mógł się pogorszyć, mógł się źle poczuć itp. Liczą się tylko 3 pkt
Wszyscy to rozumiemy, ale... Wkur*** mnie fakt, że AVB przez cały tydzień bronił swej niedzielnej decyzji i twierdził, że Lloris czuje się niemal jak nowonarodzony, później twierdził, że tylko oszczędza go w czwartkowy wieczór, aby znów nie wystawić go w lidze. Bronił się, bronił i bronił... a tak naprawdę wszyscy teraz mamy jasność, że po prostu pierdo*** jak potłuczony!!! Prawdziwy mężczyzna potrafi przyznać się do błędu...
Wszyscy to rozumiemy, ale... Wkur*** mnie fakt, że AVB przez cały tydzień bronił swej niedzielnej decyzji i twierdził, że Lloris czuje się niemal jak nowonarodzony, później twierdził, że tylko oszczędza go w czwartkowy wieczór, aby znów nie wystawić go w lidze. Bronił się, bronił i bronił... a tak naprawdę wszyscy teraz mamy jasność, że po prostu pierdo*** jak potłuczony!!! Prawdziwy mężczyzna potrafi przyznać się do błędu
Can't Smile Without You!!!
10 listopada 2013, 12:48 [cytuj]
Mateuszek powiedział/a:
Może i dobry ale stary jest. Nie bedzie fikał jak kiedyś. A trzeba przyznać że w Newcastle jest kilku szybkich Francuzów za którymi Amerykanin niekoniecznie bedzie w stanie nadążał. Obym się jednak mylił

Chyba obrońcy są od biegania a nie bramkarz.
Chyba obrońcy są od biegania a nie bramkarz
10 listopada 2013, 12:50 [cytuj]
W ciągu 4 dni mogą nastąpić jakieś komplikacje.. Może sztab nie zezwolił mu go wstawić do składu, kto to wie. Miejmy nadzieje, że dziadek będzie dobrze bronił a piłki po strzałach będzie wybijał do boku a nie przed siebie.
W ciągu 4 dni mogą nastąpić jakieś komplikacje.. Może sztab nie zezwolił mu go wstawić do składu, kto to wie. Miejmy nadzieje, że dziadek będzie dobrze bronił a piłki po strzałach będzie wybijał do boku a nie przed siebie
10 listopada 2013, 12:51 [cytuj]
Boyd powiedział/a:
Abstrahując od obaw o zdrowie Llorisa, to chyb taki klub jak THFC powinien mieć jakiegoś rezerwowego bramkarza na poziomie, a nie Friedela
Który klub z PL ma lepszego drugiego bramkarza? Może poza United.
Który klub z PL ma lepszego drugiego bramkarza? Może poza United
COYS!