Forum dyskusyjne
10 listopada 2013, 15:31 [cytuj]
tyle że AVB jest tak zadufany w sobie i bezkrytyczny co do swych decyzji, że Ade raczej w składzie nie zobaczymy. No chyba że Defu, Soldado i Kane będą mieli kontuzje.
tyle że AVB jest tak zadufany w sobie i bezkrytyczny co do swych decyzji, że Ade raczej w składzie nie zobaczymy. No chyba że Defu, Soldado i Kane będą mieli kontuzje
10 listopada 2013, 15:33 [cytuj]
Gan1982 powiedział/a:
tyle że AVB jest tak zadufany w sobie i bezkrytyczny co do swych decyzji, że Ade raczej w składzie nie zobaczymy. No chyba że Defu, Soldado i Kane będą mieli kontuzje
Niestety, wygląda na to, że masz rację Gan...
Niestety, wygląda na to, że masz rację Gan
Can't Smile Without You!!!
10 listopada 2013, 15:33 [cytuj]
Gan1982 powiedział/a:
Wiem
Wiem :bezradny:
10 listopada 2013, 15:34 [cytuj]
smackey powiedział/a:
JA PIERDOLE. tylko tyle mozna powiedzieć, szacunek dla naszych zawodników za determinację i stworzenie GROŹNYCH sytuacji czyli coś czego brakowało wcześniej, ja tam ciągle wierzę w projekt avb
Wierzyć czy nie wierzyć do końca sezonu musi przepracować, a później ocenimy efekty. Brak efektów i stylu jest absolutnie nieakceptowalny. Ja tam łasy na sukcesy nie jestem. Brak sukcesów zawsze zastępowałem sobie przyjemnością oglądania naszej gry. Teraz tej przyjemności już nie ma, więc co nam zostało? W tabelce już nie wyglądamy tak dobrze, nie ma czym się zastawić.
Wierzyć czy nie wierzyć do końca sezonu musi przepracować, a później ocenimy efekty. Brak efektów i stylu jest absolutnie nieakceptowalny. Ja tam łasy na sukcesy nie jestem. Brak sukcesów zawsze zastępowałem sobie przyjemnością oglądania naszej gry. Teraz tej przyjemności już nie ma, więc co nam zostało? W tabelce już nie wyglądamy tak dobrze, nie ma czym się zastawić
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
10 listopada 2013, 15:40 [cytuj]
Rozumiem Was doskonale, bo teraz też mnie nosi, ale uważam po prostu, że AvB powinien zostać.
Rozumiem Was doskonale, bo teraz też mnie nosi, ale uważam po prostu, że AvB powinien zostać
10 listopada 2013, 15:46 [cytuj]
Kto wierzy że Levy go wywali tak po prostu w środku sezonu to chyba w jakimś wyimaginowanym świecie żyje. Dzięki niemu mamy te nazwiska. On niby ma jakiś pomysł na ten zespół. To nie jest kurna Chelsea że się wypierdala trenera z dnia na dzień
Kto wierzy że Levy go wywali tak po prostu w środku sezonu to chyba w jakimś wyimaginowanym świecie żyje. Dzięki niemu mamy te nazwiska. On niby ma jakiś pomysł na ten zespół. To nie jest kurna Chelsea że się wypierdala trenera z dnia na dzień
10 listopada 2013, 15:51 [cytuj]
Diego powiedział/a:
Rozumiem Was doskonale, bo teraz też mnie nosi, ale uważam po prostu, że AvB powinien zostać
Nikt nie twierdzi, że ma teraz odejść. Śmieszne jest jednak, że ten facet nie potrafi się uczyć na własnych błedach i nie ma żadnych opcji rezerwowych. Nawrzucał kibicom w mediach, że nie pomagają, a sam nie zrobił nic, aby odrobić pracę domową i poprawić swe własne błędy. Ile czasu można patrzeć na tak negatywny SHIT, gdy wystawiasz ofensywną ekipę?!
Nikt nie twierdzi, że ma teraz odejść. Śmieszne jest jednak, że ten facet nie potrafi się uczyć na własnych błedach i nie ma żadnych opcji rezerwowych. Nawrzucał kibicom w mediach, że nie pomagają, a sam nie zrobił nic, aby odrobić pracę domową i poprawić swe własne błędy. Ile czasu można patrzeć na tak negatywny SHIT, gdy wystawiasz ofensywną ekipę?!
10 listopada 2013, 15:51 [cytuj]
Mateuszek powiedział/a:
Dzięki niemu mamy nazwiska?! A co on takiego zrobił?! Wyłożył pieniądze, czy może prowadził negocjacje?? Zresztą nazwiska nazwiskami. Nie miałbym nic przeciwko oglądaniu w naszych barwach rzeźników ze Stoke jeśli tylko ktoś potrafiłby ich poukładać tak, żeby nasza gra była w miarę przyjemna dla oka i pozwalała nam skutecznie walczyć o top 4. Nie liczą się dla mnie wykonawcy, tylko efekt pracy AVB który widzę na boisku, a z tym jest bardzo marnie. Z tych piłkarzy powinien wykrzesać o wiele więcej
Dzięki niemu mamy nazwiska?! A co on takiego zrobił?! Wyłożył pieniądze, czy może prowadził negocjacje?? Zresztą nazwiska nazwiskami. Nie miałbym nic przeciwko oglądaniu w naszych barwach rzeźników ze Stoke jeśli tylko ktoś potrafiłby ich poukładać tak, żeby nasza gra była w miarę przyjemna dla oka i pozwalała nam skutecznie walczyć o top 4. Nie liczą się dla mnie wykonawcy, tylko efekt pracy AVB który widzę na boisku, a z tym jest bardzo marnie. Z tych piłkarzy powinien wykrzesać o wiele więcej
10 listopada 2013, 15:54 [cytuj]
Zoolander powiedział/a:
Szkoda, że słabsza gra trwa już drugi rok.
Ja tu nie widzę żadnej przyszłości klubu. Jeżeli spieprzy się kolejny sezon, to Eriksen, Lamela czy Vlad bez problemu znajdą klub na poziomie LM. Gdyby jakimś cudem udało się awansować, to przy ich świetnej grze na pewno byliby sprzedani. Podobnie jak Bale i Modrić, tak samo oni nie będą tu wiecznie
Dokladnie ja tez nie widze zadnej progresji za kadencji AVB , jak juz napisalem wczesniej w duzej mierze GB zrobil ten wynik z poprzedniego sezonu a teraz mialo byc tak pieknie.Miliony wydane a czy ktorys z "milionerow" robi chocby tyle co np Dempsey - jakos tego nie widac.
Dokladnie ja tez nie widze zadnej progresji za kadencji AVB , jak juz napisalem wczesniej w duzej mierze GB zrobil ten wynik z poprzedniego sezonu a teraz mialo byc tak pieknie.Miliony wydane a czy ktorys z "milionerow" robi chocby tyle co np Dempsey - jakos tego nie widac
10 listopada 2013, 16:02 [cytuj]
Walu powiedział/a:
Za innego trenera to miałbyś nie wiadomo co, jakichś emerytów piłkarskich. Albo nie miałbyś nic tylko wszystko poszłoby na stadion
Pytam się ostatni raz zwolenników tabeli, satysfakcjonuje was tabela?

Jak fajnie mieć w końcu po długim czasie racje. Niestety radość jeśli można to tak nazwać ale przez łzy, łzy po tej żenadzie
Za innego trenera to miałbyś nie wiadomo co, jakichś emerytów piłkarskich. Albo nie miałbyś nic tylko wszystko poszłoby na stadion
Pytam się ostatni raz zwolenników tabeli, satysfakcjonuje was tabela? :D:D Jak fajnie mieć w końcu po długim czasie racje. Niestety radość jeśli można to tak nazwać ale przez łzy, łzy po tej żenadzie
10 listopada 2013, 16:04 [cytuj]
Mateuszek powiedział/a:
Większy wpływ na transfery to ma Baldini a nie AvB.
Większy wpływ na transfery to ma Baldini a nie AvB
Offence win games, defence wins titles
10 listopada 2013, 16:05 [cytuj]
Mateuszek powiedział/a:
Jeśli sądzisz, że AVB czy też Baldini, skłonili Levy'ego czy też właściciela Lewisa, aby wyłożył na piłkarzy, a nie na stadion to jesteś w ogromnym błędzie. Czy to byłby Boas, Redknapp czy O'Neill to nasz właściciel rzuciłby kasą. Nie mieszaj pojęć...
Jeśli sądzisz, że AVB czy też Baldini, skłonili Levy'ego czy też właściciela Lewisa, aby wyłożył na piłkarzy, a nie na stadion to jesteś w ogromnym błędzie. Czy to byłby Boas, Redknapp czy O'Neill to nasz właściciel rzuciłby kasą. Nie mieszaj pojęć
10 listopada 2013, 16:15 [cytuj]
Kasę wyłożył Joe Lewis!!! Levy tylko dał wolną rękę AVB i Baldiniemu na sprowadzenie "swoich" zawodników. I nie o zawodników do końca tu chodzi... Chodzi o to, co robi z nimi i jak ich ustawia sam "boss".
Słuchaliście tego "bufona" po meczu? To znów jest brak szczęścia itp. itd. Dla niego graliśmy świetny futbol i tylko dzięki nieszczęściu nie wygraliśmy. Jego ustawienie zespołu nie ma z tym nic wspólnego. On nie ma sobie nic do zarzucenia... Nosz kurwa mać!!!
Kasę wyłożył Joe Lewis!!! Levy tylko dał wolną rękę AVB i Baldiniemu na sprowadzenie "swoich" zawodników. I nie o zawodników do końca tu chodzi... Chodzi o to, co robi z nimi i jak ich ustawia sam "boss".
Słuchaliście tego "bufona" po meczu? To znów jest brak szczęścia itp. itd. Dla niego graliśmy świetny futbol i tylko dzięki nieszczęściu nie wygraliśmy. Jego ustawienie zespołu nie ma z tym nic wspólnego. On nie ma sobie nic do zarzucenia... Nosz kurwa mać!!!
10 listopada 2013, 16:17 [cytuj]
Adriano powiedział/a:
Kase wyłożył Levy ale zawodników kupił takich jakich chciał AVB, chyba o to chodzi
No o to chodzi, bo chyba Levy ich nie wybiera? Albo Lewis?
Widzę że zwolenników tabeli już nie ma? Emocje opadły, sporo zdenerwowania wniósł ten mecz ale czegoście się spodziewali. Przecież w poprzednich meczach nie było wesoło. Tym bardziej wygrane po 1:0 w większości a już jak straciliśmy gola jako pierwsi to było dla mnie jasne że max to remis. Cóż, remisu nawet nie udało się ugrać...
No o to chodzi, bo chyba Levy ich nie wybiera? Albo Lewis? :D
Widzę że zwolenników tabeli już nie ma? Emocje opadły, sporo zdenerwowania wniósł ten mecz ale czegoście się spodziewali. Przecież w poprzednich meczach nie było wesoło. Tym bardziej wygrane po 1:0 w większości a już jak straciliśmy gola jako pierwsi to było dla mnie jasne że max to remis. Cóż, remisu nawet nie udało się ugrać
10 listopada 2013, 16:24 [cytuj]
Mateuszek powiedział/a:
No o to chodzi, bo chyba Levy ich nie wybiera? Albo Lewis?
Widzę że zwolenników tabeli już nie ma? Emocje opadły, sporo zdenerwowania wniósł ten mecz ale czegoście się spodziewali. Przecież w poprzednich meczach nie było wesoło. Tym bardziej wygrane po 1:0 w większości a już jak straciliśmy gola jako pierwsi to było dla mnie jasne że max to remis. Cóż, remisu nawet nie udało się ugrać
Co Ty z tą tabelą?! Cholera jasna. Sprawa jest taka że jak City i MU wygrają to jesteśmy na 8 miejscu i tyle.
A AVB to już nie da się słuchać.
Co Ty z tą tabelą?! Cholera jasna. Sprawa jest taka że jak City i MU wygrają to jesteśmy na 8 miejscu i tyle.
A AVB to już nie da się słuchać
Offence win games, defence wins titles
10 listopada 2013, 16:32 [cytuj]
Jak to co? Toż się cały czas chwaliliście ta tabelą? Że jest zajebiście. I jeden mecz tak wszystko zmienił?

Taki urok ścisku tabeli. Można momentalnie wejść na szczyt a równie szybko można się zjebać na dół. A jak patrząc na terminarz to za szybko na ten szczyt nie wejdziemy przy tej grze. Takie wasze podejście było, po co patrzeć na gre, patrzcie na tabele, bo rzeczywiście zespół bronił się lokatą w tabeli a teraz co? Wszyscy się ewakuowali
Jak to co? Toż się cały czas chwaliliście ta tabelą? Że jest zajebiście. I jeden mecz tak wszystko zmienił? :D Taki urok ścisku tabeli. Można momentalnie wejść na szczyt a równie szybko można się zjebać na dół. A jak patrząc na terminarz to za szybko na ten szczyt nie wejdziemy przy tej grze. Takie wasze podejście było, po co patrzeć na gre, patrzcie na tabele, bo rzeczywiście zespół bronił się lokatą w tabeli a teraz co? Wszyscy się ewakuowali
10 listopada 2013, 16:38 [cytuj]
tuczi powiedział/a:
Niech ktoś jeszcze raz mi napisze, że drużyna musi się zgrać. Według naszego genialnego menago są zgrani idealnie
Niech ktoś jeszcze raz mi napisze, że drużyna musi się zgrać. Według naszego genialnego menago są zgrani idealnie :kotek:
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
10 listopada 2013, 16:39 [cytuj]
Zostaw ich Mateuszek. Wszyscy, nawet ci od tabeli, są wkurwieni, więc nie "podjudzaj".
Zostaw ich Mateuszek. Wszyscy, nawet ci od tabeli, są wkurwieni, więc nie "podjudzaj"
10 listopada 2013, 16:39 [cytuj]
Zoolander powiedział/a:
Niech ktoś jeszcze raz mi napisze, że drużyna musi się zgrać. Według naszego genialnego menago są zgrani idealnie
I to od tygodni...
I to od tygodni... :wnerw: