Forum dyskusyjne
10 listopada 2013, 14:53 [cytuj]
jaki mój soldado co ty mi tu pajacujesz, nie rób z siebie frajera, bo ja sikam ciepłym moczem na Soldado. Lamela więcej na ławce zrobił więcej niż Defoe, bo przynajmniej nic nie zjebał i nie zajął nikomu miejsca
jaki mój soldado co ty mi tu pajacujesz, nie rób z siebie frajera, bo ja sikam ciepłym moczem na Soldado. Lamela więcej na ławce zrobił więcej niż Defoe, bo przynajmniej nic nie zjebał i nie zajął nikomu miejsca
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
10 listopada 2013, 14:53 [cytuj]
trzy problemy Tottenhamu: AVB,Townsend,real madryt...
trzy problemy Tottenhamu: AVB,Townsend,real madryt
10 listopada 2013, 14:55 [cytuj]
jestem sfrustrowany.
jestem sfrustrowany
Dobry czas to nie rolex tylko chwile co są wolne
10 listopada 2013, 14:55 [cytuj]
:brawo::brawo::brawo::brawo::brawo::brawo::brawo::brawo:
:ok::ok::ok::ok::ok::ok::ok::ok:
10 listopada 2013, 14:56 [cytuj]
Teraz pogadajmy o tabli i jak to zajebiście się spisujemy, żart!
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
AVB pewnie jeszcze powie że gralismy dobre spotkanie bo stwarzliśmy sytuacje bramkowe
AVB pewnie jeszcze powie że gralismy dobre spotkanie bo stwarzliśmy sytuacje bramkowe
Fakt, brakuje Bale'a. On chociaż jak widział, że drużyna chuja gra to sam brał byka za jaja i uderzył z dystansu.
Fakt, brakuje Bale'a. On chociaż jak widział, że drużyna chuja gra to sam brał byka za jaja i uderzył z dystansu
AVB można zarzucić zły dobór piłkarzy, dzisiaj pomylil się cd. Townsenda, ale to chyba nie jego wina ze sety marnujemy.
AVB można zarzucić zły dobór piłkarzy, dzisiaj pomylil się cd. Townsenda, ale to chyba nie jego wina ze sety marnujemy
10 listopada 2013, 14:58 [cytuj]
varba powiedział/a:
Otóż to! Ej znafcy to jak tabelka? Dobra? Mówiłem że punkty nie wystarczą tylko grać trzeba

Frajerzy po prostu, mieć takie akcje i przegrać. FRA-JE-RZY
Otóż to! Ej znafcy to jak tabelka? Dobra? Mówiłem że punkty nie wystarczą tylko grać trzeba :blee: Frajerzy po prostu, mieć takie akcje i przegrać. FRA-JE-RZY
no i zapomniałem kupic melise na uspokojenie

na dodatek arsenal pewnie wygra to już w ogole będzie wkurw :/ AVB powinien powoli szykować się na wakacje.
no i zapomniałem kupic melise na uspokojenie :( na dodatek arsenal pewnie wygra to już w ogole będzie wkurw :/ AVB powinien powoli szykować się na wakacje
Gan1982 powiedział/a:
trzy problemy Tottenhamu: AVB,Townsend,real madryt
Dokładnie, z wyszczególnieniem tego pierwszego
Ciekawego co mają do powiedzenia jego zwolennicy. Jeżeli Harry był dinozaurem, to AVB przy nim to jakiś kawałek białka pływający w praoceanie.
Edit: Ciśnienie jeszcze nie zeszło, to się wyżyję, bo takiej frustracji dawno nie czułem
1. Soldado. Nie oglądałem meczów Valencii, nie wiem jak tam grał, jaką miał rolę i jakim jest typem napastnika. Nie wiem też jak powinien być ustawiony- to jest brocha AVB. Hiszpan jest po prostu tragiczny. Pavlyuchenko strzeliłby z takich sytuacji hattricka.
2. Townsend gra za nawisko jakkolwiek dziwnie to brzmi. Przyklejono mu łatkę nowego Bale'a i widać gołym okiem, że to był niezły żart. Widocznie nie pomyliłem się, gdy nazwałem go jakiś czas temu wersją Defoe na skrzydle. Zero mózgu i odruchy nastawione na strzał i niepodawanie za wszelką cenę.
3. Boas. Nie będę się już czepiał tak zakrawającej na kpinę taktyki. Jest trenerem, ma prawo wybrać jak grają. Nie będę się też czepiał tego, że skupia się głównie na defensywie i nie ma z tego większych efektów. Zastanawiam się tylko, dlaczego naściągał za grube pieniądze tylu kreatywnych zawodników, którzy ani trochę nie pasują do jego koncepcji?
Dokładnie, z wyszczególnieniem tego pierwszego :brawo:
Ciekawego co mają do powiedzenia jego zwolennicy. Jeżeli Harry był dinozaurem, to AVB przy nim to jakiś kawałek białka pływający w praoceanie.
Edit: Ciśnienie jeszcze nie zeszło, to się wyżyję, bo takiej frustracji dawno nie czułem :)
1. Soldado. Nie oglądałem meczów Valencii, nie wiem jak tam grał, jaką miał rolę i jakim jest typem napastnika. Nie wiem też jak powinien być ustawiony- to jest brocha AVB. Hiszpan jest po prostu tragiczny. Pavlyuchenko strzeliłby z takich sytuacji hattricka.
2. Townsend gra za nawisko jakkolwiek dziwnie to brzmi. Przyklejono mu łatkę nowego Bale'a i widać gołym okiem, że to był niezły żart. Widocznie nie pomyliłem się, gdy nazwałem go jakiś czas temu wersją Defoe na skrzydle. Zero mózgu i odruchy nastawione na strzał i niepodawanie za wszelką cenę.
3. Boas. Nie będę się już czepiał tak zakrawającej na kpinę taktyki. Jest trenerem, ma prawo wybrać jak grają. Nie będę się też czepiał tego, że skupia się głównie na defensywie i nie ma z tego większych efektów. Zastanawiam się tylko, dlaczego naściągał za grube pieniądze tylu kreatywnych zawodników, którzy ani trochę nie pasują do jego koncepcji?
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
AVB niech już lepiej wypierdala... Nie da sie an to patrzeć!!!!!!!!!!!!!!!!! :zly::zly::zly::zly::zly:
Za dwa tygodnie:
Everton-Liverpool
Arsenal-Southampton
City-Tottenham
Za dwa tygodnie:
Everton-Liverpool
Arsenal-Southampton
City-Tottenham
10 listopada 2013, 14:59 [cytuj]
ide po fajki. KURWA
ide po fajki. KURWA
10 listopada 2013, 15:00 [cytuj]
Jak AVB wyjdzie i powie że graliśmy "extremely well" to się porzygam.
Jak AVB wyjdzie i powie że graliśmy "extremely well" to się porzygam
10 listopada 2013, 15:01 [cytuj]
Was do reszty powaliło z tym AvB? Kurwa, znowu zaczyna się to Wasze śmieszne "AvB out". Weźcie się ogarnijcie. Jakby nie patrzeć gramy piach, ale tracimy 3 pkt do w-ce lidera , a do drużyny doszło 7 nowych zawodników, którzy muszą się zgrać. Myśleliście, że od razu zdobędziemy mistrza w tym sezonie? Poza tym kogo dacie za Boasa- Franciszka Smudę?
Was do reszty powaliło z tym AvB? Kurwa, znowu zaczyna się to Wasze śmieszne "AvB out". Weźcie się ogarnijcie. Jakby nie patrzeć gramy piach, ale tracimy 3 pkt do w-ce lidera , a do drużyny doszło 7 nowych zawodników, którzy muszą się zgrać. Myśleliście, że od razu zdobędziemy mistrza w tym sezonie? Poza tym kogo dacie za Boasa- Franciszka Smudę? :bezradny:
10 listopada 2013, 15:03 [cytuj]
Winowajca główny to AVB, zły dobór piłkarzy, zła taktyka, o stylu to ja w ogóle nie chcę mówić.
AVB miał być taktycznym geniuszem, a tu kolejny menago zjada go taktycznie na śniadanie. Beniteza i Mou to przeżyję, ale cholera jasna Pardew?!
Winowajca główny to AVB, zły dobór piłkarzy, zła taktyka, o stylu to ja w ogóle nie chcę mówić.
AVB miał być taktycznym geniuszem, a tu kolejny menago zjada go taktycznie na śniadanie. Beniteza i Mou to przeżyję, ale cholera jasna Pardew?!
Offence win games, defence wins titles
10 listopada 2013, 15:04 [cytuj]
widzę Spurs w formacji 4 4 2 z Eriksenem i Sandro w środku, z Ade(lub innym słupem) i Soldado w napadzie.
widzę Spurs w formacji 4 4 2 z Eriksenem i Sandro w środku, z Ade(lub innym słupem) i Soldado w napadzie